Usutmus canim heralde simdi biraz rahatladi 3 kez cikardi gunduz istahsizdi pekte bisey yoktu bide hep yatmak istiyordu pek cani bisey ypmk istemiyordu .esimi ilk o panikle kaldirdim sonrakilerde pek kalkmadi oda ilkinde sesimize ufakta uyanincs ona seslendimKozmogirl17 nasilsiniz canim, midesini usutmus olabilir, baska bir seyde olabilir.
Yaniniza buyukce legen kova gibi bir sey al, tekrar kusarsa diye.
Kusarken hemen yan tarafina cevir..
Gunduz belirti carpti mi gozune?
Birde musamba hayat kurtariyor ben hastalik zamanlarinda nevresimin altina musamba seriyorum en azindan yatagi kurtariyorum..
Acil sifalar, panik yapma, esin uyansada ne kadar yardimi olacak, sen takipte kal canim...
gecmis olsun benim kizda atesliUsutmus canim heralde simdi biraz rahatladi 3 kez cikardi gunduz istahsizdi pekte bisey yoktu bide hep yatmak istiyordu pek cani bisey ypmk istemiyordu .esimi ilk o panikle kaldirdim sonrakilerde pek kalkmadi oda ilkinde sesimize ufakta uyanincs ona seslendim
Yoğun geçiyor minimalist ile tanıştım onu değerlendiriyorumCanim cuma ve cumartesi menulerin guzel olmus, ama pazar bebek partisinden oturu bozulmus:)
Nasilsin, isler gucler nasil ?
Yok aldatmiyorum bakıp cikiyorum bütün gruplara.Baska gruplara girdigini gordum, yoksa bizi aldatiyor musun canim :)
Ogle sonrasi menusu olmamis canim, bugun guzel yuruyus yapmissin neyseki sevindim :)
Nasil gecti misafirlerinle gamzecim, cumartesi oldulun olmus, pazar gunun guzel:)
Saglikli yemek tarifi yazdin mi canim, yazmalisin en gec carsamba gunu, yoksa takim ceza alacak..
Canim kolay gelsin oldukca yogunsun..
Bizide ihmal etme ama :)
Instagram sayfanizin adi neydi bu arada bende takip etmek istiyorum:)
@pembecanavar veKozmogirl17 arkadaslarimiz 1. oldular:)
Canim nasil gecti is gorusmen, her sey yolunda mi?
Allah kabul etsin canim, nasilsin?
Yavas yavas duzenin oturacak eminim canim, nasil gecti gunun bugun?
cumaya kadar gider bu kucucuk arti :)
Bu menu kotu degil ki kuzum :)
Ellerine saglik canim benim...
Menu cok guzel canim, yeni diyet yemeklerin hayirli olsun, saglikli yemek tarifide yazmissin tesekkur ederim :)09 EYLÜL 2019 PAZARTESİ MENÜ
sabah bizzat köyden katıksız yapılmış pestil, çok ince kesilmiş bir dilim pastırma kadar düşünün. elma ve kayısı vs ile yapılmış acur mu ne bişeyler de varmış içinde sabah diyet harici bundan 2-3 lokma alacağım
09:00 ıspanaklı gül böreği salatalık ve domatez
11:00 1 adet muz
13:00 fırında uskumru balığı yanında kinoalı gojy berryli mevsim salata
16:30 aşure
18.30 mercimek ve bulgur pilavı
1.100 kalorilik menü bu şekilde
aşureyi de koyuyorum nasıl da güzel yapmışlar ama menü boyutları tadımlık
Allah kabul etsin canim, istar menusu olmus ama gazoz, pogaca ve tatli diyeti bozmus..Pazartesi menüsü
04 30 sahur
1.5 yumurta
Domates
Salatalık
5 zeytin
1 tane üçgen peynir
Su
İftar
4 yemek kaşığı kadar bulgur pilavı
Br adet karnıyarık
Yarım gazoz su üzüm
Bide son anda anlamsızca poğaça yedim telefona bakarken gereksiz bi şekilde
Bir dilim de sultansarması tatlısı (sütlü)
Sagol canim seninde mubarek olsun..Bu arada aşure günümüz mübarek olsunn
Hallolur yavas yavas tugbacim, bende iyiyim cok sukur canim, bildigin gibi..Eh canim tam degil ama yerlestik sayilir sen nasilsin
Cok az yemissin yine kuzumm..Bugünkü menum
Sabah
Tam bugdayli tost domates 4 yesil zeytin
Aksam
Patlican yemegi
Kavun 4 5 dilim
2 3 turşu
Ince dilim ekmek
Canim simdi ilk haftan bu alisman zaman alacak..Sağol tatlımiçmiş gibi oldum ☺
Aşure yapmak tehlikeli, çok bereketli illa ki eve kalıyor. Geçen sene yapmıştım herkese verdim ama bir tencere eve kaldı
Cıss yani
Özlemcim sen çalıştığın yerde nasıl yemekler yapıyorsun? Türk yemekleri yapiyomusun?
Ben de özledim canım ama bu hafta adaptasyonla gecicek. Tempo hızlı geldi bana. Dün okula hazırlıkla geçti vaktim. Bugün de okulun ilk günü (öğrenciler geçtiğimiz hafta yoktu, sadece 5ler uyum için gelmişlerdi) sayılır. Nöbetçiydim bir de. Nöbet aradan çıktı ama çok yordu beni. Geçen seneden tanımadığım sınıflar var, bir kısmıyla da yarın tanışıcaz. Dersler 7.40da başlıyor. Yani erken yatmam lazım artik.
Bu arada ders programim çok kötü, kendi çocuklarım haftada 2 veya 3 gün geç gitmek zorunda kalicak
Yediklerime de dikkat edemiyorum, sanki birden birşey oldu irademe, tam bir kilo aldım.
Bir sordun bin ah işittin özgecim tam öyle oldu
Oyyy ne guzel gorunuyor bu cesit cesit yemekler...isyerin de yapmiyom canim turk yemekleri , Eki Görüntüle 2305824 Eki Görüntüle 2305825 Eki Görüntüle 2305826
Boylesi bencede onun icin daha iyi olur canim, guzel bir sene gecirmenizi diliyorum..69 dan sonra alınıyor 72 z or ünlü. Belkide dah av iyi olacak benim kız biraz miz miz
Bu senede oyun çocuğu olsun anaokulu A gidip geleceğiz
Canim cuma tartildiktan sonra takimda dileyen herkes, sadece yarismayi kazananlar degil, 1 ogun dilediklleri seyleri yiyebilirler.Bunun cezasi yok, sadece dikkat etmemiz gereken sey cuma ya da cumartesi gunu bu odul ogununu yapmamiz gerekiyor ki yeni haftaya kilosuz, artisiz baslayabilelim..Kaptan ödül günü cumartesi mi oluyor
. Sadece kazan an lar mı yiyebiliyor
Teşekkür ederimSu az
Klanı güzel :)
Immmmm güzeeeellll
Allah kabul etsin duanda unutma kuzum harikasın ♥
Süper süper süper ♥♥
Ama sahurda yumurta falan ye kuzum çok az..
Aşure isteriiiiiim
Poğaça ve gazoz hariç güzel kuzum
Güzel kuzum maşallah
Ovvvv dün neler olmuş
Neyseki bugün güzel
Minnoş anne seni♥
Süpersin kuzum
Teşekkür ederim canımcanım pazar hiçç olmamış kahvaltı öğle sonrasıı dikkat lütfenn
canısı senden kek böreğe alışık değiliz ya bir haftadın filan değişik geliyor banakurtlanmasına koptummm misafir kim vardı ??
geçmiş olsun bu arada
aynen yaa en idealistlerimizden birisi sendin özlettin kendini
canım nasıl geçti ALLAH hayırlı kapılar açsın inş
canımm çok sağoll, bu arada geçmişe gittim ama göremedim manzara fotoğraflar hepiniz harikaydınız
canım eşimmmmmm ben de çok sevindimmm en az geçen haftaki kadar iyi oluruz umarımm
canım son gün hariç iyi amaaa günlük menü yazsan çok daha faydalı olur hem sana hem takımımız adına kuzumm
iyiyim çok şükür kendi adıma kaptan yoluna giriyor işler daha doğrusu adapte oluyor insan bi şekilde ölüm va deyip geçmek lazım galiba
yosun cipsi nasıl oluyor acaba kaptan ?
menü kötü değil bence ama reçel yerine tahin pekmez filan daha iyi olabilirdi belki
aminnn kolay gelsin kaptişş
canım menü iyi, ooo salçalardan isteriz :)))
ooo özlem gidermece harikaa
böyle menünün böyle kalori olması efsoo
iftar hiç olmamış canım birden şeker yeyince daha çok iştahın açılır
canım çok az değil mi dikkat et kendine lütfenn
oooo maşallah sana harikasın çok iyi hepsi
kolay gelsin canım ALLAH yardımcınız olsun
bence fena değil menü ama spor canım ? önceki günkü menü hiç olmamış
ya canım sorma benim oturduğum yerdeki hatunlar hppp öyle.. geçen bi ezik hissetme mevzusu var ya ondan aslında insan kendine kızıyor neden yapamıyorum diyee
sporu de menüyü de beğendim
cano akşam ağır olmuş biraz ama saatlerin erken olması ve sporla toplamaya çalışmışsın
caanım akşam olmamış sanki biraz çok geldi
Teşekkür ederim canımMenu cok guzel canim, yeni diyet yemeklerin hayirli olsun, saglikli yemek tarifide yazmissin tesekkur ederim :)
Allah kabul etsin canim, istar menusu olmus ama gazoz, pogaca ve tatli diyeti bozmus..
Sagol canim seninde mubarek olsun..
Hallolur yavas yavas tugbacim, bende iyiyim cok sukur canim, bildigin gibi..
Cok az yemissin yine kuzumm..
Canim simdi ilk haftan bu alisman zaman alacak..
Erken yatar erken kalkarsin..
Duzenin oturur Filizcanim.Kizlari esinin okula birakma ihtimali yok mu?
Kolayliklar diliyorum guzel arkadasim, eminim sen ustesinden geleceksin..
Oyyy ne guzel gorunuyor bu cesit cesit yemekler...
Somon hele bayildimmm :)
Ellerine saglik marifetli arkadasim..
Boylesi bencede onun icin daha iyi olur canim, guzel bir sene gecirmenizi diliyorum..
Canim cuma tartildiktan sonra takimda dileyen herkes, sadece yarismayi kazananlar degil, 1 ogun dilediklleri seyleri yiyebilirler.Bunun cezasi yok, sadece dikkat etmemiz gereken sey cuma ya da cumartesi gunu bu odul ogununu yapmamiz gerekiyor ki yeni haftaya kilosuz, artisiz baslayabilelim..
pazar gunu menun biraz is arkadaslarindan oturu bozulmus canim ama pazartesi menun guzel olmus.Dün yine sabah haşlanmış yumurtalı, peynirli, domatesli kahvaltımı yaptım ardından çorba içmeyi planladığım öğle yemeği iş yeri arkadaşlarım ve yöneticilerim strese bağlı bir yeme atağı geçirdikleri için biraz kalorili oldu, domates soslu makarna yaptık iş yerinde ve onu yemiş olduk sonra bir arkadaşımız kağıt helva arasına dondurma hazırlamış ondan da yarım yedim, erkek arkadaşımla da şekersiz, yağsız, unsuz yaptığım browniden küçük bir dilim yedim yanında sade soda içtim. Akşam yemeği yemedim zaten yemeye halim de kalmamıştı
Spor olarak 10.000 adım attın dün.
Bugünkü Menüm ise
Sabah (09.00)
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 kapya biber
Yarım salatalık
Biraz süzme peynir biraz da lor peynir
Ara öğün (11.00)
1 fincan Türk kahvesi
1 kare bitter çikolata
Öğle (13.00)
3 kaşık süzme yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesi
Üzerine böğürtlen ve yarım muz koyup hindistan cevizi serptim
Ara öğün (16.30)
1 fincan yeşil çay
1 avuç kabak çekirdeği
Akşam (19.00)
5 yemek kaşığı sebze yemeği
3 yemek kaşığı süzme yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
Akşamdan sonra bir şey yemedim, yemeyi de düşünmüyorum. Bugün de spor olarak 10700 adım attım.
Canim kendine kizma, tatile gittin, yazin 2 cocugun pesinde kostun, diyet duzenin bozuldu, cok normal bunlar.aslında çok kızıyorum kendime bu aralar.. küçücük bebeği olan kadınlar fit fit dolaşıyor.. bakıyorum yiyorlarda bende mi bir sorun var diyorum sonrasaçma sapan bir psikolojideyim bu aralar. iştahım da açık.. hala tam olarak motive olamadım.. bir daha kıbrısa bile gitsem bu kadar açılmicam yıl başında kaç kiloysam hala aynı kilodayım..
gider kaptişim gider inşallah :) neler neler gitmediki
menü kötü görünmüyor ama kendime yakıştıramıyorum böyle bir menüyü başkasında görsem nasıl eleştiririm
Gayet guzel bir menu ve 1 bucuk saatten fazla spor, daha ne olsun kuzum :)menüm
sabah
3 minnak yumurta
1 dlm tbe
2 dlm hellim
5 zeytin
salatalık
öğlen
karalahana çorbası
yarım dlm mısır ekmeği 2x4 cm kadar
az kavurma
ara yapamadım fırsat olmadı
akşam
2 sk yeşil fasülye yemeği
3 yk b pilavı
salata
biber
yoğurt
ara
süt
spor
50 dk pilates
50 dk zumba
Canim cok uzuldum, gelmis gecmis ve son olsun umarim..bugün anaokulunda bir çocuk kızımın koluna kalem batırmışne yapacağımı şaşırdım.. çok üzüldüm kızarmış biraz derisi yüzülmüş.. biz evde koklamaya kıyamayalım elin oğlu kalem batırsın aradım annesiyle konuştum neyseki olayın ciddiyetinin farkında. uyaracakmış oğlunu.. bi daha olursa gidip o kalemi bi de ben batırcam bakalım nasıl oluyormuş
Ha gayret canim benim , hepimiz sana guveniyoruz :)Okul hiç ara vermemişiz gibi devam ediyor kaptanım :)
Yarın daha yoğun ama bakalım
Bütün aşırı yorucu değildi
Biten bir gün sona bir adım daha:)
Aksam yediklerin diyetlik degil ama cok az miktarda yemissin, sporunu da yapmissin bugun ceza yok :))8.00
1 au bardağı su 2 yk yulaf 1 muz kakao dan smoothie
12.00
1 kare mercimek çorbası
Yarım bardak ayran
1 yk pilav+türlü(ikisi evet)
Sütlü kahve
17.30
Biberli domates
3 yk kısır
1 dilim dün bahsettiğim ekmekimsi ürün
1 dilim ekmek
1 kibrit kutusu da tatlı
Su 1,5 falan
Spor
300 zıp cezam
30 dk yürüyüş
Yawrukush
Tamamdir canim takipteyim :)
Senden yeniden menu gormek ne guzel canim benim, guzel bir gun olmus bugun :))Sabah
5 kasik yogurt yulaf 1 incir chia ve tarcin
2 tam taze ceviz
Ogle
1 wasa kasar peynir domates ve biber tursusu ve ayran
Aksam
1 kase tavuk corba
1kase hunkar begendi
Coban salata
Birazcik ekmek ve sebze izgarada var
Spor 1 saat pilates.
Su bayaga ictim
Dukan diyetini deneyebilirsin canim, dukan ile kilo veren arkadaslarimiz oldu onceden takimda...Iyidir ablacım full arkadaşımdayım vallahi bırakmıyor beni eve gideyimiş yerinden erken çağırıyorlar gidecem mecburen sende ne var ne yok ablacım? Bu arada ben 1 aylık tabloma baktım da bayağı.az gidiyor kilolarım dukan diyetine başlıcam yarından itibaren daha önce onunla güzel ve sarkmadan kilo vermiştim
Guzel menu ve spor canim :)Iyi akşamlar kızlar günlük menüm
Kahvaltı: 11.00
1 yumurta haşlama 2 dilim peynir 1 yeşilçay bolca maydonoz 5 adet zeytin yarim domates
Öğlen: 14.30
2 kase mercimek çorbası 1 nektarı
Ara öğün: 17.30
2 avuç kuru yemiş türk kahvesi 1 ince dilim karpuz
Aksam: 19.30
tavuk ızgara salata bolca 1 kase yoğurt
1 saat yüzme
4000 adım
2.5 litre su
Birazdan 1 bardak yeşil çay icicem:)
Canim en dogrusu bu , olum var bu hayatta, her sey olacagina variyor, uzme canini..canım pazar hiçç olmamış kahvaltı öğle sonrasıı dikkat lütfenn
canısı senden kek böreğe alışık değiliz ya bir haftadın filan değişik geliyor banakurtlanmasına koptummm misafir kim vardı ??
geçmiş olsun bu arada
aynen yaa en idealistlerimizden birisi sendin özlettin kendini
canım nasıl geçti ALLAH hayırlı kapılar açsın inş
canımm çok sağoll, bu arada geçmişe gittim ama göremedim manzara fotoğraflar hepiniz harikaydınız
canım eşimmmmmm ben de çok sevindimmm en az geçen haftaki kadar iyi oluruz umarımm
canım son gün hariç iyi amaaa günlük menü yazsan çok daha faydalı olur hem sana hem takımımız adına kuzumm
iyiyim çok şükür kendi adıma kaptan yoluna giriyor işler daha doğrusu adapte oluyor insan bi şekilde ölüm va deyip geçmek lazım galiba
yosun cipsi nasıl oluyor acaba kaptan ?
menü kötü değil bence ama reçel yerine tahin pekmez filan daha iyi olabilirdi belki
aminnn kolay gelsin kaptişş
canım menü iyi, ooo salçalardan isteriz :)))
ooo özlem gidermece harikaa
böyle menünün böyle kalori olması efsoo
iftar hiç olmamış canım birden şeker yeyince daha çok iştahın açılır
canım çok az değil mi dikkat et kendine lütfenn
oooo maşallah sana harikasın çok iyi hepsi
kolay gelsin canım ALLAH yardımcınız olsun
bence fena değil menü ama spor canım ? önceki günkü menü hiç olmamış
ya canım sorma benim oturduğum yerdeki hatunlar hppp öyle.. geçen bi ezik hissetme mevzusu var ya ondan aslında insan kendine kızıyor neden yapamıyorum diyee
sporu de menüyü de beğendim
cano akşam ağır olmuş biraz ama saatlerin erken olması ve sporla toplamaya çalışmışsın
caanım akşam olmamış sanki biraz çok geldi
Yine harika bir menu Ozlemcim :)
Canim Allah kabul etsin , cok guzel bir gun olmus diyetin icin, tebrik ediyorum..kızlar menüm:
sahur: birer kase barbunya, annemin kendi yaptığı tam buğdaylı erişteden (lorlu), yarımdan az yumurta, yeşillik, domates, salatalık
iftar: bir kaseden az mercimek çorbası, üç kaşık aynı makarnadan, 4 tane pırasa köftesi, biraz salata,bir hurma, küçük bir dilim karpuz
spordan sonra: bir çay b kefir, bir hurma
su: 2 l
spor: kaptan kendime cezam ve senn verdiğin toplam 260 m ve 50 squat (30 u ağırlıklı) ağırlıkla ve lastikle çeşitli fitness ve pilates hareketleri yaptım bugün karışık ve ev işleri vardı..
@april22Yawrukush Kozmogirl17 @stitch
Amin canim, insallah tez zamanda arkadasimda, tum sifa bekleyen hastalarda sifa bulurlar...Bende ya tabaginda kalanlari ozellikle ben yiyorum burda adim cikti o yuzden kuzlar dalga geciyorlar benlemenulerim hep oglanin tabagindakiler frenlemek lazim iste yada cok az koymak gerek ben ole cozum buldum yedi yedi yemedigini bekletmeden kedilere
Benim oglumda 29 aylik yeni yeni cumle kurmaya basliyor yavas yavas biaraya getirmeye calisiyor valla ne televizyondan uzaklasiyor nede kitap okutturuyor ama izlediklerini tekrar ediyor ornegin cizgi filmde bediyolarsa onu soylemeye calisiyor
Aksam kavun tursu olmamis kuzum aksm tursu odem yapiyor kavunuda 1 saat sonra yemeliydin ara ogun olarak.
Esimmm sen burdamiydin yaa menunu begendim sporda guzel shyunu yazmamissin
Aahhh o cocuklar canim biraz daha sakin olman lazim karsidakininde cocuk oldugunu unutma elbette ki insan cocuguna birsey gelsin istemez ama biraz da rahat olmak lazim benim oglumdan 50 gun buyuk eltimin oglu var yeri geliyor benimki ona vuruyor yeri geliyor onun ki bizimkine vuruyor cocuk onlar eltimde oyle gozler donuyor ama bence cocuk
Kayinvalidem hep anlatir cocuklar sokakta kavgaya tutusmus isin icine aileler girmis aileler mahkemede kavga ederken cocuklar bahcede oyuna baslamis cocuk kavgasi okadar bi bakmissin kavga ediyor bi bakmissin arkanda oynuyor
Canim su az aksam ogununde biraz fazla olmus sanki
Guzel canim.
Canim sahurda eriste fazla olmus gerci miktari yazmiyor iftardada karpuz olmamis inatla herkese soyluyorum sanadsa soyliyim meyveyi bence 1 saat sonra ara ogun olarak tuketmeliydin
Canim ben bu arkdas mevzusunu yeni ogrendim bide gecen gun bahsetmjstin evet kafa yerinde degil ki allahim yardimcisi olsun zordur onun icin allah kimseye yasatmasin onada acil sigalar veesin ve iyi ki sizin gibi arkadaslara sahip ne mutlu size onu mutlu etmek icin ugrasiyorsunuz insallah tez vakitte iyilesir ozgecim.
Ay insallah canim bugunde acayip az yedim, kendime sasiyorum :)Guzel eksi gelicek kaptis senden
Canim menun kotu degil, yarim dilim pizza diyetini bozmaz..Menumu yazim bari
Sabah 09.30
Klasik kahvaltim
Ara
Sekersiz dibek kahvesi
Oglen 15.00
2 kasik Tavuk sote
3 4 kasik pilav
Ara
Yok
Aksam 18.00
Yarim dilim pizza hazir minik olanlardan
Sekersiz cay
Arkadasim geldi ona kurban gittim
Su 3 4 litre olmustur ve soguk buzlu su icim yaniyor kizlar anlamadigim 2 gundur buzlu buzlu iciyorum banamisin demiyor
Spor
Cocuk odasini temizligi kalmisti onu hallettim camasir bulasik tum gun ayaktaydim hala da dinlendigim soylenemez kizlar spor yapmak soyle dursun yururken bacaklarim tutmuyor artik
Birde hersey ust ustte geldi yarin sabah kahvaltiya davetliyiz
Carsamba oglen orurmasina
Persembede yeni elticik adayina oturmaya gidicekmisiz
Esim yarin aksam yada bu aksam evli eltime cocuklu olana gidelim diyor onlar bize geliyormus biz gitmiyormusuz neyseeee bisi demicem
Cumaya bi bosum doldurmak istiyen olursa musaitim bu arada insallah kilo almadan geciricem
Tabi oglum daha kotu olmazsa baktim kotu oluyor butun planlari tek kalemde silerim kimsenin gozunun yasinada bakmam valla
Nasil istersen :)Yok canım söylemedim. Söylemeyeyimde
Hay Allah ne oldu takimin kuzularina sizede cok gecmis olsun canim, nasil simdi durumu?gecmis olsun benim kizda atesli, ilacta icmiyo sabah ciyim bu gece bende
GOrdim gordum ,benden kacar mi hic :))Yoğun geçiyor minimalist ile tanıştım onu değerlendiriyorum
Menulerini duzenl yaz gulum, sen kacamak yapiyorsun aralarda ondan gitmiyor bence, birde masa basi isin var, egzersiz firsatin olmuyor..Ben bu sebeplerden oldugunu dusunuyorum..Ya ben niye kilo veremiyorum resmen deliriyorum
İnsulinle savaş.
Ama nerde....
Az yiyorum da gitmiyor
Spor yapıyorum gitmiyor
Bu ay son hedef 84 olmalıydı gitmiyor
Cildiracam
Nasil simdi, iyi degil mi Ozlemim, insallah guzelce dinlenir bir seycigi kalmaz...Gunaydin millet biz uyandık(cok uyumusuz gibi)4 yen sonra rahatlagi oglum uyudu hala da uyuyor kanadali35 canim siz nasil oldunuz sizede gecmis olsun.
İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
Kozmogirl17 | |||||||
Mavi boncukkk | |||||||
Gonulmeyvesi | 10 DK YURUYUS | ||||||
LaMademoiselle | |||||||
Harpy | |||||||
kanadali35 | |||||||
Yawrukush | |||||||
Patlicanmoru | |||||||
stitch | |||||||
Madamesnow | |||||||
Falanfilannnn | |||||||
gogo2405 | |||||||
Pembecanavar | |||||||
besive | |||||||
fmad | |||||||
Cool_lime | |||||||
Akrrep | |||||||
april22 | |||||||
ayeyldz | |||||||
Metem | |||||||
Tomrs | |||||||
pomegranate_ |
Çok güzelPAZARTESI MENUM
SABAH 9.30DA
2 haslanmis yumurta
1 salatalik, yarim avokado, 4 minik havuc
2 dilim pastirma
1 kk peynir
4 yesil zeytin
50 kalorilik pita ekmegi
OGLEN 12.30DA
1 kucuk corba kasesinin icinde sulu kofte (patatessiz)
ARA 13.30DA
Filtre kahve
2 kare bitter
AKSAM 17.30DA
Karidesli salata (domates,salatalik, havuc, iceberg, avokado)
ARA 19DA
2 minik mandalina
SU: 2 lt su
SPOR: 1 saat cocuk okula birakip alirken fiks yuruyus, 1 saat ev isi, 2.30-4.30 arasi 2 saat parkta cocuk pesinden kosma, 6-7 arasi bir saat oyuncakcida yurume..(Ayaklarimin alti agriyor, hatta zonkluyor...)
Ellssa
Sana iyi uykular canımKizlar hepinize gunaydinlar, mutlu ,saglikli, keyifli birgun gecirmenizi diliyorum.
Kozmogirl17 , kanadali35 kizlar insallah kuzulariniz dinlenir, iyilesir, sizlerde kendinize gelirsiniz, acil sifalar.
Sabaha gorusmek uzere..
Allah acil şifalar versin canımKizlar son birkac saattir aktif olamadim, enerjim cekildi diyebilirim.
Arkadaslarimla konustum ya kamerali, bir arkadasim 2 ay once kanser oldugunu ogrendi yazmistim sizede.
Yarin doktora gidecek, kemoterapi baslayacak, onu neselendirelim derken epey keyfim kacti, cokta uzun konustuk, agladida cok..Oyle iste..Akliniza gelirse arkadasim icin dua edin olur mu..ismi Betul, 2 kuzusu var onunda..
Allah evlatlarina, sevdiklerine bagislasin, tum hastalara sifalar versin...
Simdi Akini almaya gidiyoruz okula, donuste alintilarimi yazacagim.
Menulerinizi yazmissiniz cok guzel, hepinize iyi geceler, iyi istirahatler diliyorum..
Kuzum inşallah düzelir bunlar senin gözün yine üstünde olsun tabi prensesinSaç çekme geçen sene olmuştu üstünde durmadık.. işin ilginç yanı evde canımıza okuyan kızım okulda bişey olunca sesini çıkartmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?