Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Guzel menu canim, ben de harpy'den nohutlu kabak gorunce dun netten bakiyordum nohutla baska neler yapilabilir diye, kahvaltilarda cok kullanim gordum, cok mantikli aslinda
sagol kaptan ,@Derya_the_queen yufkali felan tarif paylasinca bende diyetlik bir sey payasayim dedim
cok iyi olmus, her turlu paylasima acigim

super
teşekkürler kaptişim çocuklarla uğraşmaca işte.. laf dinlemeyen çocuklar için önerisi olan var mı? oğluma hiç bir dediğimi yaptıramıyorum kafayı yicem.. ergenliğe de daha var..
benimki de dinlemiyor ve henu 2 bile degil, daha kac sene beklemeliyiz acaba
harikasin walla
kiyamam, bakalim bugun nasil gecicek
canim ucuz atlatmissin o kadar misafirle :)
Teşekkür ederim canım. Havucu pişirerek tüketme ama çok şekerli oluyor piştiğinde. Pilavı yapıp yanında havuç salatası yapabilirsin.
haklisin, havuc cok yakismadi zaten. onun yerine yorgutlu havic yapsam yanina daha guzel olurdu
guzel
Ay 1 ay surmez umarim senemim..
Bugun tum gun aralikli olarak aglamis hep, zaten hep mesaj attilar ve foto yolladilar canim.
Almaya gittigimde de yaygarayi kopardi, yarin gitmek isteyecegini hic sanmiyorum..
insallah surmez :)
kiyamam ben ona, mesaj-foto da sana iskence gibiymis. kac saat kaldi, alistirma yapmadiniz mi once 1saat sonra ufaktan cogaltarak falan?

guzel canim

supersin su ve spor artimi ekime hazir olursun.
evet onlari da deniyorum :)
cok guzel
kuzum bir hafta arti bir hafta eksi.. biraz daha dikkat etmelisin
fotograf gerekiyor evet ama aksam da ayni kilo cikmazsin ki, bilemedim. Ozge gelince yazar
Kızlar günaydın 66.8 idim 66.3 çıktım bu hafta yarım kilo verdim yüzde 0.0074 oluyor. Yavaş yavaş ilerliyorum haftaya 65ler gelir belki
kuzum senin resim?
tebrikler eksi icin
Gecen hafta=72.3
Bu hafta = 70.7
Fark=1.6
Oran=2.21
wohoo eksiye bak. istersen mezun da olabiliyorsun sen bu kiloyla simdi, degil mi?
haftaya gelsin 60li rakamlar

Yok sanirim 70.5 olmam gerekiyor tatlım

unuttum canim ben onu ama o zaman seni listeye alamayabiliriz, fotosuz bildirimler kabul edilmior, Ozge? Yawrukush

unuttum canim ben onu ama o zaman seni listeye alamayabiliriz, fotosuz bildirimler kabul edilmior, Ozge? Yawrukush
Kaptiş de duruma baksın bi boynum kıldan ince size liste dışı da çok seviyorum ben burayı inşallah girerim ama o eczanede foti çekememsahibi hatun efso güzel ince zaten sürekli gidip geldiğim yer kendimi ezik hissediyorum aslında kızın yanında maalesef

kuzum bir hafta arti bir hafta eksi.. biraz daha dikkat etmelisin
fotograf gerekiyor evet ama aksam da ayni kilo cikmazsin ki, bilemedim. Ozge gelince yazar

tamam canım

Yok sanirim 70.5 olmam gerekiyor tatlım

ay hiçbir şey kalmamış ki

kızlar DeryaOnDiet arkadaşımız gibi ben de menü aldım haftaya
1.100 kalorilik
artık dayanamıyorum, yok yani yemekler cidden kötü ve akşama acıkıyorum ve 49 ları göreceğim bu hafta artık son

Ankee Ankee lavabıya çıkamadığın be regli olamadığın için öyledir tartı ya ne alıp ben verme ayarındasındır normalde

ahh umarım öyledir

Kaptanm cezam aklımda bugün inş çıkacağım yürüyüşe kızım bugün daha iyi çok şükür

5 Eylül menumu
Sabah disardaydim
10 civarında ar i
1 tane simit
Öğle 1de
Bir kase cacık
Ara iki ceviz küçük bir iki parça tarhana.
Komsumda kahve içtim. Bir tane kare bitter
4civarı iki yemek kaşığı dogme pilav ve üstüne haşlanmış et
Aks 6
2yk bulgur pilavı bir buçuk porsiyon etliyesilfasulye 4yeşil biber
Emzirdigimden g al iba çok acıktım aks avm 9 civarı küçük kase vişne difriZden ve küçük kase çerez karışık
2 litre su
Yawrukush

Oyle dusunme canim, senin de kilon cok yok, sadece daha da guzel olmak icin buradasin
cok iyi yapmissin canim, hadi bakalim
Waowwww sende benden asagi degklmissin bence spor programin ise yaradı
yok canim, gecen hafta sacma bir arti vardi, o yuzden cok gibi gorunuyor. 64 gormek istiyordum ama olmadi. haftaya 64u gormek istemiyorum ama, 63.9 istiyorum artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…