Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

FitFiliz canim nerlerdesin bugun firsatiim olursa o tatliyi yapicam kuzum
Özlemcim canım öyle yoğunum ki bu sıralar pek giremedim. Etiketlemişsiniz sen de Özge'cim de fırsat olunca geçmişi okur yazarım bitanem. Bugün saat 13.30a kadar dersim vardı. Sonra çocukları okula bıraktım. Sonra ilçe milli eğitime gittim (sadece bir evrak için ) Sonra da veli toplantısı yaptım. Şimdi de çocukları almaya geldim. Bayılıp kalicam sanki aşırı yorgun hissediyorum

İnşallah fırsat bulup yaparsın tatlım güzele benziyordu, resmini çekip yaz bakalım beğendin mi diye. Tamm kahve yanına yakışır diye düşünmüştüm görünce

Guzel olmus canim. Afiyet olsun.

Kolay gelsin canim.

Evet geldim sonunda, kosusturmacayla geciyor ve bol bol yemek yemeyle
afiyet olsun canim benim yerimede ye
denize kiyafet almaya gittim ,cabucak buyuyolar :)
gozun aydin esine kavusmussun, yine de az yemissin ,

Bugunlu menum - 17 eylul
09:30 _ 1 muzun icine biraz tahin ve 1 avuc kadar goji berry
Ara: 2 fincan sutlu kahve
12:30 _ 1 kase sebzeli kara bugday, 1 kase salata.
Ara: 1 dilim karpuz. Kuzuk kase chiali pudibg (tatsizdi, zannedersem hiic seker yoktu icinde).
19:00_ 4 parca tavuk az yagda, salata.

Su: 2lt

Tatlım eşine kavusmana çok sevindim. Gözün aydın. Kaç yaşında kayinpederin? Umarım kötü bir şey çıkmaz böbreğinde. Kalp krizi eşin ordayken mi olmuş canım? Çok geçmiş olsun. Bak iyi ki gitmiş görmüş eşin.
Allah yaşlılıkta da hiçbirimizi elden ayaktan düşürmesin inşallah canım. Zor tabi zor olmaz mı yaşlılık.
Sporla iç içe yaşamak lazım her daim, güzel yaş alalım diye. Umarım başarırız da. Sağlık ne önemli..

Bence gayet diyete uygun Özgecim hiç üzülme, fıstıklı baklava ve fıstıklı sarma da yeşillik sonuçta

Kızlar bugün çok dikkat edecektim son anda planlarım değişti ve öğlene kadar gezdim... ders sonra ev ve temizlik
Çok özür diliyorum mutfakta da eksikler vardı diyet hiç olmadı
Felaketim 4 gündür

6.45
1 dilim ekmek
1 domates zeytin yağı gezdirdim

9.45
1/3 simit
1 dilim kaşar
Az bal
Az krem peynir

12.45
Kaşarlı tost
Sütlü kahve

Sütlü kahve

2 incir

19.00
Krep (1 su bardağı un süt falan filan)(çok fazla geldi ama bitirdim atılacak diye )
Bal
Kuşburnu
5 zeytin
Kaşar 3 dilim
(Temizlik sonrası felaket acıkmıştım)

2 saat temizlik 3 saat falan yürüyüş
Ölüyorum yorgunluktan ve midem fena

Su içtim 1,5 kesin üstünü bilmiyorum
Yawrukush

Bugünden itibaren ev de düzene giriyor
Yoğurt falan da alıp daha düzenli menüler yapacağım inşallah kızlar
Üzgünüm şu 4 gün için

Özellikle senden eşim Only_Eylul
M madameses kanki diğer eşimiz sen miydin

Son düzenleme:
selamkızlar :) bugün ilk defa evde 1-2 saat yalnız kaldım :) çok ilginç dakikalardı tadını çıkartayım demeye kalmadı bitti kahve bile içemedim o kadar sölim.. yarın konserve yapcam bakim ilk defa deneyeceğim inşalla becerebilirim.
bugğn sabaha karşı beklenen regli geldi :) ben yarın bekliyiyordum erken gelmesi daha iyi oldu böylece cumaya kadar belki biraz eksi görebilirim

menüm
sabah karın ağrısından kalkamadım ondan kahvaltı yok
öğlen
1 yumurtadan peynirli omlet
1 dlm ekmek
20 zeytin

ara
1 nektarin
10 badem

ara
1 muz
1 aktivia

akşam
5 yk kıymalı pırasa
salata
1 dlm tbe
cacık

ara
süt olabilir

spor yok malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…