Senin menülerin çok iyi abla kesin gelir biseyler yaa ben umutluyum geçen hafta birinci oldun sonuçtabeni merak etmeyin ,insallah guzel eksiler gelir .
var var sipariş vrdim kuzumAlması kolay da vermesi ne zor, çok nankör bu bünye. Başla canım en azından porsiyon kontrolüne. Zaten kilo korumak en zoru.
Kendini canlandıracak birşeyler yapsan, birden dersler yoğunlaşınca adapte olamamişsin ama düzene girer benim tanıdığım Feyza en yakın zamandaişe not peşinde kosturmakla başla, kalori yakar bak bu koşturmaca. Fotokopicilerde yok mudur?
Haklısın ne zamandır da börek yapmamıştım, ne çok oyaladi beni, zor geldi. Eskiden üşenmez neler neler yapardım. Nasıl vaktimi alıyormuş meğer. Böyle börek çörek yapacağımız vakti çocuklarla oynamaya harcasak en güzeli. (Gerçi yaparken kalori harcamişımdir kesin canım)
Tebrikler Senemcim. Tez konun belli mi?
Yollayamadim ama kaptiş senin yerine de yedim say
Hoşgeldin takımımıza
Senin menülerin çok iyi abla kesin gelir biseyler yaa ben umutluyum geçen hafta birinci oldun sonuçta
aleyküm selamm:)Selam kizlar giremiyorum hic bari menuleri yazayim dedim
Dun
Sabah
Yarim pogaca
Aksam
Yagsiz fırında 2 tavut but ve patates
Yesil cayli sut ictim ve ara ogunde kayisi cayi
Bugun
Sabah
Musli sut
Aksam
Tavuklu sandvic
Yesilcayli sut ve gene ara öğünde kayisili cay
Kuzum ben yiyince ayarim kaciyor ahaha aram olsa keske yemege aşık biriyim resmenaleyküm selamm:)
canım az yemişsin güzel ama kahvaltı az daha doyurucu olsa keşke
O kadar kotu degil canim linclik degil korkma ahaha kalorisi yüksek bir menu degil ama herseyden az az cok sey yemissin gibikahvaltı 8
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
yarım dilimden fazla kepekli ekmek
küçücük parça peynir
çay
11.30
1 kabak dolma
2 yk mercimek çorba
3 yk hoşaf(üzüm taneleri ve kayısı)
su böreğinin de ucundan ama çatalın çeyreği falan diyim
(okulda arkadaşımla birlikte yedik bir tabuldotu yemekler aşırı lezzetliydi maşallah..)
sütlü kahve
3 hoşbeş
17.30
domatesli biber
3-4 dilim kaşar(ince)
5 yeşil zeytin
(biberler acıydı ya yiyemedim yarım tabak yiyebildim)
2 dilim kepek ekmek
1*1*1cm küp çekme helva
(yazınca ne çok yemişim)
kızlar tam olarak dikkat etmeye başlayamadım ama ufaktan menüleri yazayım suçluluk duygusu ve oha ne kadar da yemişim falan onu göreyim ve dikkat edeyim diye yazıyourm
linçleri alabilirim üstüme üstüme
spor
30 dk yürüyüş (okula gidiş geliş vs tempolu yürüyorum gidip gelirken)
puan hesabı yapmadım ptsi ptsi mi spor yarışı ona göre yapmaya bşliyim cuma cuma mı:)
su 1.5 sanırım
Yawrukush
Ahahah uf ben de çok severim ya ama işte dur demek gerekiyor...Kuzum ben yiyince ayarim kaciyor ahaha aram olsa keske yemege aşık biriyim resmenbenle dalga gecerler hep bu yemeye 100 kilo olman lazim diye
Tabuldotu bölüşme işi çok işe yarıyorO kadar kotu degil canim linclik degil korkma ahaha kalorisi yüksek bir menu degil ama herseyden az az cok sey yemissin gibi
Amin canim tesekkur ederim, seninde islerini kolaylastirsin Allah..Evdeyim kaptanım
Teşekkür ederim ♥ Regl bitmek üzere biter bitmez namazla sabah deneyim bakalım hem akşam erken uyumak istiyorum yardımı da olur
3 mil ağır gelecek muhtemelen 1-2 ile deneyim dediğin gibi
Akşam yapıp yatsam mı dedim ama bu da mantıklı ay ne kararsızım
Allah gönlünü ferahlatsın işlerini kolaylaştırsın kaptanım ♥
Simdi paylasayim listemizi iyi hatirlattin gulum..
Daha oglen yemegimi yemedim nasil canim cekti :)Eki Görüntüle 2304781 100 kalori bile olmayan aksam yemegim olacak kendilwri
Puan hesabina bu hafta ara verecegiz kuzum.kahvaltı 8
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
küçücük parça peynir
çay
11.30
1 kabak dolma
2 yk mercimek çorba
(okulda arkadaşımla birlikte yedik bir tabuldotu yemekler aşırı lezzetliydi maşallah..)
sütlü kahve
3 hoşbeş
17.30
domatesli biber
3-4 dilim kaşar(ince)
5 yeşil zeytin
2 dilim kepek ekmek
1*1*1cm küp çekme helva
(yazınca ne çok yemişim)
kızlar tam olarak dikkat etmeye başlayamadım ama ufaktan menüleri yazayım suçluluk duygusu ve oha ne kadar da yemişim falan onu göreyim ve dikkat edeyim diye yazıyourm
spor
puan hesabı yapmadım ptsi ptsi mi spor yarışı ona göre yapmaya bşliyim cuma cuma mı:)
su 1.5 sanırım
Yawrukush
Canim iyi istirahatler :)Hepinize hayırlı geceler kızlarr ben yatıyorum ♥
Senden alışık değilim ya şok etkisi oldu bendekahvaltı 8
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
küçücük parça peynir
çay
11.30
1 kabak dolma
2 yk mercimek çorba
sütlü kahve
3 hoşbeş
17.30
domatesli biber
3-4 dilim kaşar(ince)
5 yeşil zeytin
2 dilim kepek ekmek
1*1*1cm küp çekme helva
(yazınca ne çok yemişim)
spor
su 1.5 sanırım
Yawrukush
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?