- 21 Eylül 2017
- 642
- 1.818
- 113
- 35
Haftaya inşallahMinnakeller canim seni bu hafta mezun ediyor muyuz? bekliyoruz tartini
ay cok az kaldi mezuniyeteSelamlar kizlar, gecmisi bitirdim, simdi listemizi hazirlayacagim.
Nasilsiniz, iyi mi herkes?
KILO BILDIRIMI
Gecen cuma:61.6
Bugun:60.8
Fark:800gr
Yuzde:1.30
olsun abla, bu hafta cok yogun calistin, haftaya artikMesaideydim bugün gelemedim hiç kusura bakmayın arkadaşlar. Artidayim bu hafta fena bi odemle uyanıyorum birkaç gündür çok üzgünüm.
Geçen hafta 67 kg
Bu hafta67.8 kg
Fark +0.8
Yüzde -1.19
Tartı fotoğrafı çekemedim sabah geç kalıyordum işe uyanamadım.
wohoooGeçen hafta 59.1 idim
Bu hafta 58,1
Fark 1kg
Oran 1,69
Fotoyu çektim ekleyemedim. İnternetten. En koşa zamanda ekleyeceğim kızlar.
Kozmogirl17 stitch Yawrukush
Ay çok sıkıldım diyetten 55 e inememwohooo
bu kadar incecikken bile haftada 1 kilo, keske listeye girebiliyor olsaydin ama 55 olmak istemezsin degil mi?
Aslında bi konteyner kiralayıp Deniz yoluyla mobilyalarımızı falan götürsek mi diye düşünmüyor değilizCanim ben green carda basvurma bilgilerini sana yazacagim ,aksam esimden detayli bilgileri ogreneyim.Belki ileride donmek istersiniz buralara aklinizda olur..
Ucuz ucuz alip goturmek cok mantikli, herks oyle yapiyor televizyona kadar goturenler var..
Canım her insanın yapısı farklı.. başkalarıyla kendini karşılaştırma.. sen güzelsin.. biraz fazlan varsa da onu vermeye çalışıyorsun.. ben kendimi hiç beğenmiyorum aslında ama başkalarıyla karşılaştırıp kendime eziyet edemem.. çünkü ben sadece dışardan göründüğüm kadar değilim.. içimde geliştirip değiştirebileceğim kocaman bi dünya var.. elimde olan tek şey dış görünüşümü iyileştirmeye çalışıp içimi mutlu tutmak ❤
Hosgeldin canim benim , iyiyiz sen nasilsin?cağğğnim 4. takim üyeleri nasilsiniz???
Yawrukush Kozmogirl17 stitch
DeryaOnDiet FitFiliz hu huuuuu napiyosunuz kizlar??
Olabilir aslinda zaten geri goturecek cok esyaniz vardir, daha da alip hepsini konteyner neden olmasin :)Aslında bi konteyner kiralayıp Deniz yoluyla mobilyalarımızı falan götürsek mi diye düşünmüyor değiliztamam kuzum yazabilirsen sevinirim
iyiyiz canim hosgeldin, sen nasilsin?cağğğnim 4. takim üyeleri nasilsiniz???
Yawrukush Kozmogirl17 stitch
DeryaOnDiet FitFiliz hu huuuuu napiyosunuz kizlar??
bizdr iyiyiz cok şükür canimcim. kizimin anaokulu basladi oglus pazartesi basliycak.Hosgeldin canim benim , iyiyiz sen nasilsin?
Kuzucuklar nasillar?
Her sey yolunda mi Eminecim..
evet canim onlar da basladi bende.. sabah gorsen halimizi.iyiyiz canim hosgeldin, sen nasilsin?
basladi mi kuzucuklar okula?
Tartildim canım sabitim. Keşke dün cuma olsaydıFitFiliz canim sen tartildin mi, seni de cok merak ediyorum
Tamam canim baslangic kilonu bu kilo olarak aliriz:)Evet aldım bununla devam edecegım kaptişimmhaftaya hedefim 84. 0
Kızlar günaydın66.8 idim 66.3 çıktım bu hafta yarım kilo verdim yüzde 0.0074 oluyor. Yavaş yavaş ilerliyorum haftaya 65ler gelir belki
Günaydın kızlar başlangıç kilom 59.7
Bugünkü kilom 59.2
500gr eksideyim çok şükür Eki Görüntüle 2304848
Harikasin canimGecen hafta=72.3
Bu hafta = 70.7
Fark=1.6
Oran=2.21
Menun guzel canim:)Gunaydin kizlar, umarim guzel eksiler goruyordur herkes. Once menumu yazayim
5 eylul menum
08:00 2 yumurta, 2 domates, 7 zeytin, 1kk peynir, cay
arada bitki cayi+sutlu nescafe
12:30 1 dilim somon ve yesil salata
ara daha cok kahve
16:30 bir avuc kuruyemis
19:30 2-3 kucuk parca tavuk, 3-4 dilim firin patates, 2-3 yk makarna (aksam yemegini onceden planlamamistim kotu oldu, ac kaldim)
su cok icemedim dun yine
spor da yok maalesef
@kanadali35
Az gidiyor canim normalde 4 saat bugun 2 saat gitcek,insallah alisiriz kisa zamanda...Guzel menu canim, ben de harpy'den nohutlu kabak gorunce dun netten bakiyordum nohutla baska neler yapilabilir diye, kahvaltilarda cok kullanim gordum, cok mantikli aslinda
cok iyi olmus, her turlu paylasima acigim
super
benimki de dinlemiyor ve henu 2 bile degil, daha kac sene beklemeliyiz acaba
harikasin walla
kiyamam, bakalim bugun nasil gecicek
canim ucuz atlatmissin o kadar misafirle :)
haklisin, havuc cok yakismadi zaten. onun yerine yorgutlu havic yapsam yanina daha guzel olurdu
guzel
insallah surmez :)
kiyamam ben ona, mesaj-foto da sana iskence gibiymis. kac saat kaldi, alistirma yapmadiniz mi once 1saat sonra ufaktan cogaltarak falan?
Gecen hafta 66.8
Bu hafta 65.3
Fark 1.5
Yuzde 2.25
Aslinda bu kadar kilo vermedim, gecen hafta siskinlik vardi fazla cikmistim
unuttum canim ben onu ama o zaman seni listeye alamayabiliriz, fotosuz bildirimler kabul edilmior, Ozge?Yawrukush
Cok sevindim iyi olmasina canm..Kaptanm cezam aklımda bugün inş çıkacağım yürüyüşe kızım bugün daha iyi çok şükür
Aynen öyle oldu Özlem yaabu hafta yufkalri lop lop goturdu o
Cok sevindim senin adina, kuzular okula baslamis, sende basliyorsun ne guzel.bizdr iyiyiz cok şükür canimcim. kizimin anaokulu basladi oglus pazartesi basliycak.
ben de ucretsiz izin alcaktim biliyosun. kayinvalidem ben bakarim bebise demisti. okula gidince kitaplar ogrenciler filan aklimi çeldi. calismaya karar verdim. bu hafta zaten seminerlere katilmistim haftaya da okul başlyo. yogun bir yil beni bekliyo anlayacagin.
eee yeni okul donemiyle buraya da devam edetim diyorum. aldigim fazlaliklari cok zaman gecmeden versem iyi olmaz mi?? okul başlayınca nasil olur bilemiyorum. ne sıklıkta uğrayabilirim??? bilmiyorum. ama son aldigim kilocuklardan baslayarak tum fazlaliklarimi vermek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?