Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Pizza hariç güzel :)

Güzel:)

Afiyet olsun canım menun guzel

Kazaylami oldu bende asla 3 istemem diyorum kazaya kurban gitmezsem tabi esinin yarim gun calismasi guzel tabi birde sabirliysa benim esim 8 8 calisiyor sabah 7 de cikiyor aksam 9 da geliyor benimkilerinde biri 29 aylik biri 10 aylik
bir ve iki planlıydı üc numara sürpriz yumurta :) yani işin buyuk kısmı bana kalıyor onu bazen bebegi tut buyugunu wc ye götür sunu karıstır bunu giydir gibi komutlu calıstırabiliykrum :))
hos bulduk canım merhaba nasılsın bugun :)
Burda emziren annelerimiz var onlar da güzel kilolar veriyorlar canım sende çok güzel vereceğine inanıyorum:)
yaaa kimler var bilmek isterim emzirdilten snra bi baygınlık geliyor bana tatlı krizi gibi fikir alıyım onların menüle
hayırlı olaun canım bebegin saglıkla kucahına alırsım inş

hosgeldin , bende emziriyorum canim 5 aylik bebis , kurtulursun kilolardan
merhabaa kanadada mısın sen de nekadar cok yurt dısı arkadas varmıs burda cok sevindim halimizden anlarız böylece bebegin de hayırlı ugurlunolsuj canım menülerine bakarım bana da fikir olur ben cok saldım emziririken yiyim süt olsun yok yemedim ondan olmuyorlar falan cok kilo aldım simdi toparlamak istiyorum nasıl gidiyor senin verebiliyor musun haftalık
merhaba özge evet ben de gurbetteyim bu aksam tam da üstüne geldi bu gurbet meselesi uyuya kalmıstım bi uyandım uyku sersemi sanki babaevindeymişim de uyanıp anne babamı arıyorum evde nereye gitti annem babam diyip 3 tane oda dolaştım (( sonra kafam yerine geldi içten ice cok üzülüyorum ve özlüyorum heralde ama günlük telaştan üstüne düşemeyşnce böyle biincaltıma yansıyormsanırım :/

Neyse emziriyorum ve hamileyim diye cok saldımö cok zaten dogumlarım üst üste oldu birinin kilosunu verdim derken yine hamile kaldım falan evlişik hayatım hamilelik ve ondan kalan kilolarımı vermeklengecti yani

Cok gec oldu malum üc cocuk ev iş güc derken ancak yazabiliyorum arkadaslar bu gunler bşraz alışma evrem oldugu icin menülerim tam randımanlı degil ama toparlarım inş en gec bir haftaya

Ac karnına bir bardak limonlu yesil cay
Sabah
3 kasık kuymak
Kasar
Domates

Ara ceyrek elma

Oglen
salata
Havuc tarator 3 kasık

Aksam 19.00
1 tane fındıklı kömbe dogal pekmzden yapılmıstı dosardaydım arkadaslar eve gelince de gec olunca baskanbşrsey yiyemedim malesef

merhaba canim evet kanadadayim , buraya baslayali bir ay oldu 5 kilo vermisim , burayi takip edersen verirsin kilo,

Sağol canım iyiyim :)

Az yemişsin sanki canım

Kuzum güzel ve erken yemişsin güzel

Masallah kuzum kasi biyerlerini nazar degmesin hic bos durmayi sevmiyorsun dimi

1 tanecik en ufaklarindan cigborek 1 tanecikte milfoy karabugdaymisss pehhh
Persembe olmasaydi iyiydi..

Yine ödemim var gibi hissdyorum
Kiraz sapı içsem mi acaba
Bebek düşünüyoruz da
gebelik oluşmuşsa şayet bi zararı olur mu acaba
Canim bilgim yok kiraz sapi hakkinda, sende bilmiyorsan icme bence..

Valla anam benim resmen beni sabote ediyor karabugdaya karsi kadin annemle iletisimimi kesmem lazim
Yedim ama cok az yani ahahahahannda a bakin kalanlar ustunu kapattim gozum gormesin diye vallaEki Görüntüle 2306938
Yine iyi kurtarmissin canim...

Cok karbonhidratli bir menu olmus canim..

Aksamkiler olmasa cok guzel bir menuydu:)

kızlar menüm ve akşam yemeğim
şimdi gidiyorum eşimle ilgileniyim
Guzel menu canim :)

Oylesine bir deneyim olsun dedim Filizim..
Testi yapiyorlar 48 saat sonra tekrar hastaneye gidiyorsun sonuc icin.
Bugun bu yasal islerim tamamen bitecek diye umuyorum...
Sen nasilsin canim, nasil gecti ilk haftan?

Cok guzel bir persembe menusu canim :)

Umarim daha kotu olmadin canim, nsilsin iyi misin?

Cok guzel bir menu canim :)

Anladım canım iyi bari meyveni aksatma o zaman

Ayy valla çok güzeldi kaptişim ben yaptım diye demiyorum kendimi aşmışım
Mezun olunca tarif isterim canim :)

Guzel bir menu olmus canim :)

Gayet guzel Feyzos :)

Canim carsamba gunu pizza yemissin ama tum gun dogru durust bir sey yememissin o yuzden kalori olarak diyete uygun yediklerin.
Dunku menunde gayet guzel canim :)

Nasilsin canim, menulerin oldukca guzel devam ediyor.
Kursta, islerinde durumlar nasil?
Firsat buldukca sohbetede gel :)

Canim yasadiklarini cok iyi anliyorum, bende benzer ruyalar goruyorum..
Ama bir seyde gelmiyor elimden, hayatta oyle hizli akiyor ki sanki bu yogunluk, bu kosturmacalar bir nebze unutturuyor uzakliklari..
Herkes saglikli ve iyi olsun, tek duam bu..
Kilolarda gidecek eminim, merak etme..

Aksam kombe yerine daha saglikli bir yemek olsa guzel olurdu canim ama ilk gun icin, hemde disarida oldugun icin gayet guzel menun :)

Nasil gecti canim kuzunun okulunda?
Menun guzel olmus :)

Gunaydin canm ben emziriyorum. Kızm 2 yaşında. Sana tavsiyem çok basit ve krizlerin önüne geçiyor. Emzikli ir diken sonra hemen 1bardak şu iç. Çok faydasını goreceksin

PERSEMBE MENUM
SABAH 9.30DA

1 haslanmis yumurta
5 yesil zeytin
birkac dilim domates, salatalik, yarim avokado
1 avuc kadar snappeas (yesil fasulye gibi bir sebze)
50 kalorilik tam bugday pita ekmegi

OGLEN 13DE

1 kucuk yemek tabagi tavuklu bamya

ARA14DE
Filtre kahve
1 hurma

AKSAM 18DE

Yarim yemek tabagindan biraz fazla tavuklu kabak yemegi
1 kepce mercimek corbasi

SU: 2 lt
SPOR: Gun icinde bol bol adimlama, yuruyus.
Ellssa

Harika 

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

PERSEMBE GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Kozmogirl171ODK ELIPTIK200IA
Mavi boncukkk
Gonulmeyvesi10 DK YURUYUS10 DK Y SPOR ?10DK Y
LaMademoiselleSPOR? SPOR?
Harpy200IA
kanadali35MUAF10 DK Y
Yawrukush300IA
Patlicanmoru
stitch
Madamesnow
FalanfilannnnMUAFMUAF MUAF
gogo2405
Pembecanavar
besive
fmad
Cool_lime
MigiMadid SPOR?
Akrrep
april22
ayeyldzMUAF
Metem100M
Tomrs15DK Y
pomegranate_
Huzurvermeyolunda SPOR?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…