Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aynen benim meslekte zor 34 beden olmak ama zaten bana çok geliyor ben böyle hafif göbek seven birisiyim şu bacaklarım bir gitse biraz göbeğim kalsa şikayet etmek yani

Ayy sana cok guldum kuzum bukadar kararsizlikta basa bela hepsinden yiyim desen fazla gelir ayy ne zor

Ayy sana cok guldum kuzum bukadar kararsizlikta basa bela hepsinden yiyim desen fazla gelir ayy ne zor
Ne çektiğimi bir ben bilirimne giyeceğim ne yiyeceğim ne diyeceğim ne yapacağım hiç net olmuyor asla kararlı, planlı olamıyorum tam bir kaos kendi içimde
bu akşam yeşil mercimek yemegi yapıcam
yarindan itibaren şekersiz 21 gün..
26 eylüle kadar uygulayacak varmi benle katılmak isteyen:)
Ekmeksiz makarnasız pilavsız 21 bitince düşünüyorum şekersizi ben de

katılalım hadi:)
;bende ekmeksiz şekersiz başliycam yarin.
çay kahve yok. içmeyecegim.
çayı bayadir içmiyorum.
kahve tüketimi birakacagim artık.
yerine bitki çay içmeyi amaçliyorum:)
çikolata felan bitti yemiycem bitter olsada.
dokunuyor...
hadi bismillahirrahmanirrahim...

Biz de özledik uğra canım arada, nasıl geçiyor bakalım? 3 ayı doldurunca rahat edersin kuzum biraz
çok şükür rahatım tatlım... 1,5 hafta sonra doluyor 3 ayım. karnımda büyüdü biraz..normal fermuarlı pantolon giyemiyorum.. hemen kasıklarda ağrı yapıyor

Kizlar benim arkadasimin dugunu vardi unuttum ocagin ilk haftaso ve ben hala siskoyum
kanadali35 kankim sen cok guzel kilo veriyorsun, bir el at bana

bugun streslendim birseyler yiyesim geldi (hastayken bile istahim kacmiyor, ne kadar pisbogazliysam ) ama hicbirsey yemedim, bol cay-kahve sekersiz

ustune de gittim 10 bench push ups ve 50 mekik cektim

Aynen bende oyle yapiyorum canim ben daha tutmadim canim semt belli degil belli olunca tutacagim insallah

Senide kovalarim valla şisko derler kiz sana bak dugunde hemen gaza bas o elindeki cısss lari birak mutfaga

Ay aynı ben o zaman senemcim,ben hastayken daha bile çok yiyorum. Hele boğaz ağrım varsa sürekli birşeyler tıkıyorum ağzıma. Sanki yeşilce boğazım rahatliyor gibi hissediyom
Senide kovalarim valla şisko derler kiz sana bak dugunde hemen gaza bas o elindeki cısss lari birak mutfaga
Kız eline de sopa yakışmıyor çok tatliş birisin sen

kanki menulerini inceledim su cok az iciyosun suyu artir sana ceza en az2 lt gunde iceceksin
wohoooo sporlara bak
harikasin esim
ama menuler cok az, ben bu gidile sana yetisemeyecegim
sayende gaza geldim senemcim
ocaga kadar incecik yapicam seni , bol su ic canim yiyeceklerini onceden ayarla ,3 ogune bol porsiyonlari azalt , cok acikirsan kalorisi dusuk seyler ye ,

Tamam canim, ben de suyu arttirmaya inat ettim bugun. bakalim ne kadar icebilicem. su saat oldu ancak 1lt zorla icebildim
evet ocaga mezun olmus olayim

Tamam canim, ben de suyu arttirmaya inat ettim bugun. bakalim ne kadar icebilicem. su saat oldu ancak 1lt zorla icebildim
evet ocaga mezun olmus olayim
suyu iç bence ben bol bol su içtiğim için cildim daha güzelleşti.. parlak gençleşmiş gibi hissediyorum.:)
günde 3 lt yi bulmaya çalışıyorum acikinca da içerim.
Su en doğal sağlıklı içecek.
suyunu ihmal etme

ikizler misin ay bendensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…