Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok geçmiş olsun ablacım kaç yaşında ki kayınpederin ?

Kızlar günaydın cami kursu başlıyor artık kahvaltımı yaptım uzun sürüyor kurs yanıma ara öğün de taşıyacağım..
Kolay gelsin canim ve afiyet olsun..

Hadi ya uzaklık zor.. ALLAH şifa versin, düşürmesin kimseyi kimseye
Amin canim..

Sen bir guzel yeseydin canim yumurtayi, begenmeyen yemesin, cok guzel soylemissin..

20 dk yerine pazara gittim 1,5 saat gezdim
açiköğretim sinaviydi.;
Harika olmus, nasil gecti canim sinavin?

Boyle elestiren bir eslede yasamak zor, benim esiminde takintili oldugu seyler vardir ama yemek onune ne koysan yer hic gikini cikarmadi sagolsun 11 yildir...

Çok geçmiş olsun ablacım kaç yaşında ki kayınpederin ?
75 yasinda canim, cok sagol...

sinavim eh idare eder.
güz dönem kayitlar 7 ekimde açiliyor.
tümü seçicem bu son dönem olsun artık.
çok zor oluyor bende göz-kaş yapıyorum eşime

Çok şükür kaptişim iyiyim...sadece bu sıralar fazla duygusalım eşime 'sana bişey olursa ne yaparım' diyip ağlıyorum.. adamda şaşırıyor Eşiminde şükür bir hastalığı zor bir işi falanda yok yani.. Ben kendi kafamda kuruyorum işte

Masallah ozlemin dedigi gubi halleyler halay olaymis sanirim coklu paket vardi elinin altinda ole olunca bende zor tutuyorum kendimi malesef ama toplaman lazim kendini yoksa kilo olarak geri doner.
Super valla.
Evet geldim sonunda, kosusturmacayla geciyor ve bol bol yemek yemeyle
Nasilsin kuzun nasil geciyor tatil.
Su az olmus ama menulerin guzel canim sen niye hep kotu dusunuyorsunki ne guzel kilolarida veriyorsun hem dusunsene yeni goreev yeni imaj incecik bir sefff
Yaa supersin kaptan dediginnnn harika menuuu buna ne cezalar gelir kaptandan simdiiii
Ayyy allah yardimcisi olsun hem esinin hem babasinin canim hastalikta zor hasretlikte
Guzel menu canim

Ayyy ben ikinci hamileligimde aramizda kalsin bimin reklamlarina bile aglardim bi reklami varya oyle suslu puslu raflarimiz yok diye giris yapiyor ya benim orda baslardi gozlerim yasarmaya

Yazin havalar guzelken denedim, yani cis kaka olmayan yer kalmadi evde bir tuvalet haric :)
Yine deneyecegim elim mecbur:)

Harika bence goreceksin 78i ucundan :))
Bir tane hesap var Yasemince diye belki biliyorsundur onun söylediği gibi anneliğin altın vuruşu tuvalet eğitimi:))
Menüm
Sabah
1 domates
1 dlm tbe
2 yumurta
2 dlm hellim
20 zeytin

Öğlen
Yarım çorba
Brokoli
Kavurma

Ara
1 cici bebe

Akşam
Izgara et
3 yk b ğilavı
Yoğurt
Salata

Spor
Pilates zumba (50 + 50) dk
Sporun çok güzel yapmışsın mini de güzel bence özellikle cici bebe kısmı
Öyle çocukları hayranım vallahi ama benim o çocuklarla ilgili gözlemim çocuk ya tek çocuk oluyor ya da çocuğa bakıp ilgilenebilecek onunla düzen oturtabilecek yardımcılar oluyor örneğin anneanne babaanne teyze gibi ya da gerçekten çocuğun fıtratında oluyor bu sakinlik benimkiler canavar gibi vallahi bir de yaşları Birbirine yakın olduğu için anlaşamadıkları şeyler çok fazla oluyor öyle yani sağlıklı olsunlar da dün akşamda kızım ateşlendi mesela
Halley Halley Halley Halley Halley Halley Halley Türküyaptım sana bak :)) bence sen bu kadar eleştirinin üstüne artık yemesin :)) Bebek mi düşünüyorsun canım Allah yardımcınız olsun hayırlı zamanda versin
İyi düşün iyi olsun canım her şey bence mutlaka yaparsın sana değer verip öyle bir konuma getirdilersice mutlaka yapabileceğin içindir sadece tecrübe etmek için geliyorlardır diye düşün
Zencefilli tavuk ilk defa duydum o ne ola ki
Amaninn gurbetçinin altın vuruşu :)))
Allah yardımcısı olsun ne zamanda şifasını versin uzaklık çok zor elinin ulaşamaması ben hep çocuklara dua ettiriyorum sevdiklerimize kavuşana kadar bizi onların sadece güzel haberlerini duyur diye:/
Kızlar günaydın cami kursu başlıyor artık kahvaltımı yaptım uzun sürüyor kurs yanıma ara öğün de taşıyacağım..
Oy minnoş hamile Ben de böyleydim iyice kafayı yiyorum hamile olunca hatta lohusalıkta da üçüncü hamilelik ve lohusalıkdan sonra de eşim artık demişti sana bundan sonra lohusalık falan yok
Ayyy ben ikinci hamileligimde aramizda kalsin bimin reklamlarina bile aglardim bi reklami varya oyle suslu puslu raflarimiz yok diye giris yapiyor ya benim orda baslardi gozlerim yasarmaya
Ayy bu da uzay bi örnek

Aslında Cook mantıklı ve güzel bi hareket yemeği yanında götürmek. Bundan sonra ben de boyle yapicam
Bugun bildirim yapamamıstım cuma 80.2 idi bu sabah 79.5 tu cumaya 78 ucundan görsem keske ne motive olurum
Görürsün bence ucundan eğer bol su hareket akşamları hafif geçirirsen kesin görürsün
Pazartesi menum

Eki Görüntüle 2308446 Eki Görüntüle 2308447

Bide muz var gorunmemis aparatiflerde ekli

Spor sabahin koru basla evi topla cocuklarla dr git alisveei yap
300 ip
Su 2 litre olmustur
@kanadali35
Menü de harika spor ve su da harika
Çok güzel menü olmuş sadece birazcık hafif olmuş bisey yememissin sabah sağlam olmuş ama :))
Fıstık sarması diyet sekteye ugrayacaksa fıstık sarması dan uğrasin yaa
Bu hafta inşallah biz birinci oluruz ödül öğünü yapmak istiyorum
Gözün aydın kaptanım
Hepimize çok güzel çok mutlu bir gün olsun
Cook geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah
Ben de öpüyorum , iyi uykular
Çok güzel menü ve spor olmuş,su da gayet iyi
Kizlar benim icin uyku vakti, sabaha gorusmek uzere :)

hırslandırıyorlar bizi aferin sana yememişsin üç beş ay sonramızı görüp şok olcaklaa inşallah hıııh kendin yap tuzsuz yağsız ye ohh miss diyet de hem Yawrukush kendim aldım içeride ayrı ayrı yaptık miss gibi de yedim zaten doymamıştım kendisi de ekmek yesin hıııh dört ay sonra görcem şokunu inşallah

Ayy ne çok güldüm bu daha değişikmiş..

ben yeni başlıyorum galiba.. lohusalıkta tavan olur.. Allah eşlerimizin yardımcısı olsun..

Kızlar üzülerek yazıyorum

16 Eylül
10.00
Biraz patates kızartması 1 patates falandır
3 falan sanırım dilim ekmek

Türk kahvesi

17.30
1 tavuk burger(avuç içimden küçüktü baya)
Az patates
Ve 1 sb limonlu ice tea

Kına 20.30
Serçe barpağım kadar ve baş parmağım kalınlığında börek
1 dilim baklava
1 dilim dondurma
Bir şey daha vardı unuttum

23.00 kardeşim sahile götürdü(ÖMRÜMDE İLK)
Çekirdek
Yarım mısır
Cips

Verdiklerimi almaya çalışıyorum sanırım

Okula git gel yaptım
Kınada hiiiiö oturmadım ve hep hoplayarak oynadık baya eğlendik 3 saat min oynamışımdır rahat hem de baya hareketli

Sahilde de yürüdük
Ama menüm felaket

Yawrukush

Hem gözünaydın kaptan hem geçmiş olsun
Düğün bitsin artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…