Bende yazicaktim gamzeye ozlem buralardaydi sabahtan bi ara ama bende yeni geldim simdi gecmise bakiyorum iste kim var kim yokCanim cocuklarla hayat oldukca keyifli ama bir okadar da zor.
Allah yardimcin olsun, insallah hepsi uyur bir guzel dinlenirsin..
Menun kotu degil canim.
Misir patlaklari cok dusuk kalorili atirtirmaliklar, bende zmaan zaman yiyorum.
2 oreoda o kadar kosturmaya yanip gitmistir :)
Ah sorma canim hic ugramadi cumadan beri...
Ve kavusma zamanı...ayy bu sahneye bayiliyorummm4 saat sonra bir mani olmazsa inecek ucagi canim Akini okuldan alacagim, arkadasim (Vanessa) davet etti 1 saatligine okuldan sonra onlara ugrayip , havaalanina gidecegiz maaile :)
Baska hastalik olmasinda, oyun gibi bile goruyor olabilir.Evet sabah de once bi posta kahvaltisini cikardi sonra de gittik falan donduk ilacini verdim ustune yemek yicekti iste bi iki ogurdu bakti cikmiyor yuttu geri yemege devam etti essek keni aliskanlik yapti gibi ya biraz inat bi cocuk cok sukur enfeksiyon ve iv organlarda falan ciddi bisey yok ya varsin kussun nediyim
Git saril kuzum, hazir yanindayken:)Ve kavusma zamanı...ayy bu sahneye bayiliyorummmgidip kocama sarilasim geldi niyeyseee
bu aralar buyukler cok zorluyor beni ikisi de öğlen uykusuna direniyor e öğlen uyumayınca aksama dogru huysuzlukllar kavgalar alıp basınıngidiyor aslınd aacsam tv yi dizsem karsılarına ip gibi mum olular ama kıyamıyorum körpecik beyinlerine belli saati grcmemelei icin cırpınıyorum ama bunsefer de benim pertim cıkıyor ne diyelim saglıkla imtihan olmayalılmdaCanim cocuklarla hayat oldukca keyifli ama bir okadar da zor.
Allah yardimcin olsun, insallah hepsi uyur bir guzel dinlenirsin..
Menun kotu degil canim.
Misir patlaklari cok dusuk kalorili atirtirmaliklar, bende zmaan zaman yiyorum.
2 oreoda o kadar kosturmaya yanip gitmistir :)
Ah sorma canim hic ugramadi cumadan beri...
gözün aydın canım Allah böyle tatlı ayrılıklar dısında ayrılık göstermesinGit saril kuzum, hazir yanindayken:)
Esimin gozu beni gormez oglanlarda bana birakmaz zaten ben koseden onlari videoya alirim :))
Ya kutayda taktirmiyor bez ben korayda hic bole seyler yasamamistim gatar pasa pasa taktirirdi kulot bez kullaniyorum mecburen acinca kaciyor hemen ve acikken cos yapiyor hemen evet arasta bezi istemiyor olabilir kuzum birde bikere cikardin mi birdaha takmayin sabirli olun diyorlar koray 3. Gun cozmustu isi ama kutay bana bu konuda kok sokturcek gibi.Baska hastalik olmasinda, oyun gibi bile goruyor olabilir.
Bu cocuklara akil sir ermiyor...
Arasda bir huy edindi, bez takacagim ya kalkip var gucuyle kosuyor, yataklarin icine saklaniyor, bez takmayayim diye.
Tuvalet egitiminide denedik, olmadi ilk seferde simdi birkac haftaya yeniden deneyeyim diyorum.
Valla zor bacim bunlarla zorrr :))
Neyseee sende oglanlar uyuyunca sarilirsin kizGit saril kuzum, hazir yanindayken:)
Esimin gozu beni gormez oglanlarda bana birakmaz zaten ben koseden onlari videoya alirim :))
Butun cocuklu insanlarda ayni problemler canim.bu aralar buyukler cok zorluyor beni ikisi de öğlen uykusuna direniyor e öğlen uyumayınca aksama dogru huysuzlukllar kavgalar alıp basınıngidiyor aslınd aacsam tv yi dizsem karsılarına ip gibi mum olular ama kıyamıyorum körpecik beyinlerine belli saati grcmemelei icin cırpınıyorum ama bunsefer de benim pertim cıkıyor ne diyelim saglıkla imtihan olmayalılmda
Amin hic birimize gostermesin Allah canim, eksik olma :)gözün aydın canım Allah böyle tatlı ayrılıklar dısında ayrılık göstermesin
Biraz yogun bi menu ama kalori olarak cok yuksek oldugunu dusunmuyorum.
Regli oncesiyse sislik olmasi normal canim, nasilsin?
Cok guzel bir menu ve spor olmus canim.
Zumba ile ilgili fikrin nedir:)
Yazin havalar guzelken denedim, yani cis kaka olmayan yer kalmadi evde bir tuvalet haric :)Ya kutayda taktirmiyor bez ben korayda hic bole seyler yasamamistim gatar pasa pasa taktirirdi kulot bez kullaniyorum mecburen acinca kaciyor hemen ve acikken cos yapiyor hemen evet arasta bezi istemiyor olabilir kuzum birde bikere cikardin mi birdaha takmayin sabirli olun diyorlar koray 3. Gun cozmustu isi ama kutay bana bu konuda kok sokturcek gibi.
Harika bence goreceksin 78i ucundan :))Bugun bildirim yapamamıstım cuma 80.2 idi bu sabah 79.5 tu cumaya 78 ucundan görsem keske ne motive olurum
Bende iyiyim canim, gunluk kosturmacalar ve rutinlere tam gaz devam.Diyet yapan arkadaşların menülerinden faydalanıyorum biraz sağlıklı beslenmeyi öğreniyorum. Mısır patlağı yemesem daha iyi olurdu diye düşünmeden edemedim :)
Bende iyiyim canim, gunluk kosturmacalar ve rutinlere tam gaz devam.
Kucugumun atesi hic kalmadi ama oksurugu var, uyutmuyor oksuruk yinede cok iyi 2 gun oncesine gore:)
Tesekkur ederim sordugun icin..
Bende iyiyim canim, gunluk kosturmacalar ve rutinlere tam gaz devam.
Kucugumun atesi hic kalmadi ama oksurugu var, uyutmuyor oksuruk yinede cok iyi 2 gun oncesine gore:)
Tesekkur ederim sordugun icin..
Naber canim nasılsınKizlar nerelerdesiniz, hafta sonuda degil ama takim cok sessiz bugun..
@LaMademoiselle , @april22 , @pembecanavar , @Derya_the_queen , @fmad , @Akrrep ,Harpy , @gogo2405 , @besive , @kanadali35 , @Gonulmeyvesi , @tomrs , F Falanfilannnn
Hu huuuu guzel takimim bir ses verin.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?