Es dayanismasina bakin :))sen kendini yorma kanki gecmis olsun canim ,senin yerinede yaparim ,dinlen sen,
Aynen canim bir kac haftaya tekrar taşınırım galiba daha ev tutucagim esya alacagim gözümde nasil büyüyorHem annenlerle hemde , istanbula mi tasinacaksin canim?
Kolayliklar diliyorum, tasinmak coook zor..
Aynen ya biliyorumErse nedir
Bu kadar az yemek olmamış bence denge bozulmuş. Dengeli ve düzenli yesen iyi olur.
Bulgur pilavı patates aynı öğünde olmamış pek.
Güzel bence menüde sporda
Çorba ekmek kete khidratli olmuş biraz
Suanlik iyi yarın bi temizlik yapicam işte:) genelde dinleniyorumInsallah canim..Senin izin nasil geciyor?
Yinede cocuksuz tasinmak keyifli bile oluyordu benim icin, her sey duzenleniyor, temizleniyordu.Aynen canim bir kac haftaya tekrar taşınırım galiba daha ev tutucagim esya alacagim gözümde nasil büyüyor
Hakettin canim son anina kadar tadini cikart tatilinin :)Suanlik iyi yarın bi temizlik yapicam işte:) genelde dinleniyorum
InsAllahhh :)tarifte verirsin artik demi
Canim diger arkadaslarda yazmislar bende aynilarini yazmis gibi olacagim Aslicim , kizartma, makarna, karpuz cok olmus canim, diyete uygun olmamis bunlar.günaydin..
02,09,2019
sabah
menü
kapyabiberli yumurta
kahve.
öğle
tarhana çorbasi
karışık kızartma
makarna (bu ikisi cıks.. off)
yogurt
karpuz
akşam
ayşekadin fasulye
salata
karpuz
spor
ev işleri (Yemek hazirlama perde yıkama takma ütü ortalığı toparlama toplam dakikasi 2 saat 120*2=240 puan
20 dk yürüyüş20*3= 60puan
top puan : 300 puan
su: 3 tl
@Akrrep
Yawrukush
Halletmissin siteye girmeyi sevindim canim:)Teşekkür ederim canım günaydın dün geceden beri t el bozuldu dünkü menumu yazamadım of ne zormuş şifre felan uğraştırma beni
Guzel menu canim, seninle saatlerimiz hic denk gelmiyor gamzecim, ozledim seninle sohbet etmeyi:)2 EYLÜL PAZARTESİ MENÜ
08:30 ufak sandviç ekmeğine sandviç kaşarlı labneli
09:00 sade kahve
13:00 3YK bezelye 2YK pilav 2YK yoğurt
yarım kaseden az mercimek çorbası
15:00 sade kahve
20:00 1 ortaboy göğüs tavuk, 3YK sade makarna
SU:2,5 litre
SPOR: 1 saat temizlik 120 PUAN
Canim bu menu olmamis, 15 dk yuruyus cezasi geliyor menuye..Önce menumu yazayım 2 Eylül
Sabah öğleye kadar bişey canm istemedi 4 badem alıştırdım.
Öğleden sonra çiğ köfte yoğurdun komşularla
10 sıkım yemisimdir bol sa la ta iki turşu 4 yeşil biber
Akşam tekrar çaya oturduk
Tarhana çok az çörek iki lokma kadayıf tatilisi iki lokma da yabani çilek reçeli yedim. Çok güzel yapmış komşum ama. Bir avuç da çerez karışık. biliyorum bu menumu hiç olmadı şartlar öyle gerektir di. Bugün inş daha iyi bir menüye geleceğim
Sen nasil istersen canim:)Süper ablacım ama ben bir süre daha kullanmayayım sonra diyeti bozmuş gibi hissediyorum
Cok gecmis olsun tekrardan, acil sifalar, sonuclarini alinca bizi de haberdar et canim..Aynen canım cok zor oluyor ıns bugun tam basladım artık kararlı olmam gerektiğini anladım ınsallahsag bacagım da agrı oluyordu kaptişim o yuzden gittim sag kolumda da agrı ve şiş vardı onlarda mr ve emg istediler bakalım sonuc persembe cıkar ıns
Sagol canımm
Gunaydin kizlar,
2 eylul menum:
sabah 8: kahvalti tortilla (yumurta, peynir, domates, zeytin), cay
10:30 yesil cay
ogle 12:30 bir tabak bamya
14:30 sutlu nescafe
16:30 sutlu nescafe, 5 adet findik, 5 adet antep fistigi
19:30 bir tabak barbunya, bol salata
su yine 1lt civarinda kaldi
spor yapamadim, halsizlik var ustumde hastaliktan, yemek sonrasi uyumusum sabaha kadar @kanadali35
Harikasin , ekmek tuketmemek bir basari :)Ekmek yok evet canım.. İsteyince oluyor :)
Evet puanlar güncellenmiş sanırım dün @Kozmogirl17 diyince farkettim:)
Iyi olmana sevindim kelebekcim :)Teşşekkür ederim. Umarım doğru bir karar vermişimdir. Daha iyiyim. Yollarda koşturuyorum.
Aman haa sakla o kavanozlari, ellerine saglik ,afiyetle yiyin ama mezun olunca, azar azar :)Kızlar ekmek yememe ritüelimi sürdürüyorum ama bana sorunkışlık domates sos yaptım kavanoza koydum ilk kez taptım yarım kaşık tadına bakmak için bıraktım offff ekmeği bandır bandır ye neyse ki kavanoza önceden koyup kurtarmıştım tencereyi
Nasilsin Aysegulcum denk gelemiyoruz canim, menun guzel olmus her zamanki gibi :)Kızlar dün için kusura bakmayın. Sabah 8de evden çıktım gece 11 di eve gelmem.Yawrukush
2 Eylül Menüm
07:30
Yukaflı omlet
Domates
3 ceviz
Şekersiz çay
16:30
Yarım tavuk wrap
2lt su
Spor (1650p)Kozmogirl17
23000 adım (1150p)
Sabah uyanınca 250 ip ( 500p)
HarikaAh bir de Pazartesi sabah tartım 58,8. Cuma 59,1 idi.
Iyi istirahatler canim, yarin sabahtan yaparsin egzersizini...Kizlar eve simdi girdim ekstra spor yapacak hal kalmadi kargo islerimiz vardi paketleme vs. Yarinda anadolu yakasina gecicem ark.larla bulusmaya o yuzden hemen yatmam gerekk... :)
benim de düşüyor ama bezelye yedim çikolta yesem böle olmazdıya ben ekmek hiç yemeyince tansiyonum iyice düşüyor ama başarabiliyorsan süper
ALLAH şifa versin kuzum bi şeyin yoktur inşOnceden gitmemi söylemişti doktor henuz net birsey yok canim 2gune belli olacak insallah yok
tost ekmeği ne kadardı canım ve erse ne demekSlm kızlar salı menüm
Sabah ılık su
Tam buğday ekmeğine tost
12 00 yayla çorba
Kıymalı araka
Salata karışık ve erse
16 00 1 kayısı
Mesaideyim ne yicem belli değil
3 nescafe
2 lt su şuan tarcinli
59.9 sayılır mı? İndirimdeyim de bu ara
aynennnn kadınlar hep çocuklarla ... onlara mis tatilCok sagolun kizlar gecmis olsun mesajlariniza
@LaMademoiselle canim is icin degil ,esim ailesini gormeye gidiyor canim.4 yildir is gucten gidememisti Turkiye'ye simdi is yerinde bir firsat buldu izin alacak, 10 gunlugune kacayim dedi..
Coluk cocuk yok, hayatinin en rahat Turkiye ziyaretini yapacak.
Ne sansli erkekler yaaa :)
bayağı az canımm ya aman dikkat etKizlar bu aradadun menu paylasmadim galiba yazayımdunku menumude
Dun
Sabah
1 avokado 1 yumurta 2 tam bugday ekmek
Aksam
sadece yesilcayli sut
Onceki gunun cezasınıcektim ve tum gun is yaptim evde
Bugun
Sabah
Yumurta 2 dilim salam 1 dilim sucuk 2 ince hellim 2 dilim ekmek
Aksam
Birsey yemedim henuz yememde galiba
kolay gelsiiinAynen canim bir kac haftaya tekrar taşınırım galiba daha ev tutucagim esya alacagim gözümde nasil büyüyor
Bizi haberdar etmeyi unutma canim..Onceden gitmemi söylemişti doktor henuz net birsey yok canim 2gune belli olacak insallah yok
Aksami hafif gecirmissindir diye dusunuyorum Betus, hic hareket edebiliyor musun is yerinde egzersiz gibi?Slm kızlar salı menüm
Sabah ılık su
Tam buğday ekmeğine tost
12 00 yayla çorba
Kıymalı araka
Salata karışık ve erse
16 00 1 kayısı
Mesaideyim ne yicem belli değil
3 nescafe
2 lt su şuan tarcinli
Canim 1980lerde bir balerin tarafindan ortaya cikarilan egzersizler.Bir de callanetics ney onu bilmiyom, YouTube videosu izledim ama ne olduğunu yine anlamadımher video farklıydı bale yapar gibi hareketler. Kaptiş aydinlat bu garibi
Canim evde balim yok ama bal haric bu malzemelerle kendime hasta cayi yapip iciyorum, eksik olma :)Ay canım benim hayırlı olsun arasın okulu. İnsallah çok güzel bir öğrencilik hayatı olur
Keşke dün gitseydin be kaptişim doktora. Üzülüyorum sana umarım çabuk atlatirsin. Zencefilin varsa bal, limon ve zencefil çayı yap tatlı bana çok iyi geliyor boğaz ağrım olunca
Yarım limon suyu, bir tk bal (çay kaşığı olsun hadi diyetteyiz malum) bir çay kaşığı rendelenmiş zencefil. Zencefiller çökmesin diye karıştırarak içilen bir çay
Cok sagol Senemim , soylemen yetti..Gecmis olsun canim, keske yakin olsak yardima gelirdim sana
montessori okullari cok iyiymis, insallah gelecegi guzel olsun kuzularin
Canim belki fotograflar yanilticidir ama tabiki herseyden yiyerek fakat porsiyonu kuculterek kilo vermek gerekir. Senin porsiyonlar buyuk gorunuyor fotolarda.
ben 50-40-10 taraftariyim o denklemin
hehe ben de her vaktim oldugunda temizlerim 1 bavul veririm, bir sonrakinde yine cikar 1 bavul
kolay gelsin, ne zaman geciceksin yeni evine?
var mi eski sevgilinden haber, kurtuldun mu?
Bende kendisine cok kil oluyorum ama neyse ses etmeyeyim.ye yavrum gülüm ye tamam hadi
ben de arada yiyiyorum inan onunla kilo veriliyor ama yanında başka şeyler yeme tatlı vs o zaman verirsin
ben de akşam öyle bir tavuk yemek istiyorum yaa yanında böyle haşlama brokoliler falan oluyor ya ayyyy çok canım çekti yaaa çok acıktım kızlar
valla ben burda kendisine biraz kıl oldum ama neyse hadi 4 yıl da uzun zaman, affettim -ahah bana noluyosa-
canım o zaman allah sana kolaylık versin diyim o zamana kadar iyileşmeye bak.
zaten o 10 günde tahminim mezun olursun bir daha
dur bakalım zaten sonuçları görmeden kimse bir şey diyemez.
Ne takik bir insan cikti ya resmen okb hastasiHaftaya canim insallah. Dun gene bir arkadasi yazditavrimi cok net belli ettim ben konusup halledicem bir daha sana yazmamasi icin dedi umarim becerir sevgilim olduğuna inanmak istemiyor inanmasi icin de söylesem olay cikar. Sevgilim ya dover basıbelaya giree ya ona birsey olur onu dusundugumden demiyorum birazda benim yuzumden sorun yasamasini istemiyorum sevgilimin
Canim menulerinde hicbir sey yok ki..Kizlar bu aradadun menu paylasmadim galiba yazayımdunku menumude
Dun
Sabah
1 avokado 1 yumurta 2 tam bugday ekmek
Aksam
sadece yesilcayli sut
Onceki gunun cezasınıcektim ve tum gun is yaptim evde
Bugun
Sabah
Yumurta 2 dilim salam 1 dilim sucuk 2 ince hellim 2 dilim ekmek
Aksam
Birsey yemedim henuz yememde galiba
Canim ogunlerin yaninda 2-3 kasik yogurt, 2-3 kasik baklagil ya da pilav makarna tuketebilirsin.Canim o denklem bilimsel bir denklem karbonhidrat yeme nedenimiz vücudumuzun enerjiye ihtiyacı var temiz karbonhidrat yediğinde yani abur cubur onlar kötü biliyorsun vücut enerji olarak kullanıyor protein kaslarımızı koruyor Vücudumuza giren mikropları alt etmeye yarıyor karbonhidrat az kullanıldığı vakit vücut 2. Görevli olarak proteine yöneliyor ondan yardım alıyor ve bu sebeple bağışıklık sistemimiz düşüyor her vücudumuza giren besinin farklı görevleri var sonuçta pilav tabiki çok çok yararlı değil makarna da öyle ama mesela tam buğdaydan yapılmış makarna olsun vücut için çok güzel karbonhidrat kaynağı baklagillerde öyle 2 sene aşçılık okuduğumda hocamız kafamiza vura vura öğretmiştiama inanki benim midem çok.kuculdu resimler seni yanıltmasın ben hepsini bitirip kalkamıyorum.. bence çerezi çok kaçırdım birkaç gün bende öyle düşünüyorum o da allahkma şükür regli oldum sonunda atışmalıklar daha da azalacak ve inanıyorum hepimiz mezun olarak ayrilcaz burdan
Pahali bir sey mi ki Turkiyede?ay avokado kalorili mi
hayatımda hiç yemedim avokado
nasıl fakirim ben
Yuruyusun cok olmus kazan dibide bir kac kasiksa kotu degil canim..Kahvalti
Menemen
2 dilim esmer ekmek
Peynir domates ve zeytin ezmesi
Ara:
Cilek sirkeli limonlu su
Yemek 16:00 (disardaydik)
Izgara köfte
Salata barindan salata tabagi yaptim biraz kısır piyaz ve bol yesillikli
Ayran
Saat 5 gibi cay icmeye oturduk kizim tatli istedi ve bitirmedi bikac kasik kazandibi
5 ten sonra yemegi kestim.
Su 3 litreyi gecer 4 bile olabilir
Spor simdilik tam 5 saat avm gezisi net 3 saati yurumekle gecmistir
Aksamda spor yapip yazicam..
Yawrukush
besive
bende takip edecegim ne guzel masallah size:)Kizlar eltimle ortak sayfamiz saglikli paylasimlar ve guzel tarifler paylasiyoruz bazen diyet yapanlara uygun bakmayin 2 gün diyet bozduguma aslinda saglikciyimsirke kullanim alanlarini vs paylasiyoruz satis amacli degil bilgilendirme icin paylaşıyorum umarim yasak degildir yasaksa uyarin kaldirayim hemen
Harikasin emeklerinin karsiligini cumaya al insallah canim.Kızlar size emeğimin resmini attım giden terlere bakin
Komposto sekerliymis cok mu yedin miktar olarak esim?Bugunku menum
Limonlu maydanoz kuru
Sabah
1 dilim ekmek
1 haslanmıs yumurta
Peynir zeytin sekersız cay
Limonlu maydanoz k
Oglen
Haslanmıs tavuk
1 dilim ekmek
Kayısı kompostosı
Aksam
6 kasık bulgur pilavı
Etlı patates
Salata
Komposto
3 lt su
25 dk kardıo 75 puan
100 yarım mekik 200 puan
Sımdı de parkta bisiklet suruyırum ve yuruyorım tamamladıktan sonra yazarım puanı
Yawrukush Kozmogirl17
Guzel bir menu ve sporlar:)Kahvaltı agrım oldu arkadaşlar ilaç altı yaptım yarim muz 1 küçük kutu süt
Oglen gibi oldu bu 13.00
1 domates 1 parca peynir 1 tane koz biber o patlıcanın yarısını yedim bide 6 tane zeytin
Ara ogun:18.00
1 Kefirix
Aksam: yoğurt bolca sebze ve az yağlı sebze sote içinde 1 tane büyük kırmızı biber birkaç tane küçük yeşil.biber 2 dis sarımsak 1 domates çeyrek soğan var sadece
2 litre su içtim
1 saat dans ettim= 180
100 squat: 200
Ipsiz ip atlama 100=200
5000 adim = 250
Toplam= 830
Cok gec saatte yemedin insallah canim.Kızlar ablam börek gibi bisey yapmış dedim ben yemem ilk başta meğerse içinde sandığım gibi bisey yokmuş yeşil mercimek maydonoz bide bulgur varmış yağlı kagida koymuş tost makinesinde pişirmişbörek niyetine 2 tane yedim valla
Guzel olmus canim, ozellikle sporlarini cok begendim:)3 Eylül salıı
Menüsü
Saat 11 gibi 2 kase çorba
Ara bir bardak kiraz sapı çayı
Bir y.k irmik helvası geçen akşamdan kalma
İkindi
Küçük kase taze fasulye
Bir tane kete
Akşam
1.5 kase çorba
Çeyrek ekmek
Zeytin miktarını bilmiyorum biraz fazla yedim
Bi sürahi su içtim
Spor olarak 2 saat ev işi diyebilirim
40 dk da yürüyüş yaptım tempolu
Şimdi mekik çekicem ceza olarak
Supersin , kompostolarin ustune spor cok iyi olmus :)Sporlarımı yeniden yazıyım eksik yazmıs tım
25 dk kardıo 75 puan
100 yarım mekik 200 puan
1 saat ev işi 120 puan
Yarım saat park aletlerınde spor bisikleti 15 dk 90 puan (sanırım 3 puan dan hesaplanıyor)Yawrukush Kozmogirl17
Guzel bir menu ve spor olmus canim :)kızlar menüm:
sabah eşimi göndermeye kalktığımda ekmek karbonhidrat diye bğıran hücrelerimi iki kara bitter ve birkaç kaşık bezelye ile susturdum(önceden kuruyemiş pilav filan yerdim geri yatardım siz düşünün durumu)
birkaç saat sonra kahvaltı: bir kase mısır gevreği
ara: 3 erik bir küçük armut ve 1 bardak kefir yanına toplam 7-8 adet olacak şekilde leblebi kuru üzüm fındık (üçer filan yani)
çok koşturdum bugün yemeğe filan fırsat olmadı öğlen bayağı erken kahvaltı yaptım aslında bayılmamak için bir adet çubuk uno syahımsı grissini yedim
akşam: yarım kase yoğurt çorbası, bir tabak fasulye yemeği( 6 kaşık kadar) 5 küçük köfte ve bir bardak ayran
ara: bir bardak kuşburnulu keten tohumlu yeşil çay
su:2 lye yakın ama tam ölçmüyorum niyeyse bunu halbuki o 400 ml water bardaklarından var
spor: dün kendime program yapmıştım haftanın her günü ayrı bölge sporu için bugün 20 dk ısınma 20 dk kalça yaptım (ama yandım resmen blogilates yazn çooook iyi gerçekten) ve 3.5 saat ev işi yaptım kalça hareketlerinin sayısını blmioyrum ama çoktu bayağı kaç hesaplayım bilemedim
Yawrukush Kozmogirl17 stitch april22
Bir bilsemah yavrum yaaa nasıl oldu bu
neden verilirken gram gram alınırken kilo kilo yaa
Evet maalesefoff kilo çabuk aliniyor çok sinir bozucuu.
Benimki ödemi de geçti ama..kızlar mevsim geçişleri ya vucüt ödem yapıyor olailir bozmayın moralinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?