Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bende yazicaktim gamzeye ozlem buralardaydi sabahtan bi ara ama bende yeni geldim simdi gecmise bakiyorum iste kim var kim yok

4 saat sonra bir mani olmazsa inecek ucagi canim Akini okuldan alacagim, arkadasim (Vanessa) davet etti 1 saatligine okuldan sonra onlara ugrayip , havaalanina gidecegiz maaile :)
Ve kavusma zamanı...ayy bu sahneye bayiliyorummmgidip kocama sarilasim geldi niyeyseee

Baska hastalik olmasinda, oyun gibi bile goruyor olabilir.
Bu cocuklara akil sir ermiyor...
Arasda bir huy edindi, bez takacagim ya kalkip var gucuyle kosuyor, yataklarin icine saklaniyor, bez takmayayim diye.
Tuvalet egitiminide denedik, olmadi ilk seferde simdi birkac haftaya yeniden deneyeyim diyorum.
Valla zor bacim bunlarla zorrr :))

bu aralar buyukler cok zorluyor beni ikisi de öğlen uykusuna direniyor e öğlen uyumayınca aksama dogru huysuzlukllar kavgalar alıp basınıngidiyor aslınd aacsam tv yi dizsem karsılarına ip gibi mum olular ama kıyamıyorum körpecik beyinlerine belli saati grcmemelei icin cırpınıyorum ama bunsefer de benim pertim cıkıyor ne diyelim saglıkla imtihan olmayalılmda

Ya kutayda taktirmiyor bez ben korayda hic bole seyler yasamamistim gatar pasa pasa taktirirdi kulot bez kullaniyorum mecburen acinca kaciyor hemen ve acikken cos yapiyor hemen evet arasta bezi istemiyor olabilir kuzum birde bikere cikardin mi birdaha takmayin sabirli olun diyorlar koray 3. Gun cozmustu isi ama kutay bana bu konuda kok sokturcek gibi.

Git saril kuzum, hazir yanindayken:)
Esimin gozu beni gormez oglanlarda bana birakmaz zaten ben koseden onlari videoya alirim :))
Neyseee sende oglanlar uyuyunca sarilirsin kiz gidim bari kocisime uyumadiysa tabi ben veletleri uyuturken

Butun cocuklu insanlarda ayni problemler canim.
Benim kucuk oglum cizgi film vs acsamda izlemiyor yok 5dk izle be cocuk, bir sey yapacagim mesela azcik baksan ne olur diyorum..
Buyuk olanda bir oyun var roblox sadece onu oynamayi seviyor ama onunda kisitli zmaanlari, her istediginde oynayamiyor.
Dedigin gibi bunalip birbirleriyle didisiyorlar tum gun... :))

Biraz yogun bi menu ama kalori olarak cok yuksek oldugunu dusunmuyorum.

Diyet yapan arkadaşların menülerinden faydalanıyorum biraz sağlıklı beslenmeyi öğreniyorum. Mısır patlağı yemesem daha iyi olurdu diye düşünmeden edemedim :)

Regli oncesiyse sislik olmasi normal canim, nasilsin?

Cok guzel bir menu ve spor olmus canim.
Zumba ile ilgili fikrin nedir:)

Büyük ihtimalle ondan ya ben de öyle düşünüyorum.
İyiyim canım şükür, sen nasılsın, nasıl oldu kuzucuk?
Teşekkür ederim :)
Zumba yorucu ama bir o kadar da eğlenceli bir dans/spor

Yazin havalar guzelken denedim, yani cis kaka olmayan yer kalmadi evde bir tuvalet haric :)
Yine deneyecegim elim mecbur:)

Bugun bildirim yapamamıstım cuma 80.2 idi bu sabah 79.5 tu cumaya 78 ucundan görsem keske ne motive olurum
Harika bence goreceksin 78i ucundan :))

Diyet yapan arkadaşların menülerinden faydalanıyorum biraz sağlıklı beslenmeyi öğreniyorum. Mısır patlağı yemesem daha iyi olurdu diye düşünmeden edemedim :)
Bende iyiyim canim, gunluk kosturmacalar ve rutinlere tam gaz devam.
Kucugumun atesi hic kalmadi ama oksurugu var, uyutmuyor oksuruk yinede cok iyi 2 gun oncesine gore:)
Tesekkur ederim sordugun icin..

Selam kızlar hafta sonu uğrayamadım çocuklar evde olunca.. bazı alışveriş işlerimiz vardı onları hallettik. Çok yemedim aslında ama biraz yaramaz yemiş olabilirim eşim kurabiye istedi içinde çok az sıvı yağ olan bir kurabiye tarifi buldum 1/4 bardak var sadece ondan bir kaç tane götürdüm
reglim 1-2 gün içinde geliyor.. tartıyla kavga ettik bu sabah şuan küsüz neyse menümü yazayım

Kucugumun atesi hic kalmadi ama oksurugu var, uyutmuyor oksuruk yinede cok iyi 2 gun oncesine gore:)

Allah kolaylıklar versin canım :)
Maşallah çok sevindim iyi olmasına, daha da iyi olması dileklerimle.. :)
Afiyet şifa olsun kahven de :)

Menüm
Sabah
1 domates
1 dlm tbe
2 yumurta
2 dlm hellim
20 zeytin

Öğlen
Yarım çorba
Brokoli
Kavurma

Ara
1 cici bebe

Akşam
Izgara et
3 yk b ğilavı
Yoğurt
Salata

Spor
Pilates zumba (50 + 50) dk

Geçmiş olsun canım yatarken ayağının altına zeytin yağı sür hatta zeytin yağında biraz kara biber ısıtırsan daha etkili oluyor. Direk kesiyor öksürüğü. Tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…