Çok geçmiş olsun ablacımGunaydin guzel arkadaslarim, cok mutlu bir gun diliyorum hepinize.
Esim sag salim geldi, kendisi burada ama kalbi Turkiye'de kalmis.
Kayinpederimde rahatsizmis, kalp krizi gecirmis, bobreginde kitle tespit etmisler, bu hafta bakilacakmis o kitleye, birde bastonsuz yuruyemiyormus..
Yaslilik zor, esimde uzulmus haliyle..
Bizde durumla boyle, sabaha gorusmek uzere ,, opuyorum hepinizi :)
Kolay gelsin canim ve afiyet olsun..Kızlar günaydıncami kursu başlıyor artık kahvaltımı yaptım uzun sürüyor kurs yanıma ara öğün de taşıyacağım..
Amin canim..Hadi ya uzaklık zor.. ALLAH şifa versin, düşürmesin kimseyi kimseye
Sen bir guzel yeseydin canim yumurtayi, begenmeyen yemesin, cok guzel soylemissin..Yav sorma ya şimdi de sabah kalktım 6da yumurta yaptım yanmış dedi yeme dedim yemedi.. ben kalkcam o saatte sırf sen sağlıklı ye diye yemek yapcam sen yemicen olaya baknapcaz bu adamları böyle eşine ima mı yapsan almaz mı öyle de hediye
Harika olmus, nasil gecti canim sinavin?20 dk yerine pazara gittim 1,5 saat gezdim
açiköğretim sinaviydi.;
Boyle elestiren bir eslede yasamak zor, benim esiminde takintili oldugu seyler vardir ama yemek onune ne koysan yer hic gikini cikarmadi sagolsun 11 yildir...benim kocam dün tahin helvasi almaz mi gelirken.
neymiş cani çekmiş
ben hiç almadim.
tahin helvasinin bi tadimlik ye 5 kg al..
ben onunla aldim kilolari...
hiç yemiycem ...
benimki çok pimpirikli.. yediği az tuzlu olmuş yok tuz atmamişsin çok tuzlu yapmışsın der hep. tuz miktarini bi türlü ayarlayamiyorum.
hiç tuz atmasam tuz yok der..
bidi bidi...
yemegimi de eleştirir sürekli.
yagi çok olmuş...
salçayi az atmişsin..
çok sulu yapmışsın..
çok şekerli olmuşş...
75 yasinda canim, cok sagol...Çok geçmiş olsun ablacımkaç yaşında ki kayınpederin ?
sinavim eh idare eder.Kolay gelsin canim ve afiyet olsun..
Amin canim..
Sen bir guzel yeseydin canim yumurtayi, begenmeyen yemesin, cok guzel soylemissin..
Harika olmus, nasil gecti canim sinavin?
Boyle elestiren bir eslede yasamak zor, benim esiminde takintili oldugu seyler vardir ama yemek onune ne koysan yer hic gikini cikarmadi sagolsun 11 yildir...
75 yasinda canim, cok sagol...
Çok şükür kaptişim iyiyim...sadece bu sıralar fazla duygusalımEkincim benim kisisel fikrimi ve meslektas arkadaslarimla bu tarz makinalar hakkindaki konustugumuzdaki fikirlerimizi soylemek gerekirse, sadece kilo vermekte ya da sIkIlasmakta tek basina yeterli olmaz bu urun.
Etkisini mutlka gorursun canim ama seninde dedigin gibi kendi egzersine ek olarak bunu kullanirsan daha hizli, daha guzel sonuclar alirsin..
Gule gule kullan canim:)
Canim az evvelde yazdim benim aklima reflu geldi..
Fakat dorktor gida alerjiside olabilir demis, sen hergun yedigi her sye asiri dikkat et, ne yedikten sonra kusuyor ve onu tekrar yerse kusuyor mu takip et canim.
Spesifik bir gidaya alerjisi varsa mesela bu sekilde anlayabilirsin belki..
Canim ikinizinde iyi olmaniza cook sevindim.
Masallah bebisimize, annesine naz yapiyor belkide:)
Sen nasilsin canim, is guc nasil?
Harika Ozlemcim :)
Masallah ozlemin dedigi gubi halleyler halay olaymis sanirim coklu paket vardi elinin altinda ole olunca bende zor tutuyorum kendimi malesef ama toplaman lazim kendini yoksa kilo olarak geri doner.16 Eylül pazartesi menüsü
Sabah 1 adet peynirli yumurta
1 zeytin
İki çatal peynir
Maydonoz
Domates slatalık
2 bardak çay
1 dilim ekmek
Öğle
Biraz deniz havası aldık
2 bardak çay
Bir avuç çekirdek ama az dolu değil
1 tane halley
İkindi
Karpuz 2 çatal
Salatalık
4 5 tane dut kurusu
Bide annem tavuk göğüsü yapmıştı bir dilim t.göğüsü yedim
Akşam
Bir yemek tabağı türlü
İki y.k pazı
Yoğurt
Salata
2 dilim kepekli ekmek
Acı sos
Akşam çayı
2 bardak çay
Bi küçük mısır
Bi tane halley
Ay günüm yemek yemekle geçmiş resmen
Bari bu kadar yemeğe hamile olsam
Yarın telafi edicem üzgünüm
Bide 15 dk falan yürümüşümdür toplamda
Super valla.eylul16 menum
sabah 8
2 dilim ekmek aradi 2 dilim peynir
ara sutlu neskahve
oglen yok
ara sutlu neskahve
aksam 4 yk makarna , ceyrek tavuk gogsu
su 2.5 lt
spor 2.5 saat yuruyus
oglen gezmekten yemege firsat bulamadim.
Kozmogirl17
Yawrukush
Nasilsin kuzun nasil geciyor tatil.Evet geldim sonunda, kosusturmacayla geciyor ve bol bol yemek yemeyle
Su az olmus ama menulerin guzel canim sen niye hep kotu dusunuyorsunki ne guzel kilolarida veriyorsun hem dusunsene yeni goreev yeni imaj incecik bir sefffGünlük menüm kızlar
Kahvaltı:11.00
1 yumurta domates salatalık 1 dilim peynir çok az avakado 1 sütlü kahve
Oglen: 16.00
Acili ekşili çorba 1 kase
Aksam: 19.30
zencefilli tavuk 1 kase
Ara ogun: 22.30
1 sütlü kahve 2 tane mor erik
1 litre su anca icmisimdir
Spor olarak full çalışma ve 12.000 adım attım bugün cezamı hala yapamadım ama 2 katını yapicam yarın
Yaa supersin kaptan dediginnnn harika menuuu buna ne cezalar gelir kaptandan simdiiiiPAZARTESI MENUM
OGLEN 12DE
1 dilim ekmekten kasarli tost
8 adet uzum
SAAT 13.45TE
2 kepce yogurtlu, kofteli corba
ARA
Filtre kahve
Cay
AKSAM 19DA
1 kepce kofteli corba
1 kase (corba kasesi) sebzeli et sote
Ceyrek Ankara simiti
DANANIN KUYRUGUNUN KOPTUGU YER 20.00DE
1 adet fistikli sarma
2 kucuk fistikli baklava (1 dilim baklava boyutundaydi ikisi anca)
Sekersiz bol cay (hala iciyorum)
SU: 1.5 lt
SPOR: Bol bol adimlama ve bitmeyen ev isi.
@LaMademoiselle ,aypare ackerman
Ayyy allah yardimcisi olsun hem esinin hem babasinin canim hastalikta zor hasretlikteGunaydin guzel arkadaslarim, cok mutlu bir gun diliyorum hepinize.
Kayinpederimde rahatsizmis, kalp krizi gecirmis, bobreginde kitle tespit etmisler, bu hafta bakilacakmis o kitleye, birde bastonsuz yuruyemiyormus..
Guzel menu canimDünkü menü:
Sabah ilaç öncesi 2 kare bitter
Kahvaltı: bir kaseden az şehriye çorbası
Ara: küçük bir şeftali, birkaç fındık
Ara:eşime kurabiye yaptım hamurundan bir şeker kaşığı kadar yedim birden az bardak kefir daha
Akşam: bir kaseden az tarhana çorbası, semizotlu salata bol, 4 yk kadar kuru fasulye susuz
Spor sonrası: 1 çay b protein süt
Spor: 40 dk tempolu yürüyüş bandı, 10 dk tabata, 10 dk karın hareketleri
Su 2 l geçtiKozmogirl17 Yawrukush @pembecanavar
Ayyy ben ikinci hamileligimde aramizda kalsin bimin reklamlarina bile aglardim bi reklami varya oyle suslu puslu raflarimiz yok diye giris yapiyor ya benim orda baslardi gozlerim yasarmayaÇok şükür kaptişim iyiyim...sadece bu sıralar fazla duygusalımeşime 'sana bişey olursa ne yaparım' diyip ağlıyorum.. adamda şaşırıyor Eşiminde şükür bir hastalığı zor bir işi falanda yok yani.. Ben kendi kafamda kuruyorum işte
Bir tane hesap var Yasemince diye belki biliyorsundur onun söylediği gibi anneliğin altın vuruşu tuvalet eğitimi:))Yazin havalar guzelken denedim, yani cis kaka olmayan yer kalmadi evde bir tuvalet haric :)
Yine deneyecegim elim mecbur:)
Harika bence goreceksin 78i ucundan :))
Sporun çok güzel yapmışsın mini de güzel bence özellikle cici bebe kısmıMenüm
Sabah
1 domates
1 dlm tbe
2 yumurta
2 dlm hellim
20 zeytin
Öğlen
Yarım çorba
Brokoli
Kavurma
Ara
1 cici bebe
Akşam
Izgara et
3 yk b ğilavı
Yoğurt
Salata
Spor
Pilates zumba (50 + 50) dk
Öyle çocukları hayranım vallahi ama benim o çocuklarla ilgili gözlemim çocuk ya tek çocuk oluyor ya da çocuğa bakıp ilgilenebilecek onunla düzen oturtabilecek yardımcılar oluyor örneğin anneanne babaanne teyze gibi ya da gerçekten çocuğun fıtratında oluyor bu sakinlik benimkiler canavar gibi vallahi bir de yaşları Birbirine yakın olduğu için anlaşamadıkları şeyler çok fazla oluyor öyle yani sağlıklı olsunlar da dün akşamda kızım ateşlendi meselaYa seni okadar iyi anliyorum ki ben 2 cocukla kafayi yerken seni dusunemiyorum bile ve sende 3 cocuga ragmen spor yapabiliyorsun .nasil uslumu biraz cocuklarin canim gecen bi misafir cocuk geldi bize aman tanrim nasil bisi hic biseyi ellemiyor oyuncaklarla bole cocuklarin odasinda benden izin almadan ellemiyor bizimkiler birbirini yerken o hic kava etmiyor amannn dedim bole cocugum olsa 10 tane dogururum benimkiler fena
Halley Halley Halley Halley Halley Halley Halley Türküyaptım sana bak :)) bence sen bu kadar eleştirinin üstüne artık yemesin :)) Bebek mi düşünüyorsun canım Allah yardımcınız olsun hayırlı zamanda versin16 Eylül pazartesi menüsü
Sabah 1 adet peynirli yumurta
1 zeytin
İki çatal peynir
Maydonoz
Domates slatalık
2 bardak çay
1 dilim ekmek
Öğle
Biraz deniz havası aldık
2 bardak çay
Bir avuç çekirdek ama az dolu değil
1 tane halley
İkindi
Karpuz 2 çatal
Salatalık
4 5 tane dut kurusu
Bide annem tavuk göğüsü yapmıştı bir dilim t.göğüsü yedim
Akşam
Bir yemek tabağı türlü
İki y.k pazı
Yoğurt
Salata
2 dilim kepekli ekmek
Acı sos
Akşam çayı
2 bardak çay
Bi küçük mısır
Bi tane halley
Ay günüm yemek yemekle geçmiş resmen
Bari bu kadar yemeğe hamile olsam
Yarın telafi edicem üzgünüm
Bide 15 dk falan yürümüşümdür toplamda
İyi düşün iyi olsun canım her şey bence mutlaka yaparsın sana değer verip öyle bir konuma getirdilersice mutlaka yapabileceğin içindir sadece tecrübe etmek için geliyorlardır diye düşünIlk defa gördüm ablacım
Aynen öyle ablacım sabır edecem içimde kötü bir his yok neeense
Çok teşekkür ederim canım
Iyiyim ablacım sen nasılsın bugün kilo bildirimi yapamadımsabah islerim vardı eve varıp tartılamadım ama cuma günü kesinlikle tam zamanında burda olucam zaten ben kiloma bakıyorum ve çok mutsuzum ne zaman kilo vermeye kalksam hep bir uğursuzluk oluyor spora gidemiyorum şimdi nefes almadan caliscam abla yarin büyük patronlar da gelecekmiş beni görmeye gelecekler birşeyleri yanlış yaparım diye korkuyorum bakacaklar yapabiliyor muyum diye onları memnun etmesi çok zor ben ne zaman zayıflamaya karar versem ya bileğim kırılıyor ya düşüyorum bacağım şişiyor en son annem yoğun bakıma girdi yani allah benim zayiflamami istemiyor mu ya yemin ederim ablacım sizi çok sevdim kilo bile veremesem burayı bırakmak istemiyorum bu sefer o kadar direncliyim ki.burasi beni tutuyor artık su üstümdeki yükten kurtulmak istiyorum
Zencefilli tavuk ilk defa duydum o ne ola kiGünlük menüm kızlar
zencefilli tavuk 1 kase
Spor olarak full çalışma ve 12.000 adım attım bugün cezamı hala yapamadım ama 2 katını yapicam yarın
Amaninn gurbetçinin altın vuruşu :)))PAZARTESI MENUM
OGLEN 12DE
8 adet uzum
SAAT 13.45TE
ARA
Filtre kahve
Cay
AKSAM 19DA
1 kepce kofteli corba
Ceyrek Ankara simiti
1 adet fistikli sarma
Allah yardımcısı olsun ne zamanda şifasını versin uzaklık çok zor elinin ulaşamaması ben hep çocuklara dua ettiriyorum sevdiklerimize kavuşana kadar bizi onların sadece güzel haberlerini duyur diye:/Gunaydin guzel arkadaslarim, cok mutlu bir gun diliyorum hepinize.
Kızlar günaydıncami kursu başlıyor artık kahvaltımı yaptım uzun sürüyor kurs yanıma ara öğün de taşıyacağım..
Oy minnoş hamile Ben de böyleydim iyice kafayı yiyorum hamile olunca hatta lohusalıkta da üçüncü hamilelik ve lohusalıkdan sonra de eşim artık demişti sana bundan sonra lohusalık falan yokÇok şükür kaptişim iyiyim...sadece bu sıralar fazla duygusalımeşime 'sana bişey olursa ne yaparım' diyip ağlıyorum.. adamda şaşırıyor Eşiminde şükür bir hastalığı zor bir işi falanda yok yani.. Ben kendi kafamda kuruyorum işte
Ayy bu da uzay bi örnekAyyy ben ikinci hamileligimde aramizda kalsin bimin reklamlarina bile aglardim bi reklami varya oyle suslu puslu raflarimiz yok diye giris yapiyor ya benim orda baslardi gozlerim yasarmaya
Aslında Cook mantıklı ve güzel bi hareket yemeği yanında götürmek. Bundan sonra ben de boyle yapicamYa refludan cok kendi reflexi gibi dusundu dr ama reflu baslangicida olabilir dedi mama takviyesi ve birde ilac verdi bunlara ragmen gecmezse alerji testi son care dedi fakat bence alerji olsaydi ek gidaya ilk gectigimiz zamanlar olurdu cunku herseyi tattirdim once sorun yoktu yaklasik 2 aydir biz boyleyiz ilk kusmaya basladiginda hasta olmustu balgam tikiyor demistim ona yormustum ondan beri duzelmedi bu durum.
Bugun mama takviyesini koydum mamasinin icine icti sonra yemek yedi yerken bi iki ogurme reflexi yapti bakti cikmiyor devam etti yemege insallah ise yaricak diye umut ediyorum.
Oyy ya bende su pilavi makarnayi cok seviyorum ama bugun aksam ilk kez biyere gittim ve karabugdahimi yanimda goturdum kadin yemek koyucakti hayir dedim karabugdayimi yedimmm @kanadalı35 esimmm adasim kankimmm duy bunları
2 ogun besleniyorsun sanirim aralarda bisey yemiyormusun.spor da yok sanirim
Biraz yogun bi menu ama kalori olarak cok yuksek oldugunu dusunmuyorum.
Cumartesi guzel pazar olmamis canim
Görürsün bence ucundan eğer bol su hareket akşamları hafif geçirirsen kesin görürsünBugun bildirim yapamamıstım cuma 80.2 idi bu sabah 79.5 tu cumaya 78 ucundan görsem keske ne motive olurum
Menü de harika spor ve su da harikaPazartesi menum
Eki Görüntüle 2308446 Eki Görüntüle 2308447
Bide muz var gorunmemis aparatiflerde ekli
Spor sabahin koru basla evi topla cocuklarla dr git alisveei yap
300 ip
Su 2 litre olmustur
@kanadali35
Çok güzel menü olmuş sadece birazcık hafif olmuş bisey yememissin sabah sağlam olmuş ama :))Günlük menüm kızlar
zencefilli tavuk 1 kase
Fıstık sarmasıPAZARTESI MENUM
OGLEN 12DE
8 adet uzum
SAAT 13.45TE
ARA
Filtre kahve
Cay
AKSAM 19DA
1 kepce kofteli corba
Ceyrek Ankara simiti
1 adet fistikli sarma
Gözün aydın kaptanımGunaydin guzel arkadaslarim, cok mutlu bir gun diliyorum hepinize.
Çok güzel menü ve spor olmuş,su da gayet iyiDünkü menü:
Sabah ilaç öncesi 2 kare bitter
Kahvaltı: bir kaseden az şehriye çorbası
Ara: küçük bir şeftali, birkaç fındık
Ara:eşime kurabiye yaptım hamurundan bir şeker kaşığı kadar yedim birden az bardak kefir daha
Akşam: bir kaseden az tarhana çorbası, semizotlu salata bol, 4 yk kadar kuru fasulye susuz
Spor sonrası: 1 çay b protein süt
Spor: 40 dk tempolu yürüyüş bandı, 10 dk tabata, 10 dk karın hareketleri
Su 2 l geçtiKozmogirl17 Yawrukush @pembecanavar
Kizlar benim icin uyku vakti, sabaha gorusmek uzere :)
benim kocam dün tahin helvasi almaz mi gelirken.
neymiş cani çekmiş
ben hiç almadim.
tahin helvasinin bi tadimlik ye 5 kg al..
ben onunla aldim kilolari...
hiç yemiycem ...
benimki çok pimpirikli.. yediği az tuzlu olmuş yok tuz atmamişsin çok tuzlu yapmışsın der hep. tuz miktarini bi türlü ayarlayamiyorum.
hiç tuz atmasam tuz yok der..
bidi bidi...
yemegimi de eleştirir sürekli.
yagi çok olmuş...
salçayi az atmişsin..
çok sulu yapmışsın..
çok şekerli olmuşş...
Ayyy ben ikinci hamileligimde aramizda kalsin bimin reklamlarina bile aglardim bi reklami varya oyle suslu puslu raflarimiz yok diye giris yapiyor ya benim orda baslardi gozlerim yasarmaya
Bir tane hesap var Yasemince diye belki biliyorsundur onun söylediği gibi anneliğin altın vuruşu tuvalet eğitimi:))
Sporun çok güzel yapmışsın mini de güzel bence özellikle cici bebe kısmı
Öyle çocukları hayranım vallahi ama benim o çocuklarla ilgili gözlemim çocuk ya tek çocuk oluyor ya da çocuğa bakıp ilgilenebilecek onunla düzen oturtabilecek yardımcılar oluyor örneğin anneanne babaanne teyze gibi ya da gerçekten çocuğun fıtratında oluyor bu sakinlik benimkiler canavar gibi vallahi bir de yaşları Birbirine yakın olduğu için anlaşamadıkları şeyler çok fazla oluyor öyle yani sağlıklı olsunlar da dün akşamda kızım ateşlendi mesela
Halley Halley Halley Halley Halley Halley Halley Türküyaptım sana bak :)) bence sen bu kadar eleştirinin üstüne artık yemesin :)) Bebek mi düşünüyorsun canım Allah yardımcınız olsun hayırlı zamanda versin
İyi düşün iyi olsun canım her şey bence mutlaka yaparsın sana değer verip öyle bir konuma getirdilersice mutlaka yapabileceğin içindir sadece tecrübe etmek için geliyorlardır diye düşün
Zencefilli tavuk ilk defa duydum o ne ola ki
Amaninn gurbetçinin altın vuruşu :)))
Allah yardımcısı olsun ne zamanda şifasını versin uzaklık çok zor elinin ulaşamaması ben hep çocuklara dua ettiriyorum sevdiklerimize kavuşana kadar bizi onların sadece güzel haberlerini duyur diye:/
Oy minnoş hamile Ben de böyleydim iyice kafayı yiyorum hamile olunca hatta lohusalıkta da üçüncü hamilelik ve lohusalıkdan sonra de eşim artık demişti sana bundan sonra lohusalık falan yok
Ayy bu da uzay bi örnek
Canım öğretici misin :)Kızlar günaydıncami kursu başlıyor artık kahvaltımı yaptım uzun sürüyor kurs yanıma ara öğün de taşıyacağım..
Hem gözünaydın kaptan hem geçmiş olsunGunaydin guzel arkadaslarim, cok mutlu bir gun diliyorum hepinize.
Kızlar üzülerek yazıyorum
16 Eylül
10.00
Biraz patates kızartması 1 patates falandır
3 falan sanırım dilim ekmek
Türk kahvesi
17.30
1 tavuk burger(avuç içimden küçüktü baya)
Az patates
Ve 1 sb limonlu ice tea
Kına 20.30
Serçe barpağım kadar ve baş parmağım kalınlığında börek
1 dilim baklava
1 dilim dondurma
Bir şey daha vardı unuttum
23.00 kardeşim sahile götürdü(ÖMRÜMDE İLK)
Çekirdek
Yarım mısır
Cips
Verdiklerimi almaya çalışıyorum sanırım
Okula git gel yaptım
Kınada hiiiiö oturmadım ve hep hoplayarak oynadık baya eğlendik 3 saat min oynamışımdır rahat hem de baya hareketli
Sahilde de yürüdük
Ama menüm felaket
Yawrukush
Bence deHem gözünaydın kaptan hem geçmiş olsun
Düğün bitsin artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?