canim iyi ki dogmus kuzun cok mutlu omru olsun insallah :)
Haklisin tum yuk annelerde Filizim, sadece hafta sonu ve aksam cocuklar uyuyunca esimin yoklugunu hissederim.
Yazarim tabi bunaldikca:)
Ne guzel yazmissin canim, burada aile gibiyiz, ben hepinizi ayri ayri seviyorum.
Yarismaya yeniden katilmanla, listeye girmenle ilgili bir problem yok.
Beraber kilo vermek bencede cok keyifli, hedefe kadar durmak durmak yok :)
O son yazdigin cumle benim kalbimden sana karsi gecen sey canim..
'Gerekli vakti ayirinca buradaki arkadasliklarda yeterince gercek oluyor'
Bu sozun sonuna kalp birakiyorum.
Guzel menu canim, suyu bende arttirmaliyim:)
Bu hafta arttiralim esim..
Canim ellerine emeklerine saglik, @ayeyldz seninle es olmak cok keyifliydi, 2. olmusuz harika :)
Cok guzel bir gun olmus yine canim :)
Nasilsin nasil gidiyor diyetin?
Malesef bazen boyle anlasamadigimiz durumlar oluyor eslerimizle, orta yolu bulmaya calismak en guzeli canim..
Gidiyor kilolar canim :)
Sarelleyle iliskinizin bozulmasina sevindim :)
Cok guzel bir menu canim :)
Ablacim neyi var kayinpederinin, iyi mi simdi durumu?
Canim yediklerin sagliksiz degil ama az az cok cesitli yemissin, eski menulerine benzemiyor :)
Sağol canm ins benim vermem gereken cokkilom varCanımm rakipliğimiz kutlu olsuıınn inşallah bu jafta birinci olırız
Tebrikler canm davetlerde olmana rağmen iyi vermissinYawrukush Kozmogirl17
Kaptanlarım ben dün tartılmayı unutmuştum
Bu sabah da kahvaltıya başkayınca aklıma geldi
Hemen tartıldım
69.8 çıktımm :) 400 gram gitmiş
Kızlar hiç beklemiyodum çünkü hep davetlerdetdim bu hafta :)
Hatta ya aldoysam diye üzülüyodum ama vermişim şükür :)
Geçen hafta 70 2 idim
Bu hafta 69.8
Fark 400 gram
Yüzdesi kaç tam şey edemedim
Bencede kuzum ama pizza daha guzeldiPizzaya kadar güzeldi
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans
CUMA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar Kozmogirl17 10DKELIPTIK Mavi boncukkk Gonulmeyvesi LaMademoiselle Harpy ODUL kanadali35 Yawrukush ODUL Patlicanmoru SPOR? SPOR? stitch MUAF 10 DK Y Madamesnow 100M Falanfilannnn SPOR? gogo2405 Pembecanavar ODUL besive ODUL fmad 200IA Cool_lime Akrrep april22 ODUL MigiMadid 10 DK Y kiloverirkenben Mutlu2890 ayeyldz 100M Metem 10DK Y Tomrs 15 DK YURUYUS SPOR? 10 DK Y 10DK Y pomegranate_
Evettt guveniyorum sana bu hafta spor yarismasi yok yuzdeleri yaristircaz ve insallah birinci oluca z gerci gecen hafta cok zorladim kendimi bu hafta umarim sallmamkaptan beni eş yaptı...
Sağol canm ins benim vermem gereken cokkilom var
Kaptişimm evet cok guzeldi bende tebrik ederimcanim iyi ki dogmus kuzun cok mutlu omru olsun insallah :)
Haklisin tum yuk annelerde Filizim, sadece hafta sonu ve aksam cocuklar uyuyunca esimin yoklugunu hissederim.
Yazarim tabi bunaldikca:)
Ne guzel yazmissin canim, burada aile gibiyiz, ben hepinizi ayri ayri seviyorum.
Yarismaya yeniden katilmanla, listeye girmenle ilgili bir problem yok.
Beraber kilo vermek bencede cok keyifli, hedefe kadar durmak durmak yok :)
O son yazdigin cumle benim kalbimden sana karsi gecen sey canim..
'Gerekli vakti ayirinca buradaki arkadasliklarda yeterince gercek oluyor'
Bu sozun sonuna kalp birakiyorum.
Guzel menu canim, suyu bende arttirmaliyim:)
Bu hafta arttiralim esim..
Canim ellerine emeklerine saglik, @ayeyldz seninle es olmak cok keyifliydi, 2. olmusuz harika :)
Malesef bazen boyle anlasamadigimiz durumlar oluyor eslerimizle, orta yolu bulmaya calismak en guzeli canim..
Gidiyor kilolar canim :)
Sarelleyle iliskinizin bozulmasina sevindim :)
Cok guzel bir menu canim :)
Ablacim neyi var kayinpederinin, iyi mi simdi durumu?
Canim yediklerin sagliksiz degil ama az az cok cesitli yemissin, eski menulerine benzemiyor :)
YENİ EŞ LİSTEMİZ
Yawrukush & @Akrrep
Kozmogirl17 & @Harpy
stitch & @madamesnow
@ayeyldz & @pembecanavar
@besive & @migimagic
kanadali35 & @gogo2405
@LaMademoiselle & @Metem
Gonulmeyvesi & tomrs
FitFiliz & @pomegranate_
@cool_lime , @Mavi boncukkk , @april22 kızlar siz gecen hafta hic katılmadıgınız icin yarısmaya eslerınızın yanlız kalmaması acısındaneslesmeye dahil etmedım sızı
Arkadaslar bu hafta spor yarısması yapmıyoruz yuzdelere gore yarısıyoruz
Hepinize basarılar dilerim.
@Falanfilannnn canım sen spor yarısmasına katılmak istemiyordun bu hafta dahil olmak istersen eşleme yapabilirim.
Ayyy ıns basarili oluruz hepımiz...HATIRLATMA...
Arkadaslar bu hafta spor yarismasina ara verelim dedik.
Bu hafta eslerimizle verdigimiz kilo yuzdelerimize gore yarisiyoruz, eskiden yaptigimiz gibi.
En cok hangi es grubu yuzde olarak fazla kilo verirse onlar 1. olacaklar ve bir tatli odulu kazanacaklar.
Spor puanlarinizi hesaplamak zorunda degilsiniz bu hafta, sadece yaptiginiz egzersizlerinizi menulerinize yazmaniz yeterli.
Verirsin ç an m ben 75 lerden 55 olmuştum. 4 kilo geri aldım. Önemli olan tekrar dan geri almamak. 60 lardaysan çok güzel. Tebrikler canmBemim durumum daha vahim canım neyse ki 60 lı rakamları görebildim bugün
YENİ EŞ LİSTEMİZ
Yawrukush & @Akrrep
Kozmogirl17 & @Harpy
stitch & @madamesnow
@ayeyldz & @pembecanavar
@besive & @migimagic
kanadali35 & @gogo2405
@LaMademoiselle & @Metem
Gonulmeyvesi & tomrs
FitFiliz & @pomegranate_
@cool_lime , @Mavi boncukkk , @april22 kızlar siz gecen hafta hic katılmadıgınız icin yarısmaya eslerınızın yanlız kalmaması acısındaneslesmeye dahil etmedım sızı
Arkadaslar bu hafta spor yarısması yapmıyoruz yuzdelere gore yarısıyoruz
Hepinize basarılar dilerim.
@Falanfilannnn canım sen spor yarısmasına katılmak istemiyordun bu hafta dahil olmak istersen eşleme yapabilirim.
o tatliyi aklindan bile gecirme ,Çok teşekkür ederim güzel gidiyor şükür valla gözünimğn önünden kızartma patatesler falan geçiyor ama yemiyorum, yarın erkek arkadaşımla buluşacağım belki nispeten hafif bir tatlı yiyebilirim, akşam yemeğimi de yiyeyim menülerimi yazacağım
Iyiyiz kuzum herkeste bi kosturma bi telas var iste hayirli olsun okulunuz sende guzel bi karar vermissin bence babanne annane kadar guzel bakicak baska bi bakici bulamazsin belki daha guzel ogreteni cikar ama canlari gibi bakmaya benzemez o yuzdn en dogru karar kutluyorum bende isime geri donmek istiyorum surekli tekliflerde aliyorum ama 2 cocugu kime birakicam annem kesinlikle basa cikamaz babannede kaynanasina bakjyor hasta ayrica antidepresan kullaniyor bakamaz o yuzden bir sure daha calismayi ertelemeliyim.
Ayy oo modda olanlara bayiliyorum ki ben hic bizaman olamadim ama
❤❤❤
Ayrica cok kariliyorum
olur böyle şeyler kaptanCok moralim bozuk Filzim esim yarin aksam turkiye'ye gidiyor.
10 gun yok..
Tek basima cocuklarla, okullari, herbir seyleri gozumde cok buyuyor.
Zaten benim enerjim yok , gecen sene tum sene dinlenemedim, cocuklarla bogustum, tasindim..Turkiyeye gelemedim bir nefes alamadim, simdide 10 gun tek basima idare etmek zorundayim.
Esime surekli catiyorum icten ice sinir oluyorum.
Ben aynisini ona yapmaz boyle bir yuk yuklemezdim eger ki ailelerimize vs bir sey olursa, o ayri tabiki ama suan esim direk tatil modunda kafa dinlemeye gidiyor..
Kayinpederimin gecen aylarda bobreginde tas sorunu olmus ama suan bir sorunu yok yani 8 ay bekleyip yaza bizimlede gidebilirdi..
Simdi gidiyor diye yazin gitmeyide dusunmuyor, yazada 2 cocukla tek basima 24 saat ucacagim,,,
Ne bileyim iste...Ayy basinizi sisirdim sizinde...
Sağol bitanem, eşime önerilerin harika.o tatliyi aklindan bile gecirme ,, kaptan cezani keser sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?