- 4 Eylül 2019
- 342
- 1.165
- 113
menun guzel , bal kaymak olmasaydi iyi olurdu
Durdurdum şükür, yarın olursa bozuluyor tadı, taze taze yemek istedim.canım menün güzel aslında incir olmasaydı iki taneyle sınırlamıssın onu da yine durdurmussjn kendini masallah
ah ah cok iyi bilirimKizlar gelemedim takima, Aras koala gibi yapisiyor ve gunduz uykusunuda 1 saat bile uyumadi
Klinige gidecektik gece uyumadigi icin uykusu geldi, uyudu , 1 saat olmadan uyandi.
Acayip bitigim, ilacsiz atesi dusmuyor.
Bakalim bugun nasil aksam olacak..
Hepinizin gecmis olsun dileklerine tesekkur ederim, eksik olmayin.
Iyi istirahatler hepinize...
Bizede doktorumuz oyle diyor cok asi ise ates 4 saatte bir tylenol- motrini donusumlu ver diyor.ah ah cok iyi bilirim, donusumlu ilac ver ,doktorum onermisti bana
hahah kokorec milli yemeksuper menu hele kokorec 100 puan olsada yesem 1 ekmek yerim , afiyet olsun,gecmis olsun kaynina , o kosturmaya yakmissindir hemen
gittin mi turkiyeye , afiyet olsun benim yerimede yeseydinhahah kokorec milli yemek
Ben de geldim, gelir gelmez ilk kokorec yedim
bizde lisaya oyle yapiyoruz ,oyuncak aliyozBizede doktorumuz oyle diyor cok asi ise ates 4 saatte bir tylenol- motrini donusumlu ver diyor.
Ama arasin atesi 6-7 saatte bir yukseliyor o sebeple ben sadece motrin veriyorum simdilik.
'Cok bunaldilar evde, biraz moral olsun diye hazirlandik kucuk birer oyuncak almaya gidiyoruz.
Belki biraz oyalanirlar, on bahcede oynariz dedik.
yoktu canim , tv izlemiyorum bakayim bi sagol canim merak etigin icinCanimmmkanadali35 simdi telefonuma haber gelmis kanadanin toronto kentinde birini 20 el atesi sonuucu 1 kisi olmus cok yarali varmis habeein varmi
okadar iyi anliyorum ki , seni zaten hunimiz varki bizimCumartesi menum
Sabah 9.30
Klasik kahvaltim
Oglen13.00
Yarim simit
Aksam 20.30
2 dolma
4 5 ekstra kucuk kofte oglum icin yapiyorum boyutlari onun tek seferde yiyebilecegi kadar kucuk oluyor
Su 2.5 litre
Spor tum gun cocuklarla alisveris sabahtanda bahcede oynatma
Cok sacma sapan bir gun oldu bugun esim evdeydi sabah rutin 7 de kalktik cocuklarla kahvalti bahceye cikma falan saat 10 du esim kalkti hadi cocugu dra goturelim ordan dolaniriz (kucugum surekli kusuyor ya onun icin ) hadi 12 gibi anca kahvaltissini yaptik ciktik cocuklarin tam uyku saati dr a gittik kan verdik cumartesi oldugu icin usg pazartesiye verdi idrar kaka tahlilinide veremedik daha zaten .Neyse ciktik carsiya gittik orasida bay uzak bize tabi bide hafta sonu kalabaligi trafikte ,spor ayakkabi istiyordum hadi esim alalim dedi anamm ne ates pahalisi olmus spor ayakkabilar gezdim bulamadim carsida avm ye gielim dedik bu arada bebek arabasina bi ufak oturuyor bi buyuk orda gezerken oglan simit istedi ona simit aldim yarisini yedi yarisini birakti neyse outlet var oraya gittik avm yine baya bi mesafe var arabayla gidiliyor gittik buldum aldim oyuncakciya girdik birer oyuncak aldolar ama yoldan cikti bizim cocuklar ciglik cigliga bi markete girdik coktik yemek yicrktik yok durmuyorlar hadi eve gidelim dedik sabahtan et sote yapmistim onu yeriz diye bu sefer buyuk uyudu yolda eve geldik arabadan inerken uyandi mecbur evde salla bansm salla yine agliyor uyucam diye sonra kucuguu salla ayy kucuk yarim saat sonra dikildi o arada esimle zar zor yemk yedik kucugu doyurdum sonra dedim buyuk oglani uyandirim yemek yesin tuvaletini yspsin yokk uyandi yarim saat kdar agla sgla zar zor wcye gitti yemekte yemedi sabah ac susuz kalkar 7 de okadar yorulmusumki saat 12 ye geliyordu yattim 1.5 saattirde kucugu salliyorum huni lazim bana huniiiii
baktim simdi 18 yasin altinda genclermis ,ya sevgili yuzunden yada uyusturucudur ,bize baya uzak burasi ,Canimmmkanadali35 simdi telefonuma haber gelmis kanadanin toronto kentinde birini 20 el atesi sonuucu 1 kisi olmus cok yarali varmis habeein varmi
Butun ana babalar ayni canim, yeter ki iyi olsunlar.bizde lisaya oyle yapiyoruz ,oyuncak aliyoz,keyfi yerine gelsin diye , insallah cabucak iylesir
Iyi ki yememissin o zaman :)oglen zamani bayagi yogundum , yemege firsatim olmadi , yoksa neler neler yiyecektim
Guzel menu canim :)Cuma menum
Eki Görüntüle 2307349 Eki Görüntüle 2307350
Eki Görüntüle 2307351
2lt su
500 ip atlama 200 u cezam olsinYawrukush
Gun boyu kosturma
Odulumu bugun kullandim :)Ahahhshs bu menu ne kiz allah iyiligini versin valla tam cuma menusu harikaaa
5 adet bulgur pilavi nasil oluyor tatlim kasiktir dimi oo odulun afiyet olsun.
Odulunu kullanmamissin canim
Gunaydin kizlar afyonum anca patladi valla iyi uykular ozgecim mutlu hafta sonlari
Oyy masallah ya aslan parcalari, Allah esirgesin..Mesaim su saatte basliyor yaaaEki Görüntüle 2307362
Guzel menu canim :)13 Eylül Cuma menüm
Sabah 11:00
Sade kahve
Öğle 12:30
2 haşlanmış yumurta
5 kelek
Domates soğan
Zeytin
1 kase ev yoğurdu
Akşam 18:00
Barbun
Salata
Maydanoz nane
Spor
2 saat yürüyüş
Su
2 litre
Yawrukush
Yine guzel menu canim :)13 Eylül Cuma menüm
Sabah 11:00
Sade kahve
Öğle 12:30
2 haşlanmış yumurta
5 kelek
Domates soğan
Zeytin
1 kase ev yoğurdu
Akşam 18:00
Barbun
Salata
Maydanoz nane
Spor
2 saat yürüyüş
Su
2 litre
Yawrukush
Aksam yemegi biraz fazla geldi bana canim ama guzel menun :)dünkü menüm
sabah
2 ince krep
birinin içine labne
birinin içine tahin pekmez
(geç kalmıştım atıştırdım hızlıca)
öğen
ızgara balık (tavada yaptım ama yağ eklemedim kendi yağında pişti)
salata
1.5 dlm tbe
ara
2 kare bitter
prot süt
akşam
kıymalı patlıcan yemeği
yoğurt
1 sk kısır
2 kpç çorba
ara
şekersiz kakaolu süt
spor
50 dk tabata
Guzel menu ablacim, sporda olsa cok guzel olurdu:)Günaydınlar nöbetten geldim biraz uyuycam öğleden sonra pazar işlerimiz falan var.
Cuma menüm
Sabah 10:30 bir dilim tbe peynir zeytin haşlanmış yumurta bir dilim hindi füme
14 sade kahve 8/10 kuru üzüm 8/10 çiğ fındık
18 bir kepçe çorba bir dilim dalyan köfte 2/3 çatal barbunya
21 çayla 3/4 yulaflı bisküvi
Şu 2 lt
Spor yok sayılır nöbet pek yoğun değil di
Insallah gonlune gore bir kiyafet bulursun canim, simdiden hayirli olsun kardesine, Allah tmamina erdirsin..Çok teşekkür ederim göbeğim gitti resmen :) pazartesi günü kardeşimin nişanı için elbise deneyeceğim inşallah bulabilirim istediğim gibi
Egzersiz eklersen menune daha hizli ve daha cok kilo verirsin canim :)Arkadaslar merhaba dün menümü yazamadım bugun de hem kahvaltıya hem aksam yemegine misafirim var yazamadım birmtülü
Sabah
Klasik kahvaltı eköekmyok ve yemekten önce limonlu yesil cay icriö
Öğlen
Salata
4 köfte kücük 3 kücük dilim fırın ptates
3 kasık yogurtlı ıspanak
Ara bir muz
Aksam 19.30
salata
4 köfte 4 patates
Tarhana bir kase
2 litre su
Ev işi dısında 100 ip atlama
Ev kosu bandıl var su cocukları bir düzene koyarsam yuruyuse baslicam inş bir de wskiden günde 4000 ip atlama yaprdım yarısma yaprdık grupca ipe de baslamam lazım sporsuz olmuyoo :/
Guzel menu Ekincim :)
Egzersizde eklersen cok guzel olur gercekren :)Teşekkür ederim 2. gün diyete adapte olmaya çalışıyorum. Haftaiçi egzersiz planlıyorum. Haftasonu zor malum çocuk ev işleri vs bu süper oldu. Birde ben cezaevi memuru olduğum için sadece akşamları aktif olabilirim.Umarım sorun olmaz
Tesekkur ederimÇok geçmiş olsun
Günaydın ...eşim :)Yeni eşim merhaba @MigiMadid başarılar diliyorum herkese
Çok geçmiş olsun canım acil şifalarKizlar gelemedim takima, Aras koala gibi yapisiyor ve gunduz uykusunuda 1 saat bile uyumadi
Klinige gidecektik gece uyumadigi icin uykusu geldi, uyudu , 1 saat olmadan uyandi.
Çok geçmiş olsun ablacım nasıl daha iyi oldu mi aras ?Kizlar gelemedim takima, Aras koala gibi yapisiyor ve gunduz uykusunuda 1 saat bile uyumadi
Aynen canim neyseki birsey olmadicok gecmiş olsuun buyuk atlatmıssıj canım basını vs vursaydın Allah korumjs
canım menün güzel aslında incir olmasaydı iki taneyle sınırlamıssın onu da yine durdurmussjn kendini masallah
Cok gecmişnolsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?