Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aslında hiç bu kadar kendime çalışmamıştım yemek konusunda. Ne varsa ondan yiyordum hep.. Şimdi durum bambaşka. Sağlıklı yemek olunca sözkonusı olan araştırıyor buluyor yapıyorum. Topalak bulgur un irmik içerikli eğer konulursa yumurta da olan bulgur köfteli nohutlu etli bir çorba. Ben o bulgura un irmik katmadan bol yumurta ile yapıştırıp yuvarladım. O derece sağlımcıyım bu sefer :)

Afiyet olsun canım ama 3 porsiyon topalak corbası demıssın ya dikkatimi cektı porsiyon buyuklugunu merak ettim
Normal porselen tabak. Çukur büyük kase değil yani:) yeni pişince çok sıcaktı. E benim yeme saatim de geçiyordu. Daha düz tabağa katıp soğumasına neden oldum.

Cektinmi canim mekigini toplam puanina ne yazilcak baktim ama bamadim yazmamissin mekik sayini bildirim yapmazsan bu sekilde puanina isleyemem bosa gitmesin kuzum puanlarin.
sporda masallahin var . eti pufu bulsam hic acimam ,her turk markete gidiste ilk ona bakiyom
Canim burdan kargoliyim ben sana ayıp ettin yaz bana adresini 1 koli yapim
Guzel mennun sporun begendim kuzum
Maşallah canım ellerine sağlık halı yıkamak zor iş hele çocuklarla
Hemde ne zor ama hallettim sukur.
Salatalarin miktarlari cok degilse sorun yok gibi bitek tursu sıkıntılı sanki

Evet canim cok disiplinli olur Cinliler ama ben disiplinli degilim bakalim ne olacak...
Sende ne cok is yapmissin canim, zumre baskanliginda hayirli olsun, ne yapman gerekiyor tam olarak?

Ben verdıgıme pısman oldum 3 bucuk yasında ydı komusması ilerlesin diye verdik ama cok zor gunler gecırdık ☹ıns esım okulda da ıyı olur spor ıcın cok ıyı olmus ama kres
Insallah iyi olur canim tesekkur ederim..

Maraş tarhanasina hiçbir z avm an yok severim. İnş canm. Gündüz komsumdaydim akşamda şimdi de komsumdayim büyük kızımda hast A oldu ateş basagrisi ve karın agrisi idrar yolu enfeksiyon var dendi
Cok gecmis olsun, kac yasinda kizin, acil sifalar diliyorum..

Biyonik misin sen hatun :))

Bende seneye denicem insallah oyun parkina falan birakiyorum isim oldugunda 2 saat falan aramiyor beni ama zaman ne gostercek tabi bilinmez
Seneye dahada buyumus olur kolayca alisir insallah..

Insallah oyle olur sagol canim..

her cocuk farkli oluyo ,ozellikle ogretmenler iyiyse , benim kizim 2.5 yasinda basladi . bizi gorunce eve gelmek istemiyodu,
Aras da 2 yas 9 ayini bitirdi umarim oda sever okulunu , ogretmenlerini..

6 ayda temizletmek icin gidiyorum ,duzenli cok sukur sorun yok:)
Burada da ayni canim 6 ayda 1 gidiyoruz, gecmis olsun..

Aksamki en son ogun olmasa daha guzel olurmus ama bu haliyle de guzel canim :)

Ben katilabilirim 27 Eylül'de kardeşimin nişanı var ve ben bugün abiye baktım tabi sonuç hüsran
Ellerim bomboş geri döndüm acilen ve hızlı 4 kilo vermem gerekiyor
Daha zaman var gayret edersen 3 haftada guzel gider kilolar canim..

Canim arada çok saat farkı var nerede yaşıyorsun yeni oldugum için merak ettim

iyileşme ne de çok sevindim yarına inşallah iyice toparlarsin birseycigin kalmaz
Ben Abd/ californiada yasiyorum canim.

Cok guzel bir menu, sporlarda oyle :)

Oglum 2 yas 9 ayini bitirdi canim.
Cok tesekkur ediyorum tecrubelerini benimle paylastigin icin :)

Icli kofteeeee afiyet olsun canim, cook severim :)

Masallah sana hedefine dogru ilerliyorsun :)

CARSAMBA MENUM
SABAH 9.30DA

2yumurta, 1 buyuk biber ve 1bucuk domates ile menemen
100 kalorilik pita ekmegi

ARA 12DE
Filtre kahve
10 adet kabuklu yer fistigi

OGLEN 14DE
Haslanmis tavuk (1 kucuk kase miktarinda)
2 kasik yogurt
100 kalorilik yosun cipsi

AKSAM18DE
Haslanmis tavuk (kucuk yemek tabagi miktarinda)
Uzerine 3 kasik yogurt
Uzerine yarim tatli kasigi tereyag ve 1 tatli kasigi salca ile sos yaptim. (oglende tavuk yedim aksam canim hic istemedi baskada secenegim yoktu manti gibi yaptim:) )

ARDINDAN
Bitki cayi (1 kucuk demlik)

SU: 2lt
SPOR : 1 saat Akini birakip alirken yuruyus (180 puan) , 1 saat ev isi (120 puan) , okuldan sonra 2.30- 4 arasi parkta yuruyus, adimlama (270 puan) , 2 ayri markette 1 saat alisveris, yuruyus (180 puan)
YARISMA PUANI : 750 Kozmogirl17

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

CARSAMBA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Kozmogirl17
Mavi boncukkk
Gonulmeyvesi
LaMademoiselle
Harpy
kanadali35
Yawrukush
Patlicanmoru SPOR? SPOR?
stitch MUAF
Madamesnow
Falanfilannnn
gogo2405
Pembecanavar
besive
Cool_lime
Akrrep
april22
MigiMadid10 DK Y
kiloverirkenben
Mutlu2890
ayeyldz100M
Metem10DK Y
Tomrs15 DK YURUYUS SPOR?
@Mavi boncukkk senin beni haberdar ettigin mazeretin oldugu icin seni ayri tutuyorum fakat ; K kiloverirkenben ve M Mutlu2890 3 gundur mazeretsiz olarak menu bildirimi yapmadiniz.Bu ilk uyariniz eger hafta sonuna kadar bildirim yapmamaya devam ederseniz, listeye girme sansinizi kaybedeceksiniz kizlar...

***ONEMLI DUYURU***
*Arkadaslar 2 Eylul pazartesi gununden itibaren; 3 gun boyunca mazeretsiz bir bicimde menusunu yazmayan arkadaslar, UYARI alacaklar. Uyaridan sonra da menulerini paylasmaya, dikkatli ozeni gostermezlerse, listedeyseler listeden cikarilacaklar, (izinli ya da diskalifiye olarak) listede degillerse listeye alinmayacaklardir.

*Ayni sekilde mazeretsiz bir bicimde takima yeterince ugramayan, takimda aktif olmayan, yeterince katilim saglamayan uyelerimizde once UYARI alacaklar.Uyaridan sonrada katilimlarinda bir artis olmazsa; listede iseler listeden cikarilacaklar (izinli ya da diskalifiye olarak), listede degillerse listeye alinmayacaklardir.
*Lutfen bu iki duruma hepimiz dikkat edelim, sevgiler.

Onu bilmemde annelere ekstra bigüc geldigi kesin
Benim oglanda 2 yas 5 aylik nisan dogumlu
Yakinlar baya

dünkü menü;
sabah
meyveli yulaf lapası
öğle
çorba bi kase
patlıcan kebabi ( bi porsiyon)
cacik.
2 dilim ekmek

ara: bursa inciri.:)
akşam:
çorba
karniyarik
üzüm
spor:
100 zıpzıp 200 p
1 saat yürüyüş 180p
perde takma: 60 p
1saat kızımla saklambaç 180p
30 mekik 60p
toplam: 680 puan.
zıpzıpı arttıracagim.:) bacagim jilet gibi agriyo vazgeçmek yok:)
su: 3lt.:)
bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…