Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canm teşekkür ederim ama önceki performansım yok gibi kendimi tam veremiyorum. Bugün akşam komşuma gideceğiz çaya yemeden nasıl duracağım. İnş kendimi tutarim

Canim cok buyuk kazanda mum isigi gibi ateste pisiyor 85 derecede falan pisiyor ortalama kaynayinca besin degeri gidiyor ya surekli kontrol ediyoruz :)

Tesekkurler bu arada :))

Gunaydin kizlar galiba eskisinden kurtuldum umarim oyle olmuştur en yakın arkadaşı hallettim dedi rahatsız etmeyecek. Rahatsiz ederse bana soyle ben halledicem dedi

Aynen benim meslekte zor 34 beden olmak ama zaten bana çok geliyor ben böyle hafif göbek seven birisiyim şu bacaklarım bir gitse biraz göbeğim kalsa şikayet etmek yani
Bende 38 beden olmak istiyorum, daha azinda gozum yok walla. Cunku yeemyi seviyorum, dussem bile yine alirim
Su içemeyen bı arkadaşım vardı, büyük bı su şişesine çubuk tarçın atar öyle içerdi, daha kolay oluyormuş öyle
Once buyuk sise almam lazim o zaman
Evet benim cildim cok kusu mesela
az menü ile zayiflaniyormuş meğer.
iki çeşit ye birak..
bide iki ögünle...
17 den sonra yimik yok ( ben geç yiyom da )
Evet ama bunu bir de surekli guruldayan mideme anlatmak lazim, ve ac beynime
Canm teşekkür ederim ama önceki performansım yok gibi kendimi tam veremiyorum. Bugün akşam komşuma gideceğiz çaya yemeden nasıl duracağım. İnş kendimi tutarim
canim zor zamanlar atlattin, ama kendine ozen gostermenin zamani yine, hadi. Sagligina ne kadar hizli kavusursan, o kadar hizli bebegine de yeniden kavusursun
Kizin nasil bu arada, emiyor mu hala?
Kızlar yl için okula kesin kaydımı yaptırdım bugün yoğun bir dönem beni bekliyor
Hayirli olsun canim, hangi bolume kayit yaptirdin?

Canim senin spor puanlarini goremiyorum pztsi sali yokmu yoksa

Bir sürü ikizler oldunuz çoğunlukta olunca bizim takım da kararsız olacak galiba, bir inip bir çikicaz desenize
Ay bişey itiraf edeyim mi :) ikinci çocuk istediğimiz zaman ikizlere denk gelecek vakitte dikkat etmiştik korunmaya, sonra sen pat diye erken doğ
Nurtopu gibi bi ikizlerim oldu valla

Yeppp ikizler gücü adına
Hayırlı olsun, bölümün ne canım? Şimdiden kolaygelsin
Teşekkürler muhasebe denetimi istedim oldu o da şükür
madamesnow canim senin sali sporun varmiydi
Vardı da canım spor yaparken sayıları saymadığım için tam hesaplayamamıştım 650 filandır aşaüı yukarı
Aaa ne varmış ayol miss gibi olmuş Canım burcumuz

Kuzum hareket halindeyiz hep tabi hep bi kosusturmaca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…