Çok sağol canmÇok geçmiş olsun acil şifalar dilerim
Aslında hiç bu kadar kendime çalışmamıştım yemek konusunda. Ne varsa ondan yiyordum hep.. Şimdi durum bambaşka. Sağlıklı yemek olunca sözkonusı olan araştırıyor buluyor yapıyorum. Topalak bulgur un irmik içerikli eğer konulursa yumurta da olan bulgur köfteli nohutlu etli bir çorba. Ben o bulgura un irmik katmadan bol yumurta ile yapıştırıp yuvarladım. O derece sağlımcıyım bu sefer :)Canim montessori okuluna biz kayit yaptirmak istiyoruz fakat gorecegimiz 1-2 okul daha var deyip ,tum kisisel bilgilerimizi verdik, yerimizi tutabilirler mi diye.
Tamam dediler, dun gittik kayit icin dediler ki yeterli kayit alindi sizi ancak 2. donem alabiliriz..
Bugun 1 saat once baska bir krese gittim, orayi begendim, belgeleri hallediyorum suan Aras bir mani olmazsa yarin baslayacak..
Okul bulmak mesele, kac okula gittiysek hepsi dolu, bekleme listeleri var her okulda aylarca bekliyorsun.
Hic bilmiyorduk, burada daha once kres tecrubemizde olmamisti, texastan cok farkli sudan cikmis baliga donduk canim..
Bende varim sadece gunluk 1 hurmami yemeye devam ederim ,onun haricinde sifir seker:)
Cok motive gordum canim seni masallah :)
Canim menulerini yaziyorsun artik, sporunu yapiyorsun, daha ocaga zamanimiz var, gider o kilolar:)
Hadi hayirlisi canim, cok guzel bir sene diliyorum :)
Onlarida yaz canisi, egzersizden sayalim..
Of 2 kilo cok almissin ama neyseki gitmis kuzum cok sevindim.
Ne var ne yok?
Her sey yolunda mi,mahkeme tarihi yaklasiyor diye hatirliyorum, sen iyi misin canim?
Cok yoresel yemekler hazirlayip tuketiyorsun canim, ne guzel, topalak corbasinida ilkkez senden duyuyorum :)
Bende oyleyogunum ki cok iyi anliyorum seni ama yeme duzenini bozarsan ipin ucu kacar canim...
Kuzum eminim cok guzel gecmistir dogum gunu..
Yedigin cissslara bir sey diyemeyecegim kalbimi cok kirdi o kacamaklar ama dogum gununun nerede oldugunun bir onemi yok, cocuklar zaten arkadaslari varsa cok egleniyorlar:)
Tekrar iyi ki dogmus kuzucuk, cok guzel omru olsun..
Guzel bir menu , zumbada sahane:)
Cok guzel gorunuyor esim acaba cok kuru bir kurabiye mi olur, denersen bize yorum yap :)
Normal porselen tabak. Çukur büyük kase değil yani:) yeni pişince çok sıcaktı. E benim yeme saatim de geçiyordu. Daha düz tabağa katıp soğumasına neden oldum.Afiyet olsun canım ama 3 porsiyon topalak corbası demıssın ya dikkatimi cektı porsiyon buyuklugunu merak ettim
Ben bugün başladım hadi birlikte başlayalım :)Ben katilabilirim 27 Eylül'de kardeşimin nişanı var ve ben bugün abiye baktım tabi sonuç hüsran
Ellerim bomboş geri döndüm acilen ve hızlı 4 kilo vermem gerekiyor
Cektinmi canim mekigini toplam puanina ne yazilcak baktim ama bamadim yazmamissin mekik sayini bildirim yapmazsan bu sekilde puanina isleyemem bosa gitmesin kuzum puanlarin.3 Eylül salıı
Menüsü
Saat 11 gibi 2 kase çorba
Ara bir bardak kiraz sapı çayı
Bir y.k irmik helvası geçen akşamdan kalma
İkindi
Küçük kase taze fasulye
Bir tane kete
Akşam
1.5 kase çorba
Çeyrek ekmek
Zeytin miktarını bilmiyorum biraz fazla yedim
Bi sürahi su içtim
Spor olarak 2 saat ev işi diyebilirim
40 dk da yürüyüş yaptım tempolu
Şimdi mekik çekicem ceza olarak
Canim burdan kargoliyim ben sana ayıp ettin yaz bana adresini 1 koli yapimsporda masallahin var . eti pufu bulsam hic acimam ,her turk markete gidiste ilk ona bakiyom
Guzel mennun sporun begendim kuzumeylul 4 menum
sabah7:30
3 yk yogurt,1 yk ketentohumu,1 tkceviz,1 tane muz
oglen12
2 dilim kepekli ekmek( avuc ici kadar) ,kkpeynir ve 2 dilim domates
aksam 5
1 kase corba ,3 catal spagetti
sutlu neskahve
3 lt su
spor
yuruyus 60dk*3:90
ip:300*2:600
toplam 690
Yawrukush
Kozmogirl17
@stitch
Hemde ne zor ama hallettim sukur.Maşallah canım ellerine sağlık halı yıkamak zor iş hele çocuklarla
Salatalarin miktarlari cok degilse sorun yok gibi bitek tursu sıkıntılı sanki4 Eylül Çarşamba menüm
Sabah
2 dilim ekmek
2 çatal tereyağlı yumurta
1 adet küçük salatalık
1 kk peynir
5 ad zeytin
Akşam
Salata tabağı (amerikan salatası,kisir,domates,salatalık,mor lahana,2 ad kornişon turşu)
1 ad içli köfte
Ayran
Spor
3 saat yürüyüş 360 puan
Su 2 litre
Kozmogirl17
Yawrukush
Hadi bakalim hayirlisiBen bugün başladım hadi birlikte başlayalım :)
Evet canim cok disiplinli olur Cinliler ama ben disiplinli degilim bakalim ne olacak...Kızlar selamaşırı yorgunum, geçmişi okudum ama yarın yazarım. Az önce biraz çeviri yaptım eşim için (çok sıkıcı bir iş bana göre), biraz da kendi işlerime baktım (zümre başkanı oldum toplantı tutanağı hazırlamak lazım) aslında daha çok iş var ıvır zıvır cinsinden ama uykum geldi.
Özlemcim halı yıkamak yüzbin puan olsun ☺☺Kozmogirl17
Özgecim Çinliler disiplinli de olur heralde, hayırlı olsun canımYawrukush
Kızımı aratmazsın işte muhabbet esnasında senemcim @stitch
Insallah iyi olur canim tesekkur ederim..Ben verdıgıme pısman oldum 3 bucuk yasında ydı komusması ilerlesin diye verdik ama cok zor gunler gecırdık ☹ıns esım okulda da ıyı olur spor ıcın cok ıyı olmus ama kres
Cok gecmis olsun, kac yasinda kizin, acil sifalar diliyorum..Maraş tarhanasina hiçbir z avm an yok severim. İnş canm. Gündüz komsumdaydim akşamda şimdi de komsumdayim büyük kızımda hast A oldu ateş basagrisi ve karın agrisi idrar yolu enfeksiyon var dendi
Biyonik misin sen hatun :))Tabi birde evi temizledim oda cabasi yemekleri saymiyorum bile ay benim incecik kalmam lazım allahım daha esime yemek hazirlicam yeni girdik eve alisverise gittik oglanin abur cuburu bitmis babasi eve gelince pacasina yapisti cikolata diye hadi aksamin dokuzunda bide market yaptık onuda katmadim daha puanlamaya hafi yine iyisiniz
Seneye dahada buyumus olur kolayca alisir insallah..Bende seneye denicem insallah oyun parkina falan birakiyorum isim oldugunda 2 saat falan aramiyor beni ama zaman ne gostercek tabi bilinmez
Insallah oyle olur sagol canim..I
Benim yiğenim 2.5 yaşında başladı kreşe ablacım ilk zamanlar hemen alışamıyorlar ama öğretmenlerini arkadaşlarını bir sevsinler okul onlar için oyun yeri zaten güzel bir yer bulduysan merak etme orda güzel bakarlar :)
Aras da 2 yas 9 ayini bitirdi umarim oda sever okulunu , ogretmenlerini..her cocuk farkli oluyo ,ozellikle ogretmenler iyiyse , benim kizim 2.5 yasinda basladi . bizi gorunce eve gelmek istemiyodu,
Burada da ayni canim 6 ayda 1 gidiyoruz, gecmis olsun..6 ayda temizletmek icin gidiyorum ,duzenli cok sukur sorun yok:)
Aksamki en son ogun olmasa daha guzel olurmus ama bu haliyle de guzel canim :)Iyi akşamlar kızlar günlük menüm
Kahvaltı çok geç uyandıgim icin 13.30 da felan yaptım
Sebzeli omlet bolca yeşillik 1 bardak portakal suyu
Ara öğün 16.40
1 yeşil küçük nektarı 1 kutu süt
Akşam:18.30
Sebzeli tavuk sote ve salata yanına 1 bardak ayran
Ara öğün akşam 20.30
1 avuç leblebi 1 bardak sütlü şekersiz kahve
2 litre su
7000 adim= 350
2 saat ev temizliği= 240
30 dakika dans= 90
100 squat= 200
Toplam: 880 puan
Eşim nasılsın @cool_lime
Daha zaman var gayret edersen 3 haftada guzel gider kilolar canim..Ben katilabilirim 27 Eylül'de kardeşimin nişanı var ve ben bugün abiye baktım tabi sonuç hüsran
Ellerim bomboş geri döndüm acilen ve hızlı 4 kilo vermem gerekiyor
Ben Abd/ californiada yasiyorum canim.Canim arada çok saat farkı var nerede yaşıyorsun yeni oldugum için merak ettim
iyileşme ne de çok sevindim yarına inşallah iyice toparlarsin birseycigin kalmaz
Cok guzel bir menu, sporlarda oyle :)eylul 4 menum
sabah7:30
3 yk yogurt,1 yk ketentohumu,1 tkceviz,1 tane muz
oglen12
2 dilim kepekli ekmek( avuc ici kadar) ,kkpeynir ve 2 dilim domates
aksam 5
1 kase corba ,3 catal spagetti
sutlu neskahve
3 lt su
spor
yuruyus 60dk*3:90
ip:300*2:600
toplam 690
Yawrukush
Kozmogirl17
@stitch
Oglum 2 yas 9 ayini bitirdi canim.Zor oluyor ama onlar içinde kolay oluyor, oğlun henüz kaç yaşında bilmiyorum ama ben oğlumu 2 yaşındayken krese vermiştim yaşıtlarından çok önce konuşmaya başladı ve çok düzgün konuştu
Bir süre sonra gitmek istememeye başladı ama onu her çocuk yapıyormuş pedegog arkadaşımla konustum acaba kreste mutsuz mu diye, arkadaşım her çocuk anne ve babasını dener en fazla 2 hafta sürer bu süreç dedi bu süre boyunca da hergun öğretmeniyle konuştum siz gittikten sonra Mete gayet mutlu ve çok uyumlu dedi. Gerçektende 10 gün geçmeden ağlamayı bıraktı ve bana el sallayarak ayrıldı tekrardan
Ben şuan çalışmıyorum ama tekrar yarım gün krese göndermeyi düşünüyorum çünkü gerçekten kendi yasitlariyla etkileşim içinde olmasının kişisel gelişimi açısından faydalı olduğunu düşünüyorum bu yüzden üzülme :)
Icli kofteeeee afiyet olsun canim, cook severim :)4 Eylül Çarşamba menüm
Sabah
2 dilim ekmek
2 çatal tereyağlı yumurta
1 adet küçük salatalık
1 kk peynir
5 ad zeytin
Akşam
Salata tabağı (amerikan salatası,kisir,domates,salatalık,mor lahana,2 ad kornişon turşu)
1 ad içli köfte
Ayran
Spor
3 saat yürüyüş 360 puan
Su 2 litre
Kozmogirl17
Yawrukush
Masallah sana hedefine dogru ilerliyorsun :)Aslında hiç bu kadar kendime çalışmamıştım yemek konusunda. Ne varsa ondan yiyordum hep.. Şimdi durum bambaşka. Sağlıklı yemek olunca sözkonusı olan araştırıyor buluyor yapıyorum. Topalak bulgur un irmik içerikli eğer konulursa yumurta da olan bulgur köfteli nohutlu etli bir çorba. Ben o bulgura un irmik katmadan bol yumurta ile yapıştırıp yuvarladım. O derece sağlımcıyım bu sefer :)
Bugunde mi yok gaz canim.Bugün persembe ama dün kaynanamdaydim Aygaz kesildi çalışma vardı. Yanmadi. Allah'tan kaynanam öğlen yapmış yemekleri.
Bugün yeşil mercimek yemeği yaptım islattim sürüyor pisirecektim yanmayinca kaldı
İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
Kozmogirl17 | |||||||
Mavi boncukkk | |||||||
Gonulmeyvesi | |||||||
LaMademoiselle | |||||||
Harpy | |||||||
kanadali35 | |||||||
Yawrukush | |||||||
Patlicanmoru | |||||||
stitch | |||||||
Madamesnow | |||||||
Falanfilannnn | |||||||
gogo2405 | |||||||
Pembecanavar | |||||||
besive | |||||||
Cool_lime | |||||||
Akrrep | |||||||
april22 | |||||||
MigiMadid | 10 DK Y | ||||||
kiloverirkenben | |||||||
Mutlu2890 | |||||||
ayeyldz | 100M | ||||||
Metem | 10DK Y | ||||||
Tomrs | 15 DK YURUYUS |
bilmiyorum bugün varmi..:)Bugunde mi yok gaz canim.
Zor ya oyle aksilik oluncada...
Evet canim cok disiplinli olur Cinliler ama ben disiplinli degilim bakalim ne olacak...
Sende ne cok is yapmissin canim, zumre baskanliginda hayirli olsun, ne yapman gerekiyor tam olarak?
Insallah iyi olur canim tesekkur ederim..
Cok gecmis olsun, kac yasinda kizin, acil sifalar diliyorum..
Biyonik misin sen hatun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?