Bence maske takın canım
kız tak tak neeolur böyle şeyler kaptanHerkesin bi sınavı var,düşüncesizlik etmiş ama erkekler hep böyle hıı böyleler diye kabullenecez mi her hatalarını elbetteki hayır ama eşimiz sonuçta çocuklarımızın babası sabredip zamanı geldiginde ders vermeyi bilicez gün olur devran döner o koca senin eline düşer , o zaman tak tak tak Yawrukush
AhahahahaSağol bitanem, eşime önerilerin harika.Sizi geçmemizde katkın olacak
Çok güzel kilo verenler var leslie ileKızlar dün leslie midir nedir ona başladım boş bi odam var orda oğlanla o kadar komiktik ki eşim gidip gelip bakıp gülüyo napyon diye bide o kadar ciddi yapıyorum ki görceniz pehhh hoca halt etmiş yanımdaçok eğlendim hamlarım diye korktum asla hamlamadım bide Aslan ayağımın altında dolanmasa daha güzel yapacaktım
Verdin uyarıyı ama :)sen yarisiyomuydun ya, kimse bizi gecemez ,sen yarisiyosan daha da motive oldum simdi
Ben de ailece sandımdı :) göbeğin ve swn haHem de ne yarışmaksilkinip kendime geldim şimdi de spora çıktık göbeğimle ben
Dikkat et canım. Evde yürü istersen. Leslie ileHavalar erken kararmaya başladı kızlar burda, yürüyüş yolum gece karanlığı oldu
Daha erken çıkmak gerekecek sanırım artık. Cep telefonunun fenerini yaktım yürüyorum
Siparişler süpermişTesekkurler canim, simdi kahvaltiyi toplayacagim spora gidecegiz.
Sonra yemek yiyip cocuklari yatirip, esimin bavulunu hazirlayacagiz, saat 4tede onu havaalanina birakacagiz maaile.
Olmaz mi Trden istedigim seyler ama topa tutmayin beni sonra:)
10 tane kitap istedim,bunun haricinde de fistikli sarma, fistikli baklava, ankara simiti ve pogaca istedim.
Canim keyifli yuruyusler, Ankarada havalar nasil Filizcim, uzun kollu mu koyayim esimin bavuluna, kisa kollu mu, yoksa ikiside mi?
28 30 muuKısa kollu birşeyler koy canım. Hala sıcak hava. 28-30 arası değişiyor. Bir süre böyle gidecekmiş. (Gece serinliyor sadece)
Hoşbeş hariç güzel menü canım7.35
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kaşar
1 yeşil zeytin
(Gün boyu kahve azıcık sütlü)
13.30
1 kaşarlı tost
16.30
Muz(küçüktü)
1 mandalina(bol ekşili)
Hoşbeş 5tane falan(teneffüslerde birer birer attım çok acıkmıştım..)
1 fındık
19.40
Tavuk suyu çorbası
1 dilim ekmek
3 biber
Spor : 30-40 dk yürüyüş
Su 2L
Yawrukush
200 zıp ı yapamadım henüz ama aklımda
Süpersin canım eşimm. Ben kocişle kahve içiyorum tabiki sadeSpor salonundayiz kizlar eliptik yaptim,simdi bisikletteyim,sizin aksaminiz nasil geciyor?
Oyy canım ya kıyamamBen yatakta bir şeyler okuyorum :)
Yorgunum.. :)
Süpersin kaptan
Ahahaha doğru diyosun ben de cidden masumane düşünmüştümkesin bol yufkali yagda kizarmis , bol sekerlidir seninkiler sahi benim esim nerde bir ses ver
harikasin canim ben esim evde yokken yapiyorum genelde dalga gecmesin diye
Canim birde seni eslemedim ama bu hafta daha motive gibisin istersen yarismaya dahil edebilirim.
❤❤❤❤❤
Onlar buyuyugene kadar ben yaslanirim kuzum
Alisverisin nasil gecti kuzum
Aman dikkat et yavrum.
Aydinlikta cikmaya dikkat et bence
.
Canim allah kavustursun simdiden guzel seyler ismarlamissin az biraz daha arttir ama belki kayinvalidende biseyler gonderir bak benim ki malatyadan neler getirir gelirken.
Keske olmasaymis hosbesler daha bi hos olurmus menun takimimizin dr u
Sporu ihmal etme kuzum.
Kaptanim hizli giris yaptin yani hafta sonuna spor gibisi yok dimi.
Es dayanismasi harikasiniz
Kiskandım @Harpy nerdesin ilgi bekliyorum bende azicik
Güzel menüBugünkü menüm
Sabah (09.00)
1 yumurta ile zeytinyağlı omlet
1 yemek kaşığı lor peyniri
1 kibrit kutusu kadar süzme peynir
Domates, kapya biber, salatalık
1 dilim tuzsuz etimek
Ara Öğün (11.30)
1 fincan yeşil çay
1 avuç kabak çekirdeği
Öğle (13.30)
3 kaşık kıymalı soğan kavurması
1 kase kekikli, kırmızı pul biberli süzme yoğurt
Ara Öğün (16.30)
4 tane çubuk kraker
Akşam (19.30)
4 kaşık etli türlü
2 kaşık bulgur pilavı
Yarım kâse süzme yoğurt
Spor olarak da 45 dk. Leslie ve 2000 adımlık yürüyüş yaptım. Toplam 235 puan oluyor.
Herkese bol eksiler dilerim. :)
Evet kankim, tebrikler
Canim spor acisindan zorlaniyordum birincilik icin ama kilo verme yarismasinda iddaaliyim, hadi yapalim
Bende eşim yazdıktan sonra anladım diğer eslere rakibiz. Benim zamanımda rakipdik eslerle. Jeton sonradan dustuRakibe mideğil canım. Eşsiniz. Diğer eşlere karşı bir yarış bu
Allah kolaylık versin canım
Çok yakın daha yakın hangi zaman oluyor o
Ay ben yanlış mı anladım yoksaYawrukush eşmiyiz rakip mi
oy oyy ne guzel, burasi gece soguyor, gunduz de max 16 goruyor artikKısa kollu birşeyler koy canım. Hala sıcak hava. 28-30 arası değişiyor. Bir süre böyle gidecekmiş. (Gece serinliyor sadece)
Ayy ne tatlilar Ozlemcim masallahIyiaksamlar kizlar bugun oyle cok yoruldum ki anlatamam sabah 8 de kalktik kostur kostur cocuklari doyur yika arkadasa ofurmaya gittik kahvaltiya 3 gibi ordan ciktik markete gittik cocuklarla buzdolabi tam takirdi baya cok esya yuklendim sonra uzakta biraz park var oraya goturdum cocuklari sizede manzaranin resmini cektim bide bu parkta spor aletleri vardi yarim saatte onlara takildimEki Görüntüle 2305366 Eki Görüntüle 2305367 Eki Görüntüle 2305368
Sonra eve geldik biraz dinlendim sahile indirdim tekrardan su arabann pesinde 2 saat kosturdum
Eki Görüntüle 2305369
Kendimi cay bahcesine zor attim ordada kucugum durmadi tepemdeydi hep
Eki Görüntüle 2305371
Saat 9 du ben evegeldim esime yemek hairladim cocuklari uyuttum suan ayaklrim tutmuyor resmen okadar cok yorulmusum.
Kuzum hayirdir? Insallah yarin daha iyi hissedersin ❤Kızlar iyi geceler canım sıkkın biraz menüyü yazacağım sadece:
Sabah: yarım yulaflı krep, yarım sosisli yumurta, 1 dilim tam b ekmek, bol domates, salatalık, maydanoz vs
Ara: bir kase yoğurt içine 13 Tane filan üzüm üstüne tarçın
Ara: ayran, 2 şu etinin mi ne kuru diyet bisküvisi
Akşam: yarım kase tarhana çorbası, 6 küçük pırasa köftesi, tuzsuz ayran, kinoalı salata, yarım dilim ekmek
Spor: 10000 adım...stitch Yawrukush Kozmogirl17
Hepinizi seviyorum kızlar dikkat edin kendinize pzt ayrıntılı gireceğim foruma inşallah..
umarım benim gibi günü fena geçen olmamıştır, hepinize dua ediyoeum
,
Haklisin Senemim ben bu yaz gitmedim annem gozumde tutuyor..Kizlar selam, telefonum bozuldu, yenisini aldim sigortadan dun bir suru aksilikle ama simdi kendine gelmeye basladi. Gecmisi bitirdim ama tek tek alintilayamadim kusura bakmayin
Yawrukush canim takim icin dediklerine katiliyorum, cok guzel yazmissin. Esin icin de uzme canini, keske siz de gidebilseymissiniz ama 4 senedir gidemediyse gozunde tutuyordur. Benim de 2 sene oluyor, ayarlayabilsem yarin gidicem o kadar. Ucuz charter ucusu ariyorum bi kacip geliyim diye
FitFiliz kanadali35 birinci biz olucak kizlar hafta. Gozum uzerinizde. Gerci Derya zaten o boreklerle birinci olamaz
Allah kavustursun . kahve icerken eslik ederizIyi geceler kizlar, sporumuzu yaptik, karnimizi doyurduk, esimin bavulunu hazirladik, son kez kahve keyfi yaptik 10 gun kahvelerimi yalniz icecegim.
1 saat sonra esimi havaalanina birakacagiz, gerci Akin istemiyor havaalanina gitmek, vedalasirken agliyorum, babam gitsin vedalasmayalim diyor:)
En son gecen yaz biz Turkiyeye gelirken Akin ucaga binene kadar babasindan ayriliyor diye agladi ve acayip asabiydi:)
Ucakta sagolsun turk hava yollari cocuklara bir kucuk canta icinde oyuncak vs ivir zivir verdide oyle sakinlesmisti..
Bizde durumlar bu sekilde, hepinize iyi istirahatler..
Yarin gorusmek uzere, sizleri seviyorum.
thy dunyanin parasi turkiyeden ev aliriz o parayaHaklisin Senemim ben bu yaz gitmedim annem gozumde tutuyor..
Insallah sende uygun ucus bulursun..
Ne kadar sizin oradan ucuslar?
Iyi ki varsiniz, sagol canim amin...Allah kavustursun . kahve icerken eslik ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?