Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canim kizlar da bahsetmis komposto olmamis, evde yapiorsan sekersiz yap mutlaka, icine kuru meyve ekleyebilirsin tatli yapmak icin
ayrica 6kasik bulgur cok olmus, ve yanindaki ette de patates varmis. aksam fazla geldi gozume benim.
sporlar sahane

canim cok karbonhidrat agirlikli olmus, sabah corbayi 1 kase icip yanina sebze ekleseydin domates, salatalik falan
her kase corba 1 dilim ekmek, ayrica kete ve irmik helvasi da var. Onlari hedefine ulasana kadar sadece odul ogununde tuketmelisin
hic yogurt/sut/yumurta/et yok
su az olmus
Aynen çok iyi valla :)) kendisi zaten pilates hocası 34 beden arada vegan besleniyor bide bana bak evin ayı yavrusu gibi
senin isinde 34 beden olunmasi da cok zor ama, hergun nefis yemekler
Avokado cok tok tuttu beni ya evet kalorili biliyorum genede başlayıncaduramadim
evet canim ben de cok severim. sen dun hicbirsey yemedigin icin problem degil de normal ogunune eklersen diye porsiyon belirtmek istemistim sadece
Ay benim biri ayagimda biri yanimda slincakta kalkamiyorum bi kahvede ben alabilirmisyim senemim sen nasil oldun buarada
ah gel canim, tabiki yaparim.
Bogazimi kesip atsam super olacagim, yutkunamiyorum, yemek yiyemiyorum, gece -gunduz ilaci aliyorum, burde bogaz icin bir tablet var resmen tum bogazimi uyusturuyor ablam ondan aliyorum birde oksuruk surubu..
Ama dune gore iyiyim demek ki geciyor :)
canim diyetlik degil ama sert seker emmek de bogaza iyi gelir, bol tukuruk salgisini arttiran seyler. olips vs gibi
cok cesit oldugu icin mi bilemedim ama sanki cok gibi. ama degil gibi de. ne desem bilemedim
Guzel menu canim
lazanya varken corba degil de salata olsa daha iyi olurmus ama guzel begendim
kuzum sen hastayken bile bu kadar spor yapiyorsun beni muaf mi tutuyorsun
guzel menu
ay ben muafim ama elimden geleni yapiyorum ☺
İyiyim kuzum. Bu hafta hep dışarıda olunca yazamıyorum buraya. Haftaya düzene girecek inşallah ☺ Malum son aylarımız artık burada
donus belli mi canim? kalmak istiyordunuz ama olmuyor herhalde? insallah son dakika suprizi olur sizin icin ☺
3 Eylül menüm

11:00
Tavada 3 yumurta
3 dilim ekmek
Ceviz

16:30
3 büyük köfte
Yoğurt

1,5 lt su

Spor 1600p Kozmogirl17
500 ip atlama 1000p
12000 Adım 600p

oy oy kremali makarna mi neyseki saati erkenmis ama yine de 1 tabak degil de seviyorsan tadimlik ye canim, hatta kremali degil de yogurtlu daha guzel alternatif olabilir
gitti mi yediklerin
bir doktora gorun istersen sen canim, cok normal degil yemekten bu kadar midenin rahatsiz olmasi
iki gun de bence cok iyi
spor?
fena degil canim. cok gibi geliyor ama biliyorum sen bu tarz menulerle harikalar yarattin onceden

buarada kızlar kahve içebiliyosanız sabah 2 kare bitter ve filtre kahve epey iyi tutuyo ,, öğlen 12 ye kadar tutuyo beni,, bilmiyorum herkeste aynı etkiyi gösterir mi çarpıntısı olan vs aman dikkat
ben de gecen kahvenin tuvalete cikarici etkisi var diye okumustum. ben cok kahve icerim, belki de benim o yuzden tuvalet problemim yok

ben de gecen kahvenin tuvalete cikarici etkisi var diye okumustum. ben cok kahve icerim, belki de benim o yuzden tuvalet problemim yok
bana şeker dokunuyor.. şekerli bişey içsem kusma..
o tür şeyleri kabul etmiyor midem almiyor.
bide çok yiynce midem kabul etmemeye başladi bi haftadir böleyim

Eline saglik kuzum icmis kadar oldum ya oste isin espirirsi bence kremasinda esimde 1 paket makarnayi yer o sosla neyse full dikkat etmeye devam arada oluyor bole seyler bu arada ozgem ceza vermemis makarnaya ama ben hemen kendime 300 ip ceza yaziyorum

Canim dun ku kavunu yemekle birlikte degilde ara ogununde yesseydin cok daha iyi olurdu diger menun guzel ama spor yok

Canim yoksa bebismi sanirim gripte salgin grupta dikkat et kendine usutmuste olabilirsin sporlari begendim☺☺

Güzel eşim kavunun saati ve spor olmayışı beni üzdü
İkizler burcumdan işte asla karar veremeyip her şeyden az az yiyorum bir meyve yesem öbüründe aklım kalır, leblebi yesem kuru üzümde neyse ki tabağı koyarken görmüyorsunuz vazgeçip üç kere düzenliyorum bazen

Selamlar mesaideyim bugün 4 e kadar.
Dünkü menumu yazayım.
Sabah kahvaltısı 13 de öğlene kadar uyudum nöbet çıkışı olunca
Domatesli biberli omlet 1.5 yumurtayla zeytin peynir avuç içi kadar bazlama

15 küçük bir elma

18 de bir kepçe çorba 4 yaprak sarması 4/5 kaşık kadar et kavurma cacık

21 de çayla bi avuç çekirdek küçük köy armudu

Su 2 lt
Spor 8000 adım yürüyüş
10 mekik 10 Squat toplam 420 puan Kozmogirl17

hoşbulduk canım.. çok şükür çok iyiyim ..zorlamıyor sağolsun beni minik sen nasılsın... eskilerden pek kimseyi göremedim..mezun mu oldu çoğu yoksa
cok guzel, insallah hep oyle olsun. benim kizim da ne hamileligimde ne dogduktan sonra zorlamamisti, ama simdi basladi challange
evet canim mezunlar ve saglik sebebi ile ayrilanlar oldu ama bayaa kisi burada aslinda. seni gorunce selam verirler

Geçmiş olsun canım. Üşüttünmü acaba? Kekik çayı ve nane limon iyi gelir.

Maalesef tüketemem canım. Proğramımda yok ekmek

cok guzel, insallah hep oyle olsun. benim kizim da ne hamileligimde ne dogduktan sonra zorlamamisti, ama simdi basladi challange
evet canim mezunlar ve saglik sebebi ile ayrilanlar oldu ama bayaa kisi burada aslinda. seni gorunce selam verirler
ayy inşallah doğruktan sonrada yormaz.. valla hepsini çok özledim..

Harika canım baktım da ürünlere, temiz güzel duruyor. Et suyuna bayıldım, kaynatmiyoruz demişsin ama anlayamadım 24saat nasıl kaynanadan pişiyor?
Ellerine sağlık
Kızlar size emeğimin resmini attım giden terlere bakin
Müthişsin
Hos geldin canimbende yeni az oturayim dedim odam bitmiyor ben birde 2 kere tasicam saka gibi bir daha alisveris yaparken 2 kere dusunecegim galiba
Orda ev tuttunuz mu Tubacim? Çok inceleme kıyafetleri, en güzeli toz almayacak şekilde büyük çöp torbalarina doldurmak,zaten her halükarda buruşuyorlar. Yerleştirirken daha zor oluyor
Nasil bir sorun çıktı Özge'cim aras'in okulunda. Umarım halledersiniz. Burda Montessori okulları var ama sadece okulların tanıtım broşüründe kalıyor çoğunlukla uygulamada yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…