Fazla cikmaman lazim gamze son pismanlik fayda eder mi dersin.
Americano sekersiz sutsuz kahve canim :)Americanoyu merak ettim menuler guzel spor guzel nasil gidiyor kuzum sporla aran gribin nasil oldu
çok gıcık oldum kızlar 10-15 tane alıntı yapmıştım .. site bakımda dedi tüm alıntılar gitti
Sabah 10 gibi evden bir çıkıyorum gece ancak 11 gibi eve giriyorum
Bu ara o kadar koşturuyorum ki yemek aklıma gelmiyorBen böyle yesem baygınlık geçiririm herhalde ara öğünsüz hem de maşallah sana
MaalesefSon aylariniz mi canim, donuyor musunuz?
Hic konusmamistik hakkinizda hayirlisi olsun..
Aralık gibi döneceğiz iştedonus belli mi canim? kalmak istiyordunuz ama olmuyor herhalde? insallah son dakika suprizi olur sizin icin ☺
Maraş tarhanasinin özelliği ne tatlım? Görüyorum böyle beyaz kabuk gibi birşeyler onlar mı Maraş tarhanası?Maraş tarhanasina hiçbir z avm an yok severim. İnş canm. Gündüz komsumdaydim akşamda şimdi de komsumdayim büyük kızımda hast A oldu ateş basagrisi ve karın agrisi idrar yolu enfeksiyon var dendi
Ayy bende başak olmasını istemiyorum o yüzden seneye Kasım'da doğacak şekilde planlayacagim benimki de erken gelirmiş
Ne güzel bir yorum almışsın Özlemcim. Harikabugun discim hicde 4 ay once dogum yapmisa benzemiyosun dedi .sporami gidiyosun dediziplamanin faydalari.
Sağol tatlım, sabah bir takıma giriyorum uyanınca ama sonuna kadar okuyamadan vakit geliyor kalkıp hazırlanıyorum, sanırım o ara yazmışsın. Günüm güzel geçti gerçekten
Çok az gidiyor artık gamzecim ya, bugün ilk kez gördüm 59.9ukızlar inanın çok yoğunum evde de işte de
o nedenle geçmişe bakabildiğim kadar bakıcam
@Yawrukush ben de seninle konuşmayı özledim canım, hiç akşamları müsait olamıyorum 2 gündür. akının kreş problemi çözüldü mü yazdırdınız mı?
Kozmogirl17 canım sen neler yaptın en son süper vermiştin ne durumdasın şimdi?
@Harpy eşim neler yaptın acaba bu hafta?
FitFiliz kilo vermeye devam mı?
fayfeyfiy mezun arkadaşım kilo almıyoruz artık di mi? ne güzel zayıflamıştın, hiç aa ne kadar zayıflamışsın diyen oldu mu bu arada?
Akrep burcu çok nadir sanırım ben pek karşılaşmadım. Sadece üni.de yakın bir arkadaşım vardı akrep başka da tanımadım.ahahah yaaaaa bu çok komikmiş
ben de akrep burcuyum asla akrep burcu bir çocuk dünyaya getirmek istemiyorum
sonuç kesin akrep olmasın da hahahaha
canım güzel menü güzel sporlar olmuş
genelde meyve suları çok tavsiye edilmez çünkü 3 portakal sıkıldıysa atıyorum 3 portakallık şeker yiyorsun bir de doyurmuyor o nedenle. Hiç yoktan fazla şeker yani.
canım 27 eylüle var bayağı illaki verirsin bol yürüyüş spor yap hem kilo verirsin hem sıkılaşırsın.
Tam zamanı.
sporlar çok güzel canım menü de kalorisel olarak gayet az.. erken yemişsin zaten bence çok güzel olmuş.
besin değeri daha yüksek bir şeyler yiyebilirsin bugün de mesela.
ben de buna katılyıorum.
akşam biraz yoğun olmuş gibi canım.
kısır şişireblir, turşu su tutabilir gerçi çok yememişsin. amerikanda da mayonez var kaloridir.
sabah çok az yemişsin o nedenle insan çok acıkıyor akşamına
sporun çok iyi
keşke vaktim olsa biraz da ben de yapabilsem böyle diyetlik yemekler
canım yeme çok güzel vermiştin sen
ben yarın fazla çıkacağım kesin biliyorum hissediyorum
çünkü şişim yani pantolonlarım bile sıkıyor, karnım ağrıyor regl oldu olacak...
yemiycem akşama hiçbir şey
Hangi şehre peki dönüş?MaalesefAralık gibi döneceğiz artık. Doldu senemiz. Elimden geldiğince ucuz bişiler alıp depo yapıyorum
Güzel canım ama bitter i 1 e mi düşürsenkızlar selam dün akşam yazıp okuyacak uzunlukta giremedim dünkü menü:
sabah karnım çok açtı ilacımı öyle almamak için birkaç kaşık bezelye yedim birkaç saat sonra kahvaltı:
bir parmak kalınlıında sucukla yumurta, yeşillik, domates, salatalık, 2 küçük kare bitter
ara: kahve oranı çok az kahve, bir kuru kayısı, 5 tane tabuklu fıstık, 3-4 tane kuru üzüm
öğle: yarımşar kase yoğurt çorbası ve fasulye yemeği, 3 köfte
ara: 1 muz
akşam: yarım kase aynı çorbadan ve peynirli salata
su: 2 l geçti
@YawrukushKozmogirl17 stitch @april22
Henüz başlayamadım sürekli bir şeyler taşı getir götürben senin dediğin gibi sporu erkene aldım öyle daha rahat oluyor akşama hiç çekme bene o yorgunlukla sabah namazın aksayabilir bazen kalkmak zor oluyor
Sen sööle bakiim kaç kiloyla mezun oldun şimdi kaç kilosun feyzoşum?Güzel canım ama bitter i 1 e mi düşürsen
Aleyküm selam:)
Sakinnn yeme, sen listedesin
cok guzel
oglen yemeginde ekmekler cok olmus canim, ayrica gun icinde cok meyve var. gunde 1 porsiyon meyveyi asmaman lazim diyetteyken
ay cok kotu bir tabirmis
sabah borek ciss ama menunde toplam cok kalori yok gibi
deniyorum ama olmuyor iste
fena degil canim, daha iyi. yarina daha da iyi olucak
cok guzel okulmus, buradaki sistem nasil caba. dur cocuklu arkadaslarima bir ara ben bunu sorayim :)
bende de cok sislik var, bugun meraktan tartildim, allahtan arti cikmadim
belki seni de etkilemez
canim menun cok kh agirlikli bence o yuzden acikmissindir. biraz daha protein ve sebze eklemeye calis. cok yaklastin mezuniyete, haydi son bir gayret
yasak degil canim, Gamze de bahsetmis, bir bardak icin birkac portakal gerekirken, kendisini yesen hem daha az yersin hem de lifinden yararlanirsin
fasilali oruc diye de geciyor canim, gunde 2 ogun ve 8 saatlik dilimde yiyorsun sadece. 16 saat oruclusun sadece sekersiz cay-bitki cayi-kahve ve su serbest bu surede. Netten arastir istersen, yapabilenler icin cok iyiymis ama ben yapamamistim.
hatta bir makale kadinlarin hormonlarindan dolayi zorlanabilecegini, bazi kadinlar yapabilirken bazilarina uygun olmayacagini soyluyordu. ben de o yuzden zorlamadim kendimi
evet ben de tasirdim bir suru kitap kucucukken ne eziyet aslinda
o kadar cok almadin canim, geri gelince verirsin hemen yine. zaten ozledik de seni
bence guzel
Kızlar bugün beni yakan tarifimi sizle paylaşayim (not: listede diilim, mezun olmanın güzelliği kaçamağı perşembeden yapabilmek)
Ben şimdi yazayım aklınıza yaratsa yarına malzemeleri ayarlarınız canlar: (ay ben çok seviyorum tarif vermeyi mutlu oluyorum bi)
Malzemeler: tavuk göğsü (bugün hindi göğüs kullandım ama tavukla daha güzel), domates, biber, yufka, marul(kıvırcık-atom artık hangisi varsa) sarımsaklı yoğurt
İlk olarak bir tavuk sote yapıp suyunu iyice çektiriyoruz (ben haşlama gibi başladım çok az yağ koydum sonlara doğru) --> bu bizim börek içimiz olacak.
Sigara böreği şeklinde sarıyoruz. (Yufkaları süt soda az sıvı yağ yumurta beyazı ile islattim) -->sonra fırına [not: esasi kızartarak oluyor]
Tabağın tabanına marullari küçük parçalara bölerek/keserek koyuyoruz
Marullarin üstüne pişen sigara böreklerini küçük küçük dilimleyerek koyuyoruz
Üstüne dee sarımsaklı yoğurt
Ama bir güzel oluyor anlatamam
Marul olur mu demeyin harika lezzet katıyor
Ben tek borekli yerim diyordum (ki öyle olsa diyet bozulmaz zaten) ama olmadı
Yine de pişman değilim
Canim spor cok kisisel, deneyip en cok ne zaman uyarsa yapabilirsin. Ben mesela aksam erken yatsam bile sabah uyanamam. Ama sabah erken kalkarim diyorsan gun baslamadan sporunu aradan cikartmis olursun. Spor yapip, dusa girip kahvaltini edip gidersin okula. Sabahtan spor yapinca hic yorgun olmuyor insan endiselenme. Ben bir ara ogle aralarinda 6km kosardim, daha dinc oluyordum. Ama yemek sonrasi yapma sadece. Oncesinde bir muz, veya bir bardak sut ile 1tk fistik ezmesi olabilir eger HIIT yapicaksan.
2 ogune mi dusurmek istiyorsun menulerini? Bence oglen icin yaninda kepekli sandvic veya kavanoz salatalardan alabilirsin, boylece aksam gozun donmez hem hafif yemekle metabolizman da calismaya devam eder. Hele ki sabah erken kalkip gune baslarsan, bence ogle yemegine ihtiyacin olur. Aksamlari da acligina gore yogurt ile gecistirir veya sebze-protein yersin.
Sende yakinmissin kuzum 17 li rakkam guzeldir
Hicmi yok yapmak isterim ama zor geliyor sen yap bakim olmadi bende yaparim
Canim sen gunluk menulerine ekle puanini parka yuruyus puanindan hesaplayabilirsin.
Americanoyu merak ettim menuler guzel spor guzel nasil gidiyor kuzum sporla aran gribin nasil oldu
Aynen devam kuzum bu hafta havai fisek patlaticam ben
Fazla cikmaman lazim gamze son pismanlik fayda eder mi dersin.
Canim sana onerim spor salonuna falan giiceksen sabah erken saatte yapman sporunu sporla gune baslamak bence daha dinc olmamizi sagliyor aksam yorgun geliceksin zaten tek ogun beslenme sabah kahveni ic yarim saat sporunu yap bi kahvalti ustune oglen 2 3 gibi yemege calis yada aksam 4 5 gibi ye ogleni meyveyle gecistir benim onerim bu konuda bu canim .nasilsin yerlesebildinmi biraz.
Canim yaa valla bende bilmiyorum nasil yetistigimi buraya yazmicam anlamicam bile bukadar is yaptigimi o derece yani
Eee o kurabiyeleride once yapmam laxim onun icinde ugrasmam lazim en iyisi pufff candir
Bugun oturuyorum artik.
Bu kadar uyaridan sonra yemem zaten insallah
Süper canım4 Eylül Menüm
09:30
2 tavada yumurta
2 dilim ekmek
Domates salatalık maydanoz
3 ceviz
16:00
Çıtır tavuklu büyük bir kase salata
Yoğurt
1,5 lt su
Spor (1400p)Kozmogirl17
20000 adım (1000p)
200 ip atlama (400p)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?