Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ullanıcı Adı : haeshin
İsim (İsteğe Bağlı ):buse
Mesleginiz:öğretmen
Yaşınız :37
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 6,5 yaşında ikiz kız
Yaşadığınız şehir:aydın
Boyunuz :168
Kilonuz:76.1
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz : yemeği çok seven herkes gibi bende sorumsuzca yiyorum. 2015 te bu takumla başladım hayatımda ilk defa diyete 58 kiloyla mezun oldum. Sene 2019 oldu 2 Eylül’de 82 kg ile diyete başladım. Bugüne kadar ketojenik beslenerek ve 24 saatte 1 öğün beslenerek 76.1 e düştüm fakat spor hiç yapamadım hem spor anlamında disipline girmek hem hedefime sizinle daha kolay ulaşacağımı düşünerek geri dönmeyi istedim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Sağlık tabi ki amacım ama sanırım zayıf görünmek benim için daha önemli
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı evet katıldım eski mezunlardanım

Yawrukush kaptanım direktiflerine hazırım iki haftalık deneme süresiyle başlamak istiyorum.
Tekrardan merhaba arkadaşlar

Hoşgeldin canım

17 Eylül Salı Menüm

Saat 10:30
Sade kahve

Öğle 12:30
2 haşlanmış yumurta
Zeytin
Domates soğan biber

Akşam
Yeşil mercimek 1,5 porsiyon
Semiz otu salatası
Turşu

Spor
Yok ( hacamattan dolayı aşırı halsizliğim vardı hep yattım. Tüm randevularımı iptal ettim.)

Su
2,5 litre

Harpy

Son düzenleme:
Canım korkunç bi halsizlik içindeydim. Hala kendime gelemedim.

merhaba kaptancım nasılsınız
Benim diyete alıstım alıscam yada alısmasına da evimize bi gastalık girdi cocukların ücü grip ve atesli evdeki tek adam da beli tutulmus yattıgı icin gecem gündüzüme karıstı ikigündür ne uyudugumu ne yedigimi biliyorum yemek yapmaya bile fırsatım olmuyor bugun birz dha iyi olurlar inş yesil öercimekli bulgur pilavı yapıcaö yanına köfte salata

Canım bisküvi yerine Başka bi şeyler yemeye çalış
3 yil once bugunun fotolariymis bunlar, hamile Ozge , dombili Ozge :))
Eki Görüntüle 2308701
Eki Görüntüle 2308702
Eki Görüntüle 2308700
Kaptan hiç belli olmuyor kilolu halin bence mesleğinden dolayı spor geçmişin iyi ya kilolu olsan da yağlı değil gibi geldi bana
Kizlar duaya ihtiyacim var nazar mi var anlamis degilim hic dusmeyen ben bugunde düştüm dizim cok kotu oldu ust uste olunca ve duz yolda ayagim kayinca artik nazar mi diye dusunmeden edemiyorum duanizi bekliyorum
Canım nazar ayetlerini olu bol bol inş geçer üzerindeki kötü enerji hemen
Bizim beylere inat yemememiz lazım aslında
eylul 17 menun
sabah 7:30
2 dilim ekmek ,2 dilim kasar

ara sutlu neskahve

oglen1
1 kase tavuklu salata

aksam 5
4 yk pilav, 3yk et,1 kase yogurt

su 2 lt

spor 1 saat yuruyus
@Yawrukush
@Kozmogirl17

Canım çok sağlıksız besleniyorsun.. tıpkı benim eski halim gibi sağlıksı ara öğünleri yaptığın için birden acıkıyorsun.. bınu değiştirmen lazım pasta yerine muz üzerine kakao dök yanına birkaç fındık al misss.. ben de öyleydim oradan biliyorum. Hamile olsan bilen böyle yedikçe bebeğe zarar olur işlenmiş şeker un yağ hepsi canımmm
günaydin
bu akşam annemlerdeyim
canim acayip mercimekli manti çekiyor
uzun zamandir yemedim makarna işleri.
yiyebilir miyim kaptanim @Yawrukush
Bence tanınan sadece salata işlem ve porsiyon kontrolüyle ye yoksa ipin ucu kaçar canımm
Canım hoşgeldinnn
16 Eylül Pazartesi menüm

10:00
Sade kahve

Öğle
Balık
Salata

Akşam
Güveç
Kuru fasulye
Salata
Turşu

Spor
1 saat yürüyüş

Su
2 litre

Bugün hacamat oldum..

Harpy
OO hacamat nasıldı ? Ben en yaptırmak istiyorum ama güvenli Bir yer bulmam lazım ben uygun. Fiyatlı

Dün menü:

Sabah: iki sosisli omlet, bir hindi füme, salatalık domates, 1 tam b ekmeği

Ara: Light sür bir bardak, 1 küçük nektarin, 3 leblebi, 1 hurma

Öğle: 6 yk bulgur pilavı semizotu salatası, yoğurt

Ara: birkaç badem,fındık, 3 küçük boy galeta toplama bir uzun etmez yani

Akşam: haşlanmış mercimek salçalı kavursum 3 yk, 2 yk kuru mervimek salçalı kavurdurm , salatalık domates kıvırcık

Spor: 10000 adım ev işi, su 2 l yakın

Evet canim hazir sayilirim. Once 20 dakikalik bir sunum yapacagim, tezimi kisaca anlatmak icin. Sonra bakalim profesorler soru soracaklarmis 2 yilda gordugumuz herhangi bir konuyla ilgili, insallah onlarin da buyuk cogunluguna cevap verirsem mezuniyete hazirim demektir :)
aslinda 2 tane fikrim var kiyafet icin, ikisi de gomlek elbise, vakit bulabilirsem fotograf cekip atar, fikrinizi alirim. Etek gomlek pek giymedigim icin emin olamadim sabnki gomlek elbiseyle daha rahat olurum gibi.
Sen nasilsin canim?

Hoşbulduk

Umarım hedefine ulaşırsın bian önce. Dikkatimi çekti. Tek öğün besleniyosun galiba. Günün hangi saatinde peki?
Akşam 5 civarı yiyorum ama bir iki hafta sonra 6 ya kayacak. 24 if yapıyorum hücre yenilenmesi için ve hızlı kilo vermek için bir öğünde ihtiyacım olan protein ve yağı yemeye çalışıyorum. Karbonhidrat miktarını 20 gr altında tutmaya çalışıyorum. 16-8 denedim aslında önce aralıklı oruç ama devamı gelmedi 24 if daha rahat oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…