Sana da iyi geceler tatlımGunaydin kizlar mutlu bir hafta sonu gecirmenizi diliyorum.
Keyfin bol olsun canim, guzel alisverisler:)Günaydın kızlar
Hepimize güzel haftasonlari
Çocuklara okul kıyafetleri almaya gidicem birazdan, kahvaltı üstüne çay keyfi yapıyor olabilirim şu an ☺☺☺
Sağol canım, dün haberlerde izledim bi kadın çocuğuna okul t-shirt ü almış. Çıkmış caddeye bu fırsatçılık, 5 liralık şeyi 50 liraya satıyorlar diye bağırıyodu. Hak da verdim valla kadinaKeyfin bol olsun canim, guzel alisverisler:)
Burada da durum ayni canim cocuklu insanlar dunyanin her yerinde kaziklaniyorSağol canım, dün haberlerde izledim bi kadın çocuğuna okul t-shirt ü almış. Çıkmış caddeye bu fırsatçılık, 5 liralık şeyi 50 liraya satıyorlar diye bağırıyodu. Hak da verdim valla kadinaneyse gideyim ben hazırlanıp biraz kazıklanayım
İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
Kozmogirl17 | |||||||
Mavi boncukkk | |||||||
Gonulmeyvesi | |||||||
LaMademoiselle | |||||||
Harpy | ODUL | ||||||
kanadali35 | |||||||
Yawrukush | ODUL | ||||||
Patlicanmoru | |||||||
stitch | |||||||
Madamesnow | 100M | ||||||
Falanfilannnn | |||||||
gogo2405 | |||||||
Pembecanavar | ODUL | ||||||
besive | ODUL | ||||||
fmad | 200IA | ||||||
Cool_lime | |||||||
Akrrep | |||||||
april22 | ODUL | ||||||
MigiMadid | 10 DK Y | ||||||
kiloverirkenben | |||||||
Mutlu2890 | |||||||
ayeyldz | 100M | ||||||
Metem | 10DK Y | ||||||
Tomrs | 15 DK YURUYUS | 10 DK Y | |||||
pomegranate_ |
canim iyi ki dogmus kuzun cok mutlu omru olsun insallah :)Sanırım öyle oldu kaptanım ama napim tatlı yemiyorum kaçmzamandır bide oğlumun yaş günü pastasıydı ve ellerimle yaptım
Haklisin tum yuk annelerde Filizim, sadece hafta sonu ve aksam cocuklar uyuyunca esimin yoklugunu hissederim.Anlıyorum seni yanında bir destek istiyor insan canım ama inan hemen geçer zaman, o koşturmacayla anlamazsın bile.
Hem eşin olsun olmasın zaten çocukların tüm yükü sende. Çoğumuz aynı durumdayiz, malesef çocukların günlük işleri bakımları vs. hep annenin üstünde. Sen karartma öyle içini, olumlu düşünmeye çalış canım. Yaz yine böyle sıkılırsan. Paylaşınca hafifliyor insan
Ne guzel yazmissin canim, burada aile gibiyiz, ben hepinizi ayri ayri seviyorum.Öncelikle güzel sözlerin için teşekkür ederim canım. Kaptanlık için özelinden verdiğin tavizleri ve emek konusunu öyle iyi anlıyorumkionca emeğimin üstüne yapılan haksızlıktan dolayı kırgınlığımdan epey uzak kaldım bu platformdan. Birlikte kilo vermenin güzelliğini tekrardan yaşamak için döndüm ve bu takım nasip oldu ve iyikim oldu sen ve diğer kaptanlar ve takım üyeleri, çok güzel insanlarsınız hepiniz
Kırgın oluşumdan, çok etliye sütlüye karışmam listemi kilomu paylaşırım diye geldim. Evet onca emek verdim ama listelere girme hakkım var mı onu bile bilmiyorum..
Beni onore ettin.. Duygulandım. Çok teşekkür ederim.. Kilo verme mücadelemde yalnız olmamak birlikte başarmak güzel..
O son yazdigin cumle benim kalbimden sana karsi gecen sey canim..Öyle haklısın ki sözlerinde canım. Gerçekten her üçünüz de özveriyle yardim ediyorsunuz bize ideal kiloya inebilmemiz için. Bu kadar emeğe karşı sonunculuğu asla haketmiyorsunuz. Listedeki arkadaşlarımızın bazıları gerçekten çok azimli ve istikrarlı onlara sözüm yok ama keşke listedeki herkes bu özveriye gereken ihtimamı gösterse. Ne kadar cabaladığınızı yakından takip eden biri olarak çok çok üzüldüm.
Liste =eşittir sorumluluk ve diğerlerinin emeklerini düşünmek demek. Bir hevesle listeye girip yediklerine ve sporuna dikkat etmeyenleri anlayamıyorum. Sanırım sanal dünya gibi görüyorlar ve sorumluluk yükümlülüğünü almıyorlar ama bence burdaki arkadaşlıklar gerekli vakti ayirinca yeterince gerçek oluyor ve o özeni de hakediyor.
Guzel menu canim, suyu bende arttirmaliyim:)6 Eylül Cuma menüm
Sabah 10:00
Sade kahve
Öğle 12:30
4 haşlanmış yumurta
Zeytin
2 şerit peynir
Maydanoz nane
Domates soğan süsbiberi
Akşam 18:30
Yarım porsiyon topalak
1 porsiyon etli domates tava
Nane maydanoz süsbiberi
Spor
3 saat yürüyüş 540
30 dk yemek 60
1 saat temizlik 120
100 ip 200
Toplam 920
Su
2 litre
Suyu çoğaltmalıyım.
@Kozmogirl17
Yawrukush
Canim ellerine emeklerine saglik, @ayeyldz seninle es olmak cok keyifliydi, 2. olmusuz harika :)SPOR YARISMAMIZIN SONUCLARI
1- @Kozmogirl17 (11664) & @pembecanavar (8930) 10297 puan
2-Yawrukush (5080) & @ayeyldz (1520) 3300 puan
3- @stitch (1580) & @kanadali35 (4170) 2875 puan
4-Ellssa (2450) & @MigiMadid (2860) 2655 puan
5- @LaMademoiselle(2450) &Harpy (2130) 2335 puan
6- @april22 (0) & @madamesnow (3814) 1907 puan
7- @besive (3190) & @cool_lime (0) 1595 puan
8- @gogo2405 (2430) & @Mutlu2890 (0) 1215 puan
9- @Metem (2440) & @Mavi boncukkk (0) 1220 puan
@pembecanavar ve kendimi tebrik ediyorum cok calıstık kazandık bu hafta
Kızlar sizede önümüzdeki haftalar basarılar dilerim.
Cok guzel bir gun olmus yine canim :)Merhaba hanımlar herkese iyi akşamlar, bol eksiler :)
Bugün çok istememe rağmen bir türlü fırsat bulup yazamadım ☺
Menüm dünkü ile aynı sayılır ama yine de yazayım:
Sabah(9. 00)
1 haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu süzme peynir
1 çorba kaşığı lor peyniri (karabiber - kırmızı biberle baharatladım)
1 domates
1 küçük salatalık
1 kapya biber
1 dilim tuzsuz etimek
Ara Öğün (11.00)
1 fincan Türk kahvesi
1 kare bitter çikolata
Öğle (13.00)
1 su bardağı süt 3 çorba kaşığı yulaf 1 tatlı kaşığı kakao ile yulaf lapası yaptım, üzerini 1 adet muz ile süsledim.
Ara Öğün (16.30)
1 adet ayçekirdekli galeta
1 fincan yeşil çay
Akşam (19.30)
Fırında köfte patatesin köftelerinden 4 tane
1 kase kekikli yoğurt
Biraz salata
Akşam yemeğini biraz geç yemiş olduğum için başka bir şey yemedim.
Spor olarak da 10.000 adım attım 500 puan :)
Son olarak da tartıldım bu sabah aç karnına 61.8 kg çıktım :)
Pazartesi tartıldığımda 63 kg çıkmıştım
Malesef bazen boyle anlasamadigimiz durumlar oluyor eslerimizle, orta yolu bulmaya calismak en guzeli canim..Çocuğum yok ama o kadar iyi anlıyorum ki seni kaptan.. benim eşim de sahan bir yıllık bile evli değiliz aylık izninde on gün gitti memleketine beni bırakıp.. ben birkaç gün gidelim on gün çok dedim sen gelmezsen gelme ben giderim dedi aylar öncesinden.. dediğini yaptı gerçi benim yl mülakatım da aynı zamana denk geldi ama olsun. İnsan kırılıyor ki sizde geride çocuk var ve ülke değiştiriyorsunuz. Çok iletişimde olmayın bence tatildeyken elbet dank eder. Benim eşimde öyle olmuştu ..
Gidiyor kilolar canim :)Çok çok özür dilerim tartıldım ama giremedim
58.8
Sarelleyle iliskinizin bozulmasina sevindim :)Menü:
Sabah kendime tartılma ödülü verdim ama topladım hemen geri kızlar: bir dilim tahıllı ekmek üstü sarelle
Öğle: yarımşar kaseden az çorba ve fasulye. YAnına bir domates ve havuç kestim
Ara: 15-20 tane üzüm bi bardak tarçınlı süt
Akşam: dört kaşık kadar bulgur pilavı, beş kaşık kadar tavuk sote, semizotu peynirli salata
İyi haber: eskisi kadar sarelleyi sevmedim
Su 2 l biraz geçmiştir.
Bu arada eskisen diyet yapıp yeniden kilo aldığım zamanki hatayı yapmama kararı aldım ekmeğin pilavın makarnanın tadını unutmuştum. Sonra onlara saldırıp geri almıştım . Neyse işte kararından az şekilde yemeye karar verdim diyette . Tamamen hayatımdan çıkarmam mümkün değil çünkü tek yaşamıyorum bu hayatta. Realist olup sorunlarla(karbonhidrat) yüzleşme kararı aldım
Cok guzel bir menu canim :)Tüm arkadaşlarım hepinizi tebrik ediyorum harika kilolar gitmiş
Gelelim bugünkü menume..
6 Eylül Cuma menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta beyazı
1 kk peynir
Salatalık domates
Ara
2 ad mürdüm eriği
Akşam
Yarım kase şehriye çorbası
2 kaşık makarna
2 kaşık yoğurt
Ara
1 ad haşlama mısır
Su 3 litre
Spor Toplam : 840 puan
2 saat temizlik 240 puan
300 ip atlama 600 puan
@Kozmogirl17
Yawrukush
Ablacim neyi var kayinpederinin, iyi mi simdi durumu?Iyı akşamlar canlar. Karabatak gibi görünüp kayboluyorum
Sabah kpederim rahatsızlanmış akşam hastanede kalacak ziyarete gittik çay falan götürdük. Iyı çok şükür. Akşam yemeği geç saate kaldı.
Cuma menum
Sabah 8 de yarım simit peynir zeytin domates salatalık
Öğlen bir kepçe çorba 2 kadinbudu köfte zyagli fasulye az
St 17 gibi küçük salkım üzüm
21 küçük bir cipura fırında. Salata
Su 2.5 lt
Spor 7000 adım 350 puan @Kozmogirl17
Canim yediklerin sagliksiz degil ama az az cok cesitli yemissin, eski menulerine benzemiyor :)Büyük yoğun ve anormal bir gündü
8.15
1 haşlanmış yumurta
2 dilim kaşar
5 zeytin yeşil
11.45 (yemekhane)
Şehriye çorbası
Dondurma(baya küçük ve sadeydi)
15.00
Menengiç kahvesi
Kuşburnu reçeli 2tk
2 çatal peynir
Yarım simit
Üzüm
18.30
2-3 parça kavun
Kabaklı yoğurt
1 dilim ekmek
3 dilim kaşar
3-4 zeytin
Bir çatal kırmızı biber
Bir çatal domates(sos)
Spor
1 saat pazar gezmesi
30 dk yürüyüş
Su 1,5 tan az fazla
Kilom da 58,8 :)
Yawrukush
Cok tesekkur ederim guzel yorumuna, menulerin cok duzenli canim, sporunuda arttirirsan daha hizli gider kilolarin eminim:)Elinize emeğinize sağlık çok teşekkür ediyorum kendi adima, kaç haftadır ugrastigim halde 1 kilo bile veremezken bu hafta sadece yediklerime dikkat ederek kilo verdim. Bugünden itibaren sporumu da arttırarak haftaya daha fazla kilo vermiş olmayı umuyorum.
Katılım konusunda da çok haklısın siz bukadar özverili çalışırken yarım saatimizi ayırmak zor olmamali. Katilimimi arttiracagim kaptanim
Neyse yangina korukle gitmeyeyim canim, iyi dusuneyim..Iyiyiz kuzum herkeste bi kosturma bi telas var iste hayirli olsun okulunuz sende guzel bi karar vermissin bence babanne annane kadar guzel bakicak baska bi bakici bulamazsin belki daha guzel ogreteni cikar ama canlari gibi bakmaya benzemez o yuzdn en dogru karar kutluyorum bende isime geri donmek istiyorum surekli tekliflerde aliyorum ama 2 cocugu kime birakicam annem kesinlikle basa cikamaz babannede kaynanasina bakjyor hasta ayrica antidepresan kullaniyor bakamaz o yuzden bir sure daha calismayi ertelemeliyim.
Ayy oo modda olanlara bayiliyorum ki ben hic bizaman olamadim ama
❤❤❤
Ayrica cok kariliyorum sana esofmanla terlikle saatle kupeyle tartilan arkadaslar soyunuyoruzcıbıl cıbıl tartılıyoruz bize 100 gram ile fazla olması gerekiyor.
Canim okadar haklisin ki ve esin senin gibi bir kadina sahip oldugu icin okadar sansli ki cogu es iccin bosanma sebebi bile olavilir nedemek esi 2 cocukla birak ozledim ben ailemi de birak git ayrica yaz tatilinde biye gitmedi sizi niye goturmedi nedemek seneyede sizinle gelmicek ooo varya benimki olsa tribimden haber alamaz benden
Harika yuruyuse cok mutlu oldum:)6 Eylül menumu geçeyim
Sabah 11
3yk patlıcan sogurme kavurması yarım has la nmis yumurta kızım dan kalan. Bol sa la ta 9 siyah zeytin. İki lokma peynir. Bir diim ek mek. 2incir reçel.
Öğle sonrası bir buçuk diim karpuz.
Ara iki ceviz tarhana 5parcaya yakın acuvici bir ka da r tanesi
Akşam 4 civarı
2yk kabak kavurma. 4 lokma omlet yeşil biberli
2litre şu
1 saat 15 dk yuruyus sonunda başladımmmmm
Ne guzel yardim etmissin canim, iyilik yap denize at..bugun kizimi okuldan almaya gittim . akulu tekerlikli sandalyede bir bayan vardi kutulari vardi dusmek uzere olan , neyse yardim edeyim dedim guzelce koydum halleddim bana dedigi yanliz annesin heralde esin yok kendi isini kendin yapiyosunduryo evliyim dedim . ordan bile belli oluyo kimseye muhtac olmadigim
Canim biz evlendigimizde is bolumu yaptik, esim calisma hayati ve geri kalan ailemizle ilgili her turlu seyi ustleniyor.Kuzucum kocişinin ütüsünü yapma çok kızdım bu ne rahatlık anlamadım gerçekten.
Canim tabatayi puanlamamistik ,bu hafta spor yarismasina ara verelim dedik, yeniden spor yarismasina gecince tabatayida puanlayayim:)tebrikler kızlar harikasınız.. bize neden surat astın bilemiyorum ama bu hafta 5000 hedefliyorum
tabata kaç puandı kaptişim yaaYawrukush
ah o bitter ahhh
Odulun afiyet olsun canim :)Menümü az daha unutuyordum bugün dondurma çok iyi geldi kızlar ama 2 gündür bid şeyi aşırı yedim 1 ay boyunca kendime yasak koydum maalesef çünkü az az diye diye sayıları arttığını fark ettim
Kahvaltı: 1 dilim peynir 1 haşlama yumurta 1 tane salatalık 6 tane zeytin 1 küçük kutu süt
Oglen: 5 kaşık pilavdünden kalan fırında tavuk 1 kaşık yoğurt
Ara öğün: 1 avuç kuru yemiş
100gram sade dondurma ve 1 tane küçük 2 kare kıvamında cikolata
Akşam yemeği 1 kaşık pilav1 kaşık et haşlama
Ara ogun: 1 şekersiz türk kahvesi
Spor yok 4000 adım 200 puan
2 litre su
Pilavı 1 ay bırakıcam kızlar yedikçe yiyesim geliyor 2.tabak verseniz pilav genede yerim yani canım tatlı bile çekmiyor pilav çektiği kadar
O yüzden bana cisss artık
Odul kullanmayacak misin canim?eylul 6 menum
sabah8
2 yumurta tavada ,1 dilim kepekli ekmek.3 kucuk biber
ara10 : sutlu kahve
oglen1
4 yk bezelye yemegi,2 yemek kasigi pilav
ara: sutlu kahve
aksam5
1 kase corba ,1 dilim ekmek kepekli
su3lt
spor
leslie :30*3:90
toplam :90
Odulun olsun canimmm :)menüm
sabah
1 nektarin
2 h yumurta
2 dlm hellim
5 zeytin
domates salatalık biber
öğlen
avokadolu pancarlı sandviç (starbucks)
hurmalı fit kek (starbucks) kek demeye şahit olarak çağırdılar gitmedim
ara
muzlu süt
5-6 çiğ kaju
akşam
(inanılmaz acıkmışım)
yarım kpç çorba
6 yk b pilavı
1 tbk nohutlu kabak yemeği
cacık
ara
bitterödülüm olsun dicem ne ödülü diceksiniz susuyorum bu yüzden
50 dk tabata 150p olsa gerek
Tamam canim kendini zorlamani istemem, liste disinda strese girmeden devam edebilirsin:)Kuzum benim bu konudaki hatam geç katılmak oldu. 67 kilo ile diyete başladığımda keşke girseydim ama ozaman da tartım yoktu. Tartıyı alınca girdim buraya
Yani 55 benim için fazla ama bi düşüneceğim bu hafta senin için.
Guzel bir menu olmus canim, hamsiyide cok severim:)kızlar neler oldu hiç giremedim bir saatten sonra bir bakacağım
06.09.2019 CUMA MENÜ
09:00 beyaz peynirli tost
09:30 tek şekerli türk kahvesi
14:00 5 adet köfte 2yk pilav
17:00 sade kahve
20:00 hamsi ve yeşillikli salata ekmeksiz
su:2,5 litreye yakın
spor: yarım bir saat hafif ev temizliği
Amin canim tesekkurler:)ah canım tez vakitte kavuşun, arkasından su dök eşinin
kolay gelsin
Afiyet olsun odulun canim :)6 Eylül Menüm
08:30
2 dilim ekmek üstüne peynir
3 büyük yk kadar yoğurt
1 muz
18:30
2 lahmacun (ödül şeysi)
300 ml şalgam
2lt su
Spor
300 ip
14000 adım
Aksam yememissin 1 dilim pizza sorun degil oyuzden canim:)Cuma menum
Sabah 09.30
1yumurta
1kk beyaz peynir
4 zeytin
10 tane minik domsteslerimden
2 dilim tb ekmegi
3 sekerdiz cay
Ara 12.30
Sekersiz turk kahvesi
Oglen aksam bir 16.30
Kerevizli tavuklu patates yemegi 4 kasilk bile yokktu
2 ck yogurt
2 dilim ekmek
Ara
Sekersiz cay
Gece 09.30
Super fresh pizza esime yaptim dayanamadim 1 tanede ben yedim
Spor 3 buyuk hali yıkadim sahilde oglumla kayiklari cekip kctik oyun oynadik kostuk bsya bi yurudum birde dedesiyle cikolata almaya gidip buyuk bisiklet alip donmus bisiklete bindirdim baya bi
2 lt
YENİ EŞ LİSTEMİZ
Yawrukush & @Akrrep
@Kozmogirl17 & @Harpy
@stitch & @madamesnow
@ayeyldz & @pembecanavar
@besive & @migimagic
@kanadali35 & @gogo2405
Ankee & @Metem
Gonulmeyvesi & tomrs
FitFiliz & pomegranate_
@cool_lime , @Mavi boncukkk , @april22 kızlar siz gecen hafta hic katılmadıgınız icin yarısmaya eslerınızın yanlız kalmaması acısındaneslesmeye dahil etmedım sızı
Arkadaslar bu hafta spor yarısması yapmıyoruz yuzdelere gore yarısıyoruz
Hepinize basarılar dilerim.
@Falanfilannnn canım sen spor yarısmasına katılmak istemiyordun bu hafta dahil olmak istersen eşleme yapabilirim.
Emeklerine saglik kaptanim :)
YENİ EŞ LİSTEMİZ
Yawrukush & @Akrrep
@Kozmogirl17 & @Harpy
@stitch & @madamesnow
@ayeyldz & @pembecanavar
@besive & @migimagic
@kanadali35 & @gogo2405
Ankee & @Metem
Gonulmeyvesi & tomrs
FitFiliz & @pomegranate_
@cool_lime , @Mavi boncukkk , @april22 kızlar siz gecen hafta hic katılmadıgınız icin yarısmaya eslerınızın yanlız kalmaması acısındaneslesmeye dahil etmedım sızı
Arkadaslar bu hafta spor yarısması yapmıyoruz yuzdelere gore yarısıyoruz
Hepinize basarılar dilerim.
@Falanfilannnn canım sen spor yarısmasına katılmak istemiyordun bu hafta dahil olmak istersen eşleme yapabilirim.
Teşekkür ederim canımCok tesekkur ederim guzel yorumuna, menulerin cok duzenli canim, sporunuda arttirirsan daha hizli gider kilolarin eminim:)
Neyse yangina korukle gitmeyeyim canim, iyi dusuneyim..
4 yildir gidemiyordu is gucten memlekete esim.
Ailesini ozledi, hazir bir firsat buldu gidiyor, onun acisindan bakayim...
Harika yuruyuse cok mutlu oldum:)
Menunde guzel canim..
Ne guzel yardim etmissin canim, iyilik yap denize at..
Cok kadin single mom burada da, oyle zor hayatlar yasayanlar var ki..
Benim annemde beni yapayalniz buyuttu..
Bence her kadin cok guclu, hele anne olduktan sonra..
Canim biz evlendigimizde is bolumu yaptik, esim calisma hayati ve geri kalan ailemizle ilgili her turlu seyi ustleniyor.
Ev ve cocuklarla ilgili her seyde bende..
Yurt disinda yasiyoruz , onun is hayati oldukca zor, aksam 8den once eve nadir gelebiliyor.
Bana yardim edecek hali kalmiyor, bende ev ve cocuklarla ilgili her seyi yukleniyorum.
Burada kimsemiz yok ,baska sekillerde de denedik ev duzenimizi ama en iyi bu sekilde kotarabildik.
Canim tabatayi puanlamamistik ,bu hafta spor yarismasina ara verelim dedik, yeniden spor yarismasina gecince tabatayida puanlayayim:)
Odulun afiyet olsun canim :)
Odul kullanmayacak misin canim?
Masallah menulerine..
Odulun olsun canimmm :)
Tamam canim kendini zorlamani istemem, liste disinda strese girmeden devam edebilirsin:)
Guzel bir menu olmus canim, hamsiyide cok severim:)
Amin canim tesekkurler:)
Afiyet olsun odulun canim :)
Aksam yememissin 1 dilim pizza sorun degil oyuzden canim:)
Ben de kuşburnuya..Sağol canm ona dayanamadım ama Daha dikkatli olurum
Süpersin kaptan :)CUMA MENUM
SABAH 9.30DA
1 haslanmis yumurta
2 dilim pastirma
1 kk peynir
Yarim domates, 1 kucuk salatalik
50 kalorilik pita ekmegi
OGLEN 13DE
2 kepce mercimek corbasi
10 tane iri uzum
ARA 16DA
1 dilim tost ekmegine sebzeli (domates, kabak, patlican) sandvic
AKSAM 18DE
4 kasik korili tavuk
4 kasik biryani
1 adet samosa boregi
SU:2 lt
SPOR: 1 saat okul yolu yuruyusu, 2 saat utu, yarim saat ev isi, aksam 5-7 arasi Akinin okulunda piknik oturmadan surekli adimlama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?