Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ahhh borekler ama cok guzeldi degil mi Filizim:))
Valla bence de güzeldi
Bugün de azıcık ödüllü geçti ama haftasonu dikkat edicem canım. İnşallah telafi ederim. Heralde reglim de yakın benim.
Cumadan perşembeye 400 gr vermiştim. Onu da dün geri alıp sabit çıktım
Yiyorum kilo almıyorum modlarını deniyim dedim ama sökmedi benim bünyeye

Eki Görüntüle 2304781 100 kalori bile olmayan aksam yemegim olacak kendilwri
Şefim niye benim yemek resmi paylaştığım gün paylaştın bu muhteşem eseri. Acaip gölgede kaldım Ellerine sağlık canım. Harika duruyor. Karides yemeyen ben bile özendim, ustalığın konuşmuş
Porsiyon da küçük olunca, aşırı pahalı restaurantlarda sunulan tabaklara dönmüş sunumun kuzu
Az kaldı bence, mesleğini yapacağın yıllar yakın özgecim. İki üç seneye ordaki prosedürleri halletmiş olursun sen kaptiş
Gecen hafta=72.3
Bu hafta = 70.7
Fark=1.6
Oran=2.21
Fevkaladenin fevkinde tebrikler canımcim
Gecen hafta 66.8
Bu hafta 65.3
Fark 1.5
Yuzde 2.25
Aslinda bu kadar kilo vermedim, gecen hafta siskinlik vardi fazla cikmistim
Harikasın
gecen hafta cuma :63.2
bu hafta cuma :62.8
fark 400
yuzde 0.63
O eşofman da ney öyle tatlım
Soyunuk tartiliyoruz biz bu takımda takımın yazılı olmayan kuralı
cağğğnim 4. takim üyeleri nasilsiniz???
Yawrukush @Kozmogirl17 stitch
@DeryaOnDiet FitFiliz hu huuuuu napiyosunuz kizlar??
Eminecim iyiyiz, sevindim okula başlayacak olmana canım. Evet okulla beraber buraya da bekleriz

Ben hedef kiloma ulassam herseyi yer geri alirim tahminim :)))

insallah canim..

Ama o da ayrı bi zevkli oluyor di mi ☺
Cok moralim bozuk Filzim esim yarin aksam turkiye'ye gidiyor.
10 gun yok..
Tek basima cocuklarla, okullari, herbir seyleri gozumde cok buyuyor.
Zaten benim enerjim yok , gecen sene tum sene dinlenemedim, cocuklarla bogustum, tasindim..Turkiyeye gelemedim bir nefes alamadim, simdide 10 gun tek basima idare etmek zorundayim.
Esime surekli catiyorum icten ice sinir oluyorum.
Ben aynisini ona yapmaz boyle bir yuk yuklemezdim eger ki ailelerimize vs bir sey olursa, o ayri tabiki ama suan esim direk tatil modunda kafa dinlemeye gidiyor..
Kayinpederimin gecen aylarda bobreginde tas sorunu olmus ama suan bir sorunu yok yani 8 ay bekleyip yaza bizimlede gidebilirdi..
Simdi gidiyor diye yazin gitmeyide dusunmuyor, yazada 2 cocukla tek basima 24 saat ucacagim,,,
Ne bileyim iste...Ayy basinizi sisirdim sizinde...

baktim ki sen kizlari yoldan cikarcan yufkayla , sana nispet yaptim , ben yemekte gorsellige cok onem veririm , yoga pantalonu o hemen spora geciyom , bol gelmeye basladi bacaklarim baya incelmis ,

canim ben senin herseyin istesindwn gelecegine inaniyorum , yoklugunu bile hissetmezsin bence , hic kafaya takma ,

Canım benim, sen tek başıma kalicam çocuklarla diyorsun ama hani günlük rutinlerini yazdığın zamanlarda bakıyorum da eşinin de iş yükü fazla olduğu için haftasonlari hariç zaten hep sen ilgilenmek durumunda kalıyorsun Özge'cim. Bunaltma kuzum kendini, inşallah on gün su gibi akıp geçer. Sağ salim gidip dönsün de, öyle içten içe kırgın uğurlama eşini yolculuk bu sonuçta. Yaza kadar eşinin de fikri değişir sizinle de gider bir kez daha. Sıkma canını. Hem şöyle düşün, ne zamandır gelememiş ya TR'ye burada bir tazelenir, daha yüksek modla döner yanına eşin ve tabi bu da olumlu yansır size.

Olsun canim, halledersin sen. hem zevkle halledersin cocuklarin onlar senin
bardagin bos tarafina bakiyorsun simdi is yukun 10gun icin artacak diye ama sen de olmadi texastaki arkadaslarini ziyarete gidersin bir ara cocuklari esine birakip. TR bile olmasa sen de yapabilirsin bir tatil?
Sonra da birlikte gidersiniz TR'ye yine
baktim ki sen kizlari yoldan cikarcan yufkayla , sana nispet yaptim , ben yemekte gorsellige cok onem veririm , yoga pantalonu o hemen spora geciyom , bol gelmeye basladi bacaklarim baya incelmis ,
oooh oh, ben de isten cikinca yuruyus yapayim bari, gerci cok da yoruldum simdiden (fiziken degil beynen )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…