Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Fazla cikmaman lazim gamze son pismanlik fayda eder mi dersin.

sanmıyorum canım yaa
çok şişim çünkü
dün 51 çıktım yemekten sonraydı gerçi ama
moralim bozuldu
hiç bir gün aç kalıp aniden 500 gram verdiğimi hatırlamuıyorum ama bir gün geç yemek yiyince hemen alıyosun
canım sıkıldı artık yaa
eşim hala çok zayıfladın çok zayıfladın diyip duruyor
yine 74 kiloya düşmüş kendisi
bizim de kadınlar olarak ne reglimiz bitiyor ne şişliğimiz

Maraş tarhanasina hiçbir z avm an yok severim. İnş canm. Gündüz komsumdaydim akşamda şimdi de komsumdayim büyük kızımda hast A oldu ateş basagrisi ve karın agrisi idrar yolu enfeksiyon var dendi
Maraş tarhanasinin özelliği ne tatlım? Görüyorum böyle beyaz kabuk gibi birşeyler onlar mı Maraş tarhanası?
Ayy bende başak olmasını istemiyorum o yüzden seneye Kasım'da doğacak şekilde planlayacagim benimki de erken gelirmiş
yok başak planlıdır öyle erken doğmaz
bugun discim hicde 4 ay once dogum yapmisa benzemiyosun dedi .sporami gidiyosun dedi ziplamanin faydalari.
Ne güzel bir yorum almışsın Özlemcim. Harika
FitFiliz gunaydin filizcanim , guzel bir is gunu gecirmeni diliyorum.
Sağol tatlım, sabah bir takıma giriyorum uyanınca ama sonuna kadar okuyamadan vakit geliyor kalkıp hazırlanıyorum, sanırım o ara yazmışsın. Günüm güzel geçti gerçekten 5lerin uyum günüydü derse girdim
Çok az gidiyor artık gamzecim ya, bugün ilk kez gördüm 59.9u o da kararsız.kaldi tartı bi 60.oldu filan ama sonra durdu 59.9da. ama akşam yedim sorma yarın öyle çıkamam. Çok güzel bir tarifim var diyetlik aslında ama öyle lezzetli ki dayanamadım
Akrep burcu çok nadir sanırım ben pek karşılaşmadım. Sadece üni.de yakın bir arkadaşım vardı akrep başka da tanımadım.
Ha bir de, inşallah yarın tahmin ettiğin gibi cikmazsin canım.

Kızlar bugün beni yakan tarifimi sizle paylaşayim (not: listede diilim, mezun olmanın güzelliği kaçamağı perşembeden yapabilmek )
Ben şimdi yazayım aklınıza yaratsa yarına malzemeleri ayarlarınız canlar: (ay ben çok seviyorum tarif vermeyi mutlu oluyorum bi )

Malzemeler: tavuk göğsü (bugün hindi göğüs kullandım ama tavukla daha güzel), domates, biber, yufka, marul(kıvırcık-atom artık hangisi varsa) sarımsaklı yoğurt

İlk olarak bir tavuk sote yapıp suyunu iyice çektiriyoruz (ben haşlama gibi başladım çok az yağ koydum sonlara doğru) --> bu bizim börek içimiz olacak.
Sigara böreği şeklinde sarıyoruz. (Yufkaları süt soda az sıvı yağ yumurta beyazı ile islattim) -->sonra fırına [not: esasi kızartarak oluyor]

Tabağın tabanına marullari küçük parçalara bölerek/keserek koyuyoruz
Marullarin üstüne pişen sigara böreklerini küçük küçük dilimleyerek koyuyoruz
Üstüne dee sarımsaklı yoğurt
Ama bir güzel oluyor anlatamam
Marul olur mu demeyin harika lezzet katıyor
Ben tek borekli yerim diyordum (ki öyle olsa diyet bozulmaz zaten) ama olmadı
Yine de pişman değilim

Eklentiler

• IMG_20190905_161243.webp
    47,2 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20190905_170318.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 33
Güzel canım ama bitter i 1 e mi düşürsen
Aleyküm selam:)

ben senin dediğin gibi sporu erkene aldım öyle daha rahat oluyor akşama hiç çekme bene o yorgunlukla sabah namazın aksayabilir bazen kalkmak zor oluyor
Henüz başlayamadım sürekli bir şeyler taşı getir götür yoruldum
Şu an mesela oda da boş ama hiçbir şey yapasım gelmiyor yorgunum

Artık geliyorum ufaktan

Vuhuuuuuu

Mantıklı canım

Dediğingibi yorumlrı(hepinize çok teşekkürler) dikkate alarak bir düzen kurayım

50 defa da sordum size hakkınızı helal edin

Sağol kuzum
Yerleştim ama ders notlarımı alan alamadım düzgün

Hiçbir şey yapasım yok ya modum düşük sürekli yatmak istiyorum

Süper canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…