Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Eyvah eyvah sevgili eşim ben ettim sen etme ben de etmemeye çalışacağım bu hafta cuma günü birinci olarak listede görünelim, tartıda bol eksi görelim, aynada belirgin incelme ile giydiğimiz kıyafetleri kendimize daha çok yakıştıralım.

aslında çok kızıyorum kendime bu aralar.. küçücük bebeği olan kadınlar fit fit dolaşıyor.. bakıyorum yiyorlarda bende mi bir sorun var diyorum sonra saçma sapan bir psikolojideyim bu aralar. iştahım da açık.. hala tam olarak motive olamadım.. bir daha kıbrısa bile gitsem bu kadar açılmicam yıl başında kaç kiloysam hala aynı kilodayım..

gider kaptişim gider inşallah :) neler neler gitmediki

menü kötü görünmüyor ama kendime yakıştıramıyorum böyle bir menüyü başkasında görsem nasıl eleştiririm

menüm
sabah
3 minnak yumurta
1 dlm tbe
2 dlm hellim
5 zeytin
salatalık

öğlen
karalahana çorbası
yarım dlm mısır ekmeği 2x4 cm kadar
az kavurma

ara yapamadım fırsat olmadı

akşam
2 sk yeşil fasülye yemeği
3 yk b pilavı
salata
biber
yoğurt

ara
süt

spor
50 dk pilates
50 dk zumba

bugün anaokulunda bir çocuk kızımın koluna kalem batırmış ne yapacağımı şaşırdım.. çok üzüldüm kızarmış biraz derisi yüzülmüş.. biz evde koklamaya kıyamayalım elin oğlu kalem batırsın aradım annesiyle konuştum neyseki olayın ciddiyetinin farkında. uyaracakmış oğlunu.. bi daha olursa gidip o kalemi bi de ben batırcam bakalım nasıl oluyormuş

Okul hiç ara vermemişiz gibi devam ediyor kaptanım :)
Yarın daha yoğun ama bakalım
Bütün aşırı yorucu değildi
Biten bir gün sona bir adım daha:)

kuzum ya çocuktur yapar
İlk günden böyle şeyler hoş olmamış ama alışıyorlar birbirlerine daha
İnşallah bir daha sıkıntı yaşamaz

Ahhh ahhh kalemle kalsalar iyi daha saçlar çekilecek ohoo...

Son düzenleme:
Su az
Klanı güzel :)

Immmmm güzeeeellll

Allah kabul etsin duanda unutma kuzum harikasın

Süper süper süper
Ama sahurda yumurta falan ye kuzum çok az..

Aşure isteriiiiiim

Poğaça ve gazoz hariç güzel kuzum

Bugünkü menum
Sabah
Tam bugdayli tost domates 4 yesil zeytin
Aksam
Patlican yemegi
Kavun 4 5 dilim
2 3 turşu
Ince dilim ekmek
Güzel kuzum maşallah

Ovvvv dün neler olmuş
Neyseki bugün güzel

Minnoş anne seni
Süpersin kuzum

8.00
1 au bardağı su 2 yk yulaf 1 muz kakao dan smoothie

12.00
1 kare mercimek çorbası
Yarım bardak ayran
1 yk pilav+türlü(ikisi evet)

Sütlü kahve
17.30
Biberli domates
3 yk kısır
1 dilim dün bahsettiğim ekmekimsi ürün
1 dilim ekmek
1 kibrit kutusu da tatlı

Su 1,5 falan

Spor
300 zıp cezam
30 dk yürüyüş

Yawrukush

Sabah
5 kasik yogurt yulaf 1 incir chia ve tarcin
2 tam taze ceviz

Ogle
1 wasa kasar peynir domates ve biber tursusu ve ayran

Aksam
1 kase tavuk corba
1kase hunkar begendi
Coban salata
Birazcik ekmek ve sebze izgarada var

Spor 1 saat pilates.
Su bayaga ictim

Eklentiler

• 20190909_104921.webp
    69,3 KB · Görüntüleme: 33
  • 20190909_162722.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 27
  • 20190909_193155.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 27
Iyidir ablacım full arkadaşımdayım vallahi bırakmıyor beni eve gideyim iş yerinden erken çağırıyorlar gidecem mecburen sende ne var ne yok ablacım? Bu arada ben 1 aylık tabloma baktım da bayağı.az gidiyor kilolarım dukan diyetine başlıcam yarından itibaren daha önce onunla güzel ve sarkmadan kilo vermiştim

Iyi akşamlar kızlar günlük menüm
Kahvaltı: 11.00
1 yumurta haşlama 2 dilim peynir 1 yeşilçay bolca maydonoz 5 adet zeytin yarim domates
Öğlen: 14.30
2 kase mercimek çorbası 1 nektarı
Ara öğün: 17.30
2 avuç kuru yemiş türk kahvesi 1 ince dilim karpuz
Aksam: 19.30
tavuk ızgara salata bolca 1 kase yoğurt
1 saat yüzme
4000 adım
2.5 litre su
Birazdan 1 bardak yeşil çay icicem:)

canım pazar hiçç olmamış kahvaltı öğle sonrasıı dikkat lütfenn
canısı senden kek böreğe alışık değiliz ya bir haftadın filan değişik geliyor bana kurtlanmasına koptummm misafir kim vardı ??
geçmiş olsun bu arada
aynen yaa en idealistlerimizden birisi sendin özlettin kendini
Günaydın kızlar şuan iş görüşmesine geldim benim için dua edin
canım nasıl geçti ALLAH hayırlı kapılar açsın inş
canımm çok sağoll, bu arada geçmişe gittim ama göremedim manzara fotoğraflar hepiniz harikaydınız
madamesnow canımm biz yine eşiz memnun kaldım bu haftada eş olmaktan
canım eşimmmmmm ben de çok sevindimmm en az geçen haftaki kadar iyi oluruz umarımm
SAHUR
2 YUMURTA
1 DİLİM PEYNİR
SÖĞÜŞ

AKŞAM
SEBZE YEMEĞİ
YOĞURT @madamesnow @Yawrukush @Kozmogirl17 @stitch @fmad kanadali35
canım son gün hariç iyi amaaa günlük menü yazsan çok daha faydalı olur hem sana hem takımımız adına kuzumm

iyiyim çok şükür kendi adıma kaptan yoluna giriyor işler daha doğrusu adapte oluyor insan bi şekilde ölüm va deyip geçmek lazım galiba
yosun cipsi nasıl oluyor acaba kaptan ?
menü kötü değil bence ama reçel yerine tahin pekmez filan daha iyi olabilirdi belki
Esim dun gece ulasti Ankaraya evet canim.Cok sukur hallediyorum her seyi, Allah saglik versin de gerisi bir sekilde halloluyor..Sende ne var ne yok?Dinlenebildin mi canim?
aminnn kolay gelsin kaptişş
canım menü iyi, ooo salçalardan isteriz :)))
ooo özlem gidermece harikaa

böyle menünün böyle kalori olması efsoo

iftar hiç olmamış canım birden şeker yeyince daha çok iştahın açılır

Bugünkü menum
Sabah
Tam bugdayli tost domates 4 yesil zeytin
Aksam
Patlican yemegi
Kavun 4 5 dilim
2 3 turşu
Ince dilim ekmek
canım çok az değil mi dikkat et kendine lütfenn
oooo maşallah sana harikasın çok iyi hepsi

69 dan sonra alınıyor 72 z or ünlü. Belkide dah av iyi olacak benim kız biraz miz miz
Bu senede oyun çocuğu olsun anaokulu A gidip geleceğiz
kolay gelsin canım ALLAH yardımcınız olsun
bence fena değil menü ama spor canım ? önceki günkü menü hiç olmamış
ya canım sorma benim oturduğum yerdeki hatunlar hppp öyle.. geçen bi ezik hissetme mevzusu var ya ondan aslında insan kendine kızıyor neden yapamıyorum diyee
sporu de menüyü de beğendim
cano akşam ağır olmuş biraz ama saatlerin erken olması ve sporla toplamaya çalışmışsın
caanım akşam olmamış sanki biraz çok geldi

kızlar menüm:
sahur: birer kase barbunya, annemin kendi yaptığı tam buğdaylı erişteden (lorlu), yarımdan az yumurta, yeşillik, domates, salatalık
iftar: bir kaseden az mercimek çorbası, üç kaşık aynı makarnadan, 4 tane pırasa köftesi, biraz salata,bir hurma, küçük bir dilim karpuz

spordan sonra: bir çay b kefir, bir hurma

su: 2 l

spor: kaptan kendime cezam ve senn verdiğin toplam 260 m ve 50 squat (30 u ağırlıklı) ağırlıkla ve lastikle çeşitli fitness ve pilates hareketleri yaptım bugün karışık ve ev işleri vardı..

april22 Yawrukush Kozmogirl17 stitch

Burdayım kaptanımmm misafirim vardı da telefonu elime alamadım

canım kahvaltılık nasıl hazırladın yazabilirmisin
Patlıcanlı olanı patlıcanları tamamen soydum ve minik minik küp küp doğradım tuzlu suda beklettim daha sonra kırmızı kapya biberleri ve istege baglı miktarda acı bıberlerı de minik minik doğradım tencereye 4 bardak sıvı yağ ve 2 bardak sirke koydum. ve o yağda önce bıberlerı kızarttım sonra onları alıp patlıcanları ekledim Patlıcanlar da kızardıktan sonra tekrar biberleri koyup harmanladım. Biraz daha öyle piştikten sonra maydanoz sarımsak tuzunu ekledim. sıcak sıcak kavanozlara koyup ağzını kapatıp ters Çevirdim cok guzel oluyor bu kozlemeden farkı yok

Kizlar son birkac saattir aktif olamadim, enerjim cekildi diyebilirim.
Arkadaslarimla konustum ya kamerali, bir arkadasim 2 ay once kanser oldugunu ogrendi yazmistim sizede.
Yarin doktora gidecek, kemoterapi baslayacak, onu neselendirelim derken epey keyfim kacti, cokta uzun konustuk, agladida cok..Oyle iste..Akliniza gelirse arkadasim icin dua edin olur mu..ismi Betul, 2 kuzusu var onunda..
Allah evlatlarina, sevdiklerine bagislasin, tum hastalara sifalar versin...
Simdi Akini almaya gidiyoruz okula, donuste alintilarimi yazacagim.
Menulerinizi yazmissiniz cok guzel, hepinize iyi geceler, iyi istirahatler diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…