Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bi kere yedim o da dün ya valla başka yemedim

Günaydın kızlar dünkü yürüyüşden sadece 100grm eksilmişm
Canim 100 gr gitmesi bile cok iyi , yuruyuslere devam edersen daha cok gidecek goreceksin..

Süpersin kaptan :)

Keyifler nasııııl
Idare ediyorum canim benim, senin keyifler nasil? :)

Sürekli bir yerlerdeydim kaptan maalesef

Bütün 9dan 19.30 a kadar dersim var şu an Aradayım ve tost yiyorum...

İnşallah gitsinler ya
Allah kolaylik versin gulum..

Gozunaydin canim tebrik ediyorum eksini..

Canim boyle kucuk kacamaklari cuma ya da cumartesi gunleri yapip pazara aksatmiyoruz normalde.
Sen bu haftalik pazar gunu kucuk bir tatli yiyebilirsin ama bundan sonra cuma, cumartesi gunleri bulusmaya calisin canim :))

Ben yeni uyandim kahvalti hazirliyorum canim, tesekkur ediyorum kendi adimiza..
Amin canim :)

Kızlar dün leslie midir nedir ona başladım boş bi odam var orda oğlanla o kadar komiktik ki eşim gidip gelip bakıp gülüyo napyon diye bide o kadar ciddi yapıyorum ki görceniz pehhh hoca halt etmiş yanımdaçok eğlendim hamlarım diye korktum asla hamlamadım bide Aslan ayağımın altında dolanmasa daha güzel yapacaktım

Ankee canim persembe gunune kadar bu linke 1 adet saglikli yemek tarifini yazman gerekiyor , yazmazsan takim ceza alir..

Dusuncesizlikte diyemem aslinda canim 4 yildir ailesini goremiyordu is gucten, oda hakli kendi acisindan...

Cok iyi yapmissiniz canim anne ogul :)

Örnek bir kaptişsin Özlemcim tekrar tebrikler
Sen de çocuklar kreslik yasa gelse rahatlarsın, baslarsin belki de çalışmaya canım. Zaman su gibi akıp geçiyor valla
Canimm

Tesekkurler canim, simdi kahvaltiyi toplayacagim spora gidecegiz.
Sonra yemek yiyip cocuklari yatirip, esimin bavulunu hazirlayacagiz, saat 4tede onu havaalanina birakacagiz maaile.
Olmaz mi Trden istedigim seyler ama topa tutmayin beni sonra:)
10 tane kitap istedim,bunun haricinde de fistikli sarma, fistikli baklava, ankara simiti ve pogaca istedim.

Havalar erken kararmaya başladı kızlar burda, yürüyüş yolum gece karanlığı oldu
Daha erken çıkmak gerekecek sanırım artık. Cep telefonunun fenerini yaktım yürüyorum
Canim keyifli yuruyusler, Ankarada havalar nasil Filizcim, uzun kollu mu koyayim esimin bavuluna, kisa kollu mu, yoksa ikiside mi?

Kısa kollu birşeyler koy canım. Hala sıcak hava. 28-30 arası değişiyor. Bir süre böyle gidecekmiş. (Gece serinliyor sadece)

o tatliyi aklindan bile gecirme ,, kaptan cezani keser sonra

Değiştirdik planımızı zaten evde ben unauz, şekersiz, yağsız browni yapacağım, o da filtre kahve getirecek termosta, çok büyük bir kaçamak olmuyor böylece :)

Canim boyle kucuk kacamaklari cuma ya da cumartesi gunleri yapip pazara aksatmiyoruz normalde.
Sen bu haftalik pazar gunu kucuk bir tatli yiyebilirsin ama bundan sonra cuma, cumartesi gunleri bulusmaya calisin canim :))

Tamamdır kaptanım, yavaş yavaş daha iyi öğreniyorum kuralları.

Eş olmuşuz tatlım, bu plan değişikliğine sevindim. Brownie tarifini de bekliyoruz (parantez içinde yaz, kanadali35 görmesin :))

Teşekkür ederim canım bugün gidecektim ama misafirim gelecek kek fe la n yapıyorum inş tut ar im kendimi. Yarından av doğum günü kutlicaz kızımın bütün karbonhidratlar beni bulacak of ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…