Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tabi birde evi temizledim oda cabasi yemekleri saymiyorum bile ay benim incecik kalmam lazım allahım daha esime yemek hazirlicam yeni girdik eve alisverise gittik oglanin abur cuburu bitmis babasi eve gelince pacasina yapisti cikolata diye hadi aksamin dokuzunda bide market yaptık onuda katmadim daha puanlamaya hafi yine iyisiniz

Bende seneye denicem insallah oyun parkina falan birakiyorum isim oldugunda 2 saat falan aramiyor beni ama zaman ne gostercek tabi bilinmez

I
Benim yiğenim 2.5 yaşında başladı kreşe ablacım ilk zamanlar hemen alışamıyorlar ama öğretmenlerini arkadaşlarını bir sevsinler okul onlar için oyun yeri zaten güzel bir yer bulduysan merak etme orda güzel bakarlar :)

sporda masallahin var . eti pufu bulsam hic acimam ,her turk markete gidiste ilk ona bakiyom

her cocuk farkli oluyo ,ozellikle ogretmenler iyiyse , benim kizim 2.5 yasinda basladi . bizi gorunce eve gelmek istemiyodu,

Iyi akşamlar kızlar günlük menüm
Kahvaltı çok geç uyandıgim icin 13.30 da felan yaptım
Sebzeli omlet bolca yeşillik 1 bardak portakal suyu
Ara öğün 16.40
1 yeşil küçük nektarı 1 kutu süt
Akşam:18.30
Sebzeli tavuk sote ve salata yanına 1 bardak ayran
Ara öğün akşam 20.30
1 avuç leblebi 1 bardak sütlü şekersiz kahve
2 litre su
7000 adim= 350
2 saat ev temizliği= 240
30 dakika dans= 90
100 squat= 200
Toplam: 880 puan
Eşim nasılsın cool_lime

portakal suyu konusunda bende uyarilmistim, tazemiydi hazirmiydi ?olmasyadi iyi menun sporlarin hergecengun artiyo supersin.

bu akşam yeşil mercimek yemegi yapıcam
yarindan itibaren şekersiz 21 gün..
26 eylüle kadar uygulayacak varmi benle katılmak isteyen:)
Ben katilabilirim 27 Eylül'de kardeşimin nişanı var ve ben bugün abiye baktım tabi sonuç hüsran
Ellerim bomboş geri döndüm acilen ve hızlı 4 kilo vermem gerekiyor

Ayy bende başak olmasını istemiyorum o yüzden seneye Kasım'da doğacak şekilde planlayacagim benimki de erken gelirmiş

Canim arada çok saat farkı var nerede yaşıyorsun yeni oldugum için merak ettim

iyileşme ne de çok sevindim yarına inşallah iyice toparlarsin birseycigin kalmaz

Ozaman bende ikizlerim nekadar kizsamda yüzüne bakınca kizginligim geciveriyor gerçi koçum sinirim saman alevi gibi biranda parlayıp hemen geciveriyor

Zor oluyor ama onlar içinde kolay oluyor, oğlun henüz kaç yaşında bilmiyorum ama ben oğlumu 2 yaşındayken krese vermiştim yaşıtlarından çok önce konuşmaya başladı ve çok düzgün konuştu
Bir süre sonra gitmek istememeye başladı ama onu her çocuk yapıyormuş pedegog arkadaşımla konustum acaba kreste mutsuz mu diye, arkadaşım her çocuk anne ve babasını dener en fazla 2 hafta sürer bu süreç dedi bu süre boyunca da hergun öğretmeniyle konuştum siz gittikten sonra Mete gayet mutlu ve çok uyumlu dedi. Gerçektende 10 gün geçmeden ağlamayı bıraktı ve bana el sallayarak ayrıldı tekrardan
Ben şuan çalışmıyorum ama tekrar yarım gün krese göndermeyi düşünüyorum çünkü gerçekten kendi yasitlariyla etkileşim içinde olmasının kişisel gelişimi açısından faydalı olduğunu düşünüyorum bu yüzden üzülme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…