Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Saç çekme geçen sene olmuştu üstünde durmadık.. işin ilginç yanı evde canımıza okuyan kızım okulda bişey olunca sesini çıkartmıyor

aaa ceza almisim ben, 100 mekik, hemen hallediyorum kaptanim

Iyigeceler kizlar cok kotu bisey oldu suan elim ayagim titrer vaziyette uyumustuk buyuk oglum agladi baya bagira bagira ama su goturdum biberonla ama yatarken iciyordu hep ole icer gozler kapali aglayincada demek bogazina kacti su diye tahmin ediyorum mideside bulanmis olabilir sirt ustu yatarken kusmaya basladi uyku sersemi ne ýapicagimi sasirdim hem agliyor hem kusmaya calisiyor sesimize kucukte uyandi aglamaya basladi ben esime bagiriyorum adam olu gibi duymuyor uykuda ay kusa kusa yatak odasina kadar geldik durttum oyle uyandi kucugun yanina yolladim bende oglani banyoya goturdum ya simdi iyi cok sukur temizledim yatirdim suanda ayagimda ama bu cocuk bi gun benim aklimi alicak valla

Ne güzel ben acıkıyorum bide oğluma yedirirken canım çekiyor zor tutuyorum kendimi tutamadigimda da bir sonraki öğünde frenliyorum kendimi
Bende ya tabaginda kalanlari ozellikle ben yiyorum burda adim cikti o yuzden kuzlar dalga geciyorlar benle menulerim hep oglanin tabagindakiler frenlemek lazim iste yada cok az koymak gerek ben ole cozum buldum yedi yedi yemedigini bekletmeden kedilere
Benim oglumda 29 aylik yeni yeni cumle kurmaya basliyor yavas yavas biaraya getirmeye calisiyor valla ne televizyondan uzaklasiyor nede kitap okutturuyor ama izlediklerini tekrar ediyor ornegin cizgi filmde bediyolarsa onu soylemeye calisiyor
Bugünkü menum
Sabah
Tam bugdayli tost domates 4 yesil zeytin
Aksam
Patlican yemegi
Kavun 4 5 dilim
2 3 turşu
Ince dilim ekmek
Aksam kavun tursu olmamis kuzum aksm tursu odem yapiyor kavunuda 1 saat sonra yemeliydin ara ogun olarak.

Esimmm sen burdamiydin yaa menunu begendim sporda guzel shyunu yazmamissin
Aahhh o cocuklar canim biraz daha sakin olman lazim karsidakininde cocuk oldugunu unutma elbette ki insan cocuguna birsey gelsin istemez ama biraz da rahat olmak lazim benim oglumdan 50 gun buyuk eltimin oglu var yeri geliyor benimki ona vuruyor yeri geliyor onun ki bizimkine vuruyor cocuk onlar eltimde oyle gozler donuyor ama bence cocuk
Kayinvalidem hep anlatir cocuklar sokakta kavgaya tutusmus isin icine aileler girmis aileler mahkemede kavga ederken cocuklar bahcede oyuna baslamis cocuk kavgasi okadar bi bakmissin kavga ediyor bi bakmissin arkanda oynuyor
Canim su az aksam ogununde biraz fazla olmus sanki
eylul 9 menum
sabah 7:30
2 yumurta ,domates,salatalik,kkbeyaz peynir
ara ,sutlu neskahve
oglen 12
salata
ara sutlu neskahve
aksam 4:30
tavuklu patates yemegi 5 yk ,2 yk yogurt
su ,2 lt
spor : 1 saat yuruyus
Yawrukush
@gogo2405
Guzel canim.
Canim sahurda eriste fazla olmus gerci miktari yazmiyor iftardada karpuz olmamis inatla herkese soyluyorum sanadsa soyliyim meyveyi bence 1 saat sonra ara ogun olarak tuketmeliydin
Canim ben bu arkdas mevzusunu yeni ogrendim bide gecen gun bahsetmjstin evet kafa yerinde degil ki allahim yardimcisi olsun zordur onun icin allah kimseye yasatmasin onada acil sigalar veesin ve iyi ki sizin gibi arkadaslara sahip ne mutlu size onu mutlu etmek icin ugrasiyorsunuz insallah tez vakitte iyilesir ozgecim.

Guzel eksi gelicek kaptis senden

oyu canım neyse annesiyle de konuşmuşsun oluyor böyle vakalar... çok üzme kendini.

ah be çok geçmiş olsun... aklın çıkmıştır eminim, neyse her şey tatlıya bağlanmış en azından. vallahi erkeklerin şu uykusunu anlamak güç...
şu an ben de saat 2 ve uykum kaçtı, dedim ki biraz erken yatayım yok ille yatırmıyor sonra uykum kaçıyor o kadar sinirliyim ki... ne haftasonu ne hafta içi hep böyle inanın ağlıycam sinirden. ve çalışıyorum sürekli bilgisayar başında yani artık gözlerim kıpkırmızı

Bide kendileri hemen uykuya ddaliyorlar esim kusarken kalkti simdi 5 dakika gecmeden uykuya daldi ben kalk yer sil ust bas degis cocugu geri uyut bide yeni temizlik yapmistimmm uhuhjhuuiuu
Bu gece bana yine uyku yok anlasilan sabah ola hayrola

Geçmiş olsun ablacım ya ne güzel paniklememissin annelerin uykusu hep hafif olur zaten

Geçmiş olsun ablacım ya ne güzel paniklememissin annelerin uykusu hep hafif olur zaten
Yok kuzu ya en yorgun halimle alkol bile alip yatsam tik seslerine kalkiyorum annelik bole bisey demekki ama panikledim ne yalan soyliyim elim ayagim bosaldi yarin hasta gibi dolanirim ortalarda

Menumu yazim bari

Sabah 09.30

Klasik kahvaltim

Ara
Sekersiz dibek kahvesi

Oglen 15.00
2 kasik Tavuk sote
3 4 kasik pilav

Ara
Yok

Aksam 18.00
Yarim dilim pizza hazir minik olanlardan
Sekersiz cay
Arkadasim geldi ona kurban gittim

Su 3 4 litre olmustur ve soguk buzlu su icim yaniyor kizlar anlamadigim 2 gundur buzlu buzlu iciyorum banamisin demiyor

Spor
Cocuk odasini temizligi kalmisti onu hallettim camasir bulasik tum gun ayaktaydim hala da dinlendigim soylenemez kizlar spor yapmak soyle dursun yururken bacaklarim tutmuyor artik

Birde hersey ust ustte geldi yarin sabah kahvaltiya davetliyiz
Carsamba oglen orurmasina
Persembede yeni elticik adayina oturmaya gidicekmisiz
Esim yarin aksam yada bu aksam evli eltime cocuklu olana gidelim diyor onlar bize geliyormus biz gitmiyormusuz neyseeee bisi demicem
Cumaya bi bosum doldurmak istiyen olursa musaitim bu arada insallah kilo almadan geciricem
Tabi oglum daha kotu olmazsa baktim kotu oluyor butun planlari tek kalemde silerim kimsenin gozunun yasinada bakmam valla

Benim değil canım:) ben de yardıma gittim:)

Allah razı olsun balım 2.gün yorgunluktan sahuru yapamadım canım. Su içip yattım. 2 gündü bitti zaten.

Aşureli diyet yemekleri:) ay süpermiş:)

Kozmogirl17 nasilsiniz canim, midesini usutmus olabilir, baska bir seyde olabilir.
Yaniniza buyukce legen kova gibi bir sey al, tekrar kusarsa diye.
Kusarken hemen yan tarafina cevir..
Gunduz belirti carpti mi gozune?
Birde musamba hayat kurtariyor ben hastalik zamanlarinda nevresimin altina musamba seriyorum en azindan yatagi kurtariyorum..
Acil sifalar, panik yapma, esin uyansada ne kadar yardimi olacak, sen takipte kal canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…