Seviyorum filizi kisss seni eslememismiyim git esini bull
limon at suyunun icine , regl oncesi olur oyle canisiSusuyorum susuyorum susuyorummmm cok su icmek istiyorum sisiyorum ama susuzlugum gitmiyor her bir yanimi sivilceler basti genc ergenler gibiyim neden bole mutsuzum bugun sanki ustumde bi anormallik var sanırim reglim geliyor...
ikiside kucuk canim , normal boyle dusunmen , ben evde durmaya calisiyorum oyuzden ,kinetix kumumuz var evde lisa baya oyalaniyo onlan ,Resmen bugun cocuklarla disari ciktim hayata küstüm be bu hatayi niye hep yapiyorum
Eşim var tabi görmesin bunlarıSeviyorum filizi kisss seni eslememismiyim git esini bull
İçtiğin su olsun kuzu, en azından saftirik ben gibi regl bahanesiyle çeyrek künefeyi gömmemmişsin (oops bu bi itiraf olduSusuyorum susuyorum susuyorummmm cok su icmek istiyorum sisiyorum ama susuzlugum gitmiyor her bir yanimi sivilceler basti genc ergenler gibiyim neden bole mutsuzum bugun sanki ustumde bi anormallik var sanırim reglim geliyor...
Only_Eylul ne farklı bir işin varmiş canım. Çok zor mu? Bunaldığın zamanlar oluyordur sanırım
Kolaygelsin canim.Olmaz olur mu ama seviyorum işimi sanırım..Üstesinden geliyorum bir şekilde
Misirin kalorisi yüksek diye biliyorum bide çok yedim ablacım sayalim bence ödüleCanim ben haftada birkac gun spor salonuna gitmeye calisiyorum.
Hergun cok cok fazla yuruyus yapiyorum.
Evde leslie yapan arkadslarimiz var, youtubeda videolari var.
Hic bir sey yapamazsak evde hayali ip atlama, mekik, squat gibi egzersizlerle gunu kurtarmaya calisiyoruz.
Beslenmede herkesin farkli aslinda ama genel olarak karbonhidrati (kotu karbonhidratlar, un, seker) kesebildigimiz kadar kesip, sebzeli, proteinli, saglikli karbonhidratli menuler yapmaya calisiyoruz:)
Canim sanada ,kuzunada masallah diyeyim birkez daha.
Biraz daha toparlandin mi?
Gozlerimiz yollarda bekliyoruz canim, ne zaman istersen buradayiz :)
Canim ben kendi adima (takimdaki cogu arkadasta aynisini yapiyor) saglikli ve duzenli beslenip, hergun egzersiz yaparak kilo veriyorum.
Gunde 2 lt suyumu iciyorum, zaten kilolar bu sekilde gidiyor..
Detoks yapabilirsin canim , belki yardimci olur kilo vermene :)
Gozunaydin ablacim regli gelmis, pogacalar olmasaymis ne guzel bir menuymus :)
Ellerine saglik canisi, @Akrrep 6. olmusuz canim :))
Insallah bir sIkInti cikmaz canim..
Ellerine saglik tekrar Ozlemim..
@LaMademoiselle bu hafta esiz kuzucum :)
Odulun dibi olmus :))
Afiyet olsun bebek..
Misir cok kotu olmamis ama madem odul diyorsun, odule sayalim canim..
Afiyet olsun canim, yine guzel bir menu, oglen neden yemedin?
Canim bu sabah nasilsin , her sey yolunda mi?
Agrin sizin var mi?
Ahahhshs bu menu ne kiz allah iyiligini versin valla tam cuma menusu harikaaa
5 adet bulgur pilavi nasil oluyor tatlim kasiktir dimi oo odulun afiyet olsun.
Odulunu kullanmamissin canim
Gunaydin kizlar afyonum anca patladi valla iyi uykular ozgecim mutlu hafta sonlari
yarisinida bana verseydinİçtiğin su olsun kuzu, en azından saftirik ben gibi regl bahanesiyle çeyrek künefeyi gömmemmişsin (oops bu bi itiraf oldu)
Hic iyi degilim canim sorma her yerim mosmor olmus yuruyemiyorum ama doktora da gidemedimsehir dişina gitmem gerekti gecmezse yarin gidicem adim atanıyorumAgrin sizin nasil canim?
Bugun uyandim her yerim kocaman kocaman morarmis ve dehşetagriyorduBizdede asure var
4.olmusuz eski esim
Tesekkurler gamze bu haftada devam
Evet kuzum
Aaaa gecmis olsun simdi nasilsin
Salma kendini yoksa bu hafta verdiklerini hop geri alirsa gamzeee
Kankiiimmm adasimmm hazirmisin
Kiz bu ne hic bisi yememissin dogru duzğun
Cok iyi olursun asiri fitbitti dün bakalım işte, bi menü planı çıkarmam lazım kendime
canım hasta mı baktınız? sen de mi doktordun tam hatırlayamadım şimdi bak.
Menüye şok oldum valla bugüne kadar burada okuduğum en fazla menü olabilirdikkat et kuzum çok alma yazık verirken o kadar uğraştın biliyorum...
1.60 boy 46 küsür hedefim işte
asıl hedefim 47di de %10 vermem lazımmış
super haber canim bu , ben sana inaniyorum yapacaksin , fikir alis verisinde bulunabilirim sana eger istersin , sevindim adinaKızlar bugün sabahtan akşama kadar hiç gruba giremedim yoğun bir gündü gerçektenYawrukush ablacım nasılsın? Sana biraz kötü haberim var maalesef ben günde 1 kere akşamları işten sonra girebilcem gruba artık nedeni de 2 tane şefim vardı ikiside gidiyor ve beni şef yapacaklarmış hemde 1 hafta içinde insan rütbesi en üst seviyeye geliyor mutlu olmalı dimi ben yandım ama O kadar çok eksigim var ve altımda çalışacaklar o kadar bisey bilmiyor ki ben napcam bilmiyorum ve sevdiğim insanlar gidiyor bir tanesi hariç tabi cok üzülüyorum oturup aglicaktim yani 1 haftada ben bilgisayar miyim beynime yükleme yapayım mutfağın bütün her şeyi bana kaldı şimdi altından nasıl kalkicam bilmiyorum yandım ben
Canim 1 lt suya yarim elma bazen daha cok yarim salatalik bazen 1 koyuyorum onuda 3 4 dal maydonoz 2 3 dal nane yapraklari sadece bunlarin ve 2 tane tarcin cubuguNasil hazirliyoraun canım detoks suyunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?