Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yarim kilo vardir 20 zeytin ahahhah masallah cekirdekleriylede resim yaptinmi beenim kardesim yer vide kalp falan yapardi cekirdekleriyle

yok canım ne yarım kilosu.. bir avuç bile yoktur

o halley ler halay olsaydi keske
ne güldüm buna

inşallah canım ben de bekliyorum o barışma anını
inşallah faydasını görürsün zeytin yağının..

evet cici bebe yedim bi tane kızım yiyordu yemeyeydim iyiydi..

Bencede kendini bi toplamalisin kuzum
Yeni esiniz huzurvermeyolunda canim

2 ara biraz fazla olmus canim ama guzel menun

Kizlar herkese selamlar kalktigimdan beri gelemedim hepinizden ozur diliyorum.
Simdi neden gelemedigimi yazayim..
Aras gece 3te uyandi, gidip yanina yattim tekrar uyudu yatagima dondum.
Sonra 5.30da yine kalkti, bu sefer bir daha uyumadi, 6.30a kadar optuk, sarildik birbirimize salonda.
6.30da esim uyandi yanina gittik, derken Akinda geldi ekip tamamlandi.
Indik kahvalti hazirladim buyuk bir hevesle ailecek kahvalti yaptik.
Sonra cocuklari hazirla, beslenmeleri cantalari, kiyafetleri derken esimle cocuklari bolustuk.
O ufakligi okula goturdu ben buyugumu.
Sabah 8.30da sinif anneligi nasil olunur egitimi vardi saat 10a kadar surdu mecburen ona katildim.
O bitti eve dondum saat 10bucuga geliyordu , oh dedim biraz dinlenir bir kahve icer size bakarim, olmadi ufakligimin okulundan aradilar cok huzursuz, burnu akiyor ve oksuruyor ,gelip alabilir misiniz diye.
Hooop eve girmemle cikmam bir oldu.
Sonra Arasi aldim eve donerken, evin cok yakininda bir restoran var aras orayi gosterip yemek dedi.
Bizde oraya girdik karnimizi doyurduk ve eve geldik.
Arasi yatirdigim gibi bilgisayarimi aldim.
Ve inanabiliyor musunuz daha burada saat oglen 12 :)
Gece uykusuzlugundan gozlerim kapaniyor resmen, sizler neler yapiyorsunuz?

Allah yardjmcin olsun kuzum uykusuzluk cok zor gecmedimi akınin rahaysizligi bende aksam ustu cocuklari disari cikardim parka falan gittik yuruyus yaptik sahilde tabiii oyunlar oynayarak erkek annesi mak gercekten cok hareket gerektiriyormus bugun onu anladim esimde daha gelmedi isten cocuklari uyutup bende camasir katlicam yatmam yine 1 i bulcak benimde

Sanırım ben iskocyada boş vakit bulucam ancak
Yarına da toplantı çıktı, az once gruptan yazdılar (tam dinlenirim öğleden sonra diyordum).
İnşallah ise yarar Özlemcim, insan çok üzülüyor besinsiz ve susuz bırakıyor kusma çocuğu, hem o kadar uğraşıp yediriyorsun hepsi boşa gidiyor.

Sende cok yorulmussun canim, dahada camasir isin var, kolay gelsin.
Ben birde Akini alcam parkta cocuklari oynatcam en az 2 saat, yemek hazirlicam bir cesit oyy oyyy :)

Haliyle cok yogunsun Filizim, yeni okul donemi kolay degil canim..
Iskocya'ya kacinda gidiyordun ve ne kadar kalacaksin?

Kiyamam sana ya, biz idare ederiz biraz uyu Aras uyumusken kaptiş. Benim de yatmam lazım hatta, sabah çok zor oluyor erken yatmazsam

S selsalan aramiza hosgeldin canim, asagidaki formu doldurabilir misin?
Bu arada ben Ozge , 31 yasindayim, 2 oglum var, evliyim, beden egitimi ogretmeniyim :)

4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?

Sende cok yorulmussun canim, dahada camasir isin var, kolay gelsin.
Ben birde Akini alcam parkta cocuklari oynatcam en az 2 saat, yemek hazirlicam bir cesit oyy oyyy :)
Seninkilerin isimlerini hep karistiriyom ya yine karistirmisim hepten leyla oldum

Kiyamam sana ya, biz idare ederiz biraz uyu Aras uyumusken kaptiş. Benim de yatmam lazım hatta, sabah çok zor oluyor erken yatmazsam
Ben resmen surunuyorum canim , uykusuzluk bir yandan, yorgunluk bir yandan.
Sinif anneligide acayip zor olacak gibi, muhasebe kaydi tutacagim , her ozel gunun partisini hazirlayacagim, velilerin her derdine kosacagim, ogretmenin yerine nobet tutacagim.
1 dosya dolusu evrak verdiler bugun , ayy nasil kalkicam altindan bilmiyorum Filizim..

O da geldi çattı, cumartesi gece gidiyoruz. Çok heyecanlıyım. Bugün ordaki ev sahibine hediye aldim. İki haftalık bir eğitim olacak canım
Ayy harika canim hic az degilmis 2 hafta oldukca guzel bir sure, gezmek ,gormek, eglenmek icin.
Ben bile heyecanliyim senin adina :)
Ne hediyesi aldin canim, dusunceli arkadasim...

Ne kadar çok iş yükü Allah kolaylık versin valla tatlım. Özellikle nöbet işi çok zor, niye sana bıraktı ki şaşırdım. Para işi de hiç kolay değil.
Ama Akın'i çok desteklemiş olursun ordaki aktif varlığınla. Halledersin canımcım sen.
Yalnız bir pelerin tak baya baya süper anne oldun sen

Bugun gine kustu malesef ek mamaya takviyenin yanina ilacida devreye soktum bugun ku yanliz hem kusarken baya zorlandi hemde oncekine gore miktari baya azdi.insallah ise yaricak diye umut ediyorum.ya bizimki cok sukur halsizde kalmiyor daha yeni 10.ayi bitti ama neredeyse duz duvara tirmanicak arkadas hicmi durmaz bi cocuk durmuyor arkadaş
Canim ben yavas yavas gecmisi okuyarak gidiyordum o yuzden cevap vermedim ama okudum mesajini senin icinde zor ve yorucu bir gunmus burdaki herkesin ciddi anlamda yogunluklari mesguliyetleri agir bence allah hepimizin yardimcisi olsun hicbirimiz birbirimden farkli degiliz sadece konular ve konumlar farkli.krokani yapicam insallah karabugdaylari patlatmak zor geliyor ondan erteliyorum ama yapicam findikta aldim bide ya kimse yemicek ben hepsini yerim fiye cok kotkuyorummm

Oooo one oyle canim ya resmen ogretmen kendi islerini kitlemis sana hafi parti yi anladikta dert dinlemek nobet tutmak muhasebe senjn isinmiymis canim sasirmislar

Ben bile karistiriyorum kzuum Akina Aras, Arasa Akin diyorum :)
Bende kendikilerime yapıyom öyle, alıştılar bir de karıştırmama
Ayy harika canim hic az degilmis 2 hafta oldukca guzel bir sure, gezmek ,gormek, eglenmek icin.
Ben bile heyecanliyim senin adina :)
Ne hediyesi aldin canim, dusunceli arkadasim...
Bugün güzel bir şal aldım, el işi kalınca birşey.
Daha önce de( Balıkları varmış bahçesinde) balık şeklinde asilabilen nazar boncuklu bir bahçe süsü almıştım.
Bir de türk kahvesi & cezvesi alayım diyorum. Bu sonuncu da biraz kendimi düşünerek napicam kahvesiz oralarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…