Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aklina yattiysa sorun yok kuzum ins memnun kalirsiniz aynen oyle yavruna iyi baksinlar insanin akli kalir yani daha ufaciklat

eti puf olmasaymiis iyiymis :)

Bugunku menum
Sabah 2 dilim kepekli ekmek
1 haslanmıs yumurta
Peynir zeytin sekersız cay domates salatalık

Ara
1 fincan karısık form cayı
4 tane dıet kepekli diyet bisküvi

Cok acıkmadım oglen yemegı yemedim ama tekrar ara yaptım sayılır 3 kasık falan sut mısır yedım

Aksam
1 kase mercimek çorbası
6-7 yemek kasıgı etli türlü
1 dilim kepekli ekmek

Aksam kuru kayısı ve sekersız cay içtim

2 Lt su
3 mil leslıe 1 saat ev işi
Kozmogirl17 Yawrukush

Aklina yattiysa sorun yok kuzum ins memnun kalirsiniz aynen oyle yavruna iyi baksinlar insanin akli kalir yani daha ufaciklat
Ben krese girdim , kapi acilinca alarm sisteminden ses geliyor, bir tane cocuk annem geldi diye bir kostu yanima
Daha Arasi birakmadan kotu oldum, kuzular orada anneleri babalari gelsin diye bekliyorlar.
2-3 yas arasi hepsi dogru durust konusamiyorlar bile..
Bakalim nasil olacak Ozlemim..

Ayyy cok zor olmustur buyuk gecmıs olsun ıns canım yıkamaya verseydin cocuklar la gercekten zor
Ya dayanamdim bu aralar hep hastaydilar kusa kusa bi hal oldular bide buyuk oglum bezi birakti gerci cok kazamiz olmadi ama en son bugun kucuk yine kusunca sinirimden attim yikadim jepsini annem babam vardi kuzum cocukalri oynattilar sokakta ama durmuyorlarki buyuk oglum bronsit zaten hstune 2 3 kere degistim soguk almasin diye kucuk oglum birakin beni sualara oynicam djyo kediler var kuyruklariyla oynicakmis kendini yirtiyor ay hersey eziyet

Cok guzel olmus esim ,harikasin :))

Aynen mutluyum pısman degılım yaptıgım İcin ama agrısı benı mahvetti bu cüsseyle cardıo yapsam oyle olur

Ayyy deme kotu olurdum bende cok ufaklar yaa kiyamiyorum birde cocuklar istekli olmali bu yasta bence krese gitmek icin

Ayyy valla bayağı zor olmus canım gecmıs olsun benim kızımda tuvalete alısıyor alıstu cok sukur ama arada kacırıyor halıları yaptıkça sildim ama tam bitsin bende yıkatcam daha yenı vermısyım ama napalim cocuklar la bulasık yıkamak bıle zor canları sagolsun ıns Allah bagıslasın evlatlarımızı

Ocak degil canim october, yanlis yazmisim

Benımde oglum gecen yıl gıttı krese cok zor gunler gecırdık ilk hafta normaldi ama 2. Hafta Bı basladı ben bıraktıktan sonra beni bırakmıyor yanımda kal diyordu evden krese kadar aglıyordu gıtmıcem diye bıraktıktan sonra da ogretmen zorla tutuyordu ben kacıyordum ve sokaktan cıkanakadar sesi geliyordu aklıma geldikçe İcim parcalanıyor

Tertemiz oldu tabi mis gibi ama sana annenlere zorluk olmus canim.
Gule gule kullanin.

Aynen mutluyum pısman degılım yaptıgım İcin ama agrısı benı mahvetti bu cüsseyle cardıo yapsam oyle olur
Yavas yavas kilolar gidince sporlarda daha kolay yapilir hale gelecek :)

Teşekkürler esımm ama yazmayı unuttuğum bısey var aksam bıde kakaolu biskuvi yedım
Ona 100 ziplama cezasi geldi ozaman :)

Ayyy deme kotu olurdum bende cok ufaklar yaa kiyamiyorum birde cocuklar istekli olmali bu yasta bence krese gitmek icin
Canim 2bucuk yastan sonra cocukla evde aktivite yapamiyorsun, disarida cikarsan birkac saat , sonra evde bunaliyorlar.Boyle kreslerde duzenli bir takvim oluyor, her saat o duzene uyarak eglenip , ogreniyorlar.
Mesela bu ay renkleri ve sekilleri ogreniyorlarmis hergun, benim evde arasa onlari ogretmem imkansiz, anca dalgaya aliyor her seyi:)

Demem oyle eşimmm bu bacaklara nasıl zıplıcam

Çok sağol canm. Kendime bakm alyim haklısın şimdi oturuyoruz üç aydır ilk def av komsumda y3diklerime dikkat ettim. Yemedim çok az tattim çok şükür

Ben spor salonuna gidiyorum canim, her gittigimde cocuk kulubune birakiyorum cocuklarimi.
Kucuk oglum gecen sene ayni senin bahsettigin gibi ortaligi yikiyordu ,bizde spor uyeligimizi dondurduk devam edemedik.
5-6 ay sonra yeniden actirdik uyeligimizi ve bu sefer daha ilimli oldu, artik ne zaman gitsem 2 saat kres gibi duruyor.
Insallah okulda oyle olur.
Ama okulda da durmazsa alirim bir sure daha beklerim..

Kızlar selam aşırı yorgunum, geçmişi okudum ama yarın yazarım. Az önce biraz çeviri yaptım eşim için (çok sıkıcı bir iş bana göre), biraz da kendi işlerime baktım (zümre başkanı oldum toplantı tutanağı hazırlamak lazım) aslında daha çok iş var ıvır zıvır cinsinden ama uykum geldi.
Özlemcim halı yıkamak yüzbin puan olsun Kozmogirl17
Özgecim Çinliler disiplinli de olur heralde, hayırlı olsun canım Yawrukush
Kızımı aratmazsın işte muhabbet esnasında senemcim stitch

Ben verdıgıme pısman oldum 3 bucuk yasında ydı komusması ilerlesin diye verdik ama cok zor gunler gecırdık ıns esım okulda da ıyı olur spor ıcın cok ıyı olmus ama kres

Maraş tarhanasina hiçbir z avm an yok severim. İnş canm. Gündüz komsumdaydim akşamda şimdi de komsumdayim büyük kızımda hast A oldu ateş basagrisi ve karın agrisi idrar yolu enfeksiyon var dendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…