Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Susuyorum susuyorum susuyorummmm cok su icmek istiyorum sisiyorum ama susuzlugum gitmiyor her bir yanimi sivilceler basti genc ergenler gibiyim neden bole mutsuzum bugun sanki ustumde bi anormallik var sanırim reglim geliyor...
limon at suyunun icine , regl oncesi olur oyle canisi

Susuyorum susuyorum susuyorummmm cok su icmek istiyorum sisiyorum ama susuzlugum gitmiyor her bir yanimi sivilceler basti genc ergenler gibiyim neden bole mutsuzum bugun sanki ustumde bi anormallik var sanırim reglim geliyor...
İçtiğin su olsun kuzu, en azından saftirik ben gibi regl bahanesiyle çeyrek künefeyi gömmemmişsin (oops bu bi itiraf oldu )

Misirin kalorisi yüksek diye biliyorum bide çok yedim ablacım sayalim bence ödüle

ayyy abla çok yasa emi sen bugün ne kadar stresli bir gündü senin sayende güldüm valahi yaaa :) 5 adet ızgara kofte

Kızlar bugün sabahtan akşama kadar hiç gruba giremedim yoğun bir gündü gerçekten Yawrukush ablacım nasılsın? Sana biraz kötü haberim var maalesef ben günde 1 kere akşamları işten sonra girebilcem gruba artık nedeni de 2 tane şefim vardı ikiside gidiyor ve beni şef yapacaklarmış hemde 1 hafta içinde insan rütbesi en üst seviyeye geliyor mutlu olmalı dimi ben yandım ama O kadar çok eksigim var ve altımda çalışacaklar o kadar bisey bilmiyor ki ben napcam bilmiyorum ve sevdiğim insanlar gidiyor bir tanesi hariç tabi cok üzülüyorum oturup aglicaktim yani 1 haftada ben bilgisayar miyim beynime yükleme yapayım mutfağın bütün her şeyi bana kaldı şimdi altından nasıl kalkicam bilmiyorum yandım ben

Bugun uyandim her yerim kocaman kocaman morarmis ve dehşetagriyordu

Cok iyi olursun asiri fit

super haber canim bu , ben sana inaniyorum yapacaksin , fikir alis verisinde bulunabilirim sana eger istersin , sevindim adina

Nasil hazirliyoraun canım detoks suyunu
Canim 1 lt suya yarim elma bazen daha cok yarim salatalik bazen 1 koyuyorum onuda 3 4 dal maydonoz 2 3 dal nane yapraklari sadece bunlarin ve 2 tane tarcin cubugu
bekletmek lazim ben en az 5 saat falan bekletiyorum gun icinde içiyorum yarisini bile icsen cokiyi geliyor metabolizmaya ödeme falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…