Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aynen 2 ogun besleniyorum aralarda normalde coksey yerim diyette bitki cayi detoks suyu tek

Iyiyim canim coksukur ya cabuk toparladım masallah diyeyimde

Ya gece gece sinirim bozuldu kızlar eşime uğraşıyorum bir şeyler yapmak için.. sürekli benim zayıflamaya çalışmamdan yanlış şekilde yapmamdan bahşediyor yok aç kalıyormuşum vs bir de karşıma geçmiş dalga geöer gibi konuşuyor göbeğime filan seviyor.. ben bilmezmişim yanlışım havalarında kendince beni uyarıyor iyiliğimi istiyor.. sinirim bozuldu dalga geçer gibi ya

Yazin havalar guzelken denedim, yani cis kaka olmayan yer kalmadi evde bir tuvalet haric :)
Yine deneyecegim elim mecbur:)

Harika bence goreceksin 78i ucundan :))
Ya bende cok korkuyordum hic tuvalete girmmek istemiyordu en son dedim ben yapicam bu isi inat ettim kaldirdim butun halilari koltukta yikancak nasilsa dedim allahtan uzmedi oglum beni hic 2 kerefalan kakasini yetistiremedi 2 3kerede cisini kacirdi bi iki gece de gece demiyim hadi gec kalktigi sabahlar yataga yapti 3.gunde uzun yola ciktim hic kazasiz gittim cok sukur insallah obur veledimde uzmez ama hic sanmiyorum yani.eltimin oglan cok zorlamisti kadincagizi ama 1 aya yakin direndi eltim sonunda el mecbur ogrendi cocuk bide bizim gelin var onun kizida 1 ay kakasini yapamamisti korkmustu oda cok ugrasti bu konuda her cocuk farkli oluyor iste dene tabi yaz bitmeden kisinda zor olur.

Menüm
Sabah
1 domates
1 dlm tbe
2 yumurta
2 dlm hellim
20 zeytin

Öğlen
Yarım çorba
Brokoli
Kavurma

Ara
1 cici bebe

Akşam
Izgara et
3 yk b ğilavı
Yoğurt
Salata

Spor
Pilates zumba (50 + 50) dk
Yarim kilo vardir 20 zeytin ahahhah masallah cekirdekleriylede resim yaptinmi beenim kardesim yer vide kalp falan yapardi cekirdekleriyle

Esler ayni benim esim de kilo ver der hemde sundan ye bundan ye der gider dondurma alir cikolata alir neyse kiza kiza biraktirdim o huyunu ama adamin bana yaptigi tek suprizde bu cikolatalar dondurmalardi onuda kendi ellerimle korelttim

Ya seni okadar iyi anliyorum ki ben 2 cocukla kafayi yerken seni dusunemiyorum bile ve sende 3 cocuga ragmen spor yapabiliyorsun .nasil uslumu biraz cocuklarin canim gecen bi misafir cocuk geldi bize aman tanrim nasil bisi hic biseyi ellemiyor oyuncaklarla bole cocuklarin odasinda benden izin almadan ellemiyor bizimkiler birbirini yerken o hic kava etmiyor amannn dedim bole cocugum olsa 10 tane dogururum benimkiler fena

16 Eylül pazartesi menüsü

Sabah 1 adet peynirli yumurta
1 zeytin
İki çatal peynir
Maydonoz
Domates slatalık
2 bardak çay
1 dilim ekmek

Öğle
Biraz deniz havası aldık
2 bardak çay
Bir avuç çekirdek ama az dolu değil
1 tane halley

İkindi
Karpuz 2 çatal
Salatalık
4 5 tane dut kurusu
Bide annem tavuk göğüsü yapmıştı bir dilim t.göğüsü yedim

Akşam

Bir yemek tabağı türlü
İki y.k pazı
Yoğurt
Salata
2 dilim kepekli ekmek
Acı sos

Akşam çayı
2 bardak çay
Bi küçük mısır
Bi tane halley

Ay günüm yemek yemekle geçmiş resmen

Bari bu kadar yemeğe hamile olsam

Yarın telafi edicem üzgünüm

Bide 15 dk falan yürümüşümdür toplamda

o halley ler halay olsaydi keske

Iste bu corba, aa bende yapayim hafta ici :))
Ilk defa gördüm ablacım
besive dedigin gibi mutfak isi organize bir is , bir sonraki adimin ne yapacagin belli olmali herzaman b planin olmali , kolay gelsin anlasmadigin biriyle mutfakta calismasi cok zor
Aynen öyle ablacım sabır edecem içimde kötü bir his yok neeense
Çok teşekkür ederim canım
Iyiyim ablacım sen nasılsın bugün kilo bildirimi yapamadım sabah islerim vardı eve varıp tartılamadım ama cuma günü kesinlikle tam zamanında burda olucam zaten ben kiloma bakıyorum ve çok mutsuzum ne zaman kilo vermeye kalksam hep bir uğursuzluk oluyor spora gidemiyorum şimdi nefes almadan caliscam abla yarin büyük patronlar da gelecekmiş beni görmeye gelecekler birşeyleri yanlış yaparım diye korkuyorum bakacaklar yapabiliyor muyum diye onları memnun etmesi çok zor ben ne zaman zayıflamaya karar versem ya bileğim kırılıyor ya düşüyorum bacağım şişiyor en son annem yoğun bakıma girdi yani allah benim zayiflamami istemiyor mu ya yemin ederim ablacım sizi çok sevdim kilo bile veremesem burayı bırakmak istemiyorum bu sefer o kadar direncliyim ki.burasi beni tutuyor artık su üstümdeki yükten kurtulmak istiyorum

Günlük menüm kızlar
Kahvaltı:11.00
1 yumurta domates salatalık 1 dilim peynir çok az avakado 1 sütlü kahve
Oglen: 16.00
Acili ekşili çorba 1 kase
Aksam: 19.30
zencefilli tavuk 1 kase
Ara ogun: 22.30
1 sütlü kahve 2 tane mor erik
1 litre su anca icmisimdir
Spor olarak full çalışma ve 12.000 adım attım bugün cezamı hala yapamadım ama 2 katını yapicam yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…