Pizza hariç güzel :)İyi geceler kızlar bugün az az girebildim geçmişi de okuyamadım malesef
Menulerimi paylasayim
11 Eylül Çarşamba
Sabah
1 haşlama yumurta
1 dlm ekmek
Öğle
Yarimdan 1 dilim fazla armut
1 tane mürdüm eriği
Akşam
Çeyrek pizza
Su 3 litreden fazla
Spor 250 ip atlama
12 Eylül Perşembe menüm
Sabah
1 kk süzme peynir
1 domates
2 salatalık
Öğle
1 tabak kurufasulye
1 dilim ekmek
Yarım kase yoğurt
Akşam
2 yemek kaşığı pilav
2 yemek kaşığı kurufasulye
Su 2 litre
Yarım saat yürüyüş
50 mekik
100 ip atlama
Güzel:)Merhaba kızlar, çok sık giremesem de menüleri paylaşmaya devam. Yarın tartı günü, heyecanlıyım bir hafta oldu tartılmayalı. Önceden olsa ben her sabah tartılırdım :) Cuma Zayıflama Yarışması bana sabırlı olmayı da öğretiyor. :)
Bugünkü menüm
Sabah (7.30) (Kahvaltımı artık evden çıkmadan yapmaya karar verdim hem saat olarak daha erken oluyor hem de yediklerimi öğleye kadar daha iyi sindirebiliyorum. )
1 haşlanmış yumurta
1 dilim çok tahıllı ekmek
Biraz süzme peynir
1 yemek kaşığı lor peyniri
2 küçük kare kaşar peyniri
1 zeytin
Domates, kapya biber, salatalık
Ara Öğün (10.45)
1 fincan şekersiz Türk kahvesi
1 tane hurma
Öğle (13.00)
Haşlanmış brokoli üzerine kekikli ve kırmızı biberli yoğurt döktüm, biraz da tuz lezzetli bir öğle yemeği oldu. :)
Ara Öğün (16.30)
2 avuç kabak çekirdeği
1 fincan yeşilçay
Akşam (19.00)
4 yemek kaşığı yumurtalı menemen
Bol limonlu yeşil salata
Akşam yemeği sonrası başka bir şey yemedim, spor olarak da pek sayılmaz belki ama işe gidiş gelişte duraklarda erken inip 6000 adıma tamamladım toplam adımımı. :)
Herkese bol eksili günler diliyorum.
Afiyet olsun canım menun guzelMerhaba kızlar, çok sık giremesem de menüleri paylaşmaya devam. Yarın tartı günü, heyecanlıyım bir hafta oldu tartılmayalı. Önceden olsa ben her sabah tartılırdım :) Cuma Zayıflama Yarışması bana sabırlı olmayı da öğretiyor. :)
Bugünkü menüm
Sabah (7.30) (Kahvaltımı artık evden çıkmadan yapmaya karar verdim hem saat olarak daha erken oluyor hem de yediklerimi öğleye kadar daha iyi sindirebiliyorum. )
1 haşlanmış yumurta
Biraz süzme peynir
1 zeytin
Ara Öğün (10.45)
1 tane hurma
Öğle (13.00)
Haşlanmış brokoli üzerine kekikli ve kırmızı biberli yoğurt döktüm, biraz da tuz lezzetli bir öğle yemeği oldu. :)
Ara Öğün (16.30)
2 avuç kabak çekirdeği
1 fincan yeşilçay
Akşam (19.00)
Bol limonlu yeşil salata
Akşam yemeği sonrası başka bir şey yemedim, spor olarak da pek sayılmaz belki ama işe gidiş gelişte duraklarda erken inip 6000 adıma tamamladım toplam adımımı. :)
bir ve iki planlıydı üc numara sürpriz yumurta :) yani işin buyuk kısmı bana kalıyor onu bazen bebegi tut buyugunu wc ye götür sunu karıstır bunu giydir gibi komutlu calıstırabiliykrum :))Kazaylami oldu bende asla 3 istemem diyorum kazaya kurban gitmezsem tabi esinin yarim gun calismasi guzel tabi birde sabirliysa benim esim 8 8 calisiyor sabah 7 de cikiyor aksam 9 da geliyor benimkilerinde biri 29 aylik biri 10 aylik
hos bulduk canım merhaba nasılsın bugun :)Hoşgeldiiiiin
yaaa kimler var bilmek isterim emzirdilten snra bi baygınlık geliyor bana tatlı krizi gibi fikir alıyım onların menüleBurda emziren annelerimiz var onlar da güzel kilolar veriyorlar canım sende çok güzel vereceğine inanıyorum:)
hayırlı olaun canım bebegin saglıkla kucahına alırsım inşyok canım hiç düşünmüyorum öyle birşey. babyshower cinsiyet partisi pek tarzım değil.hem zaten gurbet ellerdeyiz ailemizden uzak pekte bir anlamı olmaz diye düşünüyorum ayy zaten birşeyler almamak için zor tutuyorum kendimi ..cinsiyet belli olmadığı hiç hiç kıyafet alamıyorum
merhabaa kanadada mısın sen de nekadar cok yurt dısı arkadas varmıs burda cok sevindim halimizden anlarız böylecehosgeldin , bende emziriyorum canim 5 aylik bebis , kurtulursun kilolardan
merhaba özge evet ben de gurbetteyim bu aksam tam da üstüne geldi bu gurbet meselesi uyuya kalmıstım bi uyandım uyku sersemi sanki babaevindeymişim de uyanıp anne babamı arıyorum evde nereye gitti annem babam diyip 3 tane oda dolaştımIyiyiz ablacim biraktigin gibi sende ne var ne yok?
Canim gec saatte hemde miktar olarak cok kacmis tarhana ve fistik..
Bir daha canin isterse erken vakitte az miktarda ye:)
Cok guzel canim, okudugun kitaptan parcalar paylasabilirsin elbette bizimle..
Bilgiye her zaman aciz :)
Canim cok dusuk kalorili diyet yapiyorsun bu hafta o yuzden..
Birde simdi bu hafta cok iyi eksi gelecek, sonra haftaya buna devam etmeyecegin icin, yine kilon artacak..
Bence 1400-1500 kalorinin altinda bir diyet yapma kuzum..
Olay sadece diyet degil saglikli bir diyet yapmak..
Sagligina dikkat et kuzummm...
Makarna cok guzel miydi kuzum :))
Neyse sporlar iyi Allahtan :)
Hosgeldin aramiza canim, ben Ozge ,31 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, Abdde yasiyorum, beden egitimi ogretmeniyim :)
Allah bagislasin canim cocuklarini, sende gurbet kususun..
Takimda cok yurtdisinda yasayan arkadasimiz var.
Beraber guzelce gidecek kilolalarimiz merak etme :)
merhaba canim evet kanadadayim , buraya baslayali bir ay oldu 5 kilo vermisimmerhabaa kanadada mısın sen de nekadar cok yurt dısı arkadas varmıs burda cok sevindim halimizden anlarız böylecebebegin de hayırlı ugurlunolsuj canım menülerine bakarım bana da fikir olur ben cok saldım emziririken yiyim süt olsun yok yemedim ondan olmuyorlar falan cok kilo aldım simdi toparlamak istiyorum nasıl gidiyor senin verebiliyor musun haftalık
merhaba özge evet ben de gurbetteyim bu aksam tam da üstüne geldi bu gurbet meselesi uyuya kalmıstım bi uyandım uyku sersemi sanki babaevindeymişim de uyanıp anne babamı arıyorum evde nereye gitti annem babam diyip 3 tane oda dolaştım(( sonra kafam yerine geldi içten ice cok üzülüyorum ve özlüyorum heralde ama günlük telaştan üstüne düşemeyşnce böyle yansıyormsanırım :/
Neyse emziriyorum ve hamileyim diye cok saldımö cok zaten dogumlarım üst üste oldu birinin kilosunu verdim derken yine hamile kaldım falan evlişik hayatım hamilelik ve ondan kalan kilolarımı vermeklengecti yani
bir ve iki planlıydı üc numara sürpriz yumurta :) yani işin buyuk kısmı bana kalıyor onu bazen bebegi tut buyugunu wc ye götür sunu karıstır bunu giydir gibi komutlu calıstırabiliykrum :))
hos bulduk canım merhaba nasılsın bugun :)
yaaa kimler var bilmek isterim emzirdilten snra bi baygınlık geliyor bana tatlı krizi gibi fikir alıyım onların menüle
hayırlı olaun canım bebegin saglıkla kucahına alırsım inş
Tadı nasıııııl çok merak ediyorum
Az yemişsin sanki canımCok gec oldu malum üc cocuk ev iş güc derken ancak yazabiliyorum arkadaslar bu gunler bşraz alışma evrem oldugu icin menülerim tam randımanlı degil ama toparlarım inş en gec bir haftaya
Ac karnına bir bardak limonlu yesil cay
Sabah
3 kasık kuymak
Kasar
Domates
Ara ceyrek elma
Oglen
salata
Havuc tarator 3 kasık
Aksam 19.00
1 tane fındıklı kömbe dogal pekmzden yapılmıstı dosardaydım arkadaslar eve gelince de gec olunca baskanbşrsey yiyemedim malesef
Persembe olmasaydi iyiydi..Masallah kuzum kasi biyerlerini nazar degmesin hic bos durmayi sevmiyorsun dimi
1 tanecik en ufaklarindan cigborek 1 tanecikte milfoykarabugdaymisss pehhh
Canim bilgim yok kiraz sapi hakkinda, sende bilmiyorsan icme bence..Yine ödemim var gibi hissdyorum
Kiraz sapı içsem mi acaba
Bebek düşünüyoruz da
gebelik oluşmuşsa şayet bi zararı olur mu acaba
Yine iyi kurtarmissin canim...Valla anam benim resmen beni sabote ediyor karabugdaya karsi kadinannemle iletisimimi kesmem lazim
Yedim ama cok az yani ahahahahannda a bakin kalanlar ustunu kapattim gozum gormesin diye vallaEki Görüntüle 2306938
Cok karbonhidratli bir menu olmus canim..12 eylül menüsü
Sabah 2 adet kavurmalı yumurta
Bir simit
Zeytin
Çay
Öğle yok.
İkindi davet vardı kendimi olabildiğince tuttum
Ve sen pek yemiuosun yaa yoksa diyettemisin dedi ev sahibesi
Bende biraz dikkay etmeye çalışıyorım dedim ama yedim resmen
İki tane içli.köfte biri patatesli
2yk kısır
Bi tane poğaça en küçüğünü seçtim
Bir dilim de revani
Revaniyi yeme sebebim acı biber turşusu yedim inanılmaz acı geldi onu bastırmak için
Dahada bişey yemiyorum bugün inşallah artılı gelmem yarınn
Çok korkuyormm gelince tartıldım aynı kilomdayım o kadar yememe rağmen
Keşke yarın 100 gram da olsa eksi görsemm
Aksamkiler olmasa cok guzel bir menuydu:)Kizlar isin ilginci kalori olarak karabugday daha fazla gozukuyor menumde yani aksamki cigborek ve milfoy daha az kalori ama daha fazla yag iceriyor baksaniza tabi yedigim 100 gr mi tam olarak onu bilmiyorum karabugdayda
Persembe menum
Eki Görüntüle 2306943 Eki Görüntüle 2306944 Eki Görüntüle 2306945 Eki Görüntüle 2306946
2 lt su
30 dak eliptik
Gun boyu evde kosturmaca
Guzel menu canim :)kızlar menüm ve akşam yemeğim
şimdi gidiyorum eşimle ilgileniyim
Oylesine bir deneyim olsun dedim Filizim..Özgecimmm çok sevindim, inşallah iyi geçer sınavın güzelim. Bize de yazarsın süreç başlayınca
Tüberküloz testi ne zaman sonuclanirmis? Sana da iş çıktı ama daha önce de dediğin gibi tedbirli olmaları güzel
Cok guzel bir persembe menusu canim :)Iyi akşamlar kızlar günlük menüm
Kahvaltı: 1 dilim peynir 1 bardak kahve yulaf kepekli aksam yaptığım krepten kalanı yedim 4tane suda haşlanmış sosis
Öğlen: tavuk şiş 1 kutu ayran biraz çiğ sogan yarim domates
Aksam: tavuk suyu çorbası 2 kase 1 kase yoğurt
1.5 litre su
2 saate yakın arkadaşımla yürüyüş yaptım:)
Umarim daha kotu olmadin canim, nsilsin iyi misin?Evet canım az da olsa egzersiz yaptım şiödi
40 mekik çektim
20 kere bacak açma jereketi yaptım
12 şer kere bacak hateketleri
10 kere yine kalça ve bacak egzersizi
Şimdi nedem bilmiyorum üzerime bi halsizlik çöktü midem bulanıyor
Cok guzel bir menu canim :)12 eylül menum
Sabah 9
2haslanmis yumurta. 9 siyah zeytin. Bir tabak salata. 1 incir reçeli
11 civarı ar i
Bir kase tarha na aşı.
Öğle sonrası 3 gibi
Bir avuç fıstık. Küçük ciltim üzüm.bir kara erik
Akşam 6 bucuk
3yk bulgur pilavı. Bir kase domates salata.
2litre şu
Öğle 20 dk yuruyus
Akşam 1saat yuruyus
Mezun olunca tarif isterim canim :)Anladım canım iyi bari meyveni aksatma o zaman
Ayy valla çok güzeldi kaptişim ben yaptım diye demiyorum kendimi aşmışım
Guzel bir menu olmus canim :)Menüm
Sabah
1 bdk süt
2 yk yulaf
1 yk kuru dut
8 badem
Öğlen
Çorba
Dönerli salata
Ara
Nektarin 1 bdk proteinli süt
Akşam
3 sk kıymalı patlıcan yemeği
1 dlm tbe
3 yk yoğurt
3 üzüm
Spor yok bugün total body ye girmedim çünkü duş alacak ekipmanımı getirmemiştim
Biraz yürüyüş var ama bir kısmında tel yanımda değildi teldeki 4000 adım
Gayet guzel Feyzos :)Perşembe
08.00
1 bardak süt az kakao 1(1,5) yk yulaf 1 muz
11.45
Domates çorbası yarım kase
Yarım şeftali
1 yk bulgur pilavı
2-3 yk patatesli et yemeği(eti fazlaydı)
18.00
Domatesli biber
2 dilim ruşeymli ekmek
2 tk kuşburnu reçeli
2 kaşar
3 yeşil zeytin
1 yk közlenmiş kırmızı biber
21.00
Muz(canım nasıl istedi)
Su 2,5L
Spor
30-40 dk yürüyüş
Yawrukush
Canim carsamba gunu pizza yemissin ama tum gun dogru durust bir sey yememissin o yuzden kalori olarak diyete uygun yediklerin.İyi geceler kızlar bugün az az girebildim geçmişi de okuyamadım malesef
Menulerimi paylasayim
11 Eylül Çarşamba
Sabah
1 haşlama yumurta
1 dlm ekmek
Öğle
Yarimdan 1 dilim fazla armut
1 tane mürdüm eriği
Akşam
Çeyrek pizza
Su 3 litreden fazla
Spor 250 ip atlama
12 Eylül Perşembe menüm
Sabah
1 kk süzme peynir
1 domates
2 salatalık
Öğle
1 tabak kurufasulye
1 dilim ekmek
Yarım kase yoğurt
Akşam
2 yemek kaşığı pilav
2 yemek kaşığı kurufasulye
Su 2 litre
Yarım saat yürüyüş
50 mekik
100 ip atlama
Nasilsin canim, menulerin oldukca guzel devam ediyor.Merhaba kızlar, çok sık giremesem de menüleri paylaşmaya devam. Yarın tartı günü, heyecanlıyım bir hafta oldu tartılmayalı. Önceden olsa ben her sabah tartılırdım :) Cuma Zayıflama Yarışması bana sabırlı olmayı da öğretiyor. :)
Bugünkü menüm
1 haşlanmış yumurta
Biraz süzme peynir
1 zeytin
Ara Öğün (10.45)
1 tane hurma
Öğle (13.00)
Ara Öğün (16.30)
2 avuç kabak çekirdeği
1 fincan yeşilçay
Akşam (19.00)
Bol limonlu yeşil salata
Canim yasadiklarini cok iyi anliyorum, bende benzer ruyalar goruyorum..merhabaa kanadada mısın sen de nekadar cok yurt dısı arkadas varmıs burda cok sevindim halimizden anlarız böylecebebegin de hayırlı ugurlunolsuj canım menülerine bakarım bana da fikir olur ben cok saldım emziririken yiyim süt olsun yok yemedim ondan olmuyorlar falan cok kilo aldım simdi toparlamak istiyorum nasıl gidiyor senin verebiliyor musun haftalık
merhaba özge evet ben de gurbetteyim bu aksam tam da üstüne geldi bu gurbet meselesi uyuya kalmıstım bi uyandım uyku sersemi sanki babaevindeymişim de uyanıp anne babamı arıyorum evde nereye gitti annem babam diyip 3 tane oda dolaştım(( sonra kafam yerine geldi içten ice cok üzülüyorum ve özlüyorum heralde ama günlük telaştan üstüne düşemeyşnce böyle biincaltıma yansıyormsanırım :/
Neyse emziriyorum ve hamileyim diye cok saldımö cok zaten dogumlarım üst üste oldu birinin kilosunu verdim derken yine hamile kaldım falan evlişik hayatım hamilelik ve ondan kalan kilolarımı vermeklengecti yani
Aksam kombe yerine daha saglikli bir yemek olsa guzel olurdu canim ama ilk gun icin, hemde disarida oldugun icin gayet guzel menun :)Cok gec oldu malum üc cocuk ev iş güc derken ancak yazabiliyorum arkadaslar bu gunler bşraz alışma evrem oldugu icin menülerim tam randımanlı degil ama toparlarım inş en gec bir haftaya
Ac karnına bir bardak limonlu yesil cay
Sabah
3 kasık kuymak
Kasar
Domates
Ara ceyrek elma
Oglen
salata
Havuc tarator 3 kasık
Aksam 19.00
1 tane fındıklı kömbe dogal pekmzden yapılmıstı dosardaydım arkadaslar eve gelince de gec olunca baskanbşrsey yiyemedim malesef
Nasil gecti canim kuzunun okulunda?
Gunaydin canm ben emziriyorum. Kızm 2 yaşında. Sana tavsiyem çok basit ve krizlerin önüne geçiyor. Emzikli ir diken sonra hemen 1bardak şu iç. Çok faydasını goreceksinbir ve iki planlıydı üc numara sürpriz yumurta :) yani işin buyuk kısmı bana kalıyor onu bazen bebegi tut buyugunu wc ye götür sunu karıstır bunu giydir gibi komutlu calıstırabiliykrum :))
hos bulduk canım merhaba nasılsın bugun :)
yaaa kimler var bilmek isterim emzirdilten snra bi baygınlık geliyor bana tatlı krizi gibi fikir alıyım onların menüle
hayırlı olaun canım bebegin saglıkla kucahına alırsım inş
Harika PERSEMBE MENUM
SABAH 9.30DA
1 haslanmis yumurta
5 yesil zeytin
birkac dilim domates, salatalik, yarim avokado
1 avuc kadar snappeas (yesil fasulye gibi bir sebze)
50 kalorilik tam bugday pita ekmegi
OGLEN 13DE
1 kucuk yemek tabagi tavuklu bamya
ARA14DE
Filtre kahve
1 hurma
AKSAM 18DE
Yarim yemek tabagindan biraz fazla tavuklu kabak yemegi
1 kepce mercimek corbasi
SU: 2 lt
SPOR: Gun icinde bol bol adimlama, yuruyus.
Ellssa
İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
Kozmogirl17 | 1ODK ELIPTIK | 200IA | |||||
Mavi boncukkk | |||||||
Gonulmeyvesi | 10 DK YURUYUS | 10 DK Y | 10DK Y | ||||
LaMademoiselle | |||||||
Harpy | 200IA | ||||||
kanadali35 | 10 DK Y | ||||||
Yawrukush | 300IA | ||||||
Patlicanmoru | |||||||
stitch | |||||||
Madamesnow | |||||||
Falanfilannnn | |||||||
gogo2405 | |||||||
Pembecanavar | |||||||
besive | |||||||
fmad | |||||||
Cool_lime | |||||||
MigiMadid | |||||||
Akrrep | |||||||
april22 | |||||||
ayeyldz | |||||||
Metem | 100M | ||||||
Tomrs | 15DK Y | ||||||
pomegranate_ | |||||||
Huzurvermeyolunda |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?