Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar tekrardan hepinize gunaydinlar, ben artik uykuya geciyorum.
Yarin sabah kucuk oglumun ilk okul gunu olacak, cok heyecanliyim..
Artik 2 okul cantasi hazirliyorum.
Sabah ikisini birden okula yetistirecegiz oyuzden Turkiye saatiyle 19 gibi gelebilecegim takima.
Menulerini yeni yazan arkadaslarim bugun aksam ekleyecegim menulerinizi tablomuza, gunluk tutuyorum tabloyu..
april22 soyledigin seyde cok katiliyorum sana , buyuk oglum 6bucuk yasinda 1. sinifa gidiyor, gecen hafta sinif toplantimiz vardi ve ogretmenimiz dedi ki; okulumuzda ev odevi vermeme politikasi var.Cocugunuzun cantasinda odev gormeyeceksiniz, sadece cuma gunleri kutuphaneye gidecegiz ve diledikleri bir kitabi okumak isterlerse sececekler ve eve getirip okuyacaklar.Bu odev degil,zorunluda degiller, biz sadece onlarin cocukluklarini yasayip bolca disarida oynayip , keyifli olmalarini istiyoruz dedi..Biz gecen seneye kadar texasta yasiyorduk ve hergun odev veriliyordu oglumun okulunda ama eyalet degistirdik ve burada 5.sinifin sonuna kadar okulumuz devam edecek ve hic odev verilmiyor.Yani hepimiz cocuklarimiza hava aldirmaliyiz :))
Hepinizi opuyorum..

Iyiyimmm aralikli oruç seklinde beslenmeye karar verdim tekrar bana en iyi gelen o oluyor. Vücudumda anlamadigim bir sislik var b12 falan aliyorum bide d.k.hapi sanirim onlardan...

Gunaydin 4. takimin fistik kizlari, nasilsiniz?

4 agustos menum
08:00 kahvalti tabagi (2 yumurta, 1kk peynir, 2 ceri domates, 6 zeytin, 5-6 findik), cay
Ara gul cayi ve sutlu nescafe
12:30 3-4yk bulgur pilavi, 3-4yk kiymali ispanak
Ara 2 tane sutlu nescafe
19:30 2 dilim somon, bol salata
20:30 americano
Su 2ye yakin icmeyi basardim, bugun hedef 2yi gecmek
Spor 10 bench push ups, 50 mekik = 120 puan

Canim bugun kh agirlikli olmus menun ama miktar olarak hala cok az, bakalim sana ne zaman yetisicem tekrar, cok iyi gidiyorsun :)
menulerle degil de sporu arttirmam lazim benim

Mekik çekemedim canım toplam puan 160 puan

Kızlar merhaba son bir kaç gündür içimde çok büyük sıkıntılar var
iş de yoğundu malum maaşlar bordrolar
04.09.2019 ÇARŞAMBA MENÜ
09:00 tost ekmeğine beyaz penyirli tost
09:30 tek şekerli türk kahvesi
13:00 2YK pilav 3YK nohut 3YK cacık,
15:00 sade türk kahvesi
17:00 şu ince madlen çikolatalardan 1 tane yedim
20:00 3YKpilav 3YK bezelye yemeği pilav az ama tepeleme yk değil.
SU:2,5 LT
spor : 1,5 saat yemek ve temizlik vs 180PUAN

çok geç yemek yiyorum 2 gündür eve çok geç gidiyorum çünkü
ben sanki bi menümü yazmadım mı yaa
inanılmaz acıkıyorum ve inanılmaz şişim
reglim cumartesi gözüküyor ama her an patlayacak gibiyim
bugün çok az yemeyi planlıyorum.
Harpy
Yawrukush

kızlar inanın çok yoğunum evde de işte de
o nedenle geçmişe bakabildiğim kadar bakıcam
Yawrukush ben de seninle konuşmayı özledim canım, hiç akşamları müsait olamıyorum 2 gündür. akının kreş problemi çözüldü mü yazdırdınız mı?

Kozmogirl17 canım sen neler yaptın en son süper vermiştin ne durumdasın şimdi?

Harpy eşim neler yaptın acaba bu hafta?

FitFiliz kilo vermeye devam mı?

fayfeyfiy mezun arkadaşım kilo almıyoruz artık di mi? ne güzel zayıflamıştın, hiç aa ne kadar zayıflamışsın diyen oldu mu bu arada?

Ayy o okul bulma işleride zorr..İnşallh gönlüne göre bir yer bulursun canım... Çok iyi şükür bebiş.. 12. haftaya girdik.. İnşallah vakti gelince sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir.

Iyiyimmm aralikli oruç seklinde beslenmeye karar verdim tekrar bana en iyi gelen o oluyor. Vücudumda anlamadigim bir sislik var b12 falan aliyorum bide d.k.hapi sanirim onlardan...
O nasıl oluyor canım ilk defa duydum aralıklı orucu:) ödem için çok güzel içecekler kürler felan var onları dene istersen canım ise yarıyormuş bayağı

Süpermiş ablacım keşke turkiyede de böyle güzel sistem olsa burda çocuklar kafalarını kaldıramıyor ödevlerden ben hatırlıyorum çocukken ilkokulda her okul başlangıcı 1 hafta boyunca günlük ders programı vermedikleri için bütün derslerin kitaplarını sırtımda taşıyordum küçücük çocuk o kadar ders kitabı nasıl taşısın hep işkence çektirdiler bize valla

ahahah yaaaaa bu çok komikmiş
ben de akrep burcuyum asla akrep burcu bir çocuk dünyaya getirmek istemiyorum
sonuç kesin akrep olmasın da hahahaha

canım güzel menü güzel sporlar olmuş
genelde meyve suları çok tavsiye edilmez çünkü 3 portakal sıkıldıysa atıyorum 3 portakallık şeker yiyorsun bir de doyurmuyor o nedenle. Hiç yoktan fazla şeker yani.

Ben katilabilirim 27 Eylül'de kardeşimin nişanı var ve ben bugün abiye baktım tabi sonuç hüsran
Ellerim bomboş geri döndüm acilen ve hızlı 4 kilo vermem gerekiyor

canım 27 eylüle var bayağı illaki verirsin bol yürüyüş spor yap hem kilo verirsin hem sıkılaşırsın.
Tam zamanı.

sporlar çok güzel canım menü de kalorisel olarak gayet az.. erken yemişsin zaten bence çok güzel olmuş.
besin değeri daha yüksek bir şeyler yiyebilirsin bugün de mesela.

ben de buna katılyıorum.

akşam biraz yoğun olmuş gibi canım.
kısır şişireblir, turşu su tutabilir gerçi çok yememişsin. amerikanda da mayonez var kaloridir.
sabah çok az yemişsin o nedenle insan çok acıkıyor akşamına
sporun çok iyi

keşke vaktim olsa biraz da ben de yapabilsem böyle diyetlik yemekler

canım yeme çok güzel vermiştin sen
ben yarın fazla çıkacağım kesin biliyorum hissediyorum
çünkü şişim yani pantolonlarım bile sıkıyor, karnım ağrıyor regl oldu olacak...
yemiycem akşama hiçbir şey

Zayıfladığımda olmuştu ama şu an kimse çünkü aldım çok üzgünüm

Nasılsınııız:)
Şimdi ben bir öneri istiyorum
8-.30/9-16.00 arası okulum var
Öğlen yemek yerine kahve içip kahvaltı ve akşam olarak mı yiyim

Yoksa sabah kahve içip öğlen ve akşam mı

Sporu sabah yapsam çok yorulur muyumm akşam yapıp duş alıp uyuyayım mı

Günümü planlamam ve başlamam lazımmm

canım sabah yememek kan şekeri dengelerini saçmalaştırıyor hiç kahvaltı etmeyerek ben kilo veremedim
sabah güzeeeelce ye.
sonra kahve iç sonra akşam ye
2 öğün çok zayıflatıyor
spor için bence akşam yap
ama öneriler sabah yapma şeklinde genelde sitelerde vs
ama ben sabah spor yapınca tansiyonum çok düşüyor çabuk yoruluyorum ve gün boyu sürekli acıkıyorum
o nedenle ben her zaman akşam en kötü öğleden sonra yaparım eskiden beri.
çok da güzel uyutur

Cok sevindim Ozgecim, gecmis olsun. Esin gitmeden tamamen atlatirsin insallah. Yarin gidiyor degil mi?
cok guzel. senin menulere bayiliyorum hep yeni yemekler ogreniyorum. senin semizotlu bulgurdan sonra bende deneme yaptim gecen ama burada semizout yok diye ben evdeki tum sebzeleri karistirdim, havuc, kucuk taze faulye ve kuskonmaz. Bence guzel oldu ama esim cok begenmedi
Nice guzel yaslari olsun insallah yakisiklinin
sonadi nektarini yememissindir umarim :)
guzel menu
ben de aksam ezogelin yapayim barii, bayadir yapmamistim ama havalar sogudu, corba guzel olur simdi
Kızlar bu tarife bayıldım uzerıne de bitter cıkolata yapıcam ıns sizde bu goz atın
cok guzel gorunuyor, denersen bize de haber ver
sicak miii, gel yer degiltirelim :)
kolay gelsin canim
Bugun tam tamina 4 hali yikadim nefes alcak bile vaktim olmadi cocuklarla is yapmak gercekten ne kdar zor ya hersey ekstra xahmet sanki bana
Ozgeye katiliyorum biyonik kadin, nasil yetisiyorsun bu kadar ise
Cok sevindim canim kres isini halletmenize, olsun ogretmenler cinli olsa da etrafindaki cocuklarin ingilizcesi de etkileyecektir onun sivesini. hem istediginiz okulda yer acilana kadar temiz bir yer bulabilmis olman da onemli.
cok erken bitirmissin yemegi, ustune bir suru is, gozun donmus olmasi normal ama yine de eti puf degil saglikli birsey yeseymissin keske. mesela aysenin attigi hindistan cevizli kurabiyelerden :)
guzel
ay kiyamam, kizim da oyleymis ilk basladiginda. her kapi caldiginda uzuluyormus gelen biz olmayinca. ama simdi alisti, cok nadir mizmizlaniyor bizi birakirken, cogu zaman kizlarin kucagina atlayip bize bye bye yapiyor simdi
Hala kusuyor mu ufaklik, ne uzun surdu, perisan oldu kuzu
Hala gidiyor mu, alisti mi?
walla ben 9. aydan sonra bile zorlaniyordum aktivitelerde. Gerci ise donmem gerektigi icin o da 11 aylikti basladiginda, bize henuz cok bagli iken
octobera da daha var, moral bozmak yok:)
evet ama 59u goremem o zamana kadar, neyse bir de october sonunda var dugun, belki o zamana gorurum
Çok sağol canm. Kendime bakm alyim haklısın şimdi oturuyoruz üç aydır ilk def av komsumda y3diklerime dikkat ettim. Yemedim çok az tattim çok şükür
supersin
kolay gelsin canim
Maraş tarhanasina hiçbir z avm an yok severim. İnş canm. Gündüz komsumdaydim akşamda şimdi de komsumdayim büyük kızımda hast A oldu ateş basagrisi ve karın agrisi idrar yolu enfeksiyon var dendi
gecmis olsun
otur bi dinlen, bayilacaksin bu kadar kosusturmadan
guzel menu canim, portakal suyu yerine meyve daha guzel olurmus lif acisindan
Ben katilabilirim 27 Eylül'de kardeşimin nişanı var ve ben bugün abiye baktım tabi sonuç hüsran
Ellerim bomboş geri döndüm acilen ve hızlı 4 kilo vermem gerekiyor
benim deeee
bunu bilmiyordum bak, bizimki alismisti, tatilden sonra mizmizlanmisti yine sadece
canim eger dugune hedef 4 kiloysa daha dikkatli olmalisin menulerinde.
amerikan salatasi, kisir, icli kofte, tursu hepsi bir ogunde
kahvaltinda da ekmegi bir dilime dusur bu ay sonuna kadar ve hafif ogle yemegi ekle menune
supersin

Selam kızlar dün uğrayamadım sanırım dimi kafam durmuş olabilir. Dün iş yoğundu çıkışta eve giderken markete falan uğramam gerekti eve gittim yemek hazırladım sonra kvalideme geçmemiz gerekti çayımızı orda içip eve döndük gece ortalığı toparlayıp yattık hemen. Bugün yine işteyim. Çarşamba menumu yazayım.
Sabah 9 gibi çeyrek simit peynir zeytin domates salatalık çay

Öğlen 12 de bir kepçe çorba et sote yarım porsiyon ve 2 kaşık erişte. Incir uyutmasi vardı 2 çatal aldım şekersiz olduğu için.

18 de bir kepçe çorba kuru sebze kavurması 2 yaprak sarması

20 de 2 köfte 3/4 dal patates. Kvalidemde yemek için oturmak zorunda kaldık.

Su 2 lt
Spor 10000 adım 500 puan
Kozmogirl17

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…