Canim 100 gr gitmesi bile cok iyi , yuruyuslere devam edersen daha cok gidecek goreceksin..
Idare ediyorum canim benim, senin keyifler nasil? :)
Allah kolaylik versin gulum..
Gozunaydin canim tebrik ediyorum eksini..
Canim boyle kucuk kacamaklari cuma ya da cumartesi gunleri yapip pazara aksatmiyoruz normalde.
Sen bu haftalik pazar gunu kucuk bir tatli yiyebilirsin ama bundan sonra cuma, cumartesi gunleri bulusmaya calisin canim :))
Ben yeni uyandim kahvalti hazirliyorum canim, tesekkur ediyorum kendi adimiza..
Amin canim :)
ahahahha Leslie candırKızlar dün leslie midir nedir ona başladım boş bi odam var orda oğlanla o kadar komiktik ki eşim gidip gelip bakıp gülüyo napyon diye bide o kadar ciddi yapıyorum ki görceniz pehhh hoca halt etmiş yanımdaçok eğlendim hamlarım diye korktum asla hamlamadım bide Aslan ayağımın altında dolanmasa daha güzel yapacaktım
Esim bu kadarini getirse kafi bana
Bir haftaya takima adapte olursun canimDeğiştirdik planımızı zaten evde ben unauz, şekersiz, yağsız browni yapacağım, o da filtre kahve getirecek termosta, çok büyük bir kaçamak olmuyor böylece :)
Tamamdır kaptanım, yavaş yavaş daha iyi öğreniyorum kuralları.
En az hasarla atlatirsin umarim.Teşekkür ederim canımbugün gidecektim ama misafirim gelecek kek fe la n yapıyorum inş tut ar im kendimi. Yarından av doğum günü kutlicaz kızımın bütün karbonhidratlar beni bulacak of ki
Dinlen kuzum,ozlemis misin okulu?Bugün çok yorucuydu kaptanım 9 saat ders gördüm....
Menun kotu degil canim hosbesler icin 300ia Yap firsatin olunca7.35
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kaşar
1 yeşil zeytin
(Gün boyu kahve azıcık sütlü)
13.30
1 kaşarlı tost
16.30
Muz(küçüktü)
1 mandalina(bol ekşili)
Hoşbeş 5tane falan(teneffüslerde birer birer attım çok acıkmıştım..)
1 fındık
19.40
Tavuk suyu çorbası
1 dilim ekmek
3 biber
Spor : 30-40 dk yürüyüş
Su 2L
Yawrukush
200 zıp ı yapamadım henüz ama aklımda
Özlemişim :)Dinlen kuzum,ozlemis misin okulu?
Ben yatakta bir şeyler okuyorum :)Spor salonundayiz kizlar eliptik yaptim,simdi bisikletteyim,sizin aksaminiz nasil geciyor?
Ooovvv 500 oldu di miiiiMenun kotu degil canim hosbesler icin 300ia Yap firsatin olunca
Eşimmicanim iyi ki dogmus kuzun cok mutlu omru olsun insallah :)
Haklisin tum yuk annelerde Filizim, sadece hafta sonu ve aksam cocuklar uyuyunca esimin yoklugunu hissederim.
Yazarim tabi bunaldikca:)
Ne guzel yazmissin canim, burada aile gibiyiz, ben hepinizi ayri ayri seviyorum.
Yarismaya yeniden katilmanla, listeye girmenle ilgili bir problem yok.
Beraber kilo vermek bencede cok keyifli, hedefe kadar durmak durmak yok :)
O son yazdigin cumle benim kalbimden sana karsi gecen sey canim..
'Gerekli vakti ayirinca buradaki arkadasliklarda yeterince gercek oluyor'
Bu sozun sonuna kalp birakiyorum.
Guzel menu canim, suyu bende arttirmaliyim:)
Bu hafta arttiralim esim..
Canim ellerine emeklerine saglik, @ayeyldz seninle es olmak cok keyifliydi, 2. olmusuz harika :)
Cok guzel bir gun olmus yine canim :)
Nasilsin nasil gidiyor diyetin?
Malesef bazen boyle anlasamadigimiz durumlar oluyor eslerimizle, orta yolu bulmaya calismak en guzeli canim..
Gidiyor kilolar canim :)
Sarelleyle iliskinizin bozulmasina sevindim :)
Cok guzel bir menu canim :)
Ablacim neyi var kayinpederinin, iyi mi simdi durumu?
Canim yediklerin sagliksiz degil ama az az cok cesitli yemissin, eski menulerine benzemiyor :)
Öyle mi olmuşuz
Spor puanlaması yok o zaman dimi? Oh süper olduYENİ EŞ LİSTEMİZ
Yawrukush & @Akrrep
Kozmogirl17 & @Harpy
@stitch & @madamesnow
@ayeyldz & @pembecanavar
@besive & @migimagic
kanadali35 & @gogo2405
@LaMademoiselle & @Metem
@Gonulmeyvesi & @tomrs
@Derya_the_queen & @pomegranate_
@cool_lime , @Mavi boncukkk , @april22 kızlar siz gecen hafta hic katılmadıgınız icin yarısmaya eslerınızın yanlız kalmaması acısındaneslesmeye dahil etmedım sızı
Arkadaslar bu hafta spor yarısması yapmıyoruz yuzdelere gore yarısıyoruz
Hepinize basarılar dilerim.
@Falanfilannnn canım sen spor yarısmasına katılmak istemiyordun bu hafta dahil olmak istersen eşleme yapabilirim.
Eş olmuşuz tatlım, bu plan değişikliğine sevindim. Brownie tarifini de bekliyoruz(parantez içinde yaz, kanadali35 görmesin :))
İnşallah canımBir haftaya takima adapte olursun canim
kesin bol yufkali yagda kizarmis , bol sekerlidir seninkiler sahi benim esim nerde bir ses ver
Nasıl geçti peki alışverişSağol canım, dün haberlerde izledim bi kadın çocuğuna okul t-shirt ü almış. Çıkmış caddeye bu fırsatçılık, 5 liralık şeyi 50 liraya satıyorlar diye bağırıyodu. Hak da verdim valla kadinaneyse gideyim ben hazırlanıp biraz kazıklanayım
Menü güzel canım üzüm takıldı gözüme sadeceCUMA MENUM
SABAH 9.30DA
1 haslanmis yumurta
2 dilim pastirma
1 kk peynir
Yarim domates, 1 kucuk salatalik
50 kalorilik pita ekmegi
OGLEN 13DE
2 kepce mercimek corbasi
10 tane iri uzum
ARA 16DA
1 dilim tost ekmegine sebzeli (domates, kabak, patlican) sandvic
AKSAM 18DE
4 kasik korili tavuk
4 kasik biryani
1 adet samosa boregi
SU:2 lt
SPOR: 1 saat okul yolu yuruyusu, 2 saat utu, yarim saat ev isi, aksam 5-7 arasi Akinin okulunda piknik oturmadan surekli adimlama.
Ben de çok mutlu oldum canım
Hep birlikte başarıcaz o hedefe ulaşıcaz canımcanim iyi ki dogmus kuzun cok mutlu omru olsun insallah :)
Haklisin tum yuk annelerde Filizim, sadece hafta sonu ve aksam cocuklar uyuyunca esimin yoklugunu hissederim.
Yazarim tabi bunaldikca:)
Ne guzel yazmissin canim, burada aile gibiyiz, ben hepinizi ayri ayri seviyorum.
Yarismaya yeniden katilmanla, listeye girmenle ilgili bir problem yok.
Beraber kilo vermek bencede cok keyifli, hedefe kadar durmak durmak yok :)
O son yazdigin cumle benim kalbimden sana karsi gecen sey canim..
'Gerekli vakti ayirinca buradaki arkadasliklarda yeterince gercek oluyor'
Bu sozun sonuna kalp birakiyorum.
Guzel menu canim, suyu bende arttirmaliyim:)
Bu hafta arttiralim esim..
Canim ellerine emeklerine saglik, @ayeyldz seninle es olmak cok keyifliydi, 2. olmusuz harika :)
Cok guzel bir gun olmus yine canim :)
Nasilsin nasil gidiyor diyetin?
Malesef bazen boyle anlasamadigimiz durumlar oluyor eslerimizle, orta yolu bulmaya calismak en guzeli canim..
Gidiyor kilolar canim :)
Sarelleyle iliskinizin bozulmasina sevindim :)
Cok guzel bir menu canim :)
Ablacim neyi var kayinpederinin, iyi mi simdi durumu?
Canim yediklerin sagliksiz degil ama az az cok cesitli yemissin, eski menulerine benzemiyor :)
Sen ne kadar anlayışlı bir eşsinCok tesekkur ederim guzel yorumuna, menulerin cok duzenli canim, sporunuda arttirirsan daha hizli gider kilolarin eminim:)
Neyse yangina korukle gitmeyeyim canim, iyi dusuneyim..
4 yildir gidemiyordu is gucten memlekete esim.
Ailesini ozledi, hazir bir firsat buldu gidiyor, onun acisindan bakayim...
Harika yuruyuse cok mutlu oldum:)
Menunde guzel canim..
Ne guzel yardim etmissin canim, iyilik yap denize at..
Cok kadin single mom burada da, oyle zor hayatlar yasayanlar var ki..
Benim annemde beni yapayalniz buyuttu..
Bence her kadin cok guclu, hele anne olduktan sonra..
Canim biz evlendigimizde is bolumu yaptik, esim calisma hayati ve geri kalan ailemizle ilgili her turlu seyi ustleniyor.
Ev ve cocuklarla ilgili her seyde bende..
Yurt disinda yasiyoruz , onun is hayati oldukca zor, aksam 8den once eve nadir gelebiliyor.
Bana yardim edecek hali kalmiyor, bende ev ve cocuklarla ilgili her seyi yukleniyorum.
Burada kimsemiz yok ,baska sekillerde de denedik ev duzenimizi ama en iyi bu sekilde kotarabildik.
Canim tabatayi puanlamamistik ,bu hafta spor yarismasina ara verelim dedik, yeniden spor yarismasina gecince tabatayida puanlayayim:)
Odulun afiyet olsun canim :)
Odul kullanmayacak misin canim?
Masallah menulerine..
Odulun olsun canimmm :)
Tamam canim kendini zorlamani istemem, liste disinda strese girmeden devam edebilirsin:)
Guzel bir menu olmus canim, hamsiyide cok severim:)
Amin canim tesekkurler:)
Afiyet olsun odulun canim :)
Aksam yememissin 1 dilim pizza sorun degil oyuzden canim:)
Çok sevindim bu duruma. Puanlamayı sevememiştim...HATIRLATMA...
Arkadaslar bu hafta spor yarismasina ara verelim dedik.
Bu hafta eslerimizle verdigimiz kilo yuzdelerimize gore yarisiyoruz, eskiden yaptigimiz gibi.
En cok hangi es grubu yuzde olarak fazla kilo verirse onlar 1. olacaklar ve bir tatli odulu kazanacaklar.
Spor puanlarinizi hesaplamak zorunda degilsiniz bu hafta, sadece yaptiginiz egzersizlerinizi menulerinize yazmaniz yeterli.
Allah rahatlık versinBenim icin uyku vakti kizlar, yarin yogun bir gun bizi bekliyor, esimi yolcu edecegim.
Hepinizi opuyorum, gorusmek uzere...
Rakibe mi
Allah kolaylık versin canımSürekli bir yerlerdeydim kaptan maalesef
Bütün 9dan 19.30 a kadar dersim var şu an Aradayım ve tost yiyorum...
İnşallah gitsinler ya
Çok yakın daha yakın hangi zaman oluyor oYoğun bir gün kızlar bugün:) arada uğramaya çalışıyorum :)
Spora başlayamadım ama yakında başlayacağım çok yakın daha da yakın
Güzel menüler güzel eksiler getirin ve birinci olalıııım
Ay ben yanlış mı anladım yoksaCanımm rakipliğimiz kutlu olsuıınn inşallah bu jafta birinci olırız
harikasin canim ben esim evde yokken yapiyorum genelde dalga gecmesin diyeKızlar dün leslie midir nedir ona başladım boş bi odam var orda oğlanla o kadar komiktik ki eşim gidip gelip bakıp gülüyo napyon diye bide o kadar ciddi yapıyorum ki görceniz pehhh hoca halt etmiş yanımdaçok eğlendim hamlarım diye korktum asla hamlamadım bide Aslan ayağımın altında dolanmasa daha güzel yapacaktım
Örnek bir kaptişsin Özlemcim tekrar tebrikler
Sen de çocuklar kreslik yasa gelse rahatlarsın, baslarsin belki de çalışmaya canım. Zaman su gibi akıp geçiyor valla
Canimm
Aman dikkat et yavrum.Havalar erken kararmaya başladı kızlar burda, yürüyüş yolum gece karanlığı oldu
Daha erken çıkmak gerekecek sanırım artık. Cep telefonunun fenerini yaktım yürüyorum
.Tesekkurler canim, simdi kahvaltiyi toplayacagim spora gidecegiz.
Sonra yemek yiyip cocuklari yatirip, esimin bavulunu hazirlayacagiz, saat 4tede onu havaalanina birakacagiz maaile.
Olmaz mi Trden istedigim seyler ama topa tutmayin beni sonra:)
10 tane kitap istedim,bunun haricinde de fistikli sarma, fistikli baklava, ankara simiti ve pogaca istedim.
Canim keyifli yuruyusler, Ankarada havalar nasil Filizcim, uzun kollu mu koyayim esimin bavuluna, kisa kollu mu, yoksa ikiside mi?
Keske olmasaymis hosbesler daha bi hos olurmus menun takimimizin dr u7.35
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kaşar
1 yeşil zeytin
(Gün boyu kahve azıcık sütlü)
13.30
1 kaşarlı tost
16.30
Muz(küçüktü)
1 mandalina(bol ekşili)
Hoşbeş 5tane falan(teneffüslerde birer birer attım çok acıkmıştım..)
1 fındık
19.40
Tavuk suyu çorbası
1 dilim ekmek
3 biber
Spor : 30-40 dk yürüyüş
Su 2L
Yawrukush
200 zıp ı yapamadım henüz ama aklımda
Spor salonundayiz kizlar eliptik yaptim,simdi bisikletteyim,sizin aksaminiz nasil geciyor?
Nasıl geçti peki alışveriş
Menü güzel canım üzüm takıldı gözüme sadecesporun da müthiş. Her daim hareket bu olsa gerek
Ben de çok mutlu oldum canım
Hep birlikte başarıcaz o hedefe ulaşıcaz canım
Sen ne kadar anlayışlı bir eşsingönlünce olsun herşey
Çok sevindim bu duruma. Puanlamayı sevememiştim
Allah rahatlık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?