Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

menun guzel , bal kaymak olmasaydi iyi olurdu

Evet haklısın ama onu da cumartesinin küçük kaçamağı olarak az yedim, petekli hali ile gözümün önünde çok güzel duruyordu.

canım menün güzel aslında incir olmasaydı iki taneyle sınırlamıssın onu da yine durdurmussjn kendini masallah
Durdurdum şükür, yarın olursa bozuluyor tadı, taze taze yemek istedim.

Kizlar gelemedim takima, Aras koala gibi yapisiyor ve gunduz uykusunuda 1 saat bile uyumadi
Klinige gidecektik gece uyumadigi icin uykusu geldi, uyudu , 1 saat olmadan uyandi.
Acayip bitigim, ilacsiz atesi dusmuyor.
Bakalim bugun nasil aksam olacak..
Hepinizin gecmis olsun dileklerine tesekkur ederim, eksik olmayin.
Iyi istirahatler hepinize...

ah ah cok iyi bilirim , donusumlu ilac ver ,doktorum onermisti bana

ah ah cok iyi bilirim , donusumlu ilac ver ,doktorum onermisti bana
Bizede doktorumuz oyle diyor cok asi ise ates 4 saatte bir tylenol- motrini donusumlu ver diyor.
Ama arasin atesi 6-7 saatte bir yukseliyor o sebeple ben sadece motrin veriyorum simdilik.
'Cok bunaldilar evde, biraz moral olsun diye hazirlandik kucuk birer oyuncak almaya gidiyoruz.
Belki biraz oyalanirlar, on bahcede oynariz dedik.

bizde lisaya oyle yapiyoruz ,oyuncak aliyoz ,keyfi yerine gelsin diye , insallah cabucak iylesir

Cumartesi menum
Sabah 9.30
Klasik kahvaltim

Oglen13.00
Yarim simit

Aksam 20.30

2 dolma
4 5 ekstra kucuk kofte oglum icin yapiyorum boyutlari onun tek seferde yiyebilecegi kadar kucuk oluyor

Su 2.5 litre
Spor tum gun cocuklarla alisveris sabahtanda bahcede oynatma

Cok sacma sapan bir gun oldu bugun esim evdeydi sabah rutin 7 de kalktik cocuklarla kahvalti bahceye cikma falan saat 10 du esim kalkti hadi cocugu dra goturelim ordan dolaniriz (kucugum surekli kusuyor ya onun icin ) hadi 12 gibi anca kahvaltissini yaptik ciktik cocuklarin tam uyku saati dr a gittik kan verdik cumartesi oldugu icin usg pazartesiye verdi idrar kaka tahlilinide veremedik daha zaten .Neyse ciktik carsiya gittik orasida bay uzak bize tabi bide hafta sonu kalabaligi trafikte ,spor ayakkabi istiyordum hadi esim alalim dedi anamm ne ates pahalisi olmus spor ayakkabilar gezdim bulamadim carsida avm ye gielim dedik bu arada bebek arabasina bi ufak oturuyor bi buyuk orda gezerken oglan simit istedi ona simit aldim yarisini yedi yarisini birakti neyse outlet var oraya gittik avm yine baya bi mesafe var arabayla gidiliyor gittik buldum aldim oyuncakciya girdik birer oyuncak aldolar ama yoldan cikti bizim cocuklar ciglik cigliga bi markete girdik coktik yemek yicrktik yok durmuyorlar hadi eve gidelim dedik sabahtan et sote yapmistim onu yeriz diye bu sefer buyuk uyudu yolda eve geldik arabadan inerken uyandi mecbur evde salla bansm salla yine agliyor uyucam diye sonra kucuguu salla ayy kucuk yarim saat sonra dikildi o arada esimle zar zor yemk yedik kucugu doyurdum sonra dedim buyuk oglani uyandirim yemek yesin tuvaletini yspsin yokk uyandi yarim saat kdar agla sgla zar zor wcye gitti yemekte yemedi sabah ac susuz kalkar 7 de okadar yorulmusumki saat 12 ye geliyordu yattim 1.5 saattirde kucugu salliyorum huni lazim bana huniiiii

okadar iyi anliyorum ki , seni zaten hunimiz varki bizim,iki cocuklu olup normal olan varmi bacim

bizde lisaya oyle yapiyoruz ,oyuncak aliyoz ,keyfi yerine gelsin diye , insallah cabucak iylesir
Butun ana babalar ayni canim, yeter ki iyi olsunlar.
Cok guzel oynadilar, ikisinede uzaktan kumandali oyuncak aldim, daha yeni girdik iceri.
Diger turlu evde agla agla durmuyordu Aras..

oglen zamani bayagi yogundum , yemege firsatim olmadi , yoksa neler neler yiyecektim
Iyi ki yememissin o zaman :)

Guzel menu canim :)

Odulumu bugun kullandim :)

Oyy masallah ya aslan parcalari, Allah esirgesin..

Guzel menu canim :)

Yine guzel menu canim :)

Aksam yemegi biraz fazla geldi bana canim ama guzel menun :)

Guzel menu ablacim, sporda olsa cok guzel olurdu:)

Çok teşekkür ederim göbeğim gitti resmen :) pazartesi günü kardeşimin nişanı için elbise deneyeceğim inşallah bulabilirim istediğim gibi
Insallah gonlune gore bir kiyafet bulursun canim, simdiden hayirli olsun kardesine, Allah tmamina erdirsin..

Egzersiz eklersen menune daha hizli ve daha cok kilo verirsin canim :)
Menun guzel :)

Guzel menu Ekincim :)

Egzersizde eklersen cok guzel olur gercekren :)
Aksamlari aktif olman sorun olmaz canim, istikrarli bir bicimde takima devam etmen yeterli bizim icin :)
Meslegininde zor taraflari vardir eminim, kolayliklar diliyorum.

Çok geçmiş olsun
Tesekkur ederim

Çok geçmiş olsun canım acil şifalar

Çok geçmiş olsun ablacım nasıl daha iyi oldu mi aras ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…