Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba Özge hoş buldum, ben de Mine, ne güzel meslektaşız ben de Sağlık Bilgisi öğretmeniyim :)
Allah yuvanda mutluluğu daim etsin inşallah :)
Genel olarak dikkat etmeye çalışıyorum, arada kaçırdıklarım oluyor maalesef onlarda da ölçüyü tutturmaya çalışıyorum bakalım.
Çok teşekkür ederim bu güzel ve içten karşılama için

4 Eylül Menüm

09:30
2 tavada yumurta
2 dilim ekmek
Domates salatalık maydanoz
3 ceviz

16:00
Çıtır tavuklu büyük bir kase salata
Yoğurt

1,5 lt su

Spor (1400p) @Kozmogirl17
20000 adım (1000p)
200 ip atlama (400p)
Canımmm menü spor Harika ama az daha su içmeyi unutma gençleştiriyor diye içiyorum şu ara ben
Oo canımız hiç çekmedi zaten neyse ki ben de köfte yiyordum ama böreksiz
Güzel canım ama bitter i 1 e mi düşürsen
Aleyküm selam:)
Dur şimdiekmeği yeni bıraktım
Kıyamam ya şimdi boş gelir ev ama zamanla ikiniz de alışırsınız inşallah kaptiş, oyalanacak bir şey mi bulsan ilk zamanlar için özellikle
Hoşgeldiiin tez zamanda hayırla hedef kilona ulaşırsın umarım, ben de 25 yaşındayım zerdeçallı yoğurtun faydası neymiş bu arada ?

bu akşam yeşil mercimek yemegi yapıcam
yarindan itibaren şekersiz 21 gün..
26 eylüle kadar uygulayacak varmi benle katılmak isteyen:)
Şekersiz beslenmek iyi oluyorda zorluyor insanı kolay gelsin
Sabah akşam yemek daha iyi

Hoşgeldin aramıza

Hoşgeldiiin tez zamanda hayırla hedef kilona ulaşırsın umarım, ben de 25 yaşındayım zerdeçallı yoğurtun faydası neymiş bu arada ?
Hoş buldum, teşekkür ederim güzel dileklerin için :)
Ben baharat düşkünüyümdür, zerdeçal da çok sevdiklerimden biri baya faydalı bir baharat. Yoğurt da önemli bir probiyotik. Bu iki faydalı ürün birleşince sindirim sistemi başta olmak üzere birçok sistem üzerinde olumlu etkiye sahip ayrıca erken yaşlanmayı da önlüyormuş.
İnternette bir hayli kür tarifi var zencefil, tarçın, zerdeçal vs karıştırıyorlar ama ben öyle sevmiyorum, 3 keskin baharat ağır geliyor onun için ara ara yoğurdun içine bazen zerdeçal bazen zencefil bazen kekik gibi farklı baharatlar koyarak ara öğün yapıyorum.

Cok memnun oldum Minecim, takimdaki tum arkadaslarla kaynasacagindan eminim, burasi ailemiz gibi oluyor.
Menulerine bu sekilde devam edersen eminim kisa surede ulasacaksin hedefine :)

Evet haldur huldur camasir yikayip, ev temizliyorum, sonrada dusumu alip 1 saat sonra kuzumu almaya gidecegim canim, sen naslsin?

Evdeyim kaptanım
Teşekkür ederim Regl bitmek üzere biter bitmez namazla sabah deneyim bakalım hem akşam erken uyumak istiyorum yardımı da olur

3 mil ağır gelecek muhtemelen 1-2 ile deneyim dediğin gibi
Akşam yapıp yatsam mı dedim ama bu da mantıklı ay ne kararsızım

Allah gönlünü ferahlatsın işlerini kolaylaştırsın kaptanım

Perşembe menüsü
Sabah ılık su
1 kare tam buğday tost beyaz peynir
1 nescafe
1 sade türk kahvesi
1200 hamsili pilav
Salata
1 mısır ekmeği küçük ama
1600 1 şeftali
Su 1 lt içemedim çünkü coo koşturdum
6 7 defa merdiven inip çıkma
Ofis içinde sürekli kosusturmaca
Saat şuan 9 a gelio açlıktan olcem ama saat 9

Hoşgeldiniz örtmenim

Ahahahhaha tamam tamam
Harikasın kuzum ben beğeniyorum menülerini

Erken kesmişsin güzel canım

Alması kolay da vermesi ne zor, çok nankör bu bünye. Başla canım en azından porsiyon kontrolüne . Zaten kilo korumak en zoru.
Kendini canlandıracak birşeyler yapsan, birden dersler yoğunlaşınca adapte olamamişsin ama düzene girer benim tanıdığım Feyza en yakın zamanda işe not peşinde kosturmakla başla, kalori yakar bak bu koşturmaca. Fotokopicilerde yok mudur?
Haklısın ne zamandır da börek yapmamıştım, ne çok oyaladi beni, zor geldi. Eskiden üşenmez neler neler yapardım. Nasıl vaktimi alıyormuş meğer. Böyle börek çörek yapacağımız vakti çocuklarla oynamaya harcasak en güzeli. (Gerçi yaparken kalori harcamişımdir kesin canım )
Ben odevlerimi bitirdim ve birinin sonucu aciklandi gecmisim
simdi 1 hafta ara verdim teze baslayacagim. bu arada diyete daha cok asilmaya basladim
ama seni ariyor gozlerim, hala su icemiyorum aklima hep sen geliyorsun
Tebrikler Senemcim. Tez konun belli mi?
FitFiliz Filizim bene isterim o borekten, zaten Arasi biraktim keyfim yok cayimda var, yolla 2 porsiyon canisi :))
Yollayamadim ama kaptiş senin yerine de yedim say
Hoşgeldin takımımıza

Daha dilkkatli olucam teşekkürler canım:)

Ilginç bir diyet bende yapamam herhalde cunku 4 saatte bir acıkıyorum yaa 8 saat yerlere düşerim valla

Hoşgeldin canım ilk günden menün gayet sağlıklı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…