benim kız 2017 şubat doğumlu..Onu bilmemde annelere ekstra bigüc geldigi kesin
Benim oglanda 2 yas 5 aylik nisan dogumlu
Yakinlar baya
şeker un yok...:)Nasil yapcaz o isi
Ayyy bende ikizlerim kararsızlık bendede var maleseff
İkizlerin gücü ve kararsızlığı adına
canım spor olarakhergün 1 saat park yapıyprz oğlanlaCanim dun ku kavunu yemekle birlikte degilde ara ogununde yesseydin cok daha iyi olurdu diger menun guzel ama spor yok
benim bünyemde insulin.bana yazilan cevabi alintiladigin icin cevap vericem , ben zayiflamak icin iki ogun yemiyorum , kucuk bebegim var . oturup yemek firsatim olmuyo , esim geldigi gibi yemegimi yiyorum ve 5 yada 6 dan sonrada yemek ihtiyacci hissetmiyorum ,herkesin bunyesi farkli bunuda unutmayallim .
canım bende iş dönüşü hava kararmadan bazen babasıyla bazen tek kalkıp gidiyorum parkahaftasonu benim de kızı alip parka götüresim var:)
öncelik ev temizliği..:)
işlerimi bitirip hoopp park.:)bunun için bi plan yapmalıyım.:)
eşim evdeyken yapamiyordum.
sabah rutini de bozmayacagim.
babaannesi çikartiyo işteyken mutlaka:)canım bende iş dönüşü hava kararmadan bazen babasıyla bazen tek kalkıp gidiyorum parkaama mutlaka dısarı cıkarıyorum gün içinde hep evde vicdanen huzursuz oluyorum... bi uzmanın sözü beni etkilemişti bu konuda ' mahkumların bile günde 2 saat hava hakkı var' çocuklarınızı dısarı cıkarın diye imkan oldukca cıkarmak lazım sanki ordaki çocukları izleyişi heyecanlanması yetiyor insana
cildin kuruysa bool su iç.. çok faydasini göreceksiniz:)
Bende 38 beden olmak istiyorum, daha azinda gozum yok walla. Cunku yeemyi seviyorum, dussem bile yine alirim
Once buyuk sise almam lazim o zaman
Evet benim cildim cok kusu mesela
Evet ama bunu bir de surekli guruldayan mideme anlatmak lazim, ve ac beynime
canim zor zamanlar atlattin, ama kendine ozen gostermenin zamani yine, hadi. Sagligina ne kadar hizli kavusursan, o kadar hizli bebegine de yeniden kavusursun
Kizin nasil bu arada, emiyor mu hala?
Hayirli olsun canim, hangi bolume kayit yaptirdin?
börek cıks ...sabah
filtre kahve
yarım dilim börek
öğle
2 yumurta
7/10 zeytin
salata
2 küçük galeta ekleyecegim bugün
akşam
sebze yemeği
3 kaşık yoğurt
her akşam bi saat yürüyüş
düzenli 2 litre su
1 adet soda
freeli olunca her istediği yemekle olmuyorcanım doğum gününü dün apar topar yaptık aslında perşembe yapacaktık ama hava günlerdir rüzgarlı. ve bizim bahçe de dışarısı rüzgarlıysa uçuyoryazın güzel de şimdi havalar o kadar sıcak da değil. çocukları çağırıp hasta etmek istemedim. arkadaşlarla pikniğe gidecektik son anda karar verip parkta yapıverdim doğum gününü :) biraz kıytırık oldu ama önemli olan oğlumun bunu farketmemesi
tabi doğum gününde ben kendimi tutabildim mi? sadece pastadan çok çok az yedim ama kısır dı bisküvili toplardı götürmüş olabilirimpişman mıyım? galiba belki biraz neyseki henüz listede değilim..
kardişiiiim döndün mü yoksa? yoğunluk bitti mi?
ben o akşam oğlumun playstationıyla oynadımçok keyifli bu Legolar felan yaa ona takıldım biraz oğlum gelince elimden aldı zaten
Çok teşekkür ederim kaptan. 6 yaşında ve malesef tuvalet ini tutma al iliskanligi var.Evet canim cok disiplinli olur Cinliler ama ben disiplinli degilim bakalim ne olacak...
Sende ne cok is yapmissin canim, zumre baskanliginda hayirli olsun, ne yapman gerekiyor tam olarak?
Insallah iyi olur canim tesekkur ederim..
Cok gecmis olsun, kac yasinda kizin, acil sifalar diliyorum..
Biyonik misin sen hatun :))
Seneye dahada buyumus olur kolayca alisir insallah..
Insallah oyle olur sagol canim..
Aras da 2 yas 9 ayini bitirdi umarim oda sever okulunu , ogretmenlerini..
Burada da ayni canim 6 ayda 1 gidiyoruz, gecmis olsun..
Aksamki en son ogun olmasa daha guzel olurmus ama bu haliyle de guzel canim :)
Daha zaman var gayret edersen 3 haftada guzel gider kilolar canim..
Ben Abd/ californiada yasiyorum canim.
Cok guzel bir menu, sporlarda oyle :)
Oglum 2 yas 9 ayini bitirdi canim.
Cok tesekkur ediyorum tecrubelerini benimle paylastigin icin :)
Icli kofteeeee afiyet olsun canim, cook severim :)
Masallah sana hedefine dogru ilerliyorsun :)
Yuppppiiiiii 2 kalp almışımmmmmTUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans
CARSAMBA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
@Mavi boncukkk senin beni haberdar ettigin mazeretin oldugu icin seni ayri tutuyorum fakat ; @kiloverirkenben ve @Mutlu2890 3 gundur mazeretsiz olarak menu bildirimi yapmadiniz.Bu ilk uyariniz eger hafta sonuna kadar bildirim yapmamaya devam ederseniz, listeye girme sansinizi kaybedeceksiniz kizlar...
İsim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar Kozmogirl17 Mavi boncukkk Gonulmeyvesi LaMademoiselle Harpy kanadali35 Yawrukush Patlicanmoru SPOR? SPOR? stitch MUAF Madamesnow Falanfilannnn gogo2405 Pembecanavar besive Cool_lime Akrrep april22 MigiMadid 10 DK Y kiloverirkenben Mutlu2890 ayeyldz 100M Metem 10DK Y Tomrs 15 DK YURUYUS SPOR?
Yaaaa masallah canım ne guzel daim olsun inşallahbugun discim hicde 4 ay once dogum yapmisa benzemiyosun dedi .sporami gidiyosun dediziplamanin faydalari.
ben menü bildirmediğim için bugün düzenler inş:)Yuppppiiiiii 2 kalp almışımmmmm
Afiyet olsun canım4 Eylül menumu
Sabah tereyağlı yumurta. 6 siyah zeytin. Kk peynir Bir dilim ekmek
Öglen 5 badamici bir tane incir
Öğle sonrası 4
Birbucuk porsiyon kısır ve yanına turşu
Akşam yok misafirlikte ikramları çok çok az tattim
Kahve yanına 4tane badem şeker küçüktü yemesem olmazdı çok severimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?