Nasilsin Aysegulcum :)telefon azizliği, yulaflı omlet diyecektim
Erse nedirSlm kızlar salı menüm
Sabah ılık su
Tam buğday ekmeğine tost
12 00 yayla çorba
Kıymalı araka
Salata karışık ve erse
16 00 1 kayısı
Mesaideyim ne yicem belli değil
3 nescafe
2 lt su şuan tarcinli
Bu kadar az yemek olmamış bence denge bozulmuş. Dengeli ve düzenli yesen iyi olur.Kizlar bu aradadun menu paylasmadim galiba yazayımdunku menumude
Dun
Sabah
1 avokado 1 yumurta 2 tam bugday ekmek
Aksam
sadece yesilcayli sut
Onceki gunun cezasınıcektim ve tum gun is yaptim evde
Bugun
Sabah
Yumurta 2 dilim salam 1 dilim sucuk 2 ince hellim 2 dilim ekmek
Aksam
Birsey yemedim henuz yememde galiba
Bulgur pilavı patates aynı öğünde olmamış pek.Bugunku menum
Limonlu maydanoz kuru
Sabah
1 dilim ekmek
1 haslanmıs yumurta
Peynir zeytin sekersız cay
Limonlu maydanoz k
Oglen
Haslanmıs tavuk
1 dilim ekmek
Kayısı kompostosı
Aksam
6 kasık bulgur pilavı
Etlı patates
Salata
Komposto
3 lt su
25 dk kardıo 75 puan
100 yarım mekik 200 puan
Sımdı de parkta bisiklet suruyırum ve yuruyorım tamamladıktan sonra yazarım puanı
Yawrukush Kozmogirl17
Güzel bence menüde spordaKahvaltı agrım oldu arkadaşlar ilaç altı yaptım yarim muz 1 küçük kutu süt
Oglen gibi oldu bu 13.00
1 domates 1 parca peynir 1 tane koz biber o patlıcanın yarısını yedim bide 6 tane zeytin
Ara ogun:18.00
1 Kefirix
Aksam: yoğurt bolca sebze ve az yağlı sebze sote içinde 1 tane büyük kırmızı biber birkaç tane küçük yeşil.biber 2 dis sarımsak 1 domates çeyrek soğan var sadece
2 litre su içtim
1 saat dans ettim= 180
100 squat: 200
Ipsiz ip atlama 100=200
5000 adim = 250
Toplam= 830
Çorba ekmek kete khidratli olmuş biraz3 Eylül salıı
Menüsü
Saat 11 gibi 2 kase çorba
Ara bir bardak kiraz sapı çayı
Bir y.k irmik helvası geçen akşamdan kalma
İkindi
Küçük kase taze fasulye
Bir tane kete
Akşam
1.5 kase çorba
Çeyrek ekmek
Zeytin miktarını bilmiyorum biraz fazla yedim
Bi sürahi su içtim
Spor olarak 2 saat ev işi diyebilirim
40 dk da yürüyüş yaptım tempolu
Şimdi mekik çekicem ceza olarak
Ay bir yandan gecmisi okuyorum bu mesaji simdi gordum ablacim, biyolojik ablam olsa anca senin kadar severimGel yerleş çok mutlu olurum Özge
Ben regl oldum sonunda iyiyim abla aynı işte:) acı iyi gelir seni bir güzel terletir toksinlerini atarsan hemen iyilesirsinDune gore daha iyiyim Busecim, sagol sordugun icin ama o kadar cok ilac iciyorum ki...
Simdi bir mercimek corbasi koydum tavuk suyuna pisiyor, bol limonlu aci biberli icecegim canim.
Sen nasilsin?
Çok teşekkür ederim :)))Erse nedir
Bu kadar az yemek olmamış bence denge bozulmuş. Dengeli ve düzenli yesen iyi olur.
Bulgur pilavı patates aynı öğünde olmamış pek.
Güzel bence menüde sporda
Çorba ekmek kete khidratli olmuş biraz
Sicak suyun icine bal limon karabiber koy kuzum sıcak sıcak ic bogazlara birebirBogazim beni mahvediyor ozlemim , sicacik corbami icecegim birazdan..
Ama dune gore iyiyim..
Cok ozur diliyorum canim, bir tek senin menunu islememisim, bugunku tabloyla duzeltecegim , kusuruma bakma...
Hosgeldin canim, iyiyiz sen nasilsin? Dur bir kahve de ben yapayimNasilsiniz kizlar, kahvemi aldim sohbete geldim:)
Estagfurullah canim gozden kacmis diyelimAh unutmusum
Yaslaniyor muyum Ozlemim...
İyiyim canım sen nasıl oldun ?gogo2405 gonca ablam nasilsin?
Bende dun gece regli oldum, ayni zamanda oluyoruz seninle :) cumaya fistik gibi gidecek kilolarimiz.Ben regl oldum sonunda iyiyim abla aynı işte:) acı iyi gelir seni bir güzel terletir toksinlerini atarsan hemen iyilesirsin
Off neler icmedim su 2 gunde..Sicak suyun icine bal limon karabiber koy kuzum sıcak sıcak ic bogazlara birebir
Ay benim biri ayagimda biri yanimda slincakta kalkamiyorum bi kahvede ben alabilirmisyim senemim sen nasil oldun buaradaHosgeldin canim, iyiyiz sen nasilsin? Dur bir kahve de ben yapayim
Oh yap Senemim mis gibi :)Hosgeldin canim, iyiyiz sen nasilsin? Dur bir kahve de ben yapayim
Bogazimi kesip atsam super olacagim, yutkunamiyorum, yemek yiyemiyorum, gece -gunduz ilaci aliyorum, burde bogaz icin bir tablet var resmen tum bogazimi uyusturuyor ablam ondan aliyorum birde oksuruk surubu..İyiyim canım sen nasıl oldun ?
Ben arkadaşımda kaldım bakamadım tartiya ama benimde gidiyor usul usul kilolarBende dun gece regli oldum, ayni zamanda oluyoruz seninle :) cumaya fistik gibi gidecek kilolarimiz.
Ben bu sabah eksideyim, hem hastalik hem regli :))
Insallah canim..Senin izin nasil geciyor?Ben arkadaşımda kaldım bakamadım tartiya ama benimde gidiyor usul usul kilolarcuma çok güzel olacak ablacım inşallah takım olarakda zirvede oluruz
Cok sevindim ne guzel oldu senin bu mesajini okumak esim, harikasinnnnKızlar harıka spor yaptım yaa ter atıyorum resmen aylar sonra ilk defa yaptım mahvoldum ama cok mutluyum yaptıgım ıcın  100 tane falan yarım mekik cektım ayrıcaKozmogirl17 Yawrukush
Bence de Senemim kolumu kaldiramiyorum mesela suan, klavye ile yazmakta spordan sayilsin mi :))ben de kalkip biraz spor yapiyim bari
Yawrukush kaptanim hastayken yapilan sporlari x2 yapalim, normalden daha cok efor sarfettiriyor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?