Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Afiyet olsun canım ama 3 porsiyon topalak corbası demıssın ya dikkatimi cektı porsiyon buyuklugunu merak ettim

İnşallah kaptanım teşekkür ederim

Afiyet olsun kuzum spor da yaptıysançok iyi

Allah bagıslasın canım bendr galiba ikizlerim kımlıge gore boga ama gercek dogum tarihim karısık yanı 1 hafta oynuyorsa ıkızlsrrım beni tanıyanlar sen ikizler olamazsın diyor ama olabilirim mesela esıme Bı kızıyorum ama 2 dk sonra geri guluyorum

Çok sıcak
Ve sonunda bu gece eşyaları götürüyoruz kızlar
Çok yorgun hissediyorum daha şimdiden bugün yoruldum
Terledim
Gidip yerleşip bir duş almam lazım ama yerleşme bakalım ne kadar sürecek yarına sarkar kesin de

Canim gozunaydin her seyi kolaylikla halledersin insallah.
Acele etme yvas yavas yerlesirsin.

Canim saat farki evet az buz degil:)
Cok uzuldum bacagina doktordan ne zaman alacaktin sonuclari?

Canim erken saatte ,diyet kalorinede uygunsa tukettiklerin bence sorun yok.
Ben kendi uzerimde yaptigim deneylerde de sorun gormedim aynen boyle olunca:))

Canim neden cikariyorsun acaba yediklerini?
Gebelik olabilir mi, bir rahatsizligin olabilir mi?
Bu konuyu ihmal etme...

Ne guzel misafirlerinle guzel vaki gecirmissin canim, bende iyiym ufakligima kres ariyorum, buyugum okula basladi, yuvarlanip gidiyoruz kuzum.
Sende ne var ne yok , bebisimiz nasil, bizde seni ozledik :)

Cok guzel Senemim:)

Tamam kaptan cezamı çekerim. Kahramanmaraş etsiz domates le yoguruyorum. Ayyy yakın olsa yerdik beraber tatlim
Off maraslisin sizin tarhananizin, pul biberinizin uzerine tanimam.
Burada bir arkadasimin esi marasli sagolsun tarhanalarindan da pul biberlerinden de her Turkiyeye gittiginde getirirdi bize:)
Beraberde yeriz birgun insallah..

Menu guzel canim hic yuruyus yapabildin mi?

Canim gecen hafta epey zor bir haftaydi senin icin, hem calismak hem ev isleri kolay degil kuzum..
Kolayliklar diliyorum.
Guatirini duzenli takip ettiriyormusun?

Sert vicks kapsullerinden de emiyorum senemim, diyete zarar

Nasil gecti ablacim bugun mesain?
Menulerin sporlarin her gecen gun guzellesiyor..

Maalesef tüketemem canım. Proğramımda yok ekmek
O zaman kilolari verince tadimlik yersin canim, hedefe giden yolda ,hedeften sasmamak en dogrusu :)

Gunaydin kizlar galiba eskisinden kurtuldum umarim oyle olmuştur en yakın arkadaşı hallettim dedi rahatsız etmeyecek. Rahatsiz ederse bana soyle ben halledicem dedi
Insallah kurtulmussundur da bir dha rahatsiz etmez seni canim..

Canim montessori okuluna biz kayit yaptirmak istiyoruz fakat gorecegimiz 1-2 okul daha var deyip ,tum kisisel bilgilerimizi verdik, yerimizi tutabilirler mi diye.
Tamam dediler, dun gittik kayit icin dediler ki yeterli kayit alindi sizi ancak 2. donem alabiliriz..
Bugun 1 saat once baska bir krese gittim, orayi begendim, belgeleri hallediyorum suan Aras bir mani olmazsa yarin baslayacak..
Okul bulmak mesele, kac okula gittiysek hepsi dolu, bekleme listeleri var her okulda aylarca bekliyorsun.
Hic bilmiyorduk, burada daha once kres tecrubemizde olmamisti, texastan cok farkli sudan cikmis baliga donduk canim..

bu akşam yeşil mercimek yemegi yapıcam
yarindan itibaren şekersiz 21 gün..
26 eylüle kadar uygulayacak varmi benle katılmak isteyen:)
Bende varim sadece gunluk 1 hurmami yemeye devam ederim ,onun haricinde sifir seker:)

Cok motive gordum canim seni masallah :)

Canim menulerini yaziyorsun artik, sporunu yapiyorsun, daha ocaga zamanimiz var, gider o kilolar:)

Kızlar yl için okula kesin kaydımı yaptırdım bugün yoğun bir dönem beni bekliyor
Hadi hayirlisi canim, cok guzel bir sene diliyorum :)

Kuzum hareket halindeyiz hep tabi hep bi kosusturmaca
Onlarida yaz canisi, egzersizden sayalim..

Of 2 kilo cok almissin ama neyseki gitmis kuzum cok sevindim.
Ne var ne yok?
Her sey yolunda mi,mahkeme tarihi yaklasiyor diye hatirliyorum, sen iyi misin canim?

Cok yoresel yemekler hazirlayip tuketiyorsun canim, ne guzel, topalak corbasinida ilkkez senden duyuyorum :)

Malesef yokk. Bu ara cok yogun geciyor ya ne yememe dikkat edebiliyorum ne sporuma
Bende oyleyogunum ki cok iyi anliyorum seni ama yeme duzenini bozarsan ipin ucu kacar canim...

Kuzum eminim cok guzel gecmistir dogum gunu..
Yedigin cissslara bir sey diyemeyecegim kalbimi cok kirdi o kacamaklar ama dogum gununun nerede oldugunun bir onemi yok, cocuklar zaten arkadaslari varsa cok egleniyorlar:)
Tekrar iyi ki dogmus kuzucuk, cok guzel omru olsun..

Guzel bir menu , zumbada sahane:)

Kızlar bu tarife bayıldım uzerıne de bitter cıkolata yapıcam ıns sizde bu goz atın
Cok guzel gorunuyor esim acaba cok kuru bir kurabiye mi olur, denersen bize yorum yap :)

Insallah canim insallah

Tamam yaparım eşimm ama yumusk vıdeo da oyle diyor

Yawrukush canim cok sevindim aras adina okullu oluyor minigimiz desene bende seneye vericem bakalım bu sene almiyorlar burlarda tabi bizimki tam okul gibi degil
Ozlemim kac gundur gidip okullari goruyoruz cok buyuk bir cogunlugu doluyuz, kayit almiyoruz diyorlar.Bekleme listesine adimizi ekliyorlar ama kac ay sonra sira gelir belli degil.
Dun Akinin sinif arkadasinin annesi bir kresten bahsetti, gidip gordun mu diye.Dun mail attim onlari bu sabah 11de gelip gorebilirsiniz kresimizi dediler gittim.Zaten baska secenegimde yoktu.Kucuk bir kres 2 siniflik ,asiri temizdi her yer, ogretmenleri de begendim fakat 2 ogretmende Cinli yani ingilizce anadilleri degil aksanli konusuyorlar malesef bizim gibi.Ama bu kres olmazsa sadece 1 tane opsiyonumuz vardi oda haftada 2 tam gun kabul ediyordu arasi.Aras daha once hic okula gitmedi ve tam gun ne ben ondan ayrilmak isterim ne de o kalmak ister o kadar uzun tahminim.O sebeple aralik ayinin sonuna kadar Arasi bu krese yazdirmaya karar verdim.Sabah 8-12 arasi gidecek hergun kismetse.Araliktan sonrada memnun kalirsak devam ederiz, ya da diger bekleme listesinde oldugumuz okullardan cevap gelirse onlara gecebiliriz.
Zaten cocuguma sag salim baksinlar, Aras da biraz sosyallessin, farkli bir ortami tecrube etsin baska bir beklentim yok...

Carsamba menum

Sabah 09.30
2 tb ekmegi
1kk suzme peynir
1 yumurtadan menemen
3 4 bardak sekersiz cay

Ara 12.30
Sekersiz turk kahvesi

13 30
1 tane incir
1 tane yerli muz miniklerden

Oglen 15.00
1 parça bonfile
Salata
2 dilim ekmek bidaha bisey yemedigim icin cok acikiyorum o yuzden yedim.

Aksam
1 tane eti pufahanda gözüm böyle döndü

Sabah 7 de mesai bi basladi aksam 10 da anca oturdum ev temizligi hali yikama mutfak hepsine ortalama 8 saat yazalim cogu var azi yok yani
500 ip atlama

480 ×2=960
500×2=1000
toplam 1960
Su 1.5 lt suanda

Kızlar

Canım agrım spordan kaynaklı ondan yarın sonuc ıns
Bende rahatsizligindan oturu sanmistim esim, spor agrisi candir:))

Bugun tam tamina 4 hali yikadim nefes alcak bile vaktim olmadi cocuklarla is yapmak gercekten ne kdar zor ya hersey ekstra xahmet sanki bana
Off keske ugrasmasaydin, ben hic hali kullanmiyorum , ne buyuk rahatlik.
Turkiyede olsam kullanirdim kesin de burada haliflex ust kat , alt katta parke.
Haliflexler icinde yikama makinasi var, canina yazik be gulum.
Cocuklarla her sey 2-3 kati zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…