- 24 Temmuz 2019
- 559
- 2.062
- 28
Aksine artti agrisi abla ya kocaman morluklar var dustugum tarafta boydan boya basamıyorum hic o tarafaÇok geçmiş olsun tubacim, şimdi nasılsın? Basabiliyor musun artık üstüne? Dindi mi ağrısı canım?
Bence de bu eşleşme çok süper olmuş. Ben de sizin takımı tutuyorum
kotu dusmussun canim dinlenmeye calisAksine artti agrisi abla ya kocaman morluklar var dustugum tarafta boydan boya basamıyorum hic o tarafa
Sagol canim annemin panigini gormeniz lazimdi dususumu gördü ambulans cagircam diyor kiyamam ya dedim gidecek olsam bile ambulanslik miyimkotu dusmussun canim dinlenmeye calis
Canım dediğin gibi regl olabilirSusuyorum susuyorum susuyorummmm cok su icmek istiyorum sisiyorum ama susuzlugum gitmiyor her bir yanimi sivilceler basti genc ergenler gibiyim neden bole mutsuzum bugun sanki ustumde bi anormallik var sanırim reglim geliyor...
Kızlarr bugün felaket ya
Nişan vardı nişan evine geldik
Gece bu saatte yemekler :)
Selamlar kizlar nasilsiniz, hafta sonunuz nasil geciyor?
Aras dun ogleden sonra ateslendi yine, dunden beri atesle ugrasiyoruz.
Ates dusurucunun zamani gelince yukseliyor bir anda atesi gece 4te uyandi 2 saat uyuyamadi.
Bir kahvalti edelim, olmazsa klinige goturecegim..
en uzak kose git uzaklas ordanKızlarr bugün felaket ya
Nişan vardı nişan evine geldik
Gece bu saatte yemekler :)
menun guzel , bal kaymak olmasaydi iyi olurduMerhaba kızlar iki günlük koşuşturmada gelemedim yine ben de çok istiyorum buraya gelip sizin güzel sohbetinize katılmayı ama internet paketim bitmiş, akşamları da bilgisayarı elime alamıyorum yorgunluktan. Havaların etkisiyle midir bilmiyorum ama bu sıralar daha da bir yorgun hissediyorum kendimi.
14 Eylül 2019 Menüm
Sabah (10.00)
1 haşlanmış yumurta
2 çeri domates
1 dilim beyaz peynir
1 dilim kaşar peyniri
Domatesli biberli karışık sosu 1 dilim ekmekle yedim
Çok az bal kaymak
2 ceviz
Kahvaltıyı geç yaptığım için ara öğün yapmadım.
Öğle (14.00)
1 kâse mercimek çorbası
1 tabak bol limonlu yeşil salata
Ara Öğün (17.00)
Arkadaşımla dışarı çıktık kahve içmeye, az şekerli mocha içtim bir bardak.
Akşam (19.30)
Fırında limonlu hamsi
Yeşil salata
Akşamdan sonra da iki incir yedim bugünün pazarından almıştım, incir de çabuk bozulabildiği için dayanamadım.
Vallahi çok isterim ablacım yaaa :) en çok ihtiyacım olan şey bu suandasuper haber canim bu , ben sana inaniyorum yapacaksin , fikir alis verisinde bulunabilirim sana eger istersin , sevindim adina
ben buralardayim canim merak etme halledersinVallahi çok isterim ablacım yaaa :) en çok ihtiyacım olan şey bu suanda
Tamam ablacım çok sağol:)ben buralardayim canim merak etme halledersin
cok gecmiş olsuun buyuk atlatmıssıj canım basını vs vursaydın Allah korumjsHic iyi degilim canim sorma her yerim mosmor olmus yuruyemiyorum ama doktora da gidemedimsehir dişina gitmem gerekti gecmezse yarin gidicem adim atanıyorum
canım menün güzel aslında incir olmasaydı iki taneyle sınırlamıssın onu da yine durdurmussjn kendini masallahMerhaba kızlar iki günlük koşuşturmada gelemedim yine ben de çok istiyorum buraya gelip sizin güzel sohbetinize katılmayı ama internet paketim bitmiş, akşamları da bilgisayarı elime alamıyorum yorgunluktan. Havaların etkisiyle midir bilmiyorum ama bu sıralar daha da bir yorgun hissediyorum kendimi.
14 Eylül 2019 Menüm
Sabah (10.00)
1 haşlanmış yumurta
2 çeri domates
1 dilim beyaz peynir
1 dilim kaşar peyniri
Domatesli biberli karışık sosu 1 dilim ekmekle yedim
Çok az bal kaymak
2 ceviz
Kahvaltıyı geç yaptığım için ara öğün yapmadım.
Öğle (14.00)
1 kâse mercimek çorbası
1 tabak bol limonlu yeşil salata
Ara Öğün (17.00)
Arkadaşımla dışarı çıktık kahve içmeye, az şekerli mocha içtim bir bardak.
Akşam (19.30)
Fırında limonlu hamsi
Yeşil salata
Akşamdan sonra da iki incir yedim bugünün pazarından almıştım, incir de çabuk bozulabildiği için dayanamadım.
Cok gecmişnolsınÇok geçmiş olsun Özge'ciğim, Allah şifalar versin.
Şimdi daha iyidir inşallah ?
Canım cok gecmiş olsun nasılsın kuzucuk nasıl oldu benim kızımda cok ateslenen bir yavruydu bagısıllıgı zayıfdı hep ayda bir enfeksiyon olup hemen ateslenirdi o gece nöbetlerini iyi bilirşm Allah yardımcın olsunSelamlar kizlar nasilsiniz, hafta sonunuz nasil geciyor?
Aras dun ogleden sonra ateslendi yine, dunden beri atesle ugrasiyoruz.
Ates dusurucunun zamani gelince yukseliyor bir anda atesi gece 4te uyandi 2 saat uyuyamadi.
Bir kahvalti edelim, olmazsa klinige goturecegim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?