Valla bence de güzeldiAhhh borekler ama cok guzeldi degil mi Filizim:))
Doğum gününüz kutlu olsun canım
Şefim niye benim yemek resmi paylaştığım gün paylaştın bu muhteşem eseri. Acaip gölgede kaldımEki Görüntüle 2304781 100 kalori bile olmayan aksam yemegim olacak kendilwri
Az kaldı bence, mesleğini yapacağın yıllar yakın özgecim. İki üç seneye ordaki prosedürleri halletmiş olursun sen kaptişCanim ben green carda basvurma bilgilerini sana yazacagim ,aksam esimden detayli bilgileri ogreneyim.Belki ileride donmek istersiniz buralara aklinizda olur..
Ucuz ucuz alip goturmek cok mantikli, herks oyle yapiyor televizyona kadar goturenler var..
Ne guzel be Filizcanim ben cok imreniyorum arkadaslarima, ogretmenlik yapiyorlar, nasil ic cekiyorum bir bilsen..
Benim yerimede yemissin o zaman oldu :))
Insallah canim:)
Ay 1 ay surmez umarim senemim..
Bugun tum gun aralikli olarak aglamis hep, zaten hep mesaj attilar ve foto yolladilar canim.
Almaya gittigimde de yaygarayi kopardi, yarin gitmek isteyecegini hic sanmiyorum..
Hamsili pilav ve misir ekmegini cok yemediysen kotu degil canim menun..
Yine cook az yemissin canim,nasilsin, ne var ne yok?
Fevkaladenin fevkinde tebrikler canımcimGecen hafta=72.3
Bu hafta = 70.7
Fark=1.6
Oran=2.21
HarikasınGecen hafta 66.8
Bu hafta 65.3
Fark 1.5
Yuzde 2.25
Aslinda bu kadar kilo vermedim, gecen hafta siskinlik vardi fazla cikmistim
O eşofman da ney öyle tatlımgecen hafta cuma :63.2
bu hafta cuma :62.8
fark 400
yuzde 0.63
Eminecim iyiyiz, sevindim okula başlayacak olmana canım. Evet okulla beraber buraya da beklerizcağğğnim 4. takim üyeleri nasilsiniz???
Yawrukush @Kozmogirl17 stitch
@DeryaOnDietFitFiliz hu huuuuu napiyosunuz kizlar??
Yiyebilirsin canim odul olarak :)Ablacım şimdi ben dondurma yiyebiliyorum dimi bugün emin olmak için bir kere daha sorayım çünkü regl zamanında hiç tatlı yiyemedim canım nasıl istiyor :) 100 gram sade dondurma yicem :)Yawrukush
Ben hedef kiloma ulassam herseyi yer geri alirim tahminim :)))Valla bence de güzeldi
Bugün de azıcık ödüllü geçti ama haftasonu dikkat edicem canım. İnşallah telafi ederim. Heralde reglim de yakın benim.
Cumadan perşembeye 400 gr vermiştim. Onu da dün geri alıp sabit çıktım
Yiyorum kilo almıyorum modlarını deniyim dedim ama sökmedi benim bünyeye
insallah canim..Şefim niye benim yemek resmi paylaştığım gün paylaştın bu muhteşem eseri. Acaip gölgede kaldımEllerine sağlık canım. Harika duruyor. Karides yemeyen ben bile özendim, ustalığın konuşmuş
Porsiyon da küçük olunca, aşırı pahalı restaurantlarda sunulan tabaklara dönmüş sunumun kuzu
Az kaldı bence, mesleğini yapacağın yıllar yakın özgecim. İki üç seneye ordaki prosedürleri halletmiş olursun sen kaptiş
Fevkaladenin fevkinde tebrikler canımcim
Harikasın
O eşofman da ney öyle tatlım
Soyunuk tartiliyoruz biz bu takımdatakımın yazılı olmayan kuralı
Eminecim iyiyiz, sevindim okula başlayacak olmana canım. Evet okulla beraber buraya da bekleriz
Ama o da ayrı bi zevkli oluyor di miBen hedef kiloma ulassam herseyi yer geri alirim tahminim :)))
Cok moralim bozuk Filzim esim yarin aksam turkiye'ye gidiyor.Ama o da ayrı bi zevkli oluyor di mi ☺
baktim ki sen kizlari yoldan cikarcan yufkayla , sana nispet yaptimŞefim niye benim yemek resmi paylaştığım gün paylaştın bu muhteşem eseri. Acaip gölgede kaldımEllerine sağlık canım. Harika duruyor. Karides yemeyen ben bile özendim, ustalığın konuşmuş
Porsiyon da küçük olunca, aşırı pahalı restaurantlarda sunulan tabaklara dönmüş sunumun kuzu
Az kaldı bence, mesleğini yapacağın yıllar yakın özgecim. İki üç seneye ordaki prosedürleri halletmiş olursun sen kaptiş
Fevkaladenin fevkinde tebrikler canımcim
Harikasın
Eminecim iyiyiz, sevindim okula başlayacak olmana canım. Evet okulla beraber buraya da bekleriz
canim ben senin herseyin istesindwn gelecegine inaniyorum , yoklugunu bile hissetmezsin bence , hic kafaya takma ,Cok moralim bozuk Filzim esim yarin aksam turkiye'ye gidiyor.
10 gun yok..
Tek basima cocuklarla, okullari, herbir seyleri gozumde cok buyuyor.
Zaten benim enerjim yok , gecen sene tum sene dinlenemedim, cocuklarla bogustum, tasindim..Turkiyeye gelemedim bir nefes alamadim, simdide 10 gun tek basima idare etmek zorundayim.
Esime surekli catiyorum icten ice sinir oluyorum.
Ben aynisini ona yapmaz boyle bir yuk yuklemezdim eger ki ailelerimize vs bir sey olursa, o ayri tabiki ama suan esim direk tatil modunda kafa dinlemeye gidiyor..
Kayinpederimin gecen aylarda bobreginde tas sorunu olmus ama suan bir sorunu yok yani 8 ay bekleyip yaza bizimlede gidebilirdi..
Simdi gidiyor diye yazin gitmeyide dusunmuyor, yazada 2 cocukla tek basima 24 saat ucacagim,,,
Ne bileyim iste...Ayy basinizi sisirdim sizinde...
kaptanim liste hazir ama bir kisi bildirim yapmadi henuz, onu bekliyoruz biraz daha paylasmak icinYawrukush kaptanım sorun yok di mi listenizde?
Canım benim, sen tek başıma kalicam çocuklarla diyorsun ama hani günlük rutinlerini yazdığın zamanlarda bakıyorum da eşinin de iş yükü fazla olduğu için haftasonlari hariç zaten hep sen ilgilenmek durumunda kalıyorsun Özge'cim. Bunaltma kuzum kendini, inşallah on gün su gibi akıp geçer. Sağ salim gidip dönsün de, öyle içten içe kırgın uğurlama eşini yolculuk bu sonuçta. Yaza kadar eşinin de fikri değişir sizinle de gider bir kez daha. Sıkma canını. Hem şöyle düşün, ne zamandır gelememiş ya TR'ye burada bir tazelenir, daha yüksek modla döner yanına eşin ve tabi bu da olumlu yansır size.Cok moralim bozuk Filzim esim yarin aksam turkiye'ye gidiyor.
10 gun yok..
Zaten benim enerjim yok , gecen sene tum sene dinlenemedim, cocuklarla bogustum, tasindim..Turkiyeye gelemedim bir nefes alamadim, simdide 10 gun tek basima idare etmek zorundayim.
Ben aynisini ona yapmaz boyle bir yuk yuklemezdim eger ki ailelerimize vs bir sey olursa, o ayri tabiki ama suan esim direk tatil modunda kafa dinlemeye gidiyor..
Kayinpederimin gecen aylarda bobreginde tas sorunu olmus ama suan bir sorunu yok yani 8 ay bekleyip yaza bizimlede gidebilirdi..
Simdi gidiyor diye yazin gitmeyide dusunmuyor, yazada 2 cocukla tek basima 24 saat ucacagim,,,
Aynen canim tasinma düzensizliğindenoluyor yacok da az yedin hergun, vucudun bence depolamaya gecti, yediklerini daha saglikli seyler ekleyerek arttirmaya calis bu hafta
Olsun canim, halledersin sen. hem zevkle halledersin cocuklarin onlar seninCok moralim bozuk Filzim esim yarin aksam turkiye'ye gidiyor.
10 gun yok..
oooh oh, ben de isten cikinca yuruyus yapayim bari, gerci cok da yoruldum simdiden (fiziken degil beynenbaktim ki sen kizlari yoldan cikarcan yufkayla , sana nispet yaptim, ben yemekte gorsellige cok onem veririm , yoga pantalonu o hemen spora geciyom , bol gelmeye basladi bacaklarim baya incelmis ,
Insallah gelirim herseyin ustesinden canim...canim ben senin herseyin istesindwn gelecegine inaniyorum , yoklugunu bile hissetmezsin bence , hic kafaya takma ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?