- 19 Mart 2012
- 1.322
- 2.965
- 133
Benim gibi sal canim
Onunda gorevi laf dinlememek ne yapsin cocuk..
Fakat bizim doktorumuz sticker tablosu hazirlamayi oneriyor eger uygulamak istersen.
Iyi birsy yaparsa ogun iyi sticker, istenmeyen bir davranistabulunursa kotu sticker yapistiriyorsun tabloya.
Ister gunluk ister haftalik olarak stickerlari hesapliyorsunuz beraber , iyi stickerlar cogunluktaysa mutlu olacagi, yapmak isteyecegi bir seye hak kazaniyor.kotu stickerlar cogunluktaysa cok istedigi bir seyi malesef kaybediyor.
Iyiyim canim , bugun basladi Aras okula ilk gunumuz bol aglamali olmus.
Bende epey buruktum kendimi temizlige verdim.
Akinin sinifinda sinif annesi oldum aktif gorev aldim.
Bir yandan da Aras okula gittikce kendi islerimi canlandiracagim.
Hayaller bu sekilde bakalim hayatlar nasil olacak canim :)
Ahh bihtersiz olmuyo be gülümeline saglik guzel gorunuyor
Donusun muhtesem oldu feyzam
Canim aksam aksam o bihter olmusmu ama menunu begendim sporda guzel
Eksiler geliyormu bugün
Canim resim 89.6 tam olarak kacsin gecen hafta 89.4 mussun buaradaGeçen hafta 89.3 tu sanırım
Bu hafta 89.4
Diyeti geçen hafta çok bozdum tatil sebebiyle bu hafta eski haline geldim inşallah bu haftadan sonra duzen3 gircek
Gecen hafta 66.8
Bu hafta 65.3
Fark 1.5
Yuzde 2.25
Aslinda bu kadar kilo vermedim, gecen hafta siskinlik vardi fazla cikmistim
Evet oldu gercekten, ama sen yavas gitmissin bu haftaHarikasın canımtebrikler. Olsun gene de moral olmuştur ❤
unuttum canim ben onu ama o zaman seni listeye alamayabiliriz, fotosuz bildirimler kabul edilmior, Ozge? @Yawrukush
Kaptiş de duruma baksın bi boynum kıldan ince sizeliste dışı da çok seviyorum ben burayı inşallah girerim ama o eczanede foti çekemem sahibi hatun efso güzel ince zaten sürekli gidip geldiğim yer kendimi ezik hissediyorum aslında kızın yanında maalesef
Öyle oldu canım yaa doğum günü beni sabote etti bu hafta.. haftaya daha iyi olurum inşallah.. bi de nektarin var tabi dayanamıyorum geçen sene de böyle olmuştum 3 nektarinden aşağı yiyince dolapta ağlıyorlar sankiEvet oldu gercekten, ama sen yavas gitmissin bu hafta
Ya teşekkür ederimCanım her insanın yapısı farklı.. başkalarıyla kendini karşılaştırma.. sen güzelsin.. biraz fazlan varsa da onu vermeye çalışıyorsun.. ben kendimi hiç beğenmiyorum aslında ama başkalarıyla karşılaştırıp kendime eziyet edemem.. çünkü ben sadece dışardan göründüğüm kadar değilim.. içimde geliştirip değiştirebileceğim kocaman bi dünya var.. elimde olan tek şey dış görünüşümü iyileştirmeye çalışıp içimi mutlu tutmak ❤
Ben de bir kaşık günlük tahin pekmez mi yapsam diyorum yulaf üstüne ama tadı için sırf. Faydası neymiş onun canım ?Kaptişim ben tahin pekmezlerime geri döneceğim izninle baş ağrılarım geçmişti hafta başında 1-2 gün yemedim tekrar başladı.. bir de vitamin takviyesi yapacağım..
Bir de bugün tabata yaptım 3 puandan mı hesaplicaz onu
Bence 400 grm az değil regl haftasında olmana ragmenbu hafta fazla kilo gitmemis ,yakinda regl olcam ona bagladim ,
sagol canim yinede eksideyim demiBence 400 grm az değil regl haftasında olmana ragmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?