Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok geçmiş olsun tubacim, şimdi nasılsın? Basabiliyor musun artık üstüne? Dindi mi ağrısı canım?

Bence de bu eşleşme çok süper olmuş. Ben de sizin takımı tutuyorum
Aksine artti agrisi abla ya kocaman morluklar var dustugum tarafta boydan boya basamıyorum hic o tarafa

Susuyorum susuyorum susuyorummmm cok su icmek istiyorum sisiyorum ama susuzlugum gitmiyor her bir yanimi sivilceler basti genc ergenler gibiyim neden bole mutsuzum bugun sanki ustumde bi anormallik var sanırim reglim geliyor...
Canım dediğin gibi regl olabilir
İnşallah geçer

Merhaba kızlar iki günlük koşuşturmada gelemedim yine ben de çok istiyorum buraya gelip sizin güzel sohbetinize katılmayı ama internet paketim bitmiş, akşamları da bilgisayarı elime alamıyorum yorgunluktan. Havaların etkisiyle midir bilmiyorum ama bu sıralar daha da bir yorgun hissediyorum kendimi.

14 Eylül 2019 Menüm

Sabah (10.00)

1 haşlanmış yumurta
2 çeri domates
1 dilim beyaz peynir
1 dilim kaşar peyniri
Domatesli biberli karışık sosu 1 dilim ekmekle yedim
Çok az bal kaymak
2 ceviz

Kahvaltıyı geç yaptığım için ara öğün yapmadım.

Öğle (14.00)
1 kâse mercimek çorbası
1 tabak bol limonlu yeşil salata

Ara Öğün (17.00)
Arkadaşımla dışarı çıktık kahve içmeye, az şekerli mocha içtim bir bardak.

Akşam (19.30)

Fırında limonlu hamsi
Yeşil salata

Akşamdan sonra da iki incir yedim bugünün pazarından almıştım, incir de çabuk bozulabildiği için dayanamadım.

Çok geçmiş olsun Özge'ciğim, Allah şifalar versin.
Şimdi daha iyidir inşallah ?

menun guzel , bal kaymak olmasaydi iyi olurdu

Hic iyi degilim canim sorma her yerim mosmor olmus yuruyemiyorum ama doktora da gidemedimsehir dişina gitmem gerekti gecmezse yarin gidicem adim atanıyorum
cok gecmiş olsuun buyuk atlatmıssıj canım basını vs vursaydın Allah korumjs
canım menün güzel aslında incir olmasaydı iki taneyle sınırlamıssın onu da yine durdurmussjn kendini masallah
Çok geçmiş olsun Özge'ciğim, Allah şifalar versin.
Şimdi daha iyidir inşallah ?
Cok gecmişnolsın

Canım cok gecmiş olsun nasılsın kuzucuk nasıl oldu benim kızımda cok ateslenen bir yavruydu bagısıllıgı zayıfdı hep ayda bir enfeksiyon olup hemen ateslenirdi o gece nöbetlerini iyi bilirşm Allah yardımcın olsun

Günlük menüm hiç güzel değil çünkü güzel beslenemedim
Kahvaltı :9.30
1 dilim peynir 1 yumurtaya omlet 3 adet suda haşlanmış sosis 1 bardak kahve
Öğlen : 16.30
1 normal boyutta kase tavuklu türlü 1 yemek kaşığı kadar pilav 4 yemek kaşığı yoğurtlu semizotu
Aksam: yok
Ara ogun: açlıktan bayıldığım için gelince bir bardak kahve içtim bide 1 avuç kadar kabuklu fıstık yedim saati de 23.00 gibi bişeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…