Iyi dagittin ama bu hafta kuzuKızlar üzülerek yazıyorum
16 Eylül
10.00
Biraz patates kızartması 1 patates falandır
3 falan sanırım dilim ekmek
Türk kahvesi
17.30
1 tavuk burger(avuç içimden küçüktü baya)
Az patates
Ve 1 sb limonlu ice tea
Kına 20.30
Serçe barpağım kadar ve baş parmağım kalınlığında börek
1 dilim baklava
1 dilim dondurma
Bir şey daha vardı unuttum
23.00 kardeşim sahile götürdü(ÖMRÜMDE İLK)
Çekirdek
Yarım mısır
Cips
Verdiklerimi almaya çalışıyorum sanırım
Okula git gel yaptım
Kınada hiiiiö oturmadım ve hep hoplayarak oynadık baya eğlendik 3 saat min oynamışımdır rahat hem de baya hareketli
Sahilde de yürüdük
Ama menüm felaket
Yawrukush
YENI ES LISTEMIZ
Yawrukush & @LaMademoiselle
Kozmogirl17 & @kanadali35
@Akrrep & @Harpy
madamesnow & @pembecanavar
@ayeyldz & @besive
@Metem & @MigiMadid
@tomrs & @Derya_the_queen
@pomegranate_ & @Gonulmeyvesi
april22 & Huzurvermeyolunda
Only_Eylul & fayfeyfiy
HERKESE BAŞARILAR DİLERIM
Insallsh yarina gerek kalmaz kuzucum.
Valla hic belli etmiyosun kuslugunu gayet pozitifsin ki masallah diyim nazarin degmesin poponu faln kasirmisin lutfen.
Ooo neydii gızzzz dicem sanada
Amin kuzummmm sende benden farkli degilsin allah sanada hatta tum annelere guc kuvvet versin.
Harika canim hemen adapte olmussun.
Cuma bozmus ctsi toplamis gibisin canim. bi silkelenirmisin lutfen pazartesiye guzel baslayalim.
Aman tek derdimiz o zaten de yetmiyor ki cocuklara canlari sagolsun nediyelim.
Bugunde misafir telasim vardi.
Yarin dr a gidicez canim donuse findik alicam yaparim insallah evet pilav olayi biraz sıkıntıya dustu bendede
Menuler yine baya eksik gelmis dun öZgecim.
Okadar olmamistir be canim ne ara 10 gun gecti
Bu hafta arti gelmemeliyiz ama okadar hasretede kıyamıyorum ama suna adim gibi eminim sen dengeleyerek yemeyi basarirsin kaptisim.
Yine soylicem canim eger kullanmiyorsan bu donem prebiyotige baslamalisin ki bagisikligi biraz guclensin.
Insallah birgun sende istediklerine kavusursun kuzu.
Tabi canim @only_eylül ekinle canim eslestirdim sizi hayirli olsun umarim nicki dogru yazmisimdir.
Ve malesef asuree ama cezani kendin kesmissin canım.
KizlarBence de
Üzgünüm sana hiç güzel bir eş olamadım bu hafta
Ama cumaya var
Eve gittim ya... biraz da dağıtmak istedim kabul ediyorumIyi dagittin ama bu hafta kuzu
hep dikkat etmek lazim iste, etmeyince sonuc ortada. 2 hfta izindeydim kim bilir ne kadar aldim korkudan tyartiya cikamiyorum cuma gunu insevet ya corba içilmesin deniyor dimi ama cocuklara yapıyorum ya bazen ac kalmaktansa kurtarıcı oluyor benim için
deryacım benim de ilk günlerim özellikle tatlı konusunda cıgırımdan cıkıyprum ilk günler böyle gecenuyannca falan bebek kaldırıyor ya gösüm acılsın dşyw agzıma bi cikolta atardıl ben direk
canım sabahları karbonhidrat bombası olmussun ama toparlamıssın sonra esin istemiyorsa iradeli olman da zor birisi senn tersine kürek cekince yani beni de en cok onlara ayrı kendime ayrı yemek yapmak. Zorluyor
selam canim dondum. Bakmadim hiic kilomaDeryaOnDiet sende donmussun deryacim ozledik valla hosgeldin nasil kilo durumlari
oyy canim, masallah 13. haftalik olmus bile bebegin. 12 hafta kontrollerin nasil gecti? Umarim hersey yolundadirAyy ne çok güldümbu daha değişikmiş..
ben yeni başlıyorum galiba..lohusalıkta tavan olur.. Allah eşlerimizin yardımcısı olsun..
Geçmiş olsun canımKizlar saçı dökülen var mı ya
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Oy canim dinleneye çalış bari bugün isin yoksaTartiyla en gec 1-2 gune barismanizi umuyorum canim :)
Cok tesekkur ederim.
Guzel menu canim , 100 dakika sporda sahane :)
Hic bilmedigim bir seydi tesekkur ederim paylastigin icin canim..
Iyiyim Tubis oyle yogun birgun gecirdim ki ayaklarimin tabani zonkluyor resmen...
Canim esinin dalga gectigini dusunmedim ben ama belki ben dogrusunu biliyorum gibi bir tavir takinmis olabilir.
sen her hafta guzel guzel veriyorsun kilolarini, aynen boyle motivasyonunu dusurmeden devam etmelisin.
Hatta onun bu davranisi seni kamcilamali...
Haklisin her cocugun tuvalet egitiminde davranisi farkli oluyor..
Bir daha deneyecegim yakin zamanda bende...
1 su bardagi 2 ogun icin az degil aslinda ama yarin cok az arttir canim istersen..
Ahh halleyler, tavuk gogsu
15dk yuruyus cezasi geliyor kuzum...
Guzel menu canisi:)
Hicbir sey yememissin Ozlemcim..
Nereleri gezdiniz?
Hosgeldin Senemim, nasil ozlem gideriyor musun?
Ozluyoruz seni canim, tatilinin tadini cikart sonra aramiza don.
Canim buyuk patronlarla guzel gececek bugun, sen elinden gelenin en iyisini yap Busecim..
Kotude dusunme hem diyetine, hem isine devam edeceksin, talihsiz bir seyde olmayacak insallah..
Bizde seni cok seviyoruz, aile gibi olduk burada :)
Guzel menu canim, su biraz az, bugun arttir olur mu:)
E vitamini hindistan cevizi yagi hint yagi jojoba karistir haftada bir kac kere maske yap faydasi olacaktir bazenbirkac yag daha eklerim argan tatli badem yagi falanda istersen ekleyebilirsinKizlar saçı dökülen var mı ya
Nerdeee.. öğreniciyim inşCanım öğretici misin :)
Kına günlerinin şerrinden sen koru bizi ALLAH ımKızlar üzülerek yazıyorum
16 Eylül
10.00
Biraz patates kızartması 1 patates falandır
3 falan sanırım dilim ekmek
Türk kahvesi
17.30
1 tavuk burger(avuç içimden küçüktü baya)
Az patates
Ve 1 sb limonlu ice tea
Kına 20.30
Serçe barpağım kadar ve baş parmağım kalınlığında börek
1 dilim baklava
1 dilim dondurma
Bir şey daha vardı unuttum
23.00 kardeşim sahile götürdü(ÖMRÜMDE İLK)
Çekirdek
Yarım mısır
Cips
Verdiklerimi almaya çalışıyorum sanırım
Okula git gel yaptım
Kınada hiiiiö oturmadım ve hep hoplayarak oynadık baya eğlendik 3 saat min oynamışımdır rahat hem de baya hareketli
Sahilde de yürüdük
Ama menüm felaket
Yawrukush
BEnim takım arkadaşım da hiç yok forumdaHuzurvermeyolunda canim ben seni zaten eslemisim sonra tekrar eslemisim ama april22 arkadasimiz cok ugramiyor sanirim buralara sen yine Only_Eylul ve @ fmad in takimin da olabilirsin. Karismis ortalik tobe tobe
Tamam canım deneyelim bakalım teşekkür ederimE vitamini hindistan cevizi yagi hint yagi jojoba karistir haftada bir kac kere maske yap faydasi olacaktir bazenbirkac yag daha eklerim argan tatli badem yagi falanda istersen ekleyebilirsin
Farkindayim canim bu hafta katilimlari olmayan arkadslari eslemicem takim arkadaslarina haksizlik oluuor.Nerdeee.. öğreniciyim inş
Kına günlerinin şerrinden sen koru bizi ALLAH ım
BEnim takım arkadaşım da hiç yok forumda
Hışgeldin canımMerhaba arkadaslar aranıza yenı katılıyorum sizler sayesinde hedefime ulaşıcagım inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?