Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sürekli bir yerlerdeydim kaptan maalesef

Bütün 9dan 19.30 a kadar dersim var şu an Aradayım ve tost yiyorum...

İnşallah gitsinler ya

Yawrukush Kozmogirl17
Kaptanlarım ben dün tartılmayı unutmuştum
Bu sabah da kahvaltıya başkayınca aklıma geldi
Hemen tartıldım
69.8 çıktımm :) 400 gram gitmiş

Kızlar hiç beklemiyodum çünkü hep davetlerdetdim bu hafta :)
Hatta ya aldoysam diye üzülüyodum ama vermişim şükür :)

Geçen hafta 70 2 idim
Bu hafta 69.8
Fark 400 gram
Yüzdesi kaç tam şey edemedim

Tebrikler canm davetlerde olmana rağmen iyi vermissin

Pizzaya kadar güzeldi
Bencede kuzum ama pizza daha guzeldi

Aneemmm cezam varmis benim oyle bi halilara gomulmusum ki kaptisim bugun yine misafirlikteyim eve gittigimde 10 dakika degil 30 dakika feda olsun sana.
kaptan beni eş yaptı...
Evettt guveniyorum sana bu hafta spor yarismasi yok yuzdeleri yaristircaz ve insallah birinci oluca z gerci gecen hafta cok zorladim kendimi bu hafta umarim sallmam

Kizlar herkes nasil kaptanimiz dun aksam gerekeni yazmis size sonunculugumuzla ilgili gercekten cok uzulduk.Çunku burada hepimiz bi grubuz ve en ufak bi kacamak yada kendimizi salip diyeti boslamak tum takimin emeklerini cope atmaya yetiyor.Ben fazla uzatmicam konuyu gerekeni özgem soylemis zaten ve cokta üzulüyor bu sebepten herkes üzerine duseni lutfen yapsin sizden tek ricamiz bu gerisini biz hallediyoruz zaten.

Kaptişimm evet cok guzeldi bende tebrik ederim

Minnakeller es olmuşuz canım başarılar dilerim

Ayyy ıns basarili oluruz hepımiz

gogo2405 bu hafta esim sensin merhaba , bu hafta kilo uzerinden yarisacagiz ve ben listedeyim , menulerime yorum yapmani ve daha aktif olmani bekliyorum.,oncelik hedefimiz 1. lik, ve mutlaka ilk uce girmek . hafta sonu rahat birakiyorum seni pazartesiden itibaren show must go on

Cok guzel bir gun olmus yine canim :)
Nasilsin nasil gidiyor diyetin?

Çok teşekkür ederim güzel gidiyor şükür valla gözünimğn önünden kızartma patatesler falan geçiyor ama yemiyorum, yarın erkek arkadaşımla buluşacağım belki nispeten hafif bir tatlı yiyebilirim, akşam yemeğimi de yiyeyim menülerimi yazacağım

o tatliyi aklindan bile gecirme ,, kaptan cezani keser sonra

olur böyle şeyler kaptan Herkesin bi sınavı var,düşüncesizlik etmiş ama erkekler hep böylehıı böyleler diye kabullenecez mi her hatalarını elbetteki hayır ama eşimiz sonuçta çocuklarımızın babası sabredip zamanı geldiginde ders vermeyi bilicezgün olur devran döner o koca senin eline düşer , o zaman tak tak tak Yawrukush

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…