- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 398
- 30
Afiyet olsun canım ama 3 porsiyon topalak corbası demıssın ya dikkatimi cektı porsiyon buyuklugunu merak ettim4 Eylül Çarşamba Menüm
Sabah 11:30
Sade kahve
Öğle 12:30
2 haşlanmış yumurta
Zeytin
Domates salatalık soğan biber
Akşam 18:30
3 porsiyon topalak çorbası
Yeşil biber
Spor
2 saat yemek yaptım.
200 ip
Su
3 litre
@MigiMadid
Kozmogirl17
Yawrukush
Canim cok guzel , basarili bir yil gecirirsin insallah.
Kilo malesef oyle verirken gram gram alirken kilo kilo :)
Kompostoyu cok tuketmemeye calis canim..
Cok guzel olmus :)
Ara sira tuketebilirsin bence , ben her sabah 50 kalorilik tam bugday pita ekmegi yiyorum, diyetimi kotu etkilemiyor.
Tesekkur ederim eksik olma canim..
Cok guzel menu, cok guzel sporlar canim..
Gec bir saatte yemissin, aksam yemegini ne kadar erken yersen kilolar o kadar cok gidiyor..
Kolay gelsin canim, tum dislerin sagliklidir umarim..iyi olmana sevindim . bende disciye gidicem rutin kontroller , denizle gidicem uslu durur insallah
Afiyet olsun kuzum spor da yaptıysançok iyikızlar merhaba
DÜNKÜ MENÜ
SABAH
filtre kahve
2 kare bitter
ÖĞLE
1 yumurta tereyagında
1 dilim ekmek
bolca salatalık domates
AKŞAM
sebze yemeği
3 kaşık yoğurt
latte
1 porsiyon kavun(o kavunu yememeliydim)
@madamesnowYawrukush fayfeyfiy Kozmogirl17 @stitch
BUGÜN
SABAH
filtre kahve
2kare bitter
ÖĞLE
yumurta tavada
1 dilim ekmek
bol söğüş
10 zeytin
AKŞAM
sebze yemeği
2 kaşık yoğurt
NOT:2 LİTRE SU DÜZENLİ 1 ADET SODA
Bir sürü ikizler oldunuzçoğunlukta olunca bizim takım da kararsız olacak galiba, bir inip bir çikicaz desenize
Ay bişey itiraf edeyim mi :) ikinci çocuk istediğimiz zaman ikizlere denk gelecek vakitte dikkat etmiştik korunmaya, sonra sen pat diye erken doğ
Nurtopu gibi bi ikizlerim oldu valla
Sagol canim:)Iyiyiz ablacım sen iyilesmissin cok mutlu oldum :)
Canim gozunaydin her seyi kolaylikla halledersin insallah.Çok sıcak
Ve sonunda bu gece eşyaları götürüyoruz kızlar
Çok yorgun hissediyorum daha şimdiden bugün yoruldum
Terledim
Gidip yerleşip bir duş almam lazım ama yerleşme bakalım ne kadar sürecek yarına sarkar kesin de
Canim saat farki evet az buz degil:)İyiyim eşimbi an yurt dısında oturduğunu unuttum kahvaltı yaptım diyince mesajı yazdığın saati gordum dedim Allah Allah bi de 11 de okula gıtcem dedın ya dedim gece nasıl oluyor sonra dank etti bende bugun bacak agrım dan mahvoldum merdiven cıkamıyorum yuruyemıyorum oturup kalkamıyorum dun cok yuklenmişim ama ayrıma ragmen 3 mil leslie yaptım
Canim erken saatte ,diyet kalorinede uygunsa tukettiklerin bence sorun yok.Evrt canim katiliyorum ama cok seviyoruum saatinde erken olmasindan oturu birazcik diyetimi bozmamda ssakinca gormedim bugunden cumaya kadar ekmek tatli pilav makarna vs seyler tuketmeme kararı aldim siz ne diyorsunuz bu durumda özge kaptisimmmm
Canim neden cikariyorsun acaba yediklerini?günaydin..
sabah ne yediğimi hatirlamiyorum.
öğle
tavuk suyu çorbasi
firinda tavuk
salata
ayran
(sonra midem bulandi gitti yiyecekler)
akşam
kısır
salata
yine bulandi gitti..
şüphe etmeye başladim hamile miyim
( yok degilim hamile felan. :) inş olmam
kızımla Başedemiyorum zaten..
spor
200 zıpzıp
1 saat yürüyüş
1 saat yemek hazirlama.
1saat perde takma 2 saat ev işleri: 2 puan ise 120*2= 240
1 saat yürüyüş: 60*3: 180 puan
200 zıpzıp 200*2=400 puan
30 mekik: 30*2=60 puan
toplam puan: 880 puan
su:3,5 lt
Yawrukush
@Akrrep
Kozmogirl17
Ne guzel misafirlerinle guzel vaki gecirmissin canim, bende iyiym ufakligima kres ariyorum, buyugum okula basladi, yuvarlanip gidiyoruz kuzum.günaydınn canlar... nasılsınız.. epeydir giremedim..çok yoğunluğum vardıher hafta misafirim vardı.. ben gidemeyince onlar geldi sağolsun.. Yawrukush kaptişim sende iyisin inşallah... Burayı çok özledim gerçekten.. yeni arkadaşlarda gelmiş ohh miss..
Cok guzel Senemim:)Gunaydin kizlar, nasil geciyor gununuz?
3 eylul menum
8:00 3yk granola+sut, cay
10:30 limonlu gul cayi
12:30 1 tabaktan az barbunya, yogurt
14:30 sutlu nescafe
19:30 bir tabak kiymali ispanak, yogurt, 1-2yk bulgur pilavi
20:00 yarim bardak americano
su yine icemedim 1lt'dir
spor 10 bench push ups, 1 saat yemek, 1.5 saat ev toplama 200puan
Off maraslisin sizin tarhananizin, pul biberinizin uzerine tanimam.Tamam kaptan cezamı çekerim. Kahramanmaraş etsiz domates le yoguruyorum. Ayyy yakın olsa yerdik beraber tatlim
Menu guzel canim hic yuruyus yapabildin mi?3 Eylül menumu
Sabah ah 9buçuk
3yk patlıcan sogurme kavurması. Kk peynir iki dilim ekmek. 4 yeşil içer ve köyümüzden domates
2 civarı
5 badem içi 3 incir
4 civarında
Kahve yani bitter çikolata bir parça
Akşam 6 buçuk
4yk etlidogmeli pilav bir kase salata ve 3 yeşil biber
2 litre su
Canim gecen hafta epey zor bir haftaydi senin icin, hem calismak hem ev isleri kolay degil kuzum..hergün oğlanı 1 saat parka götürüyorum 1 saat yürüyüş gibi düşünebilirz
1-2 saat temizlikle ugrashem çalısıp hem eve yetişmek cok zor oluyor
bu kadar az menüye ve bu kadar harekete inanın çok az vermişimdir.. geçen hafta cok düzensiz beslendim ama cenazeden ötürü...bakalımm. metabolizmam çok kötü bu sıkıntıyı nasıl aşcam bilmiyorum sanırım guatırıma bi baktırcamYawrukush
Sert vicks kapsullerinden de emiyorum senemim, diyete zararcanim kizlar da bahsetmis komposto olmamis, evde yapiorsan sekersiz yap mutlaka, icine kuru meyve ekleyebilirsin tatli yapmak icin
ayrica 6kasik bulgur cok olmus, ve yanindaki ette de patates varmis. aksam fazla geldi gozume benim.
sporlar sahane
canim cok karbonhidrat agirlikli olmus, sabah corbayi 1 kase icip yanina sebze ekleseydin domates, salatalik falan
her kase corba 1 dilim ekmek, ayrica kete ve irmik helvasi da var. Onlari hedefine ulasana kadar sadece odul ogununde tuketmelisin
hic yogurt/sut/yumurta/et yok
su az olmus
senin isinde 34 beden olunmasi da cok zor ama, hergun nefis yemekler
evet canim ben de cok severim. sen dun hicbirsey yemedigin icin problem degil de normal ogunune eklersen diye porsiyon belirtmek istemistim sadece
ah gel canim, tabiki yaparim.
canim diyetlik degil ama sert seker emmek de bogaza iyi gelir, bol tukuruk salgisini arttiran seyler. olips vs gibi
cok cesit oldugu icin mi bilemedim ama sanki cok gibi. ama degil gibi de. ne desem bilemedim
Guzel menu canim
lazanya varken corba degil de salata olsa daha iyi olurmus ama guzel begendim
kuzum sen hastayken bile bu kadar spor yapiyorsun beni muaf mi tutuyorsun
guzel menu
ay ben muafim ama elimden geleni yapiyorum ☺
donus belli mi canim? kalmak istiyordunuz ama olmuyor herhalde? insallah son dakika suprizi olur sizin icin ☺
oy oy kremali makarna mineyseki saati erkenmis ama yine de 1 tabak degil de seviyorsan tadimlik ye canim, hatta kremali degil de yogurtlu daha guzel alternatif olabilir
gitti mi yediklerin
bir doktora gorun istersen sen canim, cok normal degil yemekten bu kadar midenin rahatsiz olmasi
iki gun de bence cok iyi
spor?
fena degil canim. cok gibi geliyor ama biliyorum sen bu tarz menulerle harikalar yarattin onceden
Nasil gecti ablacim bugun mesain?Selamlar mesaideyim bugün 4 e kadar.
Dünkü menumu yazayım.
Sabah kahvaltısı 13 de öğlene kadar uyudum nöbet çıkışı olunca
Domatesli biberli omlet 1.5 yumurtayla zeytin peynir avuç içi kadar bazlama
15 küçük bir elma
18 de bir kepçe çorba 4 yaprak sarması 4/5 kaşık kadar et kavurma cacık
21 de çayla bi avuç çekirdek küçük köy armudu
Su 2 lt
Spor 8000 adım yürüyüş
10 mekik 10 Squat toplam 420 puanKozmogirl17
O zaman kilolari verince tadimlik yersin canim, hedefe giden yolda ,hedeften sasmamak en dogrusu :)Maalesef tüketemem canım. Proğramımda yok ekmek
Insallah kurtulmussundur da bir dha rahatsiz etmez seni canim..Gunaydin kizlar galiba eskisinden kurtuldum umarim oyle olmuştur en yakın arkadaşı hallettim dedi rahatsız etmeyecek. Rahatsiz ederse bana soyle ben halledicem dedi
Canim montessori okuluna biz kayit yaptirmak istiyoruz fakat gorecegimiz 1-2 okul daha var deyip ,tum kisisel bilgilerimizi verdik, yerimizi tutabilirler mi diye.Harika canım baktım da ürünlere, temiz güzel duruyor. Et suyuna bayıldım, kaynatmiyoruz demişsin ama anlayamadım 24saat nasıl kaynanadan pişiyor?
Ellerine sağlık
Müthişsin
Orda ev tuttunuz mu Tubacim? Çok inceleme kıyafetleri, en güzeli toz almayacak şekilde büyük çöp torbalarina doldurmak,zaten her halükarda buruşuyorlar. Yerleştirirken daha zor oluyor
Nasil bir sorun çıktı Özge'cim aras'in okulunda. Umarım halledersiniz. Burda Montessori okulları var ama sadece okulların tanıtım broşüründe kalıyor çoğunlukla uygulamada yok
Bende varim sadece gunluk 1 hurmami yemeye devam ederim ,onun haricinde sifir seker:)bu akşam yeşil mercimek yemegi yapıcam
yarindan itibaren şekersiz 21 gün..
26 eylüle kadar uygulayacak varmi benle katılmak isteyen:)
Cok motive gordum canim seni masallah :)katılalım hadi:)
;bende ekmeksiz şekersiz başliycam yarin.
çay kahve yok. içmeyecegim.
çayı bayadir içmiyorum.
kahve tüketimi birakacagim artık.
yerine bitki çay içmeyi amaçliyorum:)
çikolata felan bitti yemiycem bitter olsada.
dokunuyor...
hadi bismillahirrahmanirrahim...
Canim menulerini yaziyorsun artik, sporunu yapiyorsun, daha ocaga zamanimiz var, gider o kilolar:)Kizlar benim arkadasimin dugunu vardi unuttum ocagin ilk haftaso ve ben hala siskoyum
@kanadali35 kankim sen cok guzel kilo veriyorsun, bir el at bana
bugun streslendim birseyler yiyesim geldi (hastayken bile istahim kacmiyor, ne kadar pisbogazliysam) ama hicbirsey yemedim, bol cay-kahve sekersiz
ustune de gittim 10 bench push ups ve 50 mekik cektim
Hadi hayirlisi canim, cok guzel bir sene diliyorum :)Kızlar yl için okula kesin kaydımı yaptırdım bugün yoğun bir dönem beni bekliyor
Onlarida yaz canisi, egzersizden sayalim..Kuzum hareket halindeyiz hep tabi hep bi kosusturmaca
Of 2 kilo cok almissin ama neyseki gitmis kuzum cok sevindim.Çarşamba menü
Sabah ılık su
Tambugday ekmeğine tost
12 00 starbucks kahve
Serçe parmağı boyutunda börek
1600 1 kayısı
Armutun yarısı
1800 3 incir
1 avuç leblebi fındık karışımı
Su 2 lt
Ben geçen hafta canakkaledeydim ya 2 kilo almisim kızlar diyet yapamadım hiç 0 yazamadim size de şuan geçen hafta ki kilomdayim 3 günde toparladim cok şükür
Cok yoresel yemekler hazirlayip tuketiyorsun canim, ne guzel, topalak corbasinida ilkkez senden duyuyorum :)4 Eylül Çarşamba Menüm
Sabah 11:30
Sade kahve
Öğle 12:30
2 haşlanmış yumurta
Zeytin
Domates salatalık soğan biber
Akşam 18:30
3 porsiyon topalak çorbası
Yeşil biber
Spor
2 saat yemek yaptım.
200 ip
Su
3 litre
@MigiMadid
Kozmogirl17
Yawrukush
Bende oyleyogunum ki cok iyi anliyorum seni ama yeme duzenini bozarsan ipin ucu kacar canim...Malesef yokk. Bu ara cok yogun geciyor yane yememe dikkat edebiliyorum ne sporuma
Kuzum eminim cok guzel gecmistir dogum gunu..canım doğum gününü dün apar topar yaptık aslında perşembe yapacaktık ama hava günlerdir rüzgarlı. ve bizim bahçe de dışarısı rüzgarlıysa uçuyoryazın güzel de şimdi havalar o kadar sıcak da değil. çocukları çağırıp hasta etmek istemedim. arkadaşlarla pikniğe gidecektik son anda karar verip parkta yapıverdim doğum gününü :) biraz kıytırık oldu ama önemli olan oğlumun bunu farketmemesi
tabi doğum gününde ben kendimi tutabildim mi? sadece pastadan çok çok az yedim ama kısır dı bisküvili toplardı götürmüş olabilirimpişman mıyım? galiba belki biraz neyseki henüz listede değilim..
kardişiiiim döndün mü yoksa? yoğunluk bitti mi?
ben o akşam oğlumun playstationıyla oynadımçok keyifli bu Legolar felan yaa ona takıldım biraz oğlum gelince elimden aldı zaten
Guzel bir menu , zumbada sahane:)menüm
sabah
1 nektarin
2 h yumurta
5 zeytin
2.5 dlm hellim
öğlen
ezogelin çorba
pazı kavurması
et kavurma
ara
1 nektarin
akşam
ezogelin çorba
yarım tabak kıymalı bulgur toparı
ara
kahve içicem galiba
1 kare bitter götürürüm
1 de nektarin yesem olmas mı?
spor
50 dk zumba 150p
Cok guzel gorunuyor esim acaba cok kuru bir kurabiye mi olur, denersen bize yorum yap :)Kızlar bu tarife bayıldım uzerıne de bitter cıkolatayapıcam ıns sizde bu goz atın
Insallah canim insallahCanim erken saatte ,diyet kalorinede uygunsa tukettiklerin bence sorun yok.
Ben kendi uzerimde yaptigim deneylerde de sorun gormedim aynen boyle olunca:))
Canim neden cikariyorsun acaba yediklerini?
Gebelik olabilir mi, bir rahatsizligin olabilir mi?
Bu konuyu ihmal etme...
Ne guzel misafirlerinle guzel vaki gecirmissin canim, bende iyiym ufakligima kres ariyorum, buyugum okula basladi, yuvarlanip gidiyoruz kuzum.
Sende ne var ne yok , bebisimiz nasil, bizde seni ozledik :)
Cok guzel Senemim:)
Off maraslisin sizin tarhananizin, pul biberinizin uzerine tanimam.
Burada bir arkadasimin esi marasli sagolsun tarhanalarindan da pul biberlerinden de her Turkiyeye gittiginde getirirdi bize:)
Beraberde yeriz birgun insallah..
Menu guzel canim hic yuruyus yapabildin mi?
Canim gecen hafta epey zor bir haftaydi senin icin, hem calismak hem ev isleri kolay degil kuzum..
Kolayliklar diliyorum.
Guatirini duzenli takip ettiriyormusun?
Sert vicks kapsullerinden de emiyorum senemim, diyete zarar
Nasil gecti ablacim bugun mesain?
Menulerin sporlarin her gecen gun guzellesiyor..
O zaman kilolari verince tadimlik yersin canim, hedefe giden yolda ,hedeften sasmamak en dogrusu :)
Insallah kurtulmussundur da bir dha rahatsiz etmez seni canim..
Canım agrım spordan kaynaklı ondanCanim saat farki evet az buz degil:)
Cok uzuldum bacagina doktordan ne zaman alacaktin sonuclari?
Tamam yaparım eşimmCanim montessori okuluna biz kayit yaptirmak istiyoruz fakat gorecegimiz 1-2 okul daha var deyip ,tum kisisel bilgilerimizi verdik, yerimizi tutabilirler mi diye.
Tamam dediler, dun gittik kayit icin dediler ki yeterli kayit alindi sizi ancak 2. donem alabiliriz..
Bugun 1 saat once baska bir krese gittim, orayi begendim, belgeleri hallediyorum suan Aras bir mani olmazsa yarin baslayacak..
Okul bulmak mesele, kac okula gittiysek hepsi dolu, bekleme listeleri var her okulda aylarca bekliyorsun.
Hic bilmiyorduk, burada daha once kres tecrubemizde olmamisti, texastan cok farkli sudan cikmis baliga donduk canim..
Bende varim sadece gunluk 1 hurmami yemeye devam ederim ,onun haricinde sifir seker:)
Cok motive gordum canim seni masallah :)
Canim menulerini yaziyorsun artik, sporunu yapiyorsun, daha ocaga zamanimiz var, gider o kilolar:)
Hadi hayirlisi canim, cok guzel bir sene diliyorum :)
Onlarida yaz canisi, egzersizden sayalim..
Of 2 kilo cok almissin ama neyseki gitmis kuzum cok sevindim.
Ne var ne yok?
Her sey yolunda mi,mahkeme tarihi yaklasiyor diye hatirliyorum, sen iyi misin canim?
Cok yoresel yemekler hazirlayip tuketiyorsun canim, ne guzel, topalak corbasinida ilkkez senden duyuyorum :)
Bende oyleyogunum ki cok iyi anliyorum seni ama yeme duzenini bozarsan ipin ucu kacar canim...
Kuzum eminim cok guzel gecmistir dogum gunu..
Yedigin cissslara bir sey diyemeyecegim kalbimi cok kirdi o kacamaklar ama dogum gununun nerede oldugunun bir onemi yok, cocuklar zaten arkadaslari varsa cok egleniyorlar:)
Tekrar iyi ki dogmus kuzucuk, cok guzel omru olsun..
Guzel bir menu , zumbada sahane:)
Cok guzel gorunuyor esim acaba cok kuru bir kurabiye mi olur, denersen bize yorum yap :)
Ayyy cok zor olmustur buyuk gecmıs olsun ıns canım yıkamaya verseydin cocuklar la gercekten zorBugun tam tamina 4 hali yikadim nefes alcak bile vaktim olmadi cocuklarla is yapmak gercekten ne kdar zor ya hersey ekstra xahmet sanki bana
Ozlemim kac gundur gidip okullari goruyoruz cok buyuk bir cogunlugu doluyuz, kayit almiyoruz diyorlar.Bekleme listesine adimizi ekliyorlar ama kac ay sonra sira gelir belli degil.Yawrukush canim cok sevindim aras adina okullu oluyor minigimiz desene bende seneye vericem bakalım bu sene almiyorlar burlarda tabi bizimki tam okul gibi degil
Bende rahatsizligindan oturu sanmistim esim, spor agrisi candir:))Kızlar
Canım agrım spordan kaynaklı ondanyarın sonuc ıns
Off keske ugrasmasaydin, ben hic hali kullanmiyorum , ne buyuk rahatlik.Bugun tam tamina 4 hali yikadim nefes alcak bile vaktim olmadi cocuklarla is yapmak gercekten ne kdar zor ya hersey ekstra xahmet sanki bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?