Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ay bi de hiç mi susmaz siz de öyle misiniz acep ?

Çarşamba menü
Sabah ılık su
Tambugday ekmeğine tost
12 00 starbucks kahve
Serçe parmağı boyutunda börek
1600 1 kayısı
Armutun yarısı
1800 3 incir
1 avuç leblebi fındık karışımı
Su 2 lt
Ben geçen hafta canakkaledeydim ya 2 kilo almisim kızlar diyet yapamadım hiç 0 yazamadim size de şuan geçen hafta ki kilomdayim 3 günde toparladim cok şükür

Kuzum Tambugday beyaz peynirle karelerden
Erse de patlıcan kozlemesi oluyo

Bu gün yöresel isimli birşey yok mu Betülcüm?dun senden sonra erseyle araka muhabbeti yaptık hep sayende yeni şeyler öğreniyoruz

cok az olmus ama gecen haftayi telafi ediyorsun sanirim :)

az menü ile zayiflaniyormuş meğer.
iki çeşit ye birak..
bide iki ögünle...
17 den sonra yimik yok ( ben geç yiyom da )
bana yazilan cevabi alintiladigin icin cevap vericem , ben zayiflamak icin iki ogun yemiyorum , kucuk bebegim var . oturup yemek firsatim olmuyo , esim geldigi gibi yemegimi yiyorum ve 5 yada 6 dan sonrada yemek ihtiyacci hissetmiyorum ,herkesin bunyesi farkli bunuda unutmayallim .

Selamlar kuzular nasilsiniz?
Gununuz nasil gecti , neler yapiyorsunuz?
Ben kahvaltimi yaptim, Akini okula biraktim, saat 10 a geliyor.
Ortaligi ve bulasiklari toplayip 11de bir krese gidecegim gorusmek icin.
Daha iyiyim bugun iyilestim diyebilirim buyuk olcude.:)

iyi olmana sevindim . bende disciye gidicem rutin kontroller , denizle gidicem uslu durur insallah

canım doğum gününü dün apar topar yaptık aslında perşembe yapacaktık ama hava günlerdir rüzgarlı. ve bizim bahçe de dışarısı rüzgarlıysa uçuyor yazın güzel de şimdi havalar o kadar sıcak da değil. çocukları çağırıp hasta etmek istemedim. arkadaşlarla pikniğe gidecektik son anda karar verip parkta yapıverdim doğum gününü :) biraz kıytırık oldu ama önemli olan oğlumun bunu farketmemesi

tabi doğum gününde ben kendimi tutabildim mi? sadece pastadan çok çok az yedim ama kısır dı bisküvili toplardı götürmüş olabilirim pişman mıyım? galiba belki biraz neyseki henüz listede değilim..

kardişiiiim döndün mü yoksa? yoğunluk bitti mi?
ben o akşam oğlumun playstationıyla oynadım çok keyifli bu Legolar felan yaa ona takıldım biraz oğlum gelince elimden aldı zaten

menüm
sabah
1 nektarin
2 h yumurta
5 zeytin
2.5 dlm hellim

öğlen
ezogelin çorba
pazı kavurması
et kavurma

ara
1 nektarin

akşam
ezogelin çorba
yarım tabak kıymalı bulgur toparı

ara
kahve içicem galiba
1 kare bitter götürürüm
1 de nektarin yesem olmas mı?

spor
50 dk zumba 150p

Yemeği sevmeyen mi var burda

Iyiyiz ablacım sen iyilesmissin cok mutlu oldum :)

Dondum canim evet ama biraz gec oldu, ekimdeki dugunu unutmusum, nasil vericem ben bu kadar kiloyu

İyiyim eşim bi an yurt dısında oturduğunu unuttum kahvaltı yaptım diyince mesajı yazdığın saati gordum dedim Allah Allah bi de 11 de okula gıtcem dedın ya dedim gece nasıl oluyor sonra dank etti bende bugun bacak agrım dan mahvoldum merdiven cıkamıyorum yuruyemıyorum oturup kalkamıyorum dun cok yuklenmişim ama ayrıma ragmen 3 mil leslie yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…