Aynen benim meslekte zor 34 beden olmak ama zaten bana çok geliyor ben böyle hafif göbek seven birisiyim şu bacaklarım bir gitse biraz göbeğim kalsa şikayet etmek yanicanim kizlar da bahsetmis komposto olmamis, evde yapiorsan sekersiz yap mutlaka, icine kuru meyve ekleyebilirsin tatli yapmak icin
ayrica 6kasik bulgur cok olmus, ve yanindaki ette de patates varmis. aksam fazla geldi gozume benim.
sporlar sahane
canim cok karbonhidrat agirlikli olmus, sabah corbayi 1 kase icip yanina sebze ekleseydin domates, salatalik falan
her kase corba 1 dilim ekmek, ayrica kete ve irmik helvasi da var. Onlari hedefine ulasana kadar sadece odul ogununde tuketmelisin
hic yogurt/sut/yumurta/et yok
su az olmus
senin isinde 34 beden olunmasi da cok zor ama, hergun nefis yemekler
evet canim ben de cok severim. sen dun hicbirsey yemedigin icin problem degil de normal ogunune eklersen diye porsiyon belirtmek istemistim sadece
ah gel canim, tabiki yaparim.
canim diyetlik degil ama sert seker emmek de bogaza iyi gelir, bol tukuruk salgisini arttiran seyler. olips vs gibi
cok cesit oldugu icin mi bilemedim ama sanki cok gibi. ama degil gibi de. ne desem bilemedim
Guzel menu canim
lazanya varken corba degil de salata olsa daha iyi olurmus ama guzel begendim
kuzum sen hastayken bile bu kadar spor yapiyorsun beni muaf mi tutuyorsun
guzel menu
ay ben muafim ama elimden geleni yapiyorum ☺
donus belli mi canim? kalmak istiyordunuz ama olmuyor herhalde? insallah son dakika suprizi olur sizin icin ☺
oy oy kremali makarna mineyseki saati erkenmis ama yine de 1 tabak degil de seviyorsan tadimlik ye canim, hatta kremali degil de yogurtlu daha guzel alternatif olabilir
gitti mi yediklerin
bir doktora gorun istersen sen canim, cok normal degil yemekten bu kadar midenin rahatsiz olmasi
iki gun de bence cok iyi
spor?
fena degil canim. cok gibi geliyor ama biliyorum sen bu tarz menulerle harikalar yarattin onceden
Kendini yormadan yap canim bende dun dizimi dinlendirdkm biraz agridi1000 puana göz diktim
200 zipzip yüüznden bacagim çok agiyy
Ayy sana cok guldum kuzum bukadar kararsizlikta basa bela hepsinden yiyim desen fazla gelir ayy ne zorGüzel eşim kavunun saati ve spor olmayışı beni üzdü
İkizler burcumdan işte asla karar veremeyip her şeyden az az yiyorumbir meyve yesem öbüründe aklım kalır, leblebi yesem kuru üzümde neyse ki tabağı koyarken görmüyorsunuz vazgeçip üç kere düzenliyorum bazen
Ne çektiğimi bir ben bilirimAyy sana cok guldum kuzum bukadar kararsizlikta basa bela hepsinden yiyim desen fazla gelir ayy ne zor
Ekmeksiz makarnasız pilavsız 21 bitince düşünüyorum şekersizi ben debu akşam yeşil mercimek yemegi yapıcam
yarindan itibaren şekersiz 21 gün..
26 eylüle kadar uygulayacak varmi benle katılmak isteyen:)
katılalım hadi:)Ne çektiğimi bir ben bilirimne giyeceğim ne yiyeceğim ne diyeceğim ne yapacağım hiç net olmuyor asla kararlı, planlı olamıyorum tam bir kaos kendi içimde
Ekmeksiz makarnasız pilavsız 21 bitince düşünüyorum şekersizi ben de
çok şükür rahatım tatlım...Biz de özledik uğra canım arada, nasıl geçiyor bakalım? 3 ayı doldurunca rahat edersin kuzum biraz
Aynen bende oyle yapiyorum canim ben daha tutmadim canim semt belli degil belli olunca tutacagim insallahHarika canım baktım da ürünlere, temiz güzel duruyor. Et suyuna bayıldım, kaynatmiyoruz demişsin ama anlayamadım 24saat nasıl kaynanadan pişiyor?
Ellerine sağlık
Müthişsin
Orda ev tuttunuz mu Tubacim? Çok inceleme kıyafetleri, en güzeli toz almayacak şekilde büyük çöp torbalarina doldurmak,zaten her halükarda buruşuyorlar. Yerleştirirken daha zor oluyor
Nasil bir sorun çıktı Özge'cim aras'in okulunda. Umarım halledersiniz. Burda Montessori okulları var ama sadece okulların tanıtım broşüründe kalıyor çoğunlukla uygulamada yok
SenideKizlar benim arkadasimin dugunu vardi unuttum ocagin ilk haftaso ve ben hala siskoyum
kanadali35 kankim sen cok guzel kilo veriyorsun, bir el at bana
bugun streslendim birseyler yiyesim geldi (hastayken bile istahim kacmiyor, ne kadar pisbogazliysam) ama hicbirsey yemedim, bol cay-kahve sekersiz
ustune de gittim 10 bench push ups ve 50 mekik cektim
hic ciss yemedim walla, ama porisonlari daha da mi kucultsem acaba, veya sok diyet yapsam 3 gunlukSenidekovalarim valla şisko derler kiz sana bak dugunde hemen gaza bas o elindeki cısss lari birak mutfaga
Ay aynı ben o zaman senemcim,ben hastayken daha bile çok yiyorum. Hele boğaz ağrım varsa sürekli birşeyler tıkıyorum ağzıma. Sanki yeşilce boğazım rahatliyor gibi hissediyomKizlar benim arkadasimin dugunu vardi unuttum ocagin ilk haftaso ve ben hala siskoyum
bugun streslendim birseyler yiyesim geldi (hastayken bile istahim kacmiyor, ne kadar pisbogazliysam) ama hicbirsey yemedim, bol cay-kahve sekersiz
Kız eline de sopa yakışmıyorSenidekovalarim valla şisko derler kiz sana bak dugunde hemen gaza bas o elindeki cısss lari birak mutfaga
kanki menulerini inceledim su cok az iciyosun suyu artir sana ceza en az2 lt gunde iceceksinGunaydin kizlar, nasil geciyor gununuz?
3 eylul menum
8:00 3yk granola+sut, cay
10:30 limonlu gul cayi
12:30 1 tabaktan az barbunya, yogurt
14:30 sutlu nescafe
19:30 bir tabak kiymali ispanak, yogurt, 1-2yk bulgur pilavi
20:00 yarim bardak americano
su yine icemedim 1lt'dir
spor 10 bench push ups, 1 saat yemek, 1.5 saat ev toplama 200puan
sayende gaza geldim senemcimwohoooo sporlara bak
harikasin esim
ama menuler cok az, ben bu gidile sana yetisemeyecegim
ocaga kadar incecik yapicam seni ,Kizlar benim arkadasimin dugunu vardi unuttum ocagin ilk haftaso ve ben hala siskoyum
Tamam canim, ben de suyu arttirmaya inat ettim bugun. bakalim ne kadar icebilicem. su saat oldu ancak 1lt zorla icebildimkanki menulerini inceledim su cok az iciyosun suyu artir sana ceza en az2 lt gunde iceceksin
sayende gaza geldim senemcim
ocaga kadar incecik yapicam seni ,bol su ic canim yiyeceklerini onceden ayarla ,3 ogune bol porsiyonlari azalt , cok acikirsan kalorisi dusuk seyler ye ,
Su içemeyen bı arkadaşım vardı, büyük bı su şişesine çubuk tarçın atar öyle içerdi, daha kolay oluyormuş öyleTamam canim, ben de suyu arttirmaya inat ettim bugun. bakalim ne kadar icebilicem. su saat oldu ancak 1lt zorla icebildim
evet ocaga mezun olmus olayim
suyu iç bence ben bol bol su içtiğim için cildim daha güzelleşti.. parlak gençleşmiş gibi hissediyorum.:)Tamam canim, ben de suyu arttirmaya inat ettim bugun. bakalim ne kadar icebilicem. su saat oldu ancak 1lt zorla icebildim
evet ocaga mezun olmus olayim
eşicim diyet listen nedir?Maalesef tüketemem canım. Proğramımda yok ekmek
ikizler misin ay bendensinGüzel eşim kavunun saati ve spor olmayışı beni üzdü
İkizler burcumdan işte asla karar veremeyip her şeyden az az yiyorumbir meyve yesem öbüründe aklım kalır, leblebi yesem kuru üzümde neyse ki tabağı koyarken görmüyorsunuz vazgeçip üç kere düzenliyorum bazen
az menü ile zayiflaniyormuş meğer.wohoooo sporlara bak
harikasin esim
ama menuler cok az, ben bu gidile sana yetisemeyecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?