- 24 Temmuz 2019
- 559
- 2.062
- 28
Aynen 2 ogun besleniyorum aralarda normalde coksey yerim diyette bitki cayi detoks suyu tekYa refludan cok kendi reflexi gibi dusundu dr ama reflu baslangicida olabilir dedi mama takviyesi ve birde ilac verdi bunlara ragmen gecmezse alerji testi son care dedi fakat bence alerji olsaydi ek gidaya ilk gectigimiz zamanlar olurdu cunku herseyi tattirdim once sorun yoktu yaklasik 2 aydir biz boyleyiz ilk kusmaya basladiginda hasta olmustu balgam tikiyor demistim ona yormustum ondan beri duzelmedi bu durum.
Bugun mama takviyesini koydum mamasinin icine icti sonra yemek yedi yerken bi iki ogurme reflexi yapti bakti cikmiyor devam etti yemege insallah ise yaricak diye umut ediyorum.
Oyy ya bende su pilavi makarnayi cok seviyorum ama bugun aksam ilk kez biyere gittim ve karabugdahimi yanimda goturdum kadin yemek koyucakti hayir dedim karabugdayimi yedimmm @kanadalı35 esimmm adasim kankimmm duy bunları
2 ogun besleniyorsun sanirim aralarda bisey yemiyormusun.spor da yok sanirim
Biraz yogun bi menu ama kalori olarak cok yuksek oldugunu dusunmuyorum.
Cumartesi guzel pazar olmamis canim
Iyiyim canim coksukur ya cabuk toparladım masallah diyeyimdeRegli oncesiyse sislik olmasi normal canim, nasilsin?
Cok guzelm menu , su harika, yuruyuste oyle..
Salata ve yemekten az miktar yiyebilirdin canim:)
Oazar menun guzel kuzum.
Bugunku menunde guzel ,zaten ogun yedigin icin pogaca sorun degil.
Nasil oldun?
Cok guzel bir menu ve spor olmus canim.
Zumba ile ilgili fikrin nedir:)
Haftasonu hepimizin diyet duzeni bozuluyor canim.
Cumartesi odul yapmissin ama pazar menunde odullu gibi, sen 10dk yuruyus yap en iyisi pazari telafi etmek icin :)
Ah boyle takim arkadasina can kurban :)
Harika aclik hissetmiyorsan.Aynen 2 ogun besleniyorum aralarda normalde coksey yerim diyette bitki cayi detoks suyu tek
Ya bende cok korkuyordum hic tuvalete girmmek istemiyordu en son dedim ben yapicam bu isi inat ettim kaldirdim butun halilari koltukta yikancak nasilsa dedim allahtan uzmedi oglum beni hic 2 kerefalan kakasini yetistiremedi 2 3kerede cisini kacirdi bi iki gece de gece demiyim hadi gec kalktigi sabahlar yataga yapti 3.gunde uzun yola ciktim hic kazasiz gittim cok sukur insallah obur veledimde uzmez ama hic sanmiyorum yani.eltimin oglan cok zorlamisti kadincagizi ama 1 aya yakin direndi eltim sonunda el mecbur ogrendi cocuk bide bizim gelin var onun kizida 1 ay kakasini yapamamisti korkmustu oda cok ugrasti bu konuda her cocuk farkli oluyor iste dene tabi yaz bitmeden kisinda zor olur.Yazin havalar guzelken denedim, yani cis kaka olmayan yer kalmadi evde bir tuvalet haric :)
Yine deneyecegim elim mecbur:)
Harika bence goreceksin 78i ucundan :))
Ya ama gece gece kahve istedi canim ya ozge karabugday yedim bugun eee bu saate aciktim ben yine erkende yemedim 7 ydi yedim 1 su bardagi olcusu gunluk acaba onumu arttirsamKizlar bir kahve hazirlayip geliyorum :)
Yarim kilo vardir 20 zeytin ahahhah masallah cekirdekleriylede resim yaptinmi beenim kardesim yer vide kalp falan yapardi cekirdekleriyleMenüm
Sabah
1 domates
1 dlm tbe
2 yumurta
2 dlm hellim
20 zeytin
Öğlen
Yarım çorba
Brokoli
Kavurma
Ara
1 cici bebe
Akşam
Izgara et
3 yk b ğilavı
Yoğurt
Salata
Spor
Pilates zumba (50 + 50) dk
Esler ayni benim esim de kilo ver der hemde sundan ye bundan ye der gider dondurma alir cikolata alir neyse kiza kiza biraktirdim o huyunu ama adamin bana yaptigi tek suprizde bu cikolatalar dondurmalardi onuda kendi ellerimle korelttimYa gece gece sinirim bozuldu kızlar eşime uğraşıyorum bir şeyler yapmak için.. sürekli benim zayıflamaya çalışmamdan yanlış şekilde yapmamdan bahşediyor yok aç kalıyormuşum vs bir de karşıma geçmiş dalga geöer gibi konuşuyor göbeğime filan seviyor.. ben bilmezmişim yanlışım havalarında kendince beni uyarıyor iyiliğimi istiyor.. sinirim bozuldu dalga geçer gibi ya
Insallah goruceksin canim benimBugun bildirim yapamamıstım cuma 80.2 idi bu sabah 79.5 tu cumaya 78 ucundan görsem keske ne motive olurum
Ya seni okadar iyi anliyorum ki ben 2 cocukla kafayi yerken seni dusunemiyorum bile ve sende 3 cocuga ragmen spor yapabiliyorsun .nasil uslumu biraz cocuklarin canim gecen bi misafir cocuk geldi bize aman tanrim nasil bisi hic biseyi ellemiyor oyuncaklarla bole cocuklarin odasinda benden izin almadan ellemiyor bizimkiler birbirini yerken o hic kava etmiyor amannn dedim bole cocugum olsa 10 tane dogururum benimkiler fenaArkadslar iyi akşamlar bugun tüm gün üç bebeyle dısardaydık üstelik arabasız üstelik yagmur yagıs imtihanlarla dolu birgündü gercekten düzgün bir menü yok paketli gıda var cok üzgünüm( öğlene kdr evin içinde yazılanları okudum ettim ama tam cevap yazıcakken hep birşeyler cıktı nasılsınız iyimisiniz aksamınız nasıl geciyor ben 3 numarayı uyutıyrm mesai bitiyor sonra
Kizlar nerelerdesiniz, hafta sonuda degil ama takim cok sessiz bugun..
@LaMademoiselle , @april22 , @pembecanavar , @Derya_the_queen , @fmad , @Akrrep , @Harpy , @gogo2405 ,besive , kanadali35 , Gonulmeyvesi , @tomrs , F Falanfilannnn
Hu huuuu guzel takimim bir ses verin.....
sen merak etme muzu bile gordumPazartesi menum
Eki Görüntüle 2308446 Eki Görüntüle 2308447
Bide muz var gorunmemis aparatiflerde ekli
Spor sabahin koru basla evi topla cocuklarla dr git alisveei yap
300 ip
Su 2 litre olmustur
kanadali35
o halley ler halay olsaydi keske16 Eylül pazartesi menüsü
Sabah 1 adet peynirli yumurta
1 zeytin
İki çatal peynir
Maydonoz
Domates slatalık
2 bardak çay
1 dilim ekmek
Öğle
Biraz deniz havası aldık
2 bardak çay
Bir avuç çekirdek ama az dolu değil
1 tane halley
İkindi
Karpuz 2 çatal
Salatalık
4 5 tane dut kurusu
Bide annem tavuk göğüsü yapmıştı bir dilim t.göğüsü yedim
Akşam
Bir yemek tabağı türlü
İki y.k pazı
Yoğurt
Salata
2 dilim kepekli ekmek
Acı sos
Akşam çayı
2 bardak çay
Bi küçük mısır
Bi tane halley
Ay günüm yemek yemekle geçmiş resmen
Bari bu kadar yemeğe hamile olsam
Yarın telafi edicem üzgünüm
Bide 15 dk falan yürümüşümdür toplamda
Evet geldim sonunda, kosusturmacayla geciyor ve bol bol yemek yemeylegittin mi turkiyeye , afiyet olsun benim yerimede yeseydin,
Ilk defa gördüm ablacımIste bu corba, aa bende yapayim hafta ici :))
Aynen öyle ablacım sabır edecem içimde kötü bir his yok neeensebesive dedigin gibi mutfak isi organize bir is , bir sonraki adimin ne yapacagin belli olmali herzaman b planin olmali , kolay gelsin anlasmadigin biriyle mutfakta calismasi cok zor
Çok teşekkür ederim canımSaati o olmasa menü köyün deği bence canım yeni ğozisyonun da hayırlı olsun bu arada
Koşturmacada bir numara olmuşsun canım :)
Canım hoşgeldin
Ya bazen düşünüyorum herkesten uzak düzen kurmak iti diye bazen de kalabalık özlüyor insan .. zor seninki de zorr öocukalrla
Kızzz dur kendine gel onca emek boşuna gidecek tartıda artı çıkarsın sonra
Canım güzel bence alışıksın zaten önceden
Karnıyarık yağlı değilse güzel eni
KAptan kendine ödül koy o kadar hasretlik çekmişsin hiç dinleme(böyle takım arkadaşı olur mu )
AŞure hariç iyi Canım menü
BENce menü iyi canım
Iyiyim ablacım sen nasılsın bugün kilo bildirimi yapamadımKizlar nerelerdesiniz, hafta sonuda degil ama takim cok sessiz bugun..
@LaMademoiselle , @april22 , @pembecanavar , @Derya_the_queen , @fmad , @Akrrep , @Harpy , @gogo2405 ,besive , kanadali35 , Gonulmeyvesi , @tomrs , F Falanfilannnn
Hu huuuu guzel takimim bir ses verin.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?