- 24 Kasım 2016
- 5.105
- 18.011
- 248
canim kizlar da bahsetmis komposto olmamis, evde yapiorsan sekersiz yap mutlaka, icine kuru meyve ekleyebilirsin tatli yapmak icinBugunku menum
Limonlu maydanoz kuru
Sabah
1 dilim ekmek
1 haslanmıs yumurta
Peynir zeytin sekersız cay
Limonlu maydanoz k
Oglen
Haslanmıs tavuk
1 dilim ekmek
Kayısı kompostosı
Aksam
6 kasık bulgur pilavı
Etlı patates
Salata
Komposto
3 lt su
25 dk kardıo 75 puan
100 yarım mekik 200 puan
Sımdı de parkta bisiklet suruyırum ve yuruyorım tamamladıktan sonra yazarım puanı
@YawrukushKozmogirl17
ayrica 6kasik bulgur cok olmus, ve yanindaki ette de patates varmis. aksam fazla geldi gozume benim.
sporlar sahane
Kahvaltı agrım oldu arkadaşlar ilaç altı yaptım yarim muz 1 küçük kutu süt
Oglen gibi oldu bu 13.00
1 domates 1 parca peynir 1 tane koz biber o patlıcanın yarısını yedim bide 6 tane zeytin
Ara ogun:18.00
1 Kefirix
Aksam: yoğurt bolca sebze ve az yağlı sebze sote içinde 1 tane büyük kırmızı biber birkaç tane küçük yeşil.biber 2 dis sarımsak 1 domates çeyrek soğan var sadece
2 litre su içtim
1 saat dans ettim= 180
100 squat: 200
Ipsiz ip atlama 100=200
5000 adim = 250
Toplam= 830
canim cok karbonhidrat agirlikli olmus, sabah corbayi 1 kase icip yanina sebze ekleseydin domates, salatalik falan3 Eylül salıı
Menüsü
Saat 11 gibi 2 kase çorba
Ara bir bardak kiraz sapı çayı
Bir y.k irmik helvası geçen akşamdan kalma
İkindi
Küçük kase taze fasulye
Bir tane kete
Akşam
1.5 kase çorba
Çeyrek ekmek
Zeytin miktarını bilmiyorum biraz fazla yedim
Bi sürahi su içtim
Spor olarak 2 saat ev işi diyebilirim
40 dk da yürüyüş yaptım tempolu
Şimdi mekik çekicem ceza olarak
her kase corba 1 dilim ekmek, ayrica kete ve irmik helvasi da var. Onlari hedefine ulasana kadar sadece odul ogununde tuketmelisin
hic yogurt/sut/yumurta/et yok
su az olmus
Aynen çok iyi valla :)) kendisi zaten pilates hocası 34 beden arada vegan besleniyor bide bana bak evin ayı yavrusu gibi
evet canim ben de cok severim. sen dun hicbirsey yemedigin icin problem degil de normal ogunune eklersen diye porsiyon belirtmek istemistim sadeceAvokado cok tok tuttu beni ya evet kalorili biliyorum genede başlayıncaduramadim
ah gel canim, tabiki yaparim.Ay benim biri ayagimda biri yanimda slincakta kalkamiyorum bi kahvede ben alabilirmisyim senemim sen nasil oldun buarada
canim diyetlik degil ama sert seker emmek de bogaza iyi gelir, bol tukuruk salgisini arttiran seyler. olips vs gibiBogazimi kesip atsam super olacagim, yutkunamiyorum, yemek yiyemiyorum, gece -gunduz ilaci aliyorum, burde bogaz icin bir tablet var resmen tum bogazimi uyusturuyor ablam ondan aliyorum birde oksuruk surubu..
Ama dune gore iyiyim demek ki geciyor :)
cok cesit oldugu icin mi bilemedim ama sanki cok gibi. ama degil gibi de. ne desem bilemedimkızlar menüm:
sabah eşimi göndermeye kalktığımda ekmek karbonhidrat diye bğıran hücrelerimi iki kara bitter ve birkaç kaşık bezelye ile susturdum(önceden kuruyemiş pilav filan yerdim geri yatardım siz düşünün durumu)
birkaç saat sonra kahvaltı: bir kase mısır gevreği
ara: 3 erik bir küçük armut ve 1 bardak kefir yanına toplam 7-8 adet olacak şekilde leblebi kuru üzüm fındık (üçer filan yani)
çok koşturdum bugün yemeğe filan fırsat olmadı öğlen bayağı erken kahvaltı yaptım aslında bayılmamak için bir adet çubuk uno syahımsı grissini yedim
akşam: yarım kase yoğurt çorbası, bir tabak fasulye yemeği( 6 kaşık kadar) 5 küçük köfte ve bir bardak ayran
ara: bir bardak kuşburnulu keten tohumlu yeşil çay
su:2 lye yakın ama tam ölçmüyorum niyeyse bunu halbuki o 400 ml water bardaklarından var
spor: dün kendime program yapmıştım haftanın her günü ayrı bölge sporu için bugün 20 dk ısınma 20 dk kalça yaptım (ama yandım resmen blogilates yazn çooook iyi gerçekten) ve 3.5 saat ev işi yaptım kalça hareketlerinin sayısını blmioyrum ama çoktu bayağı kaç hesaplayım bilemedim
@YawrukushKozmogirl17 stitch @april22
Guzel menu canim3 eylül salı menüm
Sabah 10:00
Sade kahve
Öğle 12:30
2 haşlanmış yumurta
Zeytin
Domates
Közlenmiş biber
Akşam 18:30
1 porsiyon adana kebabı
Salata çeşitleri
Spor
1 saat temizlik 180 puan
30 dk yürüyüş 90 puan
Toplam 280 puan
Su
2 litre
@MigiMadid
Kozmogirl17
@Yawrukush
lazanya varken corba degil de salata olsa daha iyi olurmus ama guzel begendim3 Eylül Çarşamba menüm
Sabah
2 dlm ekmek
Çok az tereyağlı yumurta
1 tatlı kaşığı lor peynir
1 ad ceviz
Domates salatalik
Ara
1 af haslama mısır
Akşam
1 kase çorba
1 küçük dilim lazanya
1 kase cacık
Su 2 litre
Spor : Toplam 590 puan
2 saat ev işi 240 puan
25 mekik 50 puan
50 alt karın egzersizi 100 puan
100 ip atlama 200 puan
@Yawrukush
Kozmogirl17
kuzum sen hastayken bile bu kadar spor yapiyorsun beni muaf mi tutuyorsunSALI MENUM
SABAH 9DA
2 haslanmis yumurta
1 kk peynir
8 zeytin
Yarim domates, 1 salatalik, ceyrek avokado, roka, 3 minik havuc
2 cilek
50 kalorilik pita ekmegi
ARA12DE
Filtre kahve
10 tane kabuklu yer fistigi
1 hurma
OGLEN 13.30DA
1 kepce mercimek corbasi
avuc ici kadar haslanmis tavuk
ARA 17DE
2 kupa limonlu, zencefilli cay
5 tane diyet biskuvi (50 kalori, altinbasak benzeri)
AKSAM 18.30DA
2 kepce mercimek corbasi
Dunden kalan yarim dilim alabalik
SU: 1.5 lt + bir suru bitki ve zencefil cayi
SPOR: 1 saat ev isi, (120 puan), 1 saat Akini sabah ve oglen birakip alirken yuruyus (15dk birakma, 15dk eve donus, oglen 15dk okula yuruyus,15dk eve donus seklinde) (180 puan) , Akini 2 de okuldan aldim , 2-4 arasi parkta hic oturmadan cocuklarin pesinde adimlama, kaydiraktan kayma, kosma... (360 puan) , az evvel 100 ziplama yaptim, yatmadan 100 daha yapacagim 200 ziplama (400 puan)
YARISMA PUANI : 1060 puanKozmogirl17
@ayeyldz
guzel menu
ay ben muafim ama elimden geleni yapiyorum ☺TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans
SALI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar Kozmogirl17 Mavi boncukkk Gonulmeyvesi LaMademoiselle Harpy DeryaOnDiet kanadali35 Yawrukush Patlicanmoru SPOR? SPOR? stitch MUAF Madamesnow Falanfilannnn gogo2405 Pembecanavar besive Cool_lime Akrrep april22 MigiMadid 10 DK Y kiloverirkenben Mutlu2890 ayeyldz 100M Metem 10DK Y Tomrs 15 DK YURUYUS
donus belli mi canim? kalmak istiyordunuz ama olmuyor herhalde? insallah son dakika suprizi olur sizin icin ☺İyiyim kuzum. Bu hafta hep dışarıda olunca yazamıyorum buraya. Haftaya düzene girecek inşallah ☺ Malum son aylarımız artık burada
3 Eylül menüm
11:00
Tavada 3 yumurta
3 dilim ekmek
Ceviz
16:30
3 büyük köfte
Yoğurt
1,5 lt su
Spor 1600pKozmogirl17
500 ip atlama 1000p
12000 Adım 600p
oy oy kremali makarna mi3 eylül salı
Sabah 10.00
Haslanmis yumurtanin sarısi
1kk suzme peynir
1 tane minik ekmeklere tost
4 bardak sekersiz cay
1 2 catal domates salatalık
Ara
Sekersiz turk kahvesi
Cokanat oglumun cikolatasinin 1 parcasi kalmisti 1lokmadan daha kucuktu attim agxima
Ara
2 tane incir
Aksam 16.30
1 tabak kremalı makarna
2 catal kupkup dogranmis tavuk
2 lt su
2 saat mutfak 240 puan
2 saat ev isi 240 puan
3 saat sahilde kosturma yuruyus 540
4000 adım 200
Toplam 1040
gitti mi yedikleringünaydin..
sabah ne yediğimi hatirlamiyorum.
öğle
tavuk suyu çorbasi
firinda tavuk
salata
ayran
(sonra midem bulandi gitti yiyecekler)
akşam
kısır
salata
yine bulandi gitti..
şüphe etmeye başladim hamile miyim
( yok degilim hamile felan. :) inş olmam
kızımla Başedemiyorum zaten..
spor
200 zıpzıp
1 saat yürüyüş
1 saat yemek hazirlama.
1saat perde takma 2 saat ev işleri: 2 puan ise 120*2= 240
1 saat yürüyüş: 60*3: 180 puan
200 zıpzıp 200*2=400 puan
30 mekik: 30*2=60 puan
toplam puan: 880 puan
su:3,5 lt
@Yawrukush
Ellssa
Kozmogirl17
bir doktora gorun istersen sen canim, cok normal degil yemekten bu kadar midenin rahatsiz olmasi
iki gun de bence cok iyikızlar merhaba
DÜNKÜ MENÜ
SABAH
filtre kahve
2 kare bitter
ÖĞLE
1 yumurta tereyagında
1 dilim ekmek
bolca salatalık domates
AKŞAM
sebze yemeği
3 kaşık yoğurt
latte
1 porsiyon kavun(o kavunu yememeliydim)
madamesnow @Yawrukush @fmad Kozmogirl17 stitch
BUGÜN
SABAH
filtre kahve
2kare bitter
ÖĞLE
yumurta tavada
1 dilim ekmek
bol söğüş
10 zeytin
AKŞAM
sebze yemeği
2 kaşık yoğurt
NOT:2 LİTRE SU DÜZENLİ 1 ADET SODA
spor?
fena degil canim. cok gibi geliyor ama biliyorum sen bu tarz menulerle harikalar yarattin onceden3 Eylül menumu
Sabah ah 9buçuk
3yk patlıcan sogurme kavurması. Kk peynir iki dilim ekmek. 4 yeşil içer ve köyümüzden domates
2 civarı
5 badem içi 3 incir
4 civarında
Kahve yani bitter çikolata bir parça
Akşam 6 buçuk
4yk etlidogmeli pilav bir kase salata ve 3 yeşil biber
2 litre su