Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

stitch eşim naber bu hafta ortalığın tozunu dumanına katmaya ne dersin ? Umarım toz yutmayız
Bence maske takın canım fazla yutmazsınız tozu faydası olur
kız tak tak nee
Sağol bitanem, eşime önerilerin harika. Sizi geçmemizde katkın olacak
Ahahahaha
Çok güzel kilo verenler var leslie ile
sen yarisiyomuydun ya, kimse bizi gecemez,sen yarisiyosan daha da motive oldum simdi
Verdin uyarıyı ama :)
Hem de ne yarışmak silkinip kendime geldim şimdi de spora çıktık göbeğimle ben
Ben de ailece sandımdı :) göbeğin ve swn ha
Havalar erken kararmaya başladı kızlar burda, yürüyüş yolum gece karanlığı oldu
Daha erken çıkmak gerekecek sanırım artık. Cep telefonunun fenerini yaktım yürüyorum
Dikkat et canım. Evde yürü istersen. Leslie ile
Siparişler süpermiş
Kısa kollu birşeyler koy canım. Hala sıcak hava. 28-30 arası değişiyor. Bir süre böyle gidecekmiş. (Gece serinliyor sadece)
28 30 muu sen nerdesinki canım. Bizim burası 40 derece

Bugünkü menüm

Sabah (09.00)

1 yumurta ile zeytinyağlı omlet
1 yemek kaşığı lor peyniri
1 kibrit kutusu kadar süzme peynir
Domates, kapya biber, salatalık
1 dilim tuzsuz etimek

Ara Öğün (11.30)
1 fincan yeşil çay
1 avuç kabak çekirdeği

Öğle (13.30)

3 kaşık kıymalı soğan kavurması
1 kase kekikli, kırmızı pul biberli süzme yoğurt

Ara Öğün (16.30)

4 tane çubuk kraker

Akşam (19.30)

4 kaşık etli türlü
2 kaşık bulgur pilavı
Yarım kâse süzme yoğurt

Spor olarak da 45 dk. Leslie ve 2000 adımlık yürüyüş yaptım. Toplam 235 puan oluyor.
Herkese bol eksiler dilerim. :)

Hoşbeş hariç güzel menü canım
Spor salonundayiz kizlar eliptik yaptim,simdi bisikletteyim,sizin aksaminiz nasil geciyor?
Süpersin canım eşimm. Ben kocişle kahve içiyorum tabiki sade
Ben yatakta bir şeyler okuyorum :)
Yorgunum.. :)

Süpersin kaptan
Oyy canım ya kıyamam
kesin bol yufkali yagda kizarmis , bol sekerlidir seninkiler sahi benim esim nerde bir ses ver
Ahahaha doğru diyosun ben de cidden masumane düşünmüştüm

Güzel menü

Ay ben menümü paylaşmadımm

7 Eylül Cumartesi menüm

Sabah 10:00

Öğle
2 haşlanmış yumurta
13 zeytin
2 kelek
Domates salatalık soğan
Közlenmiş süsbiberi
Maydanoz nane

Akşam 18:30
Patlican kebabı
Bulgur pilavı
Bol salata

Spor
2 saat ev temizliği
1 saat alışveriş
1 saat yemek yapma
100 ip

Su
2 litre

Yawrukush

Kızlar iyi geceler canım sıkkın biraz menüyü yazacağım sadece:

Sabah: yarım yulaflı krep, yarım sosisli yumurta, 1 dilim tam b ekmek, bol domates, salatalık, maydanoz vs

Ara: bir kase yoğurt içine 13 Tane filan üzüm üstüne tarçın

Ara: ayran, 2 şu etinin mi ne kuru diyet bisküvisi

Akşam: yarım kase tarhana çorbası, 6 küçük pırasa köftesi, tuzsuz ayran, kinoalı salata, yarım dilim ekmek

Spor: 10000 adım... stitch Yawrukush Kozmogirl17

Hepinizi seviyorum kızlar dikkat edin kendinize pzt ayrıntılı gireceğim foruma inşallah..
umarım benim gibi günü fena geçen olmamıştır, hepinize dua ediyoeum
,

Iyiaksamlar kizlar bugun oyle cok yoruldum ki anlatamam sabah 8 de kalktik kostur kostur cocuklari doyur yika arkadasa ofurmaya gittik kahvaltiya 3 gibi ordan ciktik markete gittik cocuklarla buzdolabi tam takirdi baya cok esya yuklendim sonra uzakta biraz park var oraya goturdum cocuklari sizede manzaranin resmini cektim bide bu parkta spor aletleri vardi yarim saatte onlara takildim

Sonra eve geldik biraz dinlendim sahile indirdim tekrardan su arabann pesinde 2 saat kosturdum

Kendimi cay bahcesine zor attim ordada kucugum durmadi tepemdeydi hep

Saat 9 du ben evegeldim esime yemek hairladim cocuklari uyuttum suan ayaklrim tutmuyor resmen okadar cok yorulmusum.

Bende eşim yazdıktan sonra anladım diğer eslere rakibiz. Benim zamanımda rakipdik eslerle. Jeton sonradan dustu

Ayy ne tatlilar Ozlemcim masallah

Kuzum hayirdir? Insallah yarin daha iyi hissedersin ❤

Kizlar selam, telefonum bozuldu, yenisini aldim sigortadan dun bir suru aksilikle ama simdi kendine gelmeye basladi. Gecmisi bitirdim ama tek tek alintilayamadim kusura bakmayin
Yawrukush canim takim icin dediklerine katiliyorum, cok guzel yazmissin. Esin icin de uzme canini, keske siz de gidebilseymissiniz ama 4 senedir gidemediyse gozunde tutuyordur. Benim de 2 sene oluyor, ayarlayabilsem yarin gidicem o kadar. Ucuz charter ucusu ariyorum bi kacip geliyim diye
FitFiliz kanadali35 birinci biz olucak kizlar hafta. Gozum uzerinizde. Gerci Derya zaten o boreklerle birinci olamaz

Iyi geceler kizlar, sporumuzu yaptik, karnimizi doyurduk, esimin bavulunu hazirladik, son kez kahve keyfi yaptik 10 gun kahvelerimi yalniz icecegim.
1 saat sonra esimi havaalanina birakacagiz, gerci Akin istemiyor havaalanina gitmek, vedalasirken agliyorum, babam gitsin vedalasmayalim diyor:)
En son gecen yaz biz Turkiyeye gelirken Akin ucaga binene kadar babasindan ayriliyor diye agladi ve acayip asabiydi:)
Ucakta sagolsun turk hava yollari cocuklara bir kucuk canta icinde oyuncak vs ivir zivir verdide oyle sakinlesmisti..
Bizde durumlar bu sekilde, hepinize iyi istirahatler..
Yarin gorusmek uzere, sizleri seviyorum.

Haklisin Senemim ben bu yaz gitmedim annem gozumde tutuyor..
Insallah sende uygun ucus bulursun..
Ne kadar sizin oradan ucuslar?

Allah kavustursun . kahve icerken eslik ederiz

6 eylul menum:
08:00 4-5 kasik granola, sut, cay
Aralarda bitki cayi, sutlu nescafe
12:30 2 yumurta, haslanmis brokoli ve karnibahar, yogurt, 2 adet kraker
Devaminda yine cay+nescafe
19:30 odul ogunum: peppercorn soslu steak, yesillik, soslu mantar, 3 kadeh sarap, biraz peynir

7 eylul menum
Bugun cok sacma oldu menum
Sabah 3 lokma fistik ezmeli tb ekmek (kizimin yemedigi kalanlar)
1de tavuklu brokolili tortilla yaptim kendime
2.30da kendi yaptigim buzlukta kalan bir dilim fit kek (yulaf, fistik ezmesi, kuruyemis, kakao ve pekmez var icinde, ama tadi cok guzel degildi de tatli istegini kesti)
8de 4-5 kasik makarna soslu (hazir ispanakli besamel sos gibi birsey vardi), 1 adet sosis
Yawrukush yarim saat yuruyus yaptim canim, cezami dusebilirsin gerci bu menuye biraz daha ceza gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…