Bu cok kotu oldu kuzum yaa
Guzel menu canim, ben de harpy'den nohutlu kabak gorunce dun netten bakiyordum nohutla baska neler yapilabilir diye, kahvaltilarda cok kullanim gordum, cok mantikli aslindakızlar menüm
Sabah: ilaç almak için üç çatal filan yeşil fasulye ve iki kare bitter yedim (tok olmam lazım ilaç saatinde ama kahvaltı saatim değil)
Kahvaltı: bir kaseden az nohut kavurma, (yumurta yoktu ve ekmek de yemiyorum hem protein hem karb oldu) 1 sb kefir, yeşillik, domates ve jelapano
Ara: bir muz, üç erik yarım kaseden az yoğurt
Akşam: 5 köfte, domates, ayran
Ara:Bugün işlerşm yoğundu biraz spor yemekten sonraya kaldı böyle menü arkasından spor yapınca karnım çok acıkıyor gece gece yemek arıyorum spor öncesi kuruyemiş bar yedim o yüzden
Su:3 l yakın
Yawrukush Kozmogirl17 stitch @april22
cok iyi olmus, her turlu paylasima acigimsagol kaptan ,@Derya_the_queen yufkali felan tarif paylasinca bende diyetlik bir sey payasayim dedim
menüm
sabah
1 nektarin
1 h yumurta
5 zeytin
2 dlm hellim
domats salatalık biber
öğlen
çorba
tonbalıklı salata
akşam
2 sk nohutlu kabak yemeği
cacık
ara
2 ceviz
1 nektarin
bitter (12 gr)
sade filtre kahve
spor
200 ipsiz ip = 400p
100 jj =200
3 saat ev işi = 180 p
toplam=780 p
superBu arada ilk kez son birkaç gündür diyetle ilgili kendimle gurur duyuyorum ve mutluyum . Çünkü yavaş yavaş midem bana değil ben mideme hükmediyorum. Porsiyonlarım azalmaya başladı daha wrken oynayan başladım eskisi gibi çok şeyi de Canım çekmiyor. Nasıl ne kadar kilo verdim belli olmasa da vücudumdaki değişimleri görüyorum ve bunlar beni motive ediyor. Hedef kilo bir araç aslında esasında sağlıklı beslenme ve istediğin görüntüye kavuşmak diye düşünüyorum. Güne daha pozitif bakıyorum böyle işte
benimki de dinlemiyor ve henu 2 bile degil, daha kac sene beklemeliyiz acabateşekkürler kaptişim çocuklarla uğraşmaca işte.. laf dinlemeyen çocuklar için önerisi olan var mı? oğluma hiç bir dediğimi yaptıramıyorumkafayı yicem.. ergenliğe de daha var..
harikasin wallaAYnen bu hafta uğraştım bayağı. Buzdolabına filan aylık çizelge yaptım. Eskisinden daha çok takip etmeye çalışıyorum ama hem yeni olduğumdan hem eşim olduğu zamanlar zorlanabiliyorum bazen. Listeye alırsanız çok sevinirimçok da motive olurum. Atlama, zıplama vs kardiyo yani yapamıyorum çok spor olarak rahatsızlığımdan dolayı yürüyüş ve pilates oluyor. O yüzden diğer arkadaşlar gibi hızlı verir miyim kilo bilmiyorum. Umarım her şey güzel olur ❤
kiyamam, bakalim bugun nasil gecicekIyiyim canim , bugun basladi Aras okula ilk gunumuz bol aglamali olmus.
Bende epey buruktum kendimi temizlige verdim.
Akinin sinifinda sinif annesi oldum aktif gorev aldim.
Bir yandan da Aras okula gittikce kendi islerimi canlandiracagim.
Hayaller bu sekilde bakalim hayatlar nasil olacak canim :)
canim ucuz atlatmissin o kadar misafirle :)Selam kizlar az hasarli bi gun gecirdim ama yinede irade konusunda kotu sayilmamm malum yarin cuma ve ben cok dikkat ettim bu hafta bi persembeye kurban veremezdim haliyle .
Özgecim ilk gun icin tahmin edebiliyorum icindeki duygulari insallah aras icinde guzel bir gun olur ve cabuk alisir.
Bu mesaji saat 20.30 civarı yazdım ama daha göndere basamadan misafir geldi,hicmi sakin bi gunum olamaz arkadas bugun oturdum dinlendim derken aksam baya bi kosturma oldu benim için
Persembe menum
Sabah 09.00
1 yumurta
1kk suzme peynir
2 dilim tb ekmegi
3 4 bardak sekersiz cay
Oglen 14.00
Misafirlikteydim
Arpacik soganli mantarli tavuk kanatli bi yemek yapmis ev sahibi
1 tane kanat birazcikta mantarindan
1 minik kase yogurtlu makarna toplamda 3 4 yk kadar yani yarisini ogluma yedirdim @Derya_the_queen filizcim senin arkadasin gibi yaptim
2 adet sigara boregi
Aksam
1 tane maden suyu
Ara misafirlere ayip olmasin diye yedim cunku cayin yanina cikardiklarimin hic birinden yemedim
3 4 dilim muz
1 dilim seftali
aaaa unuttum sabah kahvaltiyada misafirim vardi ama ben o gelmeden zaten yedigim icin misafirime ssadece cayla eslik ettim.
Spor yok cunku misafirlige gittim oturdum
Donuse oglumu oyun parkina goturdum orda bakicak ablalar var onlar ilgilendi ben yine oturdum ne guzel dinlenmistim aksam kosturdum yine neyse bunada sukur cocuklar kavgasiz oynadi biz rahat oturduk cok sevdigim elticim geldide
Suda malesef 1 1.5 arası
3 5 tanede uzüm
haklisin, havuc cok yakismadi zaten. onun yerine yorgutlu havic yapsam yanina daha guzel olurduTeşekkür ederim canım. Havucu pişirerek tüketme ama çok şekerli oluyor piştiğinde. Pilavı yapıp yanında havuç salatası yapabilirsin.
guzel4 Eylül Perşembe menüm
Sabah 9:30
Sade kahve
Öğle 12:00
3 yumurta ile tereyağlı omlet
Domates salatalık
5 közlenmiş biber
Akşam 18:00
2 porsiyon topalak
4 yeşil biber
Spor
90 dk yürüyüş
2 saat temizlik
@MigiMadid
Kozmogirl17
Yawrukush
insallah surmez :)Ay 1 ay surmez umarim senemim..
Bugun tum gun aralikli olarak aglamis hep, zaten hep mesaj attilar ve foto yolladilar canim.
Almaya gittigimde de yaygarayi kopardi, yarin gitmek isteyecegini hic sanmiyorum..
Yawrukush Kozmogirl17 stitch Ankee madamesnow durumum budur kızlar sanırım 3 haftada 2 kilo gitmiş oldu ,,başlangıç 63 falandı
guzel canimGünlük menüm kızlar
Kahvaltı: 1 dilim peynir bolca roka ve maydonoz tavada az yağda 1 yumurta 1 bardak sütlü kahve 3 tane zeytin
Ara öğün: 1 Kefirix
Oglen: yarim nektarı ve kabuklu yer fıstığı 1 avuç kadar
Aksam: fırında patatesli ve soğanlı tavuk 3 kaşık pilav 2 kaşık köz patlıcanlı sarımsaklı yoğurt
Ara ogun: 1 tane yuvarlak küçük bitter çikolataşekersiz türk kahvesi
2 buçuk litre su
1 saat yürüyüş =180
8000 adım= 400
Toplam puan= 580
@cool_lime
Yawrukush
eylul 5 menum
sabah 7:30
4 yk yogurt , muz ,1 yk ketentohumu,1tk ceviz
ara11
1 orta mango ,kale smoothe
oglen1
1 kase corba
aksam 5
5 karides ,kabak, havuc
ara sutlu kahve
su2.5lt
spor
11550 adim 550 puan
7 km yurumusum bugun
Yawrukush
Kozmogirl17
stitch
evet onlari da deniyorum :)supersin su ve spor artimi ekime hazir olursun.
cok guzelPERSEMBE MENUM
SABAH 9.30DA
1 haslanmis yumurta
6 zeytin
Yarim domates
1 kk peynir
50 kalorilik pita ekmegi
ARA 12DE
350 ml mineralli su
OGLEN 13.30DA
4 kofte
2 buyuk kozlenmis biber
ARA 14DE
Filtre kahve
2 kare bitter cikolata
AKSAM 17.30DA
3 kofte
1 kase salata
SU:1.5 lt+ 350 ml mineralli su
SPOR: 1 saat okula birakip alirken yuruyus (120 puan), 2bucuk saat temizlik, 1 saat yemek+bulasik (420 puan),
2.30-4.30 arasi parkta cocuk oynatma, adimlama (360 puan)
YARISMA PUANI: 900 puanKozmogirl17
05/09/2019 PERŞEMBE GÜNÜ
09:30 yarım ton balıklı sandviç, tost ekmeğine
10:00 tek şekerli türk kahvesi
13:00 tavuk-kuskus vardı hiçbirinden yiyemedim 2-3 çatal toplamda
20:00 2 YKkaşık bezelye
SU: 2,5 litre
SPOR: 1 saat ev işi 120 PUAN
kızlar bu hafta işten çıkışta çok işim oldu
ev yoğun iş yoğun spor da yapamadım
kilo fazlam var 50.80
çekemedim ama işe de anca yetiştim
gün içinde yartılabilirsem atarım ya da akşam atsam oluyor mu? ama eve gelmem 8i buluyor
geçen hafta 50.20
bu hafta 50.80
fark +600gram
oran 1.20
çok üzgünüm tuvalete de çıkamıyorum regl de olacağım
oran çok çıktı
kuzum senin resim?Kızlar günaydın66.8 idim 66.3 çıktım bu hafta yarım kilo verdim yüzde 0.0074 oluyor. Yavaş yavaş ilerliyorum haftaya 65ler gelir belki
wohoo eksiye bak. istersen mezun da olabiliyorsun sen bu kiloyla simdi, degil mi?Gecen hafta=72.3
Bu hafta = 70.7
Fark=1.6
Oran=2.21
Yok sanirim 70.5 olmam gerekiyor tatlımguzel canim
evet onlari da deniyorum :)
cok guzel
kuzum bir hafta arti bir hafta eksi.. biraz daha dikkat etmelisin
fotograf gerekiyor evet ama aksam da ayni kilo cikmazsin ki, bilemedim. Ozge gelince yazar
kuzum senin resim?
tebrikler eksi icin
wohoo eksiye bak. istersen mezun da olabiliyorsun sen bu kiloyla simdi, degil mi?
haftaya gelsin 60li rakamlar
unuttum canim ben onu ama o zaman seni listeye alamayabiliriz, fotosuz bildirimler kabul edilmior, Ozge?stitch eczanede tartılıyorum utanıyorum foti çekmeye 60 ın altına inince eve tartı alacağım şimdi alamam her öğünden sonra tartılıyorum çok takıntı oluyor şişkoyum diyorum sonra moralim bozuluyor daha çok yiyorum
Kaptiş de duruma baksın bi boynum kıldan ince sizeunuttum canim ben onu ama o zaman seni listeye alamayabiliriz, fotosuz bildirimler kabul edilmior, Ozge?Yawrukush
kuzum bir hafta arti bir hafta eksi.. biraz daha dikkat etmelisin
fotograf gerekiyor evet ama aksam da ayni kilo cikmazsin ki, bilemedim. Ozge gelince yazar
Yok sanirim 70.5 olmam gerekiyor tatlım
Çoook teşekkür 3derimmmTebrikler kizlar kilo vermenin azi cogu olmuyor hepinizi kutluyorum.
Tebrikler canmGecen hafta 66.8
Bu hafta 65.3
Fark 1.5
Yuzde 2.25
Aslinda bu kadar kilo vermedim, gecen hafta siskinlik vardi fazla cikmistim
Vuuuuuv tebrikler
Kaptanm cezam aklımda bugün inş çıkacağım yürüyüşe kızım bugün daha iyi çok şükürTUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans
PERSEMBE GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar Kozmogirl17 10DKELIPTIK Mavi boncukkk Gonulmeyvesi LaMademoiselle Harpy kanadali35 Yawrukush Patlicanmoru SPOR? SPOR? stitch MUAF Madamesnow Falanfilannnn SPOR? gogo2405 Pembecanavar besive fmad 200IA Cool_lime Akrrep april22 MigiMadid 10 DK Y kiloverirkenben Mutlu2890 ayeyldz 100M Metem 10DK Y Tomrs 15 DK YURUYUS SPOR? 10 DK Y pomegranate_
Waowwww sende benden asagi degklmissin bence spor programin ise yaradıGecen hafta 66.8
Bu hafta 65.3
Fark 1.5
Yuzde 2.25
Aslinda bu kadar kilo vermedim, gecen hafta siskinlik vardi fazla cikmistim
Oyle dusunme canim, senin de kilon cok yok, sadece daha da guzel olmak icin buradasinKaptiş de duruma baksın bi boynum kıldan ince sizeliste dışı da çok seviyorum ben burayı inşallah girerim ama o eczanede foti çekemem sahibi hatun efso güzel ince zaten sürekli gidip geldiğim yer kendimi ezik hissediyorum aslında kızın yanında maalesef
cok iyi yapmissin canim, hadi bakalimkızlarDeryaOnDiet arkadaşımız gibi ben de menü aldım haftaya
1.100 kalorilik
artık dayanamıyorum, yok yani yemekler cidden kötü ve akşama acıkıyorum ve 49 ları göreceğim bu hafta artık son
yok canim, gecen hafta sacma bir arti vardi, o yuzden cok gibi gorunuyor. 64 gormek istiyordum ama olmadi. haftaya 64u gormek istemiyorum ama, 63.9 istiyorum artikWaowwww sende benden asagi degklmissin bence spor programin ise yaradı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?