Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cok guzel olmus . afiyet olsun cok begendim menunu

Pazar gununku menun gayet guzel hele ki haftasonuna bakarak. Ama bugunku sabah ogunun sadece karbonhidrat olmus. Yalniz aksam cok guzel olmus

Eger aksam yediginin saati gec degilse cok da kotu degil menun.
Benim icin de zor oluyor haftasonlari esle beraber olunca veya arkadaslarla disari cikinca. Galiba haklisin birisi olunca zorlasiyor diyet yapmak

Saati o olmasa menü köyün deği bence canım yeni ğozisyonun da hayırlı olsun bu arada
Koşturmacada bir numara olmuşsun canım :)
Canım hoşgeldin
Y arkadas pazar pazar misafirmi olur sabahtan beri canim cikti misafir bekliyorum yavrularrr allah boreklerin gazabindan korusun artik benii
Ya bazen düşünüyorum herkesten uzak düzen kurmak iti diye bazen de kalabalık özlüyor insan .. zor seninki de zorr öocukalrla
Kızzz dur kendine gel onca emek boşuna gidecek tartıda artı çıkarsın sonra
Canım güzel bence alışıksın zaten önceden
Karnıyarık yağlı değilse güzel eni
KAptan kendine ödül koy o kadar hasretlik çekmişsin hiç dinleme(böyle takım arkadaşı olur mu )
AŞure hariç iyi Canım menü
BENce menü iyi canım

Eger aksam yediginin saati gec degilse cok da kotu degil menun.
Benim icin de zor oluyor haftasonlari esle beraber olunca veya arkadaslarla disari cikinca. Galiba haklisin birisi olunca zorlasiyor diyet yapmak
Öğle akiam dediğimi beşte yedim kurabiyeyi onda ama bir buçuğa kadar ütü yaptım iki gibi amcak uyudum.. aynen tek olmayınca düzen hemencecik bumm

Arkadslar iyi akşamlar bugun tüm gün üç bebeyle dısardaydık üstelik arabasız üstelik yagmur yagıs imtihanlarla dolu birgündü gercekten düzgün bir menü yok paketli gıda var cok üzgünüm ( öğlene kdr evin içinde yazılanları okudum ettim ama tam cevap yazıcakken hep birşeyler cıktı nasılsınız iyimisiniz aksamınız nasıl geciyor ben 3 numarayı uyutıyrm mesai bitiyor sonra

evet ya corba içilmesin deniyor dimi ama cocuklara yapıyorum ya bazen ac kalmaktansa kurtarıcı oluyor benim için
Haklisin canim. Ilk gunler zor. Bakalim ben de yarin 2 haftalik tatilden sonra baslayacagim.
deryacım benim de ilk günlerim özellikle tatlı konusunda cıgırımdan cıkıyprum ilk günler böyle gecenuyannca falan bebek kaldırıyor ya gösüm acılsın dşyw agzıma bi cikolta atardıl ben direk
canım sabahları karbonhidrat bombası olmussun ama toparlamıssın sonra esin istemiyorsa iradeli olman da zor birisi senn tersine kürek cekince yani beni de en cok onlara ayrı kendime ayrı yemek yapmak. Zorluyor

Sabah 7.0
ac karnına limonlu yesil cay
İci lor dolu kırmızı biber domates havuc salatalık iki tam ceviz kasar bir tatlı kasıgı tahin pekmez
Oglen 13

3 mısır patlagı

17.
Uc kasık kabak yogurtlu kabak
Salata
3 kasık nohut

19
iki oreo (( bu cok bilinc dşi cocuklarım artık beni şyicw yormasından kaynaklı agzıma attıgım sinir kacamagı 8 dem somra artık bedenim iflas edşyor esimşn de beli tutuldu oldu evde 4 cocuk tek basıma deliricim az kaldı

Kosu bandımda 5.4 km yuruyus
100 sag ic 100 sol ic bacak
50 sag sol yan bel inceltme
50 yarım mekik
25 duvarda gögüs hareketi

Ya refludan cok kendi reflexi gibi dusundu dr ama reflu baslangicida olabilir dedi mama takviyesi ve birde ilac verdi bunlara ragmen gecmezse alerji testi son care dedi fakat bence alerji olsaydi ek gidaya ilk gectigimiz zamanlar olurdu cunku herseyi tattirdim once sorun yoktu yaklasik 2 aydir biz boyleyiz ilk kusmaya basladiginda hasta olmustu balgam tikiyor demistim ona yormustum ondan beri duzelmedi bu durum.
Bugun mama takviyesini koydum mamasinin icine icti sonra yemek yedi yerken bi iki ogurme reflexi yapti bakti cikmiyor devam etti yemege insallah ise yaricak diye umut ediyorum.
Oyy ya bende su pilavi makarnayi cok seviyorum ama bugun aksam ilk kez biyere gittim ve karabugdahimi yanimda goturdum kadin yemek koyucakti hayir dedim karabugdayimi yedimmm @kanadalı35 esimmm adasim kankimmm duy bunları
2 ogun besleniyorsun sanirim aralarda bisey yemiyormusun.spor da yok sanirim
Biraz yogun bi menu ama kalori olarak cok yuksek oldugunu dusunmuyorum.
Cumartesi guzel pazar olmamis canim

Regli oncesiyse sislik olmasi normal canim, nasilsin?

Cok guzelm menu , su harika, yuruyuste oyle..

Salata ve yemekten az miktar yiyebilirdin canim:)

Oazar menun guzel kuzum.
Bugunku menunde guzel ,zaten ogun yedigin icin pogaca sorun degil.
Nasil oldun?

Cok guzel bir menu ve spor olmus canim.
Zumba ile ilgili fikrin nedir:)

Haftasonu hepimizin diyet duzeni bozuluyor canim.
Cumartesi odul yapmissin ama pazar menunde odullu gibi, sen 10dk yuruyus yap en iyisi pazari telafi etmek icin :)

Ah boyle takim arkadasina can kurban :)

Insallah ise yarar Ozlemim takviye, bugun cikarmadi insallah kuzucuk..

Canim cocuklarla hayat oldukca keyifli ama bir okadar da zor.
Allah yardimcin olsun, insallah hepsi uyur bir guzel dinlenirsin..

Menun kotu degil canim.
Misir patlaklari cok dusuk kalorili atirtirmaliklar, bende zmaan zaman yiyorum.
2 oreoda o kadar kosturmaya yanip gitmistir :)

Diger kizlari bilmem ama gamze kaybolduysa ortadan kaptisim korkmamiz lazim kesin arti gelcek bu haftaaaaaa
Ah sorma canim hic ugramadi cumadan beri...

Insallah ise yarar Ozlemim takviye, bugun cikarmadi insallah kuzucuk..
Evet sabah de once bi posta kahvaltisini cikardi sonra de gittik falan donduk ilacini verdim ustune yemek yicekti iste bi iki ogurdu bakti cikmiyor yuttu geri yemege devam etti essek keni aliskanlik yapti gibi ya biraz inat bi cocuk cok sukur enfeksiyon ve iv organlarda falan ciddi bisey yok ya varsin kussun nediyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…