Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Iyı akşamlar canlar. Karabatak gibi görünüp kayboluyorum
Sabah kpederim rahatsızlanmış akşam hastanede kalacak ziyarete gittik çay falan götürdük. Iyı çok şükür. Akşam yemeği geç saate kaldı.
Cuma menum
Sabah 8 de yarım simit peynir zeytin domates salatalık

Öğlen bir kepçe çorba 2 kadinbudu köfte zyagli fasulye az

St 17 gibi küçük salkım üzüm

21 küçük bir cipura fırında. Salata

Su 2.5 lt
Spor 7000 adım 350 puan Kozmogirl17

Büyük yoğun ve anormal bir gündü

8.15
1 haşlanmış yumurta
2 dilim kaşar
5 zeytin yeşil

11.45 (yemekhane)
Şehriye çorbası
Dondurma(baya küçük ve sadeydi)

15.00
Menengiç kahvesi
Kuşburnu reçeli 2tk
2 çatal peynir
Yarım simit
Üzüm

18.30
2-3 parça kavun
Kabaklı yoğurt
1 dilim ekmek
3 dilim kaşar
3-4 zeytin
Bir çatal kırmızı biber
Bir çatal domates(sos)

Spor
1 saat pazar gezmesi
30 dk yürüyüş

Su 1,5 tan az fazla

Kilom da 58,8 :)

Yawrukush

Yasak deyince daha çok istiyor sanki insan kendini kaybediyor normal gibi düşününce daha az yeyip istemiyorsun sanki ne dersin ?
Normal zaten canım benim hocalarım tamamen karbonhidratsız diyet önermiyor kesinlikle
Sağlıklı olmak için karbonhidrat yağ protein orantılı almak lazım
“0” lamak sağlıklı değil kesinlikle

Ve evet yasak deyince inatla onu yapası geliyor insanın ya sevmese bile....

Elinize emeğinize sağlık çok teşekkür ediyorum kendi adima, kaç haftadır ugrastigim halde 1 kilo bile veremezken bu hafta sadece yediklerime dikkat ederek kilo verdim. Bugünden itibaren sporumu da arttırarak haftaya daha fazla kilo vermiş olmayı umuyorum.

Katılım konusunda da çok haklısın siz bukadar özverili çalışırken yarım saatimizi ayırmak zor olmamali. Katilimimi arttiracagim kaptanim

Çooook geçmiş olsun

cağğğnim 4. takim üyeleri nasilsiniz???
Yawrukush Kozmogirl17 @stitch
@DeryaOnDiet @Derya_the_queen hu huuuuu napiyosunuz kizlar??
Iyiyiz kuzum herkeste bi kosturma bi telas var iste hayirli olsun okulunuz sende guzel bi karar vermissin bence babanne annane kadar guzel bakicak baska bi bakici bulamazsin belki daha guzel ogreteni cikar ama canlari gibi bakmaya benzemez o yuzdn en dogru karar kutluyorum bende isime geri donmek istiyorum surekli tekliflerde aliyorum ama 2 cocugu kime birakicam annem kesinlikle basa cikamaz babannede kaynanasina bakjyor hasta ayrica antidepresan kullaniyor bakamaz o yuzden bir sure daha calismayi ertelemeliyim.

Ayy oo modda olanlara bayiliyorum ki ben hic bizaman olamadim ama

❤❤❤
Ayrica cok kariliyorum sana esofmanla terlikle saatle kupeyle tartilan arkadaslar soyunuyoruz cıbıl cıbıl tartılıyoruz bize 100 gram ile fazla olması gerekiyor.

Canim okadar haklisin ki ve esin senin gibi bir kadina sahip oldugu icin okadar sansli ki cogu es iccin bosanma sebebi bile olavilir nedemek esi 2 cocukla birak ozledim ben ailemi de birak git ayrica yaz tatilinde biye gitmedi sizi niye goturmedi nedemek seneyede sizinle gelmicek ooo varya benimki olsa tribimden haber alamaz benden

6 Eylül menumu geçeyim
Sabah 11
3yk patlıcan sogurme kavurması yarım has la nmis yumurta kızım dan kalan. Bol sa la ta 9 siyah zeytin. İki lokma peynir. Bir diim ek mek. 2incir reçel.
Öğle sonrası bir buçuk diim karpuz.
Ara iki ceviz tarhana 5parcaya yakın acuvici bir ka da r tanesi
Akşam 4 civarı
2yk kabak kavurma. 4 lokma omlet yeşil biberli
2litre şu
1 saat 15 dk yuruyus sonunda başladımmmmm

Kizlar mesajlarinizi okudum, alintilarimi yaptim fakat simdi yazamayacagim affiniza siginarak birkac saat sonra yazacagim.
Esim yarin Turkiye yolcusu , sabahtan beri utu yapiyorum bu 3. makine utu...
Birazdanda esim gelecek Akini almaya gidecegiz bugun okulunda piknik var, kaynasma piknigi..
Birde bugun eksik kalan sinif anneligim icin parmak izi isimi halledecegim.
Anlayis dolu mesajlariniz icin hepinize tesekkur ederim, haydi onumuzdeki hafta guzel bir derece gorelim.
Odul ogunu yapmak isterseniz, yarin son sansiniz, pazar gunleri odul ogunu yasak biliyorsunuz.
Hepinize iyi geceler, iyi istirahatler.

kolay gelsin canim .

bugun kizimi okuldan almaya gittim . akulu tekerlikli sandalyede bir bayan vardi kutulari vardi dusmek uzere olan , neyse yardim edeyim dedim guzelce koydum halleddim bana dedigi yanliz annesin heralde esin yok kendi isini kendin yapiyosundur yo evliyim dedim . ordan bile belli oluyo kimseye muhtac olmadigim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…