heheh allah yardimcin olsun gercekten canim, sen bu kosusturmayla diyete ihtiyac duymadan verirsin kalan fazlaliklarinievet canim onlar da basladi bende.. sabah gorsen halimizi.bu yil nasil geccek bilemiyorum.. Allah yardimcimiz olsun ne diyim
Ahhh borekler ama cok guzeldi degil mi Filizim:))Tartildim canım sabitim. Keşke dün cuma olsaydı
Akdam yemegini 4 yada 5 gibi yiyorum kizlar bidaha yemiyorum zaten oglandan firsat kalmiyor yemeye birazdan oglani parka goturcemSabah
Filtre kahve
Yarim dilim borek
Ogle
Bi bardak kakaolu sut
Aksam
Tam dilim borek
Veeeee bir dilim yas pasta
evet yedim arkadaslar
2litre su 1adet soda 1 saat yürüyüş
ama cok kotu beslenmissinAkdam yemegini 4 yada 5 gibi yiyorum kizlar bidaha yemiyorum zaten oglandan firsat kalmiyor yemeye birazdan oglani parka goturcem
bu nasil menudur , elimde kaldi vallaSabah
Filtre kahve
Yarim dilim borek
Ogle
Bi bardak kakaolu sut
Aksam
Tam dilim borek
evet yedim arkadaslar
Yanar donerli, odullu bir menu olmus :))Sabah
Filtre kahve
Yarim dilim borek
Ogle
Bi bardak kakaolu sut
Aksam
Tam dilim borek
evet yedim arkadaslar
Kaptanım bende anlamadım vallabu nasil menudur , elimde kaldi valla
Sanırım öyle oldu kaptanım ama napim tatlı yemiyorum kaçmzamandır bide oğlumun yaş günü pastasıydı ve ellerimle yaptımYanar donerli, odullu bir menu olmus :))
Sağol ablacım:)supersin canim
100 gr mıAblacım şimdi ben dondurma yiyebiliyorum dimi bugün emin olmak için bir kere daha sorayım çünkü regl zamanında hiç tatlı yiyemedim canım nasıl istiyor :) 100 gram sade dondurma yicem :)Yawrukush
Bence dilim pasta tartidan sonra ok ama gun icinde hic saglikli birsey yok, hic sebze yok??Sanırım öyle oldu kaptanım ama napim tatlı yemiyorum kaçmzamandır bide oğlumun yaş günü pastasıydı ve ellerimle yaptım
Canim tarti sonrasi bir odul hakkin var, istedigini yiyebilirsinAblacım şimdi ben dondurma yiyebiliyorum dimi bugün emin olmak için bir kere daha sorayım çünkü regl zamanında hiç tatlı yiyemedim canım nasıl istiyor :) 100 gram sade dondurma yicem :)Yawrukush
Valla canım inan 100 gram bile fazla geldi şekerli geldi 1 aydır hiç tatlı yemedim:))100 gr mıBen abartmısım 1 dilim yiyerek
YupppiiiCanim tarti sonrasi bir odul hakkin var, istedigini yiyebilirsin
masallah allah bagislasin, 1 yasina mi basti simdi? musmutlu guzel yaslari olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?