Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben sporu kahvaltı sonraki 15 dk sonra yapıyorum yanlış mı
aralıklı orucu yotubede kısa saçlı gizem vardi onu izlemişim.
hiç denemedim...

8:30-16 okul varsa
sabah 6 da kalkmani önerim:)
6 da kalkıp kahvaltınızı yapıp 30 dk sporunuzu yapın
15 dk bi duş alın.
8 e kadar hazirlanirsiniz:)
akşam geldiğinde 5 tekadar yemegini yiyin.
ev işleri yönelebilirsin veya
sporunu yapın.
her türlü aktiveler yapabilirsin film kitapvs:=
umarim gününüzü verimli anlatmiştimdir:)
kahvenizi sabah içmenizi önerim.:)
daha verimli uykunu açilmiş oluyor:)

Sabah spor yapıp yorulursam derste uyutur mu diye de düşünüyordum öyle yapayım canım o zaman

Peki her gün mü haftada 3-4 gün mü yapsam
Leslie 3 mil mi yapsam 1 mil çok mu az olur

Şu noktada bir de kaptan etiketlemesi yapayım:)
Yawrukush

Sağol kuzum

Ders çalışmaya göre planlamam gerekiyor canım :)
Bu da mantıklı

Sabah namazına kalkıp uyumazsam hatta önce spor duş sonra kahvaltı da yapabilirim ama çok yorgun uyandım (dün eşya yerleştirdim ondan sanırım)
Akşam ara erken uyurum bu vesile ile belki

Spor akşam kafama yattı sanki ama bunu da deneyebilirim birkaç gün hangisi iyi olursa

kızlar selam dün akşam yazıp okuyacak uzunlukta giremedim dünkü menü:

sabah karnım çok açtı ilacımı öyle almamak için birkaç kaşık bezelye yedim birkaç saat sonra kahvaltı:
bir parmak kalınlıında sucukla yumurta, yeşillik, domates, salatalık, 2 küçük kare bitter
ara: kahve oranı çok az kahve, bir kuru kayısı, 5 tane tabuklu fıstık, 3-4 tane kuru üzüm
öğle: yarımşar kase yoğurt çorbası ve fasulye yemeği, 3 köfte
ara: 1 muz
akşam: yarım kase aynı çorbadan ve peynirli salata

su: 2 l geçti

Yawrukush Kozmogirl17 stitch april22

ben senin dediğin gibi sporu erkene aldım öyle daha rahat oluyor akşama hiç çekme bene o yorgunlukla sabah namazın aksayabilir bazen kalkmak zor oluyor

Sakinnn yeme, sen listedesin
cok guzel
oglen yemeginde ekmekler cok olmus canim, ayrica gun icinde cok meyve var. gunde 1 porsiyon meyveyi asmaman lazim diyetteyken
ay cok kotu bir tabirmis
sabah borek ciss ama menunde toplam cok kalori yok gibi
cildin kuruysa bool su iç.. çok faydasini göreceksiniz:)
deniyorum ama olmuyor iste
fena degil canim, daha iyi. yarina daha da iyi olucak
cok guzel okulmus, buradaki sistem nasil caba. dur cocuklu arkadaslarima bir ara ben bunu sorayim :)
Iyiyimmm aralikli oruç seklinde beslenmeye karar verdim tekrar bana en iyi gelen o oluyor. Vücudumda anlamadigim bir sislik var b12 falan aliyorum bide d.k.hapi sanirim onlardan...
bende de cok sislik var, bugun meraktan tartildim, allahtan arti cikmadim
belki seni de etkilemez
canim menun cok kh agirlikli bence o yuzden acikmissindir. biraz daha protein ve sebze eklemeye calis. cok yaklastin mezuniyete, haydi son bir gayret
Tazeydi ablacım yasak mı ki
yasak degil canim, Gamze de bahsetmis, bir bardak icin birkac portakal gerekirken, kendisini yesen hem daha az yersin hem de lifinden yararlanirsin
O nasıl oluyor canım ilk defa duydum aralıklı orucu:) ödem için çok güzel içecekler kürler felan var onları dene istersen canım ise yarıyormuş bayağı
fasilali oruc diye de geciyor canim, gunde 2 ogun ve 8 saatlik dilimde yiyorsun sadece. 16 saat oruclusun sadece sekersiz cay-bitki cayi-kahve ve su serbest bu surede. Netten arastir istersen, yapabilenler icin cok iyiymis ama ben yapamamistim.
hatta bir makale kadinlarin hormonlarindan dolayi zorlanabilecegini, bazi kadinlar yapabilirken bazilarina uygun olmayacagini soyluyordu. ben de o yuzden zorlamadim kendimi
evet ben de tasirdim bir suru kitap kucucukken ne eziyet aslinda
Zayıfladığımda olmuştu ama şu an kimse çünkü aldım çok üzgünüm
o kadar cok almadin canim, geri gelince verirsin hemen yine. zaten ozledik de seni
bence guzel

cok guzel

Canim spor cok kisisel, deneyip en cok ne zaman uyarsa yapabilirsin. Ben mesela aksam erken yatsam bile sabah uyanamam. Ama sabah erken kalkarim diyorsan gun baslamadan sporunu aradan cikartmis olursun. Spor yapip, dusa girip kahvaltini edip gidersin okula. Sabahtan spor yapinca hic yorgun olmuyor insan endiselenme. Ben bir ara ogle aralarinda 6km kosardim, daha dinc oluyordum. Ama yemek sonrasi yapma sadece. Oncesinde bir muz, veya bir bardak sut ile 1tk fistik ezmesi olabilir eger HIIT yapicaksan.
2 ogune mi dusurmek istiyorsun menulerini? Bence oglen icin yaninda kepekli sandvic veya kavanoz salatalardan alabilirsin, boylece aksam gozun donmez hem hafif yemekle metabolizman da calismaya devam eder. Hele ki sabah erken kalkip gune baslarsan, bence ogle yemegine ihtiyacin olur. Aksamlari da acligina gore yogurt ile gecistirir veya sebze-protein yersin.

bak ben bilmeden bunu yapmışım demekkili
kendi kendime deneme yanılma yöntemiyle bulmuştum bunu
çok güzel 46 lara dümüştüm çok da enerjik hissediyordum

şu an hem iş düzenim hem de evliliğin yeni yeni oturması nedeniyle çok uygulayamıyorum

Sağol ç an m

benim kız 2017 şubat doğumlu..
:)
Sende yakinmissin kuzum 17 li rakkam guzeldir
şeker un yok...:)
Hicmi yok yapmak isterim ama zor geliyor sen yap bakim olmadi bende yaparim
canım spor olarakhergün 1 saat park yapıyprz oğlanla
Canim sen gunluk menulerine ekle puanini parka yuruyus puanindan hesaplayabilirsin.
Americanoyu merak ettim menuler guzel spor guzel nasil gidiyor kuzum sporla aran gribin nasil oldu
Aynen devam kuzum bu hafta havai fisek patlaticam ben
Fazla cikmaman lazim gamze son pismanlik fayda eder mi dersin.
Canim sana onerim spor salonuna falan giiceksen sabah erken saatte yapman sporunu sporla gune baslamak bence daha dinc olmamizi sagliyor aksam yorgun geliceksin zaten tek ogun beslenme sabah kahveni ic yarim saat sporunu yap bi kahvalti ustune oglen 2 3 gibi yemege calis yada aksam 4 5 gibi ye ogleni meyveyle gecistir benim onerim bu konuda bu canim .nasilsin yerlesebildinmi biraz.

Canim yaa valla bende bilmiyorum nasil yetistigimi buraya yazmicam anlamicam bile bukadar is yaptigimi o derece yani
Eee o kurabiyeleride once yapmam laxim onun icinde ugrasmam lazim en iyisi pufff candir

Bugun oturuyorum artik.

Site hata verdi yazdiklarimi gonderirken, sonra 3 defa gondermis
Bu kadar uyaridan sonra yemem zaten insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…