Bi kere yedim o da dün ya valla başka yemedimcanım valla kalori ve boyur olarak pek bir şey yememişsin ama sağlıklı da değil tabi
ben uzun bir süre dukan yapıp sonra istediğim kiloda abitlenince böyle yemiştim abartmıyorum tüm gün sadece tatlı yemiştim sonrası çok kötü olmuştubi daha 1 ay daha tatlı yiyememiştim aklıma o geldi.
kesin kilo verdiren yöntemlerden biri
ama canım bak annesin -annesin değil mi?- balık ye balık sezonu açılmış ne bileyim bezelye ye, böyle biraz vitamin alsın vücudun.
canım çok haklısın inan ki yerden göğe kadar...
ben bu puanı zaten tek başıma haftasonu yapmıştım sanki
tamam sadece o değil de üstüne de bişey koyamamışız yaa
Canim 100 gr gitmesi bile cok iyi , yuruyuslere devam edersen daha cok gidecek goreceksin..Günaydın kızlar dünkü yürüyüşden sadece 100grm eksilmişm
Idare ediyorum canim benim, senin keyifler nasil? :)Süpersin kaptan :)
Keyifler nasııııl
Allah kolaylik versin gulum..Sürekli bir yerlerdeydim kaptan maalesef
Bütün 9dan 19.30 a kadar dersim var şu an Aradayım ve tost yiyorum...
İnşallah gitsinler ya
Gozunaydin canim tebrik ediyorum eksini..Yawrukush @Kozmogirl17
Kaptanlarım ben dün tartılmayı unutmuştum
Bu sabah da kahvaltıya başkayınca aklıma geldi
Hemen tartıldım
69.8 çıktımm :) 400 gram gitmiş
Kızlar hiç beklemiyodum çünkü hep davetlerdetdim bu hafta :)
Hatta ya aldoysam diye üzülüyodum ama vermişim şükür :)
Geçen hafta 70 2 idim
Bu hafta 69.8
Fark 400 gram
Yüzdesi kaç tam şey edemedim
Canim boyle kucuk kacamaklari cuma ya da cumartesi gunleri yapip pazara aksatmiyoruz normalde.Çok teşekkür ederim güzel gidiyor şükür valla gözünimğn önünden kızartma patatesler falan geçiyor ama yemiyorum, yarın erkek arkadaşımla buluşacağım belki nispeten hafif bir tatlı yiyebilirim, akşam yemeğimi de yiyeyim menülerimi yazacağım
Ben yeni uyandim kahvalti hazirliyorum canim, tesekkur ediyorum kendi adimiza..Kızlar hafta sonu nasıl geçiyor ? Şükür benim kaçamağım yok şimdilik.. okul öncesi son hazırlıklar artık ALLAH yeni döneme başlayacak kuzulara annişlerimize yardım etsinüniversiteyi saymıyorum tez zamanda hayırlı diploma diliyorum
Dusuncesizlikte diyemem aslinda canim 4 yildir ailesini goremiyordu is gucten, oda hakli kendi acisindan...olur böyle şeyler kaptanHerkesin bi sınavı var,düşüncesizlik etmiş ama erkekler hep böyle hıı böyleler diye kabullenecez mi her hatalarını elbetteki hayır ama eşimiz sonuçta çocuklarımızın babası sabredip zamanı geldiginde ders vermeyi bilicez gün olur devran döner o koca senin eline düşer , o zaman tak tak tak Yawrukush
Cok iyi yapmissiniz canim anne ogul :)Kızlar dün leslie midir nedir ona başladım boş bi odam var orda oğlanla o kadar komiktik ki eşim gidip gelip bakıp gülüyo napyon diye bide o kadar ciddi yapıyorum ki görceniz pehhh hoca halt etmiş yanımdaçok eğlendim hamlarım diye korktum asla hamlamadım bide Aslan ayağımın altında dolanmasa daha güzel yapacaktım
sen yarisiyomuydun yaSağol bitanem, eşime önerilerin harika.Sizi geçmemizde katkın olacak
Örnek bir kaptişsin Özlemcim tekrar tebriklerSPOR YARISMAMIZIN SONUCLARI
1- @Kozmogirl17 (11664) & @pembecanavar (8930) 10297 puan
2-Yawrukush (5080) & @ayeyldz (1520) 3300 puan
3- @stitch (1580) &kanadali35 (4170) 2875 puan
4- @Akrrep (2450) & @MigiMadid (2860) 2655 puan
5- @LaMademoiselle(2450) & @Harpy (2130) 2335 puan
6-april22 (0) & @madamesnow (3814) 1907 puan
7- @besive (3190) & @cool_lime (0) 1595 puan
8-gogo2405 (2430) & @Mutlu2890 (0) 1215 puan
9- @Metem (2440) & @Mavi boncukkk (0) 1220 puan
@pembecanavar ve kendimi tebrik ediyorum cok calıstık kazandık bu hafta
Kızlar sizede önümüzdeki haftalar basarılar dilerim.
Sen de çocuklar kreslik yasa gelse rahatlarsın, baslarsin belki de çalışmaya canım. Zaman su gibi akıp geçiyor vallaIyiyiz kuzum herkeste bi kosturma bi telas var iste hayirli olsun okulunuz sende guzel bi karar vermissin bence babanne annane kadar guzel bakicak baska bi bakici bulamazsin belki daha guzel ogreteni cikar ama canlari gibi bakmaya benzemez o yuzdn en dogru karar kutluyorum bende isime geri donmek istiyorum surekli tekliflerde aliyorum ama 2 cocugu kime birakicam annem kesinlikle basa cikamaz babannede kaynanasina bakjyor hasta ayrica antidepresan kullaniyor bakamaz o yuzden bir sure daha calismayi ertelemeliyim.
Ayy oo modda olanlara bayiliyorum ki ben hic bizaman olamadim ama
❤❤❤
Ayrica cok kariliyorum sana esofmanla terlikle saatle kupeyle tartilan arkadaslar soyunuyoruzcıbıl cıbıl tartılıyoruz bize 100 gram ile fazla olması gerekiyor.
Canim okadar haklisin ki ve esin senin gibi bir kadina sahip oldugu icin okadar sansli ki cogu es iccin bosanma sebebi bile olavilir nedemek esi 2 cocukla birak ozledim ben ailemi de birak git ayrica yaz tatilinde biye gitmedi sizi niye goturmedi nedemek seneyede sizinle gelmicek ooo varya benimki olsa tribimden haber alamaz benden
Canimmcanim iyi ki dogmus kuzun cok mutlu omru olsun insallah :)
Haklisin tum yuk annelerde Filizim, sadece hafta sonu ve aksam cocuklar uyuyunca esimin yoklugunu hissederim.
Yazarim tabi bunaldikca:)
Ne guzel yazmissin canim, burada aile gibiyiz, ben hepinizi ayri ayri seviyorum.
Yarismaya yeniden katilmanla, listeye girmenle ilgili bir problem yok.
Beraber kilo vermek bencede cok keyifli, hedefe kadar durmak durmak yok :)
O son yazdigin cumle benim kalbimden sana karsi gecen sey canim..
'Gerekli vakti ayirinca buradaki arkadasliklarda yeterince gercek oluyor'
Bu sozun sonuna kalp birakiyorum.
Guzel menu canim, suyu bende arttirmaliyim:)
Bu hafta arttiralim esim..
Canim ellerine emeklerine saglik, @ayeyldz seninle es olmak cok keyifliydi, 2. olmusuz harika :)
Cok guzel bir gun olmus yine canim :)
Nasilsin nasil gidiyor diyetin?
Malesef bazen boyle anlasamadigimiz durumlar oluyor eslerimizle, orta yolu bulmaya calismak en guzeli canim..
Gidiyor kilolar canim :)
Sarelleyle iliskinizin bozulmasina sevindim :)
Cok guzel bir menu canim :)
Ablacim neyi var kayinpederinin, iyi mi simdi durumu?
Canim yediklerin sagliksiz degil ama az az cok cesitli yemissin, eski menulerine benzemiyor :)
Hem de ne yarışmaksen yarisiyomuydun ya, kimse bizi gecemez ,sen yarisiyosan daha da motive oldum simdi
Tesekkurler canim, simdi kahvaltiyi toplayacagim spora gidecegiz.Yawrukush günaydın tatlım, neler yapacaksın bakalım bugün? Eşine iyi yolculuklar. Su gibi gitsin su gibi gelsin yanına canım. Gelirken şunu bunu getir dediğin şeyler var mı (bence işin en güzel tarafı bu kısım )?
Canim keyifli yuruyusler, Ankarada havalar nasil Filizcim, uzun kollu mu koyayim esimin bavuluna, kisa kollu mu, yoksa ikiside mi?Havalar erken kararmaya başladı kızlar burda, yürüyüş yolum gece karanlığı oldu
Daha erken çıkmak gerekecek sanırım artık. Cep telefonunun fenerini yaktım yürüyorum
Kısa kollu birşeyler koy canım. Hala sıcak hava. 28-30 arası değişiyor. Bir süre böyle gidecekmiş. (Gece serinliyor sadece)Tesekkurler canim, simdi kahvaltiyi toplayacagim spora gidecegiz.
Sonra yemek yiyip cocuklari yatirip, esimin bavulunu hazirlayacagiz, saat 4tede onu havaalanina birakacagiz maaile.
Olmaz mi Trden istedigim seyler ama topa tutmayin beni sonra:)
10 tane kitap istedim,bunun haricinde de fistikli sarma, fistikli baklava, ankara simiti ve pogaca istedim.
Canim keyifli yuruyusler, Ankarada havalar nasil Filizcim, uzun kollu mu koyayim esimin bavuluna, kisa kollu mu, yoksa ikiside mi?
o tatliyi aklindan bile gecirme ,, kaptan cezani keser sonra
Canim boyle kucuk kacamaklari cuma ya da cumartesi gunleri yapip pazara aksatmiyoruz normalde.
Sen bu haftalik pazar gunu kucuk bir tatli yiyebilirsin ama bundan sonra cuma, cumartesi gunleri bulusmaya calisin canim :))
Eş olmuşuz tatlım, bu plan değişikliğine sevindim. Brownie tarifini de bekliyoruzDeğiştirdik planımızı zaten evde ben unauz, şekersiz, yağsız browni yapacağım, o da filtre kahve getirecek termosta, çok büyük bir kaçamak olmuyor böylece :)
Tamamdır kaptanım, yavaş yavaş daha iyi öğreniyorum kuralları.
gordun mu bak , sana yararim dokunuyoEş olmuşuz tatlım, bu plan değişikliğine sevindim. Brownie tarifini de bekliyoruz(parantez içinde yaz, kanadali35 görmesin :))
Ben de senin eşine, yardım edeyim canım her şey karşılıklı.gordun mu bak , sana yararim dokunuyo, takipteyim gozum uzerinizde
Teşekkür ederim canımCanim 100 gr gitmesi bile cok iyi , yuruyuslere devam edersen daha cok gidecek goreceksin..
Idare ediyorum canim benim, senin keyifler nasil? :)
Allah kolaylik versin gulum..
Gozunaydin canim tebrik ediyorum eksini..
Canim boyle kucuk kacamaklari cuma ya da cumartesi gunleri yapip pazara aksatmiyoruz normalde.
Sen bu haftalik pazar gunu kucuk bir tatli yiyebilirsin ama bundan sonra cuma, cumartesi gunleri bulusmaya calisin canim :))
Ben yeni uyandim kahvalti hazirliyorum canim, tesekkur ediyorum kendi adimiza..
Amin canim :)
Kizlar herkes nasil kaptanimiz dun aksam gerekeni yazmis size sonunculugumuzla ilgili gercekten cok uzulduk.Çunku burada hepimiz bi grubuz ve en ufak bi kacamak yada kendimizi salip diyeti boslamak tum takimin emeklerini cope atmaya yetiyor.Ben fazla uzatmicam konuyu gerekeni özgem soylemis zaten ve cokta üzulüyor bu sebepten herkes üzerine duseni lutfen yapsin sizden tek ricamiz bu gerisini biz hallediyoruz zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?