Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selamlar kizlar, gecmisi bitirdim, simdi listemizi hazirlayacagim.
Nasilsiniz, iyi mi herkes?

KILO BILDIRIMI
Gecen cuma:61.6
Bugun:60.8
Fark:800gr
Yuzde:1.30
ay cok az kaldi mezuniyete
olsun abla, bu hafta cok yogun calistin, haftaya artik
Geçen hafta 59.1 idim
Bu hafta 58,1
Fark 1kg
Oran 1,69
Fotoyu çektim ekleyemedim. İnternetten. En koşa zamanda ekleyeceğim kızlar.
Kozmogirl17 stitch Yawrukush
wohooo
bu kadar incecikken bile haftada 1 kilo, keske listeye girebiliyor olsaydin ama 55 olmak istemezsin degil mi?

Canim ben green carda basvurma bilgilerini sana yazacagim ,aksam esimden detayli bilgileri ogreneyim.Belki ileride donmek istersiniz buralara aklinizda olur..
Ucuz ucuz alip goturmek cok mantikli, herks oyle yapiyor televizyona kadar goturenler var..
Aslında bi konteyner kiralayıp Deniz yoluyla mobilyalarımızı falan götürsek mi diye düşünmüyor değiliz tamam kuzum yazabilirsen sevinirim

Hosgeldin canim benim , iyiyiz sen nasilsin?
Kuzucuklar nasillar?
Her sey yolunda mi Eminecim..
bizdr iyiyiz cok şükür canimcim. kizimin anaokulu basladi oglus pazartesi basliycak.
ben de ucretsiz izin alcaktim biliyosun. kayinvalidem ben bakarim bebise demisti. okula gidince kitaplar ogrenciler filan aklimi çeldi. calismaya karar verdim. bu hafta zaten seminerlere katilmistim haftaya da okul başlyo. yogun bir yil beni bekliyo anlayacagin.
eee yeni okul donemiyle buraya da devam edetim diyorum. aldigim fazlaliklari cok zaman gecmeden versem iyi olmaz mi?? okul başlayınca nasil olur bilemiyorum. ne sıklıkta uğrayabilirim??? bilmiyorum. ama son aldigim kilocuklardan baslayarak tum fazlaliklarimi vermek istiyorum.

madamesnow neden oyle bi yorum yazdin uzdun beni ,,, neden kendini bibaskasindan asgida goruyosun yada ezik hissetme ihtiyaci duyuyosun ki olabilir kilolu olabilirsin yada coj zayif saclarin kotu olabilir yada cok guzel, yuzunde cok fazla yara bere olabilir yada puruzsuz ama asla kend8ni bi baskasinin yaninda ezik hissedecek kadar eksi yonlerinin oldgnu düşünmüyorum herkesin on plana cikan cok farkli özellikleri vardir. Bende asla kolay kilo veren biri degilim gobegim var hemde kiloma gore cok cok fazla burnumda dudak damak yarikligindan oturu egrilik var,,, napim simdi ezik mi hissedim eminim ki sen cok cok guzel birisin . Bidaha asla dusunme , elbetteki dis goruntumuze onem verecegiz bakimimizi yapacgiz sagligimiz icin zayiflicaz temiz giyincez kendimizi gelistiricez bu yonden bakicaz hayata .

Evet aldım bununla devam edecegım kaptişimm haftaya hedefim 84. 0
Tamam canim baslangic kilonu bu kilo olarak aliriz:)

Kızlar günaydın 66.8 idim 66.3 çıktım bu hafta yarım kilo verdim yüzde 0.0074 oluyor. Yavaş yavaş ilerliyorum haftaya 65ler gelir belki

Günaydın kızlar başlangıç kilom 59.7
Bugünkü kilom 59.2
500gr eksideyim çok şükür Eki Görüntüle 2304848

Gecen hafta=72.3
Bu hafta = 70.7
Fark=1.6
Oran=2.21
Harikasin canim

Menun guzel canim:)

Az gidiyor canim normalde 4 saat bugun 2 saat gitcek,insallah alisiriz kisa zamanda...

Eki Görüntüle 2304875

Geçen hafta 73,3
Bugün 72,4

Fark 0,9
Yüzde %1,23

Yawrukush

Gecen hafta 66.8
Bu hafta 65.3
Fark 1.5
Yuzde 2.25
Aslinda bu kadar kilo vermedim, gecen hafta siskinlik vardi fazla cikmistim

unuttum canim ben onu ama o zaman seni listeye alamayabiliriz, fotosuz bildirimler kabul edilmior, Ozge? Yawrukush
madamesnow kuzum ben tarti olayini tamamen unutup sana yazmisim, tartili bildirim olmasi gerekiyor.
Liste disinda da aynen boyle azimli devam edelim ki canisi?
Onemli olan tek sey senin hedefledigin kilona ulasman , listede ya da liste disi, motivasyonunu bozmadan ne dersin kuzum?

Kaptanm cezam aklımda bugün inş çıkacağım yürüyüşe kızım bugün daha iyi çok şükür
Cok sevindim iyi olmasina canm..

Cok sevindim senin adina, kuzular okula baslamis, sende basliyorsun ne guzel.
Bebeginde babannesinde olacak, icin rahat olacak.
Cok guzel bir yil gecirmeni diliyorum canim.
Sen gelebildigin kdar aramiza katil kilolari vermeye bsla canim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…