Bozma canim, ayni azimle devam..İşte bozma lüksüm yok. Bozarsam en başa dönerim25 gündür yapıyorum. Başa dönmem kendime büyük kötülük olur
Sizinlede olsun canim, tum takimimizla olsun guzellikler..Güzellikler seninle olsun
FitFiliz nasilsin Filizim sen merak ettim ve ozledim..
@madamesnow nasil oldun canim?
Gonulmeyvesi nasil gidiyor diyet canim?
F Falanfilannnn yerlesebildin mi Tugbacim?
@gogo2405 ablacim dinlenebildin mi?
@besive nasil gecti gunun canisi?
@fmad bugunde yogun muydun kuzum, adapte olabildin mi okula?
@ayeyldz canim biraz katilimin dustu sanki, nerelerdesin canim?
@Metem sen nasilsin, gunun nasil gecti?
pomegranate_ dun ugrayamadin takima , diyet nasil gidiyor canim?
@klbk33 nerelerdesin canim?
@DeryaOnDiet ozledik Deryacim, tatilin umarim coook guzel geciyordur...
Eh canim tam degil ama yerlestik sayilir sen nasilsinFitFiliz nasilsin Filizim sen merak ettim ve ozledim..
vay asure afiyet olsun09 EYLÜL 2019 PAZARTESİ MENÜ
sabah bizzat köyden katıksız yapılmış pestil, çok ince kesilmiş bir dilim pastırma kadar düşünün. elma ve kayısı vs ile yapılmış acur mu ne bişeyler de varmış içinde sabah diyet harici bundan 2-3 lokma alacağım
09:00 ıspanaklı gül böreği salatalık ve domatez
11:00 1 adet muz
13:00 fırında uskumru balığı yanında kinoalı gojy berryli mevsim salata
16:30 aşure
18.30 mercimek ve bulgur pilavı
1.100 kalorilik menü bu şekilde
aşureyi de koyuyorum nasıl da güzel yapmışlar ama menü boyutları tadımlık
gazoz , pogaca,tatliPazartesi menüsü
04 30 sahur
1.5 yumurta
Domates
Salatalık
5 zeytin
1 tane üçgen peynir
Su
İftar
4 yemek kaşığı kadar bulgur pilavı
Br adet karnıyarık
Yarım gazoz su üzüm
Bide son anda anlamsızca poğaça yedim telefona bakarken gereksiz bi şekilde
Bir dilim de sultansarması tatlısı (sütlü)
Sağol tatlım
Aşure yapmak tehlikeli, çok bereketli illa ki eve kalıyor. Geçen sene yapmıştım herkese verdim ama bir tencere eve kaldıkimse asure yapmiyo mu ben yapip komsulara dagitayim diyorum hepside yabanci,
Ben de özledim canım ama bu hafta adaptasyonla gecicek. Tempo hızlı geldi bana. Dün okula hazırlıkla geçti vaktim. Bugün de okulun ilk günü (öğrenciler geçtiğimiz hafta yoktu, sadece 5ler uyum için gelmişlerdi) sayılır. Nöbetçiydim bir de. Nöbet aradan çıktı ama çok yordu beni. Geçen seneden tanımadığım sınıflar var, bir kısmıyla da yarın tanışıcaz. Dersler 7.40da başlıyor. Yani erken yatmam lazım artik.FitFiliz nasilsin Filizim sen merak ettim ve ozledim..
Ben de özledim canım ama bu hafta adaptasyonla gecicek. Tempo hızlı geldi bana. Dün okula hazırlıkla geçti vaktim. Bugün de okulun ilk günü (öğrenciler geçtiğimiz hafta yoktu, sadece 5ler uyum için gelmişlerdi) sayılır. Nöbetçiydim bir de. Nöbet aradan çıktı ama çok yordu beni. Geçen seneden tanımadığım sınıflar var, bir kısmıyla da yarın tanışıcaz. Dersler 7.40da başlıyor. Yani erken yatmam lazım artik.
Bu arada ders programim çok kötü, kendi çocuklarım haftada 2 veya 3 gün geç gitmek zorunda kalicak
Yediklerime de dikkat edemiyorum, sanki birden birşey oldu irademe, tam bir kilo aldım.
isyerin de yapmiyom canim turk yemekleri ,Sağol tatlımiçmiş gibi oldum ☺
Aşure yapmak tehlikeli, çok bereketli illa ki eve kalıyor. Geçen sene yapmıştım herkese verdim ama bir tencere eve kaldı
Cıss yani
Özlemcim sen çalıştığın yerde nasıl yemekler yapıyorsun? Türk yemekleri yapiyomusun?
Ben de özledim canım ama bu hafta adaptasyonla gecicek. Tempo hızlı geldi bana. Dün okula hazırlıkla geçti vaktim. Bugün de okulun ilk günü (öğrenciler geçtiğimiz hafta yoktu, sadece 5ler uyum için gelmişlerdi) sayılır. Nöbetçiydim bir de. Nöbet aradan çıktı ama çok yordu beni. Geçen seneden tanımadığım sınıflar var, bir kısmıyla da yarın tanışıcaz. Dersler 7.40da başlıyor. Yani erken yatmam lazım artik.
Bu arada ders programim çok kötü, kendi çocuklarım haftada 2 veya 3 gün geç gitmek zorunda kalicak
Yediklerime de dikkat edemiyorum, sanki birden birşey oldu irademe, tam bir kilo aldım.
Bir sordun bin ah işittin özgecim tam öyle oldu
kahvalti tarizi , katring yapiyorum , menuleri musteri bellirliyo ben yapiyorum restauranta calismiyorum .isyerin de yapmiyom canim turk yemekleri , Eki Görüntüle 2305824 Eki Görüntüle 2305825 Eki Görüntüle 2305826
FitFiliz nasilsin Filizim sen merak ettim ve ozledim..
69 dan sonra alınıyor 72 z or ünlü. Belkide dah av iyi olacak benim kız biraz miz mizAaa kac aylik baslaniyor ki 1. sinifa?
Hayirlisi olsun canim, onun icin daha iyi olur umarim.
Seneye daha rahat bir yil olur onun icin belki..
Kaptan ödül günü cumartesi mi oluyorOdul gununde 1 kase yiyebilirsin canim..
Ama programimi hic bozmayayim dersen o ayri tabi :))
isyerin de yapmiyom canim turk yemekleri , Eki Görüntüle 2305824 Eki Görüntüle 2305825 Eki Görüntüle 2305826
Muhteşem gözüküyorlar canım ellerine sağlık,kahvalti tarizi , katring yapiyorum , menuleri musteri bellirliyo ben yapiyorum restauranta calismiyorum .,gelnelde somon , lazanya ,pilav, sebze istiyolar cogunluk salata yapiyorum.
Dün değil de bugünkü çok güzel olmuş değerli eşim, eğer iddialı olmak istiyorsan eşleşme listelerinde, benim yerime de gayret etmelisinDün yine sabah haşlanmış yumurtalı, peynirli, domatesli kahvaltımı yaptım ardından çorba içmeyi planladığım öğle yemeği iş yeri arkadaşlarım ve yöneticilerim strese bağlı bir yeme atağı geçirdikleri için biraz kalorili oldu, domates soslu makarna yaptık iş yerinde ve onu yemiş olduk sonra bir arkadaşımız kağıt helva arasına dondurma hazırlamış ondan da yarım yedim, erkek arkadaşımla da şekersiz, yağsız, unsuz yaptığım browniden küçük bir dilim yedim yanında sade soda içtim. Akşam yemeği yemedim zaten yemeye halim de kalmamıştı
Spor olarak 10.000 adım attın dün.
Bugünkü Menüm ise
Sabah (09.00)
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 kapya biber
Yarım salatalık
Biraz süzme peynir biraz da lor peynir
Ara öğün (11.00)
1 fincan Türk kahvesi
1 kare bitter çikolata
Öğle (13.00)
3 kaşık süzme yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesi
Üzerine böğürtlen ve yarım muz koyup hindistan cevizi serptim
Ara öğün (16.30)
1 fincan yeşil çay
1 avuç kabak çekirdeği
Akşam (19.00)
5 yemek kaşığı sebze yemeği
3 yemek kaşığı süzme yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
Akşamdan sonra bir şey yemedim, yemeyi de düşünmüyorum. Bugün de spor olarak 10700 adım attım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?