Öyle oldu canım yaa doğum günü beni sabote etti bu hafta.. haftaya daha iyi olurum inşallah.. bi de nektarin var tabi dayanamıyorum geçen sene de böyle olmuştum 3 nektarinden aşağı yiyince dolapta ağlıyorlar sanki(hayal gücüne bak )
kankim super 62yi gormussungecen hafta cuma :63.2
bu hafta cuma :62.8
fark 400
yuzde 0.63
hem bitter hem tahin-pekmezKaptişim ben tahin pekmezlerime geri döneceğim izninle baş ağrılarım geçmişti hafta başında 1-2 gün yemedim tekrar başladı.. bir de vitamin takviyesi yapacağım..
Bir de bugün tabata yaptım 3 puandan mı hesaplicaz onu
supersinGecen hafta=72.3
Bu hafta = 70.7
Fark=1.6
Oran=2.21
tarif vereyim porsiyon buyutulebilir.Sagol canim
Hamsili pilav mi
Bayilirim, gelince bir yerden bulup da yiyeyim bari
9dan sonra yemediysen birsey guzel olmus menun canim
Hayir canim, simdi onun ustune arastirma yapip konu secmem ve hoca bulmam lazim
bu hafta o kadar geveze degildik aslinda.
offff
hemen tarif alalim, hem diyet hem nefis. Haftasonu yapabilirim belki ben de
gerci porsiyon cok kucuk. yaninda baska seyler de yemissindir sanirim
canim disarda misin bu aralar, menulerin hep cok az ve hazir urunlerden olusuyor, evde aksamdan sandvic hazirlasan en azindan kahvaltilarin icin?
Evet tatlim senin alisik oldugumuz menulerinden degil, kacamak var bayaa ama tabii hedefine ulasmis ve ara vermis olarak normal. Yazdikca toparlarsin senin de dedigin gibi
eskiden bana da yle derlerdi, artik gorunumum de yememi yakaladigi icin kimse sasirmiyor
supersin canim
FitFiliz canim sen tartildin mi, seni de cok merak ediyorum
bu hafta yufkalri lop lop goturdu oFitFiliz canim sen tartildin mi, seni de cok merak ediyorum
Kizlar ya kusura bakmayin esya tasiyorum sabah beri ilkkez gec kaldim bildirime
yok canim, diger Derya tatilde :)canım sanki o tatile gitmişti.. yanlış mı hatırlıyorum acaba
evet bence de bildirimden kaciyorbu hafta yufkalri lop lop goturdu o
yok canim, diger Derya tatilde :)
evet bence de bildirimden kaciyorokuldadir simdi, aksam gelince yazar ama tartildi mi acaba
cok da az yedin hergun, vucudun bence depolamaya gecti, yediklerini daha saglikli seyler ekleyerek arttirmaya calis bu hafta
supersin kaptanSelamlar kizlar, gecmisi bitirdim, simdi listemizi hazirlayacagim.
Nasilsiniz, iyi mi herkes?
KILO BILDIRIMI
Gecen cuma:61.6
Bugun:60.8
Fark:800gr
Yuzde:1.30
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?