- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Cok guzel olmus . afiyet olsun cok begendim menunuMerhaba sevgili takım arkadaşlarım, herkese iyi akşamlar olsun. :)
Bugünkü menüm:
16 Eylül 2019
Sabah (8.30)
1 adet rendelenmiş kırmızı elma
1 küçük kutu laktozsuz süt
3 kaşık yulaf
Tarçın
Hepsini karıştırdım güzelce, kavanozda işe götürdüm yolda yulaflar da yumuşamıştı hafif güzel oldu.
Ara Öğün (11.00)
1 Fincan Türk Kahvesi
2 kare %70 bitter çikolata
Öğle (13.30)
Haşlanmış brokoli
Kekikli ve hafif tuzlu yoğurt
1 dilim çok tahıllı ekmek
Ara Öğün (17.00)
2 adet mısır ve pirinç patlağı
1 fincan yeşilçay
2 tane de çir kurusu (ilk defa yedim arkadaşım Sivas'tan getirmişti kuru kayısının daha lezzetli haliydi)
Akşam (19.00)
Fırında hamsi (15-20 tane yemişimdir.)
Bol yeşil salata
Başka bir şey yemedim, uyku saatim yaklaşıyor yemem de sanırım.
Spor olarak da 8000 adım attım bir de meraktan 4 dakikalık zumba videosunu yaptım. :)
Pazar gununku menun gayet guzel hele ki haftasonuna bakarak. Ama bugunku sabah ogunun sadece karbonhidrat olmus. Yalniz aksam cok guzel olmusPazar menum
Sabah
Sosisli yumurta sosisi azdi
Salatalik domates 3 4 zeytin tam bugday ekmegi kayisi cayi
Aksam
1 adet tavuk sis lavasla
Ayran
Gun boyu detoks suyu ictum
Bugunku menum
Sabah
1 pogaca yedim geçiştirmek zorundaydım kayisili cay
Aksam
Ton balikli salata
2 3 kasik kuru fasulye
Ve gene detoks suyum
Eger aksam yediginin saati gec degilse cok da kotu degil menun.Cumartesi menü:
Ödül öğünüm sabah oldu: birkaç bisküvi, iki dilim ekmek, patatesli yumurta, labne
Akşam: şehriye çorbası, fit patlıcanlı kıymalı bi yemek, fit kabak dökme
Araları tam hatırlamıyorum ama: birkaç tane kuruyumiş ve kefirdir muhtemelen
Pazar:
Sabah: patatesli yumurta, domates salatalık yeşillik, yarım silim ekmek, 1 çay b kefir
Ara: 1 dilim karpuz, üç çatal iğneli incir, ayran
Ara: 1 hurma birkaç badem
Öğle -akşam arası: 4 tavuk köftesi tam b makarna, salata(makarna çoktu bence 6 yk filan dışarıdaydık heba olmasın diye yedim ki eşim kfc gömdü)
Akşam: zorla 1.5 fit kurabiye, birkaç kuruyemiş yedirdi eşim zayıflamamı mı istemiyor akşam yemek yemeyim diye mi yapıyor gerçekten anlamadım
Sular: 2 l geçti
Spor cmt: 25 dk piit diye bayağı yağ yakmalı bi spor + 10000 adım+ ev işi
Pazar: 13000 adım+ ev işiMinnakeller Yawrukush Kozmogirl17
Eşimle olunca daha zor oluyor diyet yapmak ya sizde de öyle mi kızlar birisi olunca bozuluyor mu düzen hemen ?
Saati o olmasa menü köyün deği bence canım yeni ğozisyonun da hayırlı olsun bu aradaGünlük menüm hiç güzel değil çünkü güzel beslenemedim
Kahvaltı :9.30
1 dilim peynir 1 yumurtaya omlet 3 adet suda haşlanmış sosis 1 bardak kahve
Öğlen : 16.30
1 normal boyutta kase tavuklu türlü 1 yemek kaşığı kadar pilav 4 yemek kaşığı yoğurtlu semizotu
Aksam: yok
Ara ogun: açlıktan bayıldığım için gelince bir bardak kahve içtim bide 1 avuç kadar kabuklu fıstık yedim saati de 23.00 gibi bişeydi
Koşturmacada bir numara olmuşsun canım :)Cumartesi menum
Sabah 9.30
Klasik kahvaltim
Oglen13.00
Yarim simit
Aksam 20.30
2 dolma
4 5 ekstra kucuk kofte oglum icin yapiyorum boyutlari onun tek seferde yiyebilecegi kadar kucuk oluyor
Su 2.5 litre
Spor tum gun cocuklarla alisveris sabahtanda bahcede oynatma
Cok sacma sapan bir gun oldu bugun esim evdeydi sabah rutin 7 de kalktik cocuklarla kahvalti bahceye cikma falan saat 10 du esim kalkti hadi cocugu dra goturelim ordan dolaniriz (kucugum surekli kusuyor ya onun icin ) hadi 12 gibi anca kahvaltissini yaptik ciktik cocuklarin tam uyku saati dr a gittik kan verdik cumartesi oldugu icin usg pazartesiye verdi idrar kaka tahlilinide veremedik daha zaten .Neyse ciktik carsiya gittik orasida bay uzak bize tabi bide hafta sonu kalabaligi trafikte ,spor ayakkabi istiyordum hadi esim alalim dedi anamm ne ates pahalisi olmus spor ayakkabilar gezdim bulamadim carsida avm ye gielim dedik bu arada bebek arabasina bi ufak oturuyor bi buyuk orda gezerken oglan simit istedi ona simit aldim yarisini yedi yarisini birakti neyse outlet var oraya gittik avm yine baya bi mesafe var arabayla gidiliyor gittik buldum aldim oyuncakciya girdik birer oyuncak aldolar ama yoldan cikti bizim cocuklar ciglik cigliga bi markete girdik coktik yemek yicrktik yok durmuyorlar hadi eve gidelim dedik sabahtan et sote yapmistim onu yeriz diye bu sefer buyuk uyudu yolda eve geldik arabadan inerken uyandi mecbur evde salla bansm salla yine agliyor uyucam diye sonra kucuguu salla ayy kucuk yarim saat sonra dikildi o arada esimle zar zor yemk yedik kucugu doyurdum sonra dedim buyuk oglani uyandirim yemek yesin tuvaletini yspsin yokk uyandi yarim saat kdar agla sgla zar zor wcye gitti yemekte yemedi sabah ac susuz kalkar 7 de okadar yorulmusumki saat 12 ye geliyordu yattim 1.5 saattirde kucugu salliyorum huni lazim bana huniiiii
Canım hoşgeldin4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : vexena , mezun olurken MrsParanoid idi değiştirdim
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: öğrenci
Yaşınız : 19
Medeni Durumunuz : bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:0
Yaşadığınız şehir: ordu
Boyunuz : 170
Kilonuz: 70.6
Hedef kilonuz 57
Kilo alma hikayeniz :tam 2 ay önce 61 ile mezun oldum ve 9kg aldım fakat ödem olduğunu da düşünüyorum tekrar vermek istiyorum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Eski kıyafetlerime geri sigmak icin
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet 13.takimdan mezun oldum fakat takımında aktiflik ve hiç ilgi yokbu yüzden farklı bir takıma gelmek istedim. Benim takimdna beklentim kaptanın benimle ilgilenmesi ve menülerimi iyi veya kötü yorumlaması bana ceza da versin yeterki ilgilensin bu benim için en baş kriter
Ya bazen düşünüyorum herkesten uzak düzen kurmak iti diye bazen de kalabalık özlüyor insan .. zor seninki de zorr öocukalrlaY arkadas pazar pazar misafirmi olur sabahtan beri canim cikti misafir bekliyorum yavrularrr allah boreklerin gazabindan korusun artik benii
Kızzz dur kendine gel onca emek boşuna gidecek tartıda artı çıkarsın sonraKızlar herkese selamlar
Cuma gününden beri bildirim yapaöarım sanırım hatırlamııyorum
Hatırladığım kadarıyla yazayım
Kahvaltıda melemen yaptım ama çok az alöama rapmeb tabağumı bitiremedim
Kilo vermenin heyecanı olabilir
Akşamda tonbalıklı salata yedim
Dün missfirlerim vardı
Sabah
1 tane peynirli yumurta
Labne peynir
2 3 dilin ekmek
Akşam
Bir kase domates çorbası
4 yk pilav
1 tane köfte 4 5 dilim patates
3 yk. Kurufasulye
Salata
Ayran
Şalgam
Akşam çayın yanına
Revani
Üzgünüm
Bugünkü mwnümü yazmak istmiyorum
Çok iştahım açık bgün
Şuursuzca yedim
Adet günümw az kaldı sanırı ondan
Canım güzel bence alışıksın zaten öncedenSabah saat 10
1 biberli omlet
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
1 avuç çiğ fındık
1 adet küçük domates
Ara
1 limonlu maden suyu (limonu kendim sıktım)
Akşam 17 00
7 8 kasik etli nohut yemeği
1 kase salata
4yk yoğurt
2.5lt su içildi
İlk gün tamamdır
❤Spor gerekli olduğu için de 200ipsiz zıplama ve 8dklik pilates egzersizlerim var onları yapacağım. Yaptığımda etiketlerim kaptanım
Karnıyarık yağlı değilse güzel eniHaftasonu olunca giremedim
13 Eylül Cuma menüm
Sabah
3 dilim börek
1 dilim kakaolu kek
Akşam
Bir tabak kurufasulye
4 YK pilav
Su 2 litre
Spor
45 dakika evde yerinde yürüme
++++++++
14 Eylül Cumartesi Menüm
Sabah
5 YK makarna
2 tane kofte
Yarım kase yoğurt
Akşam
1 patlıcan karnıyarık
2 YK pilav
Su 3 litre
Spor 1 saat yerinde yürüme
KAptan kendine ödül koy o kadar hasretlik çekmişsin hiç dinlemeSimdi mutfaga yemek hazirlamaya geciyorum , kizlar yarin aksam esim donuyor kismetse..
Bugunden yemeklerimi pisirmek niyetindeyim.
Yarin sabah klinige gidecegim , birde Aras evde olacak yemek icin firsatim olmaz pek diye dusundum.
Esimde yoldan gelecek sulu yemekler yapayim ki uzun yolculugun uzerine...
Ah yaa fistikli sarmalar, baklavalar, borekler geliyor ben bu hafta arti gelirsem hic sasmayin, atin beni takimdan :)
Spora yuklenecegim ama yemedende duramam , 1 bucuk yildir bu ani bekliyorum off offffff
AŞure hariç iyi Canım menüSabah
Ac karnına limonlu yesiş cay ve cörek otunyagı
Kıymalı yumurta
Yesillik
Peynir
Doöates salatalık havuc
Oglen 16da
Meecimek corbası
4 köfte
Salta
Ve öalesef asure :/
Böyle kacamaklı oldugu icin aksam ceza verdim kendime
3km kosubandındam kosu
100 sag iç 100 sol ic bacak
50 yarım mekik
BENce menü iyi canım15 Eylül 2019
Sabah 8.30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim süzme peynir
2 zeytin
1 kapıya biber
Yarım domates
Maydonoz-nane-dereotu
1 şekersiz çay
Ara öğün 10.30
Duble şekersiz Türk kahvesi
2 hurma
Öğle 12.00
Yarım lahmacun (iş yeri civarında en iyi seçenek bunu bulabildim pazar günü olduğu için döner vb. yiyecek yoktu)
1 ayran
Ara Öğün 16.30
1 elmayı dilimledim üzerine tarçın döktüm :)
Akşam 19.30
5 kaşık yeşil mercimek yemeği
3 kaşık bulgur pilavı
Bol yeşil salata
Spor olarak bugün 7000 adım attım.
Öğle akiam dediğimi beşte yedim kurabiyeyi onda ama bir buçuğa kadar ütü yaptım iki gibi amcak uyudum.. aynen tek olmayınca düzen hemencecik bummEger aksam yediginin saati gec degilse cok da kotu degil menun.
Benim icin de zor oluyor haftasonlari esle beraber olunca veya arkadaslarla disari cikinca. Galiba haklisin birisi olunca zorlasiyor diyet yapmak
Aksam yemegi saatin gec ama cok gec uyumussun o yuzden sorun olmaz diye dusunuyorum.Öğle akiam dediğimi beşte yedim kurabiyeyi onda ama bir buçuğa kadar ütü yaptım iki gibi amcak uyudum.. aynen tek olmayınca düzen hemencecik bumm
evet ya corba içilmesin deniyor dimi ama cocuklara yapıyorum ya bazen ac kalmaktansa kurtarıcı oluyor benim içinçok iyi kuzumm
ooo okul telaşı on the stage diyorsun
canım çok iyiii
haaarika
ooo kral dönmüşD
canım nasıl durumlar?
spor su çok iyi hem pilav hem içli köfte oolmamış bence off içli köfte de ne güzel olur hani ama
ohhh miss böyle böyle çıpçıtır olacağız inşallah
ayyyy harikaa çok sevindimmm
ex eşim olsan da bu hafta da takpteyim seni
içli köftenin sonucu olabilir mi canım ya da regl öncesi ?
yavaş yavaş da olsa (ben gibi) küçülüyoruz
oo hayırlı olsun böyle böyle gidecek hepsi kilolarımızın
canım çok iyi
makarnanın sonucu oldu o ex eşim bi de sarma bu hfta güveniyorum sana
sonuç ne olduD
harika canımm
onlar kalıcı değil dur şimdi öbür haftalarda fos olacaklartam bir çamur oldumm
akşam sabah poğaça biaz kötü olmuş sadece abla kolay gelsn nöbet de zorr regl olunca rahatlamışsındır
huhuuu hadi bakalım kızlar :))
kola hariç iyi menğ bnce canımm
menün haarika yine canımm :)
canımm geçmiş olsun ne oldu
kaptiş iyi menü ve spor tabii
oo maşallah kuzulara annelik mesaisi hiççç bitmiyor değil mi :)
çok iyi menü keleğe bayılırımmm
iki süt çok geldi bana birisi yoğurt filan olanilir sanki ama menü iyi canımm
zaten nöbet de spor sayılır abla size bayağı iyi birkaç gn çncekine göre menün
harika böyle yiyebiliYorum patlıcanı ben de eline sağlık :)
canım çorba birazcık daha az olabilir belki ama yine o koşturmaya iyi menü
aa çok geçmiş olsun kaptan nasıl oldu aras ?
deryacım benim de ilk günlerim özellikle tatlı konusunda cıgırımdan cıkıyprum ilk günler böyle gecenuyannca falan bebek kaldırıyor ya gösüm acılsın dşyw agzıma bi cikolta atardıl ben direkHaklisin canim. Ilk gunler zor. Bakalim ben de yarin 2 haftalik tatilden sonra baslayacagim.
canım sabahları karbonhidrat bombası olmussun ama toparlamıssın sonra esin istemiyorsa iradeli olman da zor birisi senn tersine kürek cekince yani beni de en cok onlara ayrı kendime ayrı yemek yapmak. ZorluyorCumartesi menü:
Ödül öğünüm sabah oldu: birkaç bisküvi, iki dilim ekmek, patatesli yumurta, labne
Pazar:
Sabah: patatesli yumurta, domates salatalık yeşillik, yarım silim ekmek, 1 çay b kefir
Öğle -akşam arası: 4 tavuk köftesi tam b makarna, salata(makarna çoktu bence 6 yk filan dışarıdaydık heba olmasın diye yedim ki eşim kfc gömdü)
Akşam: zorla 1.5 fit kurabiye, birkaç kuruyemiş yedirdi eşim zayıflamamı mı istemiyor akşam yemek yemeyim diye mi yapıyor gerçekten anlamadım
Eşimle olunca daha zor oluyor diyet yapmak ya sizde de öyle mi kızlar birisi olunca bozuluyor mu düzen hemen ?
Guzel menu ve spor canim :)Eki Görüntüle 2308271 Eki Görüntüle 2308272 Eki Görüntüle 2308273 Eki Görüntüle 2308274
Sporum akşama kaldı 30 dk alt vücut çalışıcam
Ya refludan cok kendi reflexi gibi dusundu dr ama reflu baslangicida olabilir dedi mama takviyesi ve birde ilac verdi bunlara ragmen gecmezse alerji testi son care dedi fakat bence alerji olsaydi ek gidaya ilk gectigimiz zamanlar olurdu cunku herseyi tattirdim once sorun yoktu yaklasik 2 aydir biz boyleyiz ilk kusmaya basladiginda hasta olmustu balgam tikiyor demistim ona yormustum ondan beri duzelmedi bu durum.Ekincim benim kisisel fikrimi ve meslektas arkadaslarimla bu tarz makinalar hakkindaki konustugumuzdaki fikirlerimizi soylemek gerekirse, sadece kilo vermekte ya da sIkIlasmakta tek basina yeterli olmaz bu urun.
Etkisini mutlka gorursun canim ama seninde dedigin gibi kendi egzersine ek olarak bunu kullanirsan daha hizli, daha guzel sonuclar alirsin..
Gule gule kullan canim:)
Canim az evvelde yazdim benim aklima reflu geldi..
Fakat dorktor gida alerjiside olabilir demis, sen hergun yedigi her sye asiri dikkat et, ne yedikten sonra kusuyor ve onu tekrar yerse kusuyor mu takip et canim.
Spesifik bir gidaya alerjisi varsa mesela bu sekilde anlayabilirsin belki..
Canim ikinizinde iyi olmaniza cook sevindim.
Masallah bebisimize, annesine naz yapiyor belkide:)
Sen nasilsin canim, is guc nasil?
Harika Ozlemcim :)
Oyy ya bende su pilavi makarnayi cok seviyorum ama bugun aksam ilk kez biyere gittim ve karabugdahimi yanimda goturdum kadin yemek koyucakti hayir dedim karabugdayimi yedimmm @kanadalı35 esimmm adasim kankimmm duy bunlarıŞu diyetin ilk gunleri hep zorluyor beni canım tatlı istiyo acikiyorummisafir de geldi annem tavuk suyuna pilav salata yemek falan yapmış ama saat geç oldu pilav da pirinç pilavı zaten çıkarıp tatlı kesmezler insallah
2 ogun besleniyorsun sanirim aralarda bisey yemiyormusun.spor da yok sanirimPazar menum
Sabah
Aksam
1 adet tavuk sis lavasla
Ayran
Bugunku menum
Sabah
Aksam
Ton balikli salata
2 3 kasik kuru fasulye
Ve gene detoks suyum
Biraz yogun bi menu ama kalori olarak cok yuksek oldugunu dusunmuyorum.Merhaba sevgili takım arkadaşlarım, herkese iyi akşamlar olsun. :)
Bugünkü menüm:
16 Eylül 2019
Sabah (8.30)
3 kaşık yulaf
Tarçın
Hepsini karıştırdım güzelce, kavanozda işe götürdüm yolda yulaflar da yumuşamıştı hafif güzel oldu.
Ara Öğün (11.00)
1 Fincan Türk Kahvesi
Öğle (13.30)
Haşlanmış brokoli
Ara Öğün (17.00)
1 fincan yeşilçay
2 tane de çir kurusu (ilk defa yedim arkadaşım Sivas'tan getirmişti kuru kayısının daha lezzetli haliydi)
Akşam (19.00)
Bol yeşil salata
Spor olarak da 8000 adım attım bir de meraktan 4 dakikalık zumba videosunu yaptım. :)
Cumartesi guzel pazar olmamis canimCumartesi menü:
Pazar:
Regli oncesiyse sislik olmasi normal canim, nasilsin?Bugün tartı günü olduğunu bilmiyordum geçen hafta hiç yazmamıştım ama sabah gördüm mesajı ve tartıldım.
Cuma günü 61.1 kg idi bugün 61.4 kg çıktım regl öncesi ödem büyük ihtimalle.
İnşallah kilo alma gibi bir durumum olmaz ya üzüldüm valla sabah görünce. :-/
Cok guzelm menu , su harika, yuruyuste oyle..Sabah 8 00
1 dilim köy peyniri
5 zeytin
1.5 dilim tam buğday ekmeği
2yk kadar ev yapimi domates sosu kahvaltilik
Saat 12 buçuk
7 8kasik taze fasulye yemeği biberli
1 kase yoğurt
Salata bolca
Akşam 17 00
5 kasap köfte , 3-4 kaşık yogurtlu biber,1 eti form ekmek
18 30
Maden suyu limonlu
2 buçuk litre su içildi
30dk yürüyüş yapıldı
Yawrukush
Salata ve yemekten az miktar yiyebilirdin canim:)Şu diyetin ilk gunleri hep zorluyor beni canım tatlı istiyo acikiyorummisafir de geldi annem tavuk suyuna pilav salata yemek falan yapmış ama saat geç oldu pilav da pirinç pilavı zaten çıkarıp tatlı kesmezler insallah
Oazar menun guzel kuzum.Pazar menum
Sabah
Aksam
1 adet tavuk sis lavasla
Ayran
Bugunku menum
Sabah
Aksam
Ton balikli salata
2 3 kasik kuru fasulye
Ve gene detoks suyum
Cok guzel bir menu ve spor olmus canim.Merhaba sevgili takım arkadaşlarım, herkese iyi akşamlar olsun. :)
Bugünkü menüm:
16 Eylül 2019
Sabah (8.30)
3 kaşık yulaf
Tarçın
Ara Öğün (11.00)
1 Fincan Türk Kahvesi
Öğle (13.30)
Haşlanmış brokoli
Ara Öğün (17.00)
1 fincan yeşilçay
Akşam (19.00)
Bol yeşil salata
Haftasonu hepimizin diyet duzeni bozuluyor canim.Cumartesi menü:
Pazar:
Ah boyle takim arkadasina can kurban :)Saati o olmasa menü köyün deği bence canım yeni ğozisyonun da hayırlı olsun bu arada
Koşturmacada bir numara olmuşsun canım :)
Canım hoşgeldin
Ya bazen düşünüyorum herkesten uzak düzen kurmak iti diye bazen de kalabalık özlüyor insan .. zor seninki de zorr öocukalrla
Kızzz dur kendine gel onca emek boşuna gidecek tartıda artı çıkarsın sonra
Canım güzel bence alışıksın zaten önceden
Karnıyarık yağlı değilse güzel eni
KAptan kendine ödül koy o kadar hasretlik çekmişsin hiç dinleme(böyle takım arkadaşı olur mu )
AŞure hariç iyi Canım menü
BENce menü iyi canım
Diger kizlari bilmem ama gamze kaybolduysa ortadan kaptisim korkmamiz lazim kesin arti gelcek bu haftaaaaaaKizlar nerelerdesiniz, hafta sonuda degil ama takim cok sessiz bugun..
Ankee , april22 , Minnakeller , FitFiliz , fayfeyfiy , Ellssa , Harpy , gogo2405 , besive , kanadali35 , Gonulmeyvesi , tomrs , F Falanfilannnn
Hu huuuu guzel takimim bir ses verin.....
Insallah ise yarar Ozlemim takviye, bugun cikarmadi insallah kuzucuk..Ya refludan cok kendi reflexi gibi dusundu dr ama reflu baslangicida olabilir dedi mama takviyesi ve birde ilac verdi bunlara ragmen gecmezse alerji testi son care dedi fakat bence alerji olsaydi ek gidaya ilk gectigimiz zamanlar olurdu cunku herseyi tattirdim once sorun yoktu yaklasik 2 aydir biz boyleyiz ilk kusmaya basladiginda hasta olmustu balgam tikiyor demistim ona yormustum ondan beri duzelmedi bu durum.
Bugun mama takviyesini koydum mamasinin icine icti sonra yemek yedi yerken bi iki ogurme reflexi yapti bakti cikmiyor devam etti yemege insallah ise yaricak diye umut ediyorum.
Oyy ya bende su pilavi makarnayi cok seviyorum ama bugun aksam ilk kez biyere gittim ve karabugdahimi yanimda goturdum kadin yemek koyucakti hayir dedim karabugdayimi yedimmm @kanadalı35 esimmm adasim kankimmm duy bunları
2 ogun besleniyorsun sanirim aralarda bisey yemiyormusun.spor da yok sanirim
Biraz yogun bi menu ama kalori olarak cok yuksek oldugunu dusunmuyorum.
Cumartesi guzel pazar olmamis canim
Canim cocuklarla hayat oldukca keyifli ama bir okadar da zor.Arkadslar iyi akşamlar bugun tüm gün üç bebeyle dısardaydık üstelik arabasız üstelik yagmur yagıs imtihanlarla dolu birgündü gercekten düzgün bir menü yok paketli gıda var cok üzgünüm( öğlene kdr evin içinde yazılanları okudum ettim ama tam cevap yazıcakken hep birşeyler cıktı nasılsınız iyimisiniz aksamınız nasıl geciyor ben 3 numarayı uyutıyrm mesai bitiyor sonra
Menun kotu degil canim.Sabah 7.0
ac karnına limonlu yesil cay
İci lor dolu kırmızı biber domates havuc salatalık iki tam ceviz kasar bir tatlı kasıgı tahin pekmez
Oglen 13
3 mısır patlagı
17.
Uc kasık kabak yogurtlu kabak
Salata
3 kasık nohut
19
iki oreo(( bu cok bilinc dşi cocuklarım artık beni şyicw yormasından kaynaklı agzıma attıgım sinir kacamagı 8 dem somra artık bedenim iflas edşyor esimşn de beli tutuldu oldu evde 4 cocuk tek basıma deliricim az kaldı
Kosu bandımda 5.4 km yuruyus
100 sag ic 100 sol ic bacak
50 sag sol yan bel inceltme
50 yarım mekik
25 duvarda gögüs hareketi
Ah sorma canim hic ugramadi cumadan beri...Diger kizlari bilmem ama gamze kaybolduysa ortadan kaptisim korkmamiz lazim kesin arti gelcek bu haftaaaaaa
Evet sabah de once bi posta kahvaltisini cikardi sonra de gittik falan donduk ilacini verdim ustune yemek yicekti iste bi iki ogurdu bakti cikmiyor yuttu geri yemege devam etti essek keni aliskanlik yapti gibi ya biraz inat bi cocuk cok sukur enfeksiyon ve iv organlarda falan ciddi bisey yok ya varsin kussun nediyimInsallah ise yarar Ozlemim takviye, bugun cikarmadi insallah kuzucuk..
4 saat sonra bir mani olmazsa inecek ucagi canim Akini okuldan alacagim, arkadasim (Vanessa) davet etti 1 saatligine okuldan sonra onlara ugrayip , havaalanina gidecegiz maaile :)Ozgecim esin geldimi aksam mi gelicek yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?