Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Slm kızlar salı menüm
Sabah ılık su
Tam buğday ekmeğine tost
12 00 yayla çorba
Kıymalı araka
Salata karışık ve erse
16 00 1 kayısı
Mesaideyim ne yicem belli değil
3 nescafe
2 lt su şuan tarcinli
Erse nedir
Bu kadar az yemek olmamış bence denge bozulmuş. Dengeli ve düzenli yesen iyi olur.
Bulgur pilavı patates aynı öğünde olmamış pek.
Güzel bence menüde sporda
Çorba ekmek kete khidratli olmuş biraz

Dune gore daha iyiyim Busecim, sagol sordugun icin ama o kadar cok ilac iciyorum ki...
Simdi bir mercimek corbasi koydum tavuk suyuna pisiyor, bol limonlu aci biberli icecegim canim.
Sen nasilsin?
Ben regl oldum sonunda iyiyim abla aynı işte:) acı iyi gelir seni bir güzel terletir toksinlerini atarsan hemen iyilesirsin

Ben regl oldum sonunda iyiyim abla aynı işte:) acı iyi gelir seni bir güzel terletir toksinlerini atarsan hemen iyilesirsin
Bende dun gece regli oldum, ayni zamanda oluyoruz seninle :) cumaya fistik gibi gidecek kilolarimiz.
Ben bu sabah eksideyim, hem hastalik hem regli :))

İyiyim canım sen nasıl oldun ?
Bogazimi kesip atsam super olacagim, yutkunamiyorum, yemek yiyemiyorum, gece -gunduz ilaci aliyorum, burde bogaz icin bir tablet var resmen tum bogazimi uyusturuyor ablam ondan aliyorum birde oksuruk surubu..
Ama dune gore iyiyim demek ki geciyor :)

Bende dun gece regli oldum, ayni zamanda oluyoruz seninle :) cumaya fistik gibi gidecek kilolarimiz.
Ben bu sabah eksideyim, hem hastalik hem regli :))
Ben arkadaşımda kaldım bakamadım tartiya ama benimde gidiyor usul usul kilolar cuma çok güzel olacak ablacım inşallah takım olarakda zirvede oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…