Seni böyle görmeye alışmamişim Feyzacim, biraz olumlu düşün enerjin artsın canimSağol kuzum♥
Yerleştim ama ders notlarımı alan alamadım düzgün
Hiçbir şey yapasım yok ya modum düşük sürekli yatmak istiyorum
56.3 tü kuzum bugün okuldan gelince tartıldım 59du ama ptsi aç karna sabah 59.1 dim bir de tartımın geri sıkıntılıSen sööle bakiim kaç kiloyla mezun oldun şimdi kaç kilosun feyzoşum?
Haklısın kuzum böyle ne bilim sürekli eve gitmek istiyorumSeni böyle görmeye alışmamişim Feyzacim, biraz olumlu düşün enerjin artsın canim
Aleyküm selam kaptanSelamlar kizlar nasilsiniz?
Arasi okula biraktim , bugun ilk gunu, benim onu birakacagimi anlayinca okulda kalmak istemedi.
Onunla vedalasip ayrilmanin imkani yoktu, koala gibi yapisti ,sarildi bana, bende oyuncaklarla oyalanmasina yardim ettim ve o oynarken ayrildim okuldan.
Cok zor oldu benim icin , aklim surekli orada, insallah aglamiyor, uzulmuyordur...
wohooo 59.9Maraş tarhanasinin özelliği ne tatlım? Görüyorum böyle beyaz kabuk gibi birşeyler onlar mı Maraş tarhanası?
yok başak planlıdır öyle erken doğmaz
Ne güzel bir yorum almışsın Özlemcim. Harika
Sağol tatlım, sabah bir takıma giriyorum uyanınca ama sonuna kadar okuyamadan vakit geliyor kalkıp hazırlanıyorum, sanırım o ara yazmışsın. Günüm güzel geçti gerçekten5lerin uyum günüydü derse girdim
Çok az gidiyor artık gamzecim ya, bugün ilk kez gördüm 59.9uo da kararsız.kaldi tartı bi 60.oldu filan ama sonra durdu 59.9da. ama akşam yedim sorma yarın öyle çıkamam. Çok güzel bir tarifim var diyetlik aslında ama öyle lezzetli ki dayanamadım
Akrep burcu çok nadir sanırım ben pek karşılaşmadım. Sadece üni.de yakın bir arkadaşım vardı akrep başka da tanımadım.
Ha bir de, inşallah yarın tahmin ettiğin gibi cikmazsin canım.
ay cok lezzetli gorunuyor da yapimi cok zor geldi banaKızlar bugün beni yakan tarifimi sizle paylaşayim (not: listede diilim, mezun olmanın güzelliği kaçamağı perşembeden yapabilmek)
Ben şimdi yazayım aklınıza yaratsa yarına malzemeleri ayarlarınız canlar: (ay ben çok seviyorum tarif vermeyi mutlu oluyorum bi)
Malzemeler: tavuk göğsü (bugün hindi göğüs kullandım ama tavukla daha güzel), domates, biber, yufka, marul(kıvırcık-atom artık hangisi varsa) sarımsaklı yoğurt
İlk olarak bir tavuk sote yapıp suyunu iyice çektiriyoruz (ben haşlama gibi başladım çok az yağ koydum sonlara doğru) --> bu bizim börek içimiz olacak.
Sigara böreği şeklinde sarıyoruz. (Yufkaları süt soda az sıvı yağ yumurta beyazı ile islattim) -->sonra fırına [not: esasi kızartarak oluyor]
Tabağın tabanına marullari küçük parçalara bölerek/keserek koyuyoruz
Marullarin üstüne pişen sigara böreklerini küçük küçük dilimleyerek koyuyoruz
Üstüne dee sarımsaklı yoğurt
Ama bir güzel oluyor anlatamam
Marul olur mu demeyin harika lezzet katıyor
Ben tek borekli yerim diyordum (ki öyle olsa diyet bozulmaz zaten) ama olmadı
Yine de pişman değilim
uzulme canim, ilk birakinca oyle oluyor, ben 1 ay alisamamistim, kizim benden once alismisti :)Selamlar kizlar nasilsiniz?
Arasi okula biraktim , bugun ilk gunu, benim onu birakacagimi anlayinca okulda kalmak istemedi.
Onunla vedalasip ayrilmanin imkani yoktu, koala gibi yapisti ,sarildi bana, bende oyuncaklarla oyalanmasina yardim ettim ve o oynarken ayrildim okuldan.
Cok zor oldu benim icin , aklim surekli orada, insallah aglamiyor, uzulmuyordur...
canim hem tasinma hem okul baslamasi birden fazla gelmistir, yavas yavas oturur duzenin merak etme. teker teker odaklan ama pozitifligini koruHaklısın kuzum böyle ne bilim sürekli eve gitmek istiyorum
Geçen sene de bir ara böyleydi
Bir de gidince o kadar yoruluyorum ki anlatamam
Kendimi toplayıp plan program yapmam lazım şakır şakır işleniyor dersler falan
Ne bilim arada böyle içim sıkılıyor ya
Eksimsi bir tadı var cips gibi çıtır çıtır yenilir. Dogme ve yogurttan yapılır. Eksittikten sonra ince serilip çiğ de kurutulur. Bizler çok severiz.Maraş tarhanasinin özelliği ne tatlım? Görüyorum böyle beyaz kabuk gibi birşeyler onlar mı Maraş tarhanası?
yok başak planlıdır öyle erken doğmaz
Ne güzel bir yorum almışsın Özlemcim. Harika
Sağol tatlım, sabah bir takıma giriyorum uyanınca ama sonuna kadar okuyamadan vakit geliyor kalkıp hazırlanıyorum, sanırım o ara yazmışsın. Günüm güzel geçti gerçekten5lerin uyum günüydü derse girdim
Çok az gidiyor artık gamzecim ya, bugün ilk kez gördüm 59.9uo da kararsız.kaldi tartı bi 60.oldu filan ama sonra durdu 59.9da. ama akşam yedim sorma yarın öyle çıkamam. Çok güzel bir tarifim var diyetlik aslında ama öyle lezzetli ki dayanamadım
Akrep burcu çok nadir sanırım ben pek karşılaşmadım. Sadece üni.de yakın bir arkadaşım vardı akrep başka da tanımadım.
Ha bir de, inşallah yarın tahmin ettiğin gibi cikmazsin canım.
2-3 kilo hicbirsey yawf. sen duzenini oturt, 2 haftada gider o kadarcik kilo56.3 tü kuzum bugün okuldan gelince tartıldım 59du ama ptsi aç karna sabah 59.1 dim bir de tartımın geri sıkıntılı
Ama işte 2-3 kilo aldık... maalesef
Lakin tekrar diyet daha doğrusu sağlıklı beslenmeye dönmem lazım
Kıyamam ona benSelamlar kizlar nasilsiniz?
Haklısıncanim hem tasinma hem okul baslamasi birden fazla gelmistir, yavas yavas oturur duzenin merak etme. teker teker odaklan ama pozitifligini koru
Bunlar benim zorlu kilolarım inşallah gider.. daha da vermek istiyorum ara bakalım2-3 kilo hicbirsey yawf. sen duzenini oturt, 2 haftada gider o kadarcik kilo
Ben odevlerimi bitirdim ve birinin sonucu aciklandi gecmisimHaklısın
Ve pozitiftik için de buraya gelmem gerekiyor neşeniz harika
Ben yokken nasıldı neler yaptınııız
Ellerine sağlıkKızlar ben eşime de tabağını hazırlayayım (belki bı de çay) sonra yine girerim takıma
Aramiza hosgeldin canim, ben Ozge, 31 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, beden egitimi ogretmeniyim, sende ogretmenmissin ne guzel.Herkese merhaba hanımlar, iyi akşamlarınız, bol eksileriniz olsun. :)
4. Takıma yeni katıldım, katılım formu bilgilerim aşağıdaki gibidir :)
Kullanıcı Adı : pomagranate_
Mesleginiz: Öğretmen
Yaşınız : 26
Medeni Durumunuz : Bekâr
Çocuk Sayısı ve yaşları: Yok
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz :158 cm.
Kilonuz: 63 kg.
Hedef kilonuz : 53 kg
Kilo alma hikayeniz : Aslında kendimi bildim bileli hep kiloluyum. Her zaman dikkat etmem gerekti, ailemde kilo almak genetik bir unsur bunun yanı sıra da yemeğe düşkünlük mevcut, hal böyle olunca ister istemez bazen fazla kaçırıp kilo alabiliyorum. Geçen yıl Mart ayında tartıda 73 kg gördüğüm zaman çok üzülmüş ve kendime dur, demiştim. Sağlıklı beslenme ile 58 kg. olmuştum ama tatil ve iş yerimdeki muhtelif sorunlar sebebiyle kilo almaya başladım, tehlike çanları iyice çalmaya başlamadan yeniden dikkat etmeli ve bu sefer hedeflediğim kiloma düşmeliyim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Sağlığım için kilo vermek istiyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
Hayır, daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katılmadım.
Katılım bilgilerimin ardından bugünkü menümü yazayım:
Sabah (6.30)
1 haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu büyüklüğünde süzme peynir
1 çorba kaşığı lor peyniri
2 yaprak kıvırcık
Yarım domates
1 dilim tuzsuz etimek
Ara Öğün (10.30)
1 fincan şekersiz Türk kahvesi
1 kare %70 bitter çikolata
Öğle (13.00)
1 su bardağı süt 3 çorba kaşığı yulaf ve 1 tatlı kaşığı kakao ile yaptığım yulaf lapası üzerine 1 adet muz dilimlediğim için şeker içeren bir ürün kullanmadı.
Ara Öğün (16.30)
1 fincan yeşilçay
1 avuç kabak çekirdeği
Akşam (19.00)
5 yemek kaşığı barbunya
1 kâse cacık
1 dilim tuzsuz etimek
Akşam eğer ki acıkırsam yarım kâse zerdeçallı yoğurt yerim.
Spor olarak bugün 8120 adım atmışım yalnızca doğru hesapladıysam 406 puan oluyor.
Yarın sabah aç karnına tartılıp tartı fotoğrafı atacağım, akşamınız hayra kalsın. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?