Sağol canm ben düşük yaptım iki haft av önce. Sen nasılsın nasıl gidiyornasıl gidiyor hamilelik canım iyimisin inşallah
Canm teşekkür ederim ama önceki performansım yok gibi kendimi tam veremiyorum. Bugün akşam komşuma gideceğiz çaya yemeden nasıl duracağım. İnş kendimi tutarimcanim kizlar da bahsetmis komposto olmamis, evde yapiorsan sekersiz yap mutlaka, icine kuru meyve ekleyebilirsin tatli yapmak icin
ayrica 6kasik bulgur cok olmus, ve yanindaki ette de patates varmis. aksam fazla geldi gozume benim.
sporlar sahane
canim cok karbonhidrat agirlikli olmus, sabah corbayi 1 kase icip yanina sebze ekleseydin domates, salatalik falan
her kase corba 1 dilim ekmek, ayrica kete ve irmik helvasi da var. Onlari hedefine ulasana kadar sadece odul ogununde tuketmelisin
hic yogurt/sut/yumurta/et yok
su az olmus
senin isinde 34 beden olunmasi da cok zor ama, hergun nefis yemekler
evet canim ben de cok severim. sen dun hicbirsey yemedigin icin problem degil de normal ogunune eklersen diye porsiyon belirtmek istemistim sadece
ah gel canim, tabiki yaparim.
canim diyetlik degil ama sert seker emmek de bogaza iyi gelir, bol tukuruk salgisini arttiran seyler. olips vs gibi
cok cesit oldugu icin mi bilemedim ama sanki cok gibi. ama degil gibi de. ne desem bilemedim
Guzel menu canim
lazanya varken corba degil de salata olsa daha iyi olurmus ama guzel begendim
kuzum sen hastayken bile bu kadar spor yapiyorsun beni muaf mi tutuyorsun
guzel menu
ay ben muafim ama elimden geleni yapiyorum ☺
donus belli mi canim? kalmak istiyordunuz ama olmuyor herhalde? insallah son dakika suprizi olur sizin icin ☺
oy oy kremali makarna mineyseki saati erkenmis ama yine de 1 tabak degil de seviyorsan tadimlik ye canim, hatta kremali degil de yogurtlu daha guzel alternatif olabilir
gitti mi yediklerin
bir doktora gorun istersen sen canim, cok normal degil yemekten bu kadar midenin rahatsiz olmasi
iki gun de bence cok iyi
spor?
fena degil canim. cok gibi geliyor ama biliyorum sen bu tarz menulerle harikalar yarattin onceden
Nasil yapcaz o isibu akşam yeşil mercimek yemegi yapıcam
yarindan itibaren şekersiz 21 gün..
26 eylüle kadar uygulayacak varmi benle katılmak isteyen:)
Ayyy bende ikizlerim kararsızlık bendede var maleseffikizler misin ay bendensin
İkizlerin gücü ve kararsızlığı adınaikizler misin ay bendensin
Üçledik grubu artıran yok muAyyy bende ikizlerim kararsızlık bendede var maleseff
Ben de varimÜçledik grubu artıran yok mu
Canim cok buyuk kazanda mum isigi gibi ateste pisiyor 85 derecede falan pisiyor ortalama kaynayinca besin degeri gidiyor ya surekli kontrol ediyoruz :)Harika canım baktım da ürünlere, temiz güzel duruyor. Et suyuna bayıldım, kaynatmiyoruz demişsin ama anlayamadım 24saat nasıl kaynanadan pişiyor?
Ellerine sağlık
Müthişsin
Orda ev tuttunuz mu Tubacim? Çok inceleme kıyafetleri, en güzeli toz almayacak şekilde büyük çöp torbalarina doldurmak,zaten her halükarda buruşuyorlar. Yerleştirirken daha zor oluyor
Nasil bir sorun çıktı Özge'cim aras'in okulunda. Umarım halledersiniz. Burda Montessori okulları var ama sadece okulların tanıtım broşüründe kalıyor çoğunlukla uygulamada yok
Tesekkurler bu arada :))Harika canım baktım da ürünlere, temiz güzel duruyor. Et suyuna bayıldım, kaynatmiyoruz demişsin ama anlayamadım 24saat nasıl kaynanadan pişiyor?
Ellerine sağlık
Müthişsin
Orda ev tuttunuz mu Tubacim? Çok inceleme kıyafetleri, en güzeli toz almayacak şekilde büyük çöp torbalarina doldurmak,zaten her halükarda buruşuyorlar. Yerleştirirken daha zor oluyor
Nasil bir sorun çıktı Özge'cim aras'in okulunda. Umarım halledersiniz. Burda Montessori okulları var ama sadece okulların tanıtım broşüründe kalıyor çoğunlukla uygulamada yok
Gunaydin kizlar galiba eskisinden kurtuldum umarim oyle olmuştur en yakın arkadaşı hallettim dedi rahatsız etmeyecek. Rahatsiz ederse bana soyle ben halledicem dedi
Bende 38 beden olmak istiyorum, daha azinda gozum yok walla. Cunku yeemyi seviyorum, dussem bile yine alirimAynen benim meslekte zor 34 beden olmak ama zaten bana çok geliyor ben böyle hafif göbek seven birisiyim şu bacaklarım bir gitse biraz göbeğim kalsa şikayet etmek yani
Once buyuk sise almam lazim o zamanSu içemeyen bı arkadaşım vardı, büyük bı su şişesine çubuk tarçın atar öyle içerdi, daha kolay oluyormuş öyle
Evet benim cildim cok kusu meselasuyu iç bence ben bol bol su içtiğim için cildim daha güzelleşti.. parlak gençleşmiş gibi hissediyorum.:)
günde 3 lt yi bulmaya çalışıyorum acikinca da içerim.
Su en doğal sağlıklı içecek.
suyunu ihmal etme
Evet ama bunu bir de surekli guruldayan mideme anlatmak lazim, ve ac beynimeaz menü ile zayiflaniyormuş meğer.
iki çeşit ye birak..
bide iki ögünle...
17 den sonra yimik yok ( ben geç yiyom da)
canim zor zamanlar atlattin, ama kendine ozen gostermenin zamani yine, hadi. Sagligina ne kadar hizli kavusursan, o kadar hizli bebegine de yeniden kavusursunCanm teşekkür ederim ama önceki performansım yok gibi kendimi tam veremiyorum. Bugün akşam komşuma gideceğiz çaya yemeden nasıl duracağım. İnş kendimi tutarim
Hayirli olsun canim, hangi bolume kayit yaptirdin?Kızlar yl için okula kesin kaydımı yaptırdım bugün yoğun bir dönem beni bekliyor
Supersiniz gercektenCanim cok buyuk kazanda mum isigi gibi ateste pisiyor 85 derecede falan pisiyor ortalama kaynayinca besin degeri gidiyor ya surekli kontrol ediyoruz :)
Hayırlı olsun, bölümün ne canım? Şimdiden kolaygelsinKızlar yl için okula kesin kaydımı yaptırdım bugün yoğun bir dönem beni bekliyor
Canim senin spor puanlarini goremiyorum pztsi sali yokmu yoksaKahvalti
Menemen
2 dilim esmer ekmek
Peynir domates ve zeytin ezmesi
Ara:
Cilek sirkeli limonlu su
Yemek 16:00 (disardaydik)
Izgara köfte
Salata barindan salata tabagi yaptim biraz kısır piyaz ve bol yesillikli
Ayran
Saat 5 gibi cay icmeye oturduk kizim tatli istedi ve bitirmedi bikac kasik kazandibi
5 ten sonra yemegi kestim.
Su 3 litreyi gecer 4 bile olabilir
Spor simdilik tam 5 saat avm gezisi net 3 saati yurumekle gecmistir
Aksamda spor yapip yazicam..
@Yawrukush
@besive
Bilmiyordum ben düdüklüde pisiriyom kemikleriCanim cok buyuk kazanda mum isigi gibi ateste pisiyor 85 derecede falan pisiyor ortalama kaynayinca besin degeri gidiyor ya surekli kontrol ediyoruz :)
Yeppp ikizler gücü adınaBen de varim
Teşekkürler muhasebe denetimi istedim oldu o da şükürHayırlı olsun, bölümün ne canım? Şimdiden kolaygelsin
Vardı da canım spor yaparken sayıları saymadığım için tam hesaplayamamıştım 650 filandır aşaüı yukarımadamesnow canim senin sali sporun varmiydi
Bir sürü ikizler oldunuzçoğunlukta olunca bizim takım da kararsız olacak galiba, bir inip bir çikicaz desenize
Ay bişey itiraf edeyim mi :) ikinci çocuk istediğimiz zaman ikizlere denk gelecek vakitte dikkat etmiştik korunmaya, sonra sen pat diye erken doğ
Nurtopu gibi bi ikizlerim oldu valla
Bizi haberdar etmeyi unutma canim..
Aksami hafif gecirmissindir diye dusunuyorum Betus, hic hareket edebiliyor musun is yerinde egzersiz gibi?
Canim 1980lerde bir balerin tarafindan ortaya cikarilan egzersizler.
Daha cok esnemeye dayali , kaslarin sIk tekrarlarla sIkilasip , vucut agrilarinin ortadan kalkip, daha sekilli bir vucut elde etmek amaciyla tasarlanmis egzersizler genel olarak.
Canim evde balim yok ama bal haric bu malzemelerle kendime hasta cayi yapip iciyorum, eksik olma :)
Arasi yazdiramadik puruz cikiyor, insallah hallolur..
Cok sagol Senemim , soylemen yetti..
Bende kendisine cok kil oluyorum ama neyse ses etmeyeyim.
Ya cocuksuz mis gibi tatil, tum kuzenleriyle, arkadaslariyla gorusecek, caninin istedigi yere gidecek, gezecek, yiyecek, icecek ben burda cocuk bakacagim :)
Bnecede 10 gune mezun olurum ben:)
Ne takik bir insan cikti ya resmen okb hastasi
Canim menulerinde hicbir sey yok ki..
Duzenli beslenmiyorsun, en az 2 ogun duzenli yemelisin.
Lutfen b sekilde kilo vermen cok sagliksiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?