Yarim kilo vardir 20 zeytin ahahhah masallah cekirdekleriylede resim yaptinmi beenim kardesim yer vide kalp falan yapardi cekirdekleriyle
ne güldüm bunao halley ler halay olsaydi keske
Tartiyla en gec 1-2 gune barismanizi umuyorum canim :)
Cok tesekkur ederim.
Guzel menu canim , 100 dakika sporda sahane :)
Hic bilmedigim bir seydi tesekkur ederim paylastigin icin canim..
Iyiyim Tubis oyle yogun birgun gecirdim ki ayaklarimin tabani zonkluyor resmen...
Canim esinin dalga gectigini dusunmedim ben ama belki ben dogrusunu biliyorum gibi bir tavir takinmis olabilir.
sen her hafta guzel guzel veriyorsun kilolarini, aynen boyle motivasyonunu dusurmeden devam etmelisin.
Hatta onun bu davranisi seni kamcilamali...
Haklisin her cocugun tuvalet egitiminde davranisi farkli oluyor..
Bir daha deneyecegim yakin zamanda bende...
1 su bardagi 2 ogun icin az degil aslinda ama yarin cok az arttir canim istersen..
Ahh halleyler, tavuk gogsu
15dk yuruyus cezasi geliyor kuzum...
Guzel menu canisi:)
Hicbir sey yememissin Ozlemcim..
Nereleri gezdiniz?
Hosgeldin Senemim, nasil ozlem gideriyor musun?
Ozluyoruz seni canim, tatilinin tadini cikart sonra aramiza don.
Canim buyuk patronlarla guzel gececek bugun, sen elinden gelenin en iyisini yap Busecim..
Kotude dusunme hem diyetine, hem isine devam edeceksin, talihsiz bir seyde olmayacak insallah..
Bizde seni cok seviyoruz, aile gibi olduk burada :)
Guzel menu canim, su biraz az, bugun arttir olur mu:)
Bir tane hesap var Yasemince diye belki biliyorsundur onun söylediği gibi anneliğin altın vuruşu tuvalet eğitimi:))
Sporun çok güzel yapmışsın mini de güzel bence özellikle cici bebe kısmı
Öyle çocukları hayranım vallahi ama benim o çocuklarla ilgili gözlemim çocuk ya tek çocuk oluyor ya da çocuğa bakıp ilgilenebilecek onunla düzen oturtabilecek yardımcılar oluyor örneğin anneanne babaanne teyze gibi ya da gerçekten çocuğun fıtratında oluyor bu sakinlik benimkiler canavar gibi vallahi bir de yaşları Birbirine yakın olduğu için anlaşamadıkları şeyler çok fazla oluyor öyle yani sağlıklı olsunlar da dün akşamda kızım ateşlendi mesela
Halley Halley Halley Halley Halley Halley Halley Türküyaptım sana bak :)) bence sen bu kadar eleştirinin üstüne artık yemesin :)) Bebek mi düşünüyorsun canım Allah yardımcınız olsun hayırlı zamanda versin
İyi düşün iyi olsun canım her şey bence mutlaka yaparsın sana değer verip öyle bir konuma getirdilersice mutlaka yapabileceğin içindir sadece tecrübe etmek için geliyorlardır diye düşün
Zencefilli tavuk ilk defa duydum o ne ola ki
Amaninn gurbetçinin altın vuruşu :)))
Allah yardımcısı olsun ne zamanda şifasını versin uzaklık çok zor elinin ulaşamaması ben hep çocuklara dua ettiriyorum sevdiklerimize kavuşana kadar bizi onların sadece güzel haberlerini duyur diye:/
Oy minnoş hamile Ben de böyleydim iyice kafayı yiyorum hamile olunca hatta lohusalıkta da üçüncü hamilelik ve lohusalıkdan sonra de eşim artık demişti sana bundan sonra lohusalık falan yok
Ayy bu da uzay bi örnek
Bencede kendini bi toplamalisin kuzumKızlar bugün çok dikkat edecektim son anda planlarım değişti ve öğlene kadar gezdim... ders sonra ev ve temizlik
Çok özür diliyorum mutfakta da eksikler vardı diyet hiç olmadı
Felaketim 4 gündür
6.45
1 dilim ekmek
1 domates zeytin yağı gezdirdim
9.45
1/3 simit
1 dilim kaşar
Az bal
Az krem peynir
12.45
Kaşarlı tost
Sütlü kahve
Sütlü kahve
2 incir
19.00
Krep (1 su bardağı un süt falan filan)(çok fazla geldi ama bitirdim atılacak diye)
Bal
Kuşburnu
5 zeytin
Kaşar 3 dilim
(Temizlik sonrası felaket acıkmıştım)
2 saat temizlik 3 saat falan yürüyüş
Ölüyorum yorgunluktan ve midem fena
Su içtim 1,5 kesin üstünü bilmiyorum
Yawrukush
Bugünden itibaren ev de düzene giriyor
Yoğurt falan da alıp daha düzenli menüler yapacağım inşallah kızlar
Üzgünüm şu 4 gün için
Özellikle senden eşim @Only_Eylul
@madamsnow
kanki diğer eşimiz sen miydin
2 ara biraz fazla olmus canim ama guzel menunmenüm
sabah karın ağrısından kalkamadımondan kahvaltı yok
öğlen
1 yumurtadan peynirli omlet
1 dlm ekmek
20 zeytin
ara
1 nektarin
10 badem
ara
1 muz
1 aktivia
akşam
5 yk kıymalı pırasa
salata
1 dlm tbe
cacık
ara
süt olabilir
spor yok malesef
Allah yardjmcin olsun kuzum uykusuzluk cok zor gecmedimi akınin rahaysizligi bende aksam ustu cocuklari disari cikardim parka falan gittik yuruyus yaptik sahilde tabiii oyunlar oynayarak erkek annesi mak gercekten cok hareket gerektiriyormus bugun onu anladim esimde daha gelmedi isten cocuklari uyutup bende camasir katlicam yatmam yine 1 i bulcak benimdeKizlar herkese selamlar kalktigimdan beri gelemedim hepinizden ozur diliyorum.
Simdi neden gelemedigimi yazayim..
Aras gece 3te uyandi, gidip yanina yattim tekrar uyudu yatagima dondum.
Sonra 5.30da yine kalkti, bu sefer bir daha uyumadi, 6.40a kadar optuk, sarildik birbirimize salonda.
6.30da esim uyandi yanina gittik, derken Akinda geldi ekip tamamlandi.
Indik kahvalti hazirladim buyuk bir hevesle ailecek kahvalti yaptik.
Sonra cocuklari hazirla, beslenmeleri cantalari, kiyafetleri derken esimle cocuklari bolustuk.
O ufakligi okula goturdu ben buyugumu.
Sabah 8.30da sinif anneligi nasil olunur egitimi vardi saat 10a kadar surdu mecburen ona katildim.
O bitti eve dondum saat 10bucuga geliyordu , oh dedim biraz dinlenir bir kahve icer size bakarim, olmadi ufakligimin okulundan aradilar cok huzursuz, burnu akiyor ve oksuruyor ,gelip alabilir misiniz diye.
Hooop eve girmemle cikmam bir oldu.
Sonra Arasi aldim eve donerken, evin cok yakininda bir restoran var aras orayi gosterip yemek dedi.
Bizde oraya girdik karnimizi doyurduk ve eve geldik.
Arasi yatirdigim gibi bilgisayarimi aldim.
Ve inanabiliyor musun daha burada saat oglen 12 :)
Gece uykusuzlugundan gozlerim kapaniyor resmen, sizler neler yapiyorsunuz?
Sanırım ben iskocyada boş vakit bulucam ancakKizlar nerelerdesiniz, hafta sonuda degil ama takim cok sessiz bugun..
@LaMademoiselle , @april22 , @pembecanavar ,FitFiliz , @fmad , @Akrrep , Harpy , @gogo2405 , @besive , @kanadali35 , @Gonulmeyvesi , @tomrs , @Falanfilannnn
Hu huuuu guzel takimim bir ses verin.....
İnşallah ise yarar Özlemcim, insan çok üzülüyor besinsiz ve susuz bırakıyor kusma çocuğu, hem o kadar uğraşıp yediriyorsun hepsi boşa gidiyor.Ya refludan cok kendi reflexi gibi dusundu dr ama reflu baslangicida olabilir dedi mama takviyesi ve birde ilac verdi bunlara ragmen gecmezse alerji testi son care dedi fakat bence alerji olsaydi ek gidaya ilk gectigimiz zamanlar olurdu cunku herseyi tattirdim once sorun yoktu yaklasik 2 aydir biz boyleyiz ilk kusmaya basladiginda hasta olmustu balgam tikiyor demistim ona yormustum ondan beri duzelmedi bu durum.
Bugun mama takviyesini koydum mamasinin icine icti sonra yemek yedi yerken bi iki ogurme reflexi yapti bakti cikmiyor devam etti yemege insallah ise yaricak diye umut ediyorum.
Oyy ya bende su pilavi makarnayi cok seviyorum ama bugun aksam ilk kez biyere gittim ve karabugdahimi yanimda goturdum kadin yemek koyucakti hayir dedim karabugdayimi yedimmm @kanadalı35 esimmm adasim kankimmm duy bunları
2 ogun besleniyorsun sanirim aralarda bisey yemiyormusun.spor da yok sanirim
Biraz yogun bi menu ama kalori olarak cok yuksek oldugunu dusunmuyorum.
Cumartesi guzel pazar olmamis canim
Sende cok yorulmussun canim, dahada camasir isin var, kolay gelsin.Allah yardjmcin olsun kuzum uykusuzluk cok zor gecmedimi akınin rahaysizligi bende aksam ustu cocuklari disari cikardim parka falan gittik yuruyus yaptik sahilde tabiii oyunlar oynayarak erkek annesi mak gercekten cok hareket gerektiriyormus bugun onu anladim esimde daha gelmedi isten cocuklari uyutup bende camasir katlicam yatmam yine 1 i bulcak benimde
Haliyle cok yogunsun Filizim, yeni okul donemi kolay degil canim..Sanırım ben iskocyada boş vakit bulucam ancak
Yarına da toplantı çıktı, az once gruptan yazdılar (tam dinlenirim öğleden sonra diyordum).
İnşallah ise yarar Özlemcim, insan çok üzülüyor besinsiz ve susuz bırakıyor kusma çocuğu, hem o kadar uğraşıp yediriyorsun hepsi boşa gidiyor.
Kiyamam sana ya, biz idare ederiz biraz uyu Aras uyumusken kaptiş. Benim de yatmam lazım hatta, sabah çok zor oluyor erken yatmazsamKizlar herkese selamlar kalktigimdan beri gelemedim hepinizden ozur diliyorum.
Simdi neden gelemedigimi yazayim..
Aras gece 3te uyandi, gidip yanina yattim tekrar uyudu yatagima dondum.
Sonra 5.30da yine kalkti, bu sefer bir daha uyumadi, 6.30a kadar optuk, sarildik birbirimize salonda.
6.30da esim uyandi yanina gittik, derken Akinda geldi ekip tamamlandi.
Indik kahvalti hazirladim buyuk bir hevesle ailecek kahvalti yaptik.
Sonra cocuklari hazirla, beslenmeleri cantalari, kiyafetleri derken esimle cocuklari bolustuk.
O ufakligi okula goturdu ben buyugumu.
Sabah 8.30da sinif anneligi nasil olunur egitimi vardi saat 10a kadar surdu mecburen ona katildim.
O bitti eve dondum saat 10bucuga geliyordu , oh dedim biraz dinlenir bir kahve icer size bakarim, olmadi ufakligimin okulundan aradilar cok huzursuz, burnu akiyor ve oksuruyor ,gelip alabilir misiniz diye.
Hooop eve girmemle cikmam bir oldu.
Sonra Arasi aldim eve donerken, evin cok yakininda bir restoran var aras orayi gosterip yemek dedi.
Bizde oraya girdik karnimizi doyurduk ve eve geldik.
Arasi yatirdigim gibi bilgisayarimi aldim.
Ve inanabiliyor musunuz daha burada saat oglen 12 :)
Gece uykusuzlugundan gozlerim kapaniyor resmen, sizler neler yapiyorsunuz?
Seninkilerin isimlerini hep karistiriyom ya yine karistirmisim hepten leyla oldumSende cok yorulmussun canim, dahada camasir isin var, kolay gelsin.
Ben birde Akini alcam parkta cocuklari oynatcam en az 2 saat, yemek hazirlicam bir cesit oyy oyyy :)
O da geldi çattı, cumartesi gece gidiyoruz. Çok heyecanlıyım. Bugün ordaki ev sahibine hediye aldim. İki haftalık bir eğitim olacak canımHaliyle cok yogunsun Filizim, yeni okul donemi kolay degil canim..
Iskocya'ya kacinda gidiyordun ve ne kadar kalacaksin?
Ben resmen surunuyorum canim , uykusuzluk bir yandan, yorgunluk bir yandan.Kiyamam sana ya, biz idare ederiz biraz uyu Aras uyumusken kaptiş. Benim de yatmam lazım hatta, sabah çok zor oluyor erken yatmazsam
Ben bile karistiriyorum kzuum Akina Aras, Arasa Akin diyorum :)Seninkilerin isimlerini hep karistiriyom ya yine karistirmisim hepten leyla oldum
Ayy harika canim hic az degilmis 2 hafta oldukca guzel bir sure, gezmek ,gormek, eglenmek icin.O da geldi çattı, cumartesi gece gidiyoruz. Çok heyecanlıyım. Bugün ordaki ev sahibine hediye aldim. İki haftalık bir eğitim olacak canım
Ne kadar çok iş yüküBen resmen surunuyorum canim , uykusuzluk bir yandan, yorgunluk bir yandan.
Sinif anneligide acayip zor olacak gibi, muhasebe kaydi tutacagim , her ozel gunun partisini hazirlayacagim, velilerin her derdine kosacagim, ogretmenin yerine nobet tutacagim.
1 dosya dolusu evrak verdiler bugun , ayy nasil kalkicam altindan bilmiyorum Filizim..
Bugun gine kustu malesef ek mamaya takviyenin yanina ilacida devreye soktum bugun ku yanliz hem kusarken baya zorlandi hemde oncekine gore miktari baya azdi.insallah ise yaricak diye umut ediyorum.ya bizimki cok sukur halsizde kalmiyor daha yeni 10.ayi bitti ama neredeyse duz duvara tirmanicak arkadas hicmi durmaz bi cocuk durmuyor arkadaşSanırım ben iskocyada boş vakit bulucam ancak
Yarına da toplantı çıktı, az once gruptan yazdılar (tam dinlenirim öğleden sonra diyordum).
İnşallah ise yarar Özlemcim, insan çok üzülüyor besinsiz ve susuz bırakıyor kusma çocuğu, hem o kadar uğraşıp yediriyorsun hepsi boşa gidiyor.
Bizimkilerde oyle ya karisiyor kutay koray yakin ya bi kizmaya baslayinca hepsini siradan geciriyorum isimleriBen bile karistiriyorum kzuum Akina Aras, Arasa Akin diyorum :)
Oooo one oyle canim ya resmen ogretmen kendi islerini kitlemis sana hafi parti yi anladikta dert dinlemek nobet tutmak muhasebe senjn isinmiymis canim sasirmislarBen resmen surunuyorum canim , uykusuzluk bir yandan, yorgunluk bir yandan.
Sinif anneligide acayip zor olacak gibi, muhasebe kaydi tutacagim , her ozel gunun partisini hazirlayacagim, velilerin her derdine kosacagim, ogretmenin yerine nobet tutacagim.
1 dosya dolusu evrak verdiler bugun , ayy nasil kalkicam altindan bilmiyorum Filizim..
Bende kendikilerime yapıyom öyle, alıştılar bir de karıştırmamaBen bile karistiriyorum kzuum Akina Aras, Arasa Akin diyorum :)
Bugün güzel bir şal aldım, el işi kalınca birşey.Ayy harika canim hic az degilmis 2 hafta oldukca guzel bir sure, gezmek ,gormek, eglenmek icin.
Ben bile heyecanliyim senin adina :)
Ne hediyesi aldin canim, dusunceli arkadasim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?