Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aynen canim bir kac haftaya tekrar taşınırım galiba daha ev tutucagim esya alacagim gözümde nasil büyüyor
Yinede cocuksuz tasinmak keyifli bile oluyordu benim icin, her sey duzenleniyor, temizleniyordu.
Biz esimle evliligimizin ilk 4 yilinda 3 kez tasindik cocuk yoktu cok guzeldi:)
Sonra cocuklarla bir kabus tasinmak:))
Kolaylikla hallet insallah canm..

Canim diger arkadaslarda yazmislar bende aynilarini yazmis gibi olacagim Aslicim , kizartma, makarna, karpuz cok olmus canim, diyete uygun olmamis bunlar.

Teşekkür ederim canım günaydın dün geceden beri t el bozuldu dünkü menumu yazamadım of ne zormuş şifre felan uğraştırma beni
Halletmissin siteye girmeyi sevindim canim:)

Guzel menu canim, seninle saatlerimiz hic denk gelmiyor gamzecim, ozledim seninle sohbet etmeyi:)

Canim bu menu olmamis, 15 dk yuruyus cezasi geliyor menuye..
Cig kofteyide canim nasil cekti :)
Nerelisin sen kuzum?

Süper ablacım ama ben bir süre daha kullanmayayım sonra diyeti bozmuş gibi hissediyorum
Sen nasil istersen canim:)

Cok gecmis olsun tekrardan, acil sifalar, sonuclarini alinca bizi de haberdar et canim..

Ekmek yok evet canım.. İsteyince oluyor :)

Evet puanlar güncellenmiş sanırım dün @Kozmogirl17 diyince farkettim:)
Harikasin , ekmek tuketmemek bir basari :)

Teşşekkür ederim. Umarım doğru bir karar vermişimdir. Daha iyiyim. Yollarda koşturuyorum.
Iyi olmana sevindim kelebekcim :)

Aman haa sakla o kavanozlari, ellerine saglik ,afiyetle yiyin ama mezun olunca, azar azar :)

Nasilsin Aysegulcum denk gelemiyoruz canim, menun guzel olmus her zamanki gibi :)

Ah bir de Pazartesi sabah tartım 58,8. Cuma 59,1 idi.
Harika

ya ben ekmek hiç yemeyince tansiyonum iyice düşüyor ama başarabiliyorsan süper
benim de düşüyor ama bezelye yedim çikolta yesem böle olmazdı
Onceden gitmemi söylemişti doktor henuz net birsey yok canim 2gune belli olacak insallah yok
ALLAH şifa versin kuzum bi şeyin yoktur inş
Slm kızlar salı menüm
Sabah ılık su
Tam buğday ekmeğine tost
12 00 yayla çorba
Kıymalı araka
Salata karışık ve erse
16 00 1 kayısı
Mesaideyim ne yicem belli değil
3 nescafe
2 lt su şuan tarcinli
tost ekmeği ne kadardı canım ve erse ne demek
59.9 sayılır mı? İndirimdeyim de bu ara
aynennnn kadınlar hep çocuklarla ... onlara mis tatil

bayağı az canımm ya aman dikkat et
Aynen canim bir kac haftaya tekrar taşınırım galiba daha ev tutucagim esya alacagim gözümde nasil büyüyor
kolay gelsiiin

kızlar menüm:
sabah eşimi göndermeye kalktığımda ekmek karbonhidrat diye bğıran hücrelerimi iki kara bitter ve birkaç kaşık bezelye ile susturdum (önceden kuruyemiş pilav filan yerdim geri yatardım siz düşünün durumu)
birkaç saat sonra kahvaltı: bir kase mısır gevreği
ara: 3 erik bir küçük armut ve 1 bardak kefir yanına toplam 7-8 adet olacak şekilde leblebi kuru üzüm fındık (üçer filan yani)
çok koşturdum bugün yemeğe filan fırsat olmadı öğlen bayağı erken kahvaltı yaptım aslında bayılmamak için bir adet çubuk uno syahımsı grissini yedim
akşam: yarım kase yoğurt çorbası, bir tabak fasulye yemeği( 6 kaşık kadar) 5 küçük köfte ve bir bardak ayran
ara: bir bardak kuşburnulu keten tohumlu yeşil çay

su:2 lye yakın ama tam ölçmüyorum niyeyse bunu halbuki o 400 ml water bardaklarından var

spor: dün kendime program yapmıştım haftanın her günü ayrı bölge sporu için bugün 20 dk ısınma 20 dk kalça yaptım (ama yandım resmen blogilates yazn çooook iyi gerçekten) ve 3.5 saat ev işi yaptım kalça hareketlerinin sayısını blmioyrum ama çoktu bayağı kaç hesaplayım bilemedim
Yawrukush Kozmogirl17 stitch april22

Onceden gitmemi söylemişti doktor henuz net birsey yok canim 2gune belli olacak insallah yok
Bizi haberdar etmeyi unutma canim..

Slm kızlar salı menüm
Sabah ılık su
Tam buğday ekmeğine tost
12 00 yayla çorba
Kıymalı araka
Salata karışık ve erse
16 00 1 kayısı
Mesaideyim ne yicem belli değil
3 nescafe
2 lt su şuan tarcinli
Aksami hafif gecirmissindir diye dusunuyorum Betus, hic hareket edebiliyor musun is yerinde egzersiz gibi?

Bir de callanetics ney onu bilmiyom, YouTube videosu izledim ama ne olduğunu yine anlamadım her video farklıydı bale yapar gibi hareketler. Kaptiş aydinlat bu garibi
Canim 1980lerde bir balerin tarafindan ortaya cikarilan egzersizler.
Daha cok esnemeye dayali , kaslarin sIk tekrarlarla sIkilasip , vucut agrilarinin ortadan kalkip, daha sekilli bir vucut elde etmek amaciyla tasarlanmis egzersizler genel olarak.

Canim evde balim yok ama bal haric bu malzemelerle kendime hasta cayi yapip iciyorum, eksik olma :)
Arasi yazdiramadik puruz cikiyor, insallah hallolur..

Cok sagol Senemim , soylemen yetti..

Bende kendisine cok kil oluyorum ama neyse ses etmeyeyim.
Ya cocuksuz mis gibi tatil, tum kuzenleriyle, arkadaslariyla gorusecek, caninin istedigi yere gidecek, gezecek, yiyecek, icecek ben burda cocuk bakacagim :)
Bnecede 10 gune mezun olurum ben:)

Ne takik bir insan cikti ya resmen okb hastasi

Canim menulerinde hicbir sey yok ki..
Duzenli beslenmiyorsun, en az 2 ogun duzenli yemelisin.
Lutfen b sekilde kilo vermen cok sagliksiz..

Canim ogunlerin yaninda 2-3 kasik yogurt, 2-3 kasik baklagil ya da pilav makarna tuketebilirsin.
Bildiklerin dogru, vucudumuzun tum besin kaynaklarina ihtiyaci var.
Fakat miktar olarak fazla yememeye dikkat et..

ay avokado kalorili mi
hayatımda hiç yemedim avokado
nasıl fakirim ben
Pahali bir sey mi ki Turkiyede?

Yuruyusun cok olmus kazan dibide bir kac kasiksa kotu degil canim..

bende takip edecegim ne guzel masallah size:)

Kızlar size emeğimin resmini attım giden terlere bakin
Harikasin emeklerinin karsiligini cumaya al insallah canim.
Ve cok da guzelsin masallah sana..

Komposto sekerliymis cok mu yedin miktar olarak esim?
Birde oglen yemissen aksam yeme bir dahakine canim.

Guzel bir menu ve sporlar:)

Cok gec saatte yemedin insallah canim.

Guzel olmus canim, ozellikle sporlarini cok begendim:)

Supersin , kompostolarin ustune spor cok iyi olmus :)

Guzel bir menu ve spor olmus canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…