Hoşgeldin canımullanıcı Adı : haeshin
İsim (İsteğe Bağlı ):buse
Mesleginiz:öğretmen
Yaşınız :37
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 6,5 yaşında ikiz kız
Yaşadığınız şehir:aydın
Boyunuz :168
Kilonuz:76.1
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz : yemeği çok seven herkes gibi bende sorumsuzca yiyorum. 2015 te bu takumla başladım hayatımda ilk defa diyete 58 kiloyla mezun oldum. Sene 2019 oldu 2 Eylül’de 82 kg ile diyete başladım. Bugüne kadar ketojenik beslenerek ve 24 saatte 1 öğün beslenerek 76.1 e düştüm fakat spor hiç yapamadım hem spor anlamında disipline girmek hem hedefime sizinle daha kolay ulaşacağımı düşünerek geri dönmeyi istedim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Sağlık tabi ki amacım ama sanırım zayıf görünmek benim için daha önemli
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı evet katıldım eski mezunlardanım
Yawrukush kaptanım direktiflerine hazırım iki haftalık deneme süresiyle başlamak istiyorum.
Tekrardan merhaba arkadaşlar
Canım korkunç bi halsizlik içindeydim. Hala kendime gelemedim.Gunaydin 4. takimin citirlari, tartiya- yarismaya son 2 gunumuz.
Bu hafta takimimiz epey sessiz , menulerde az yaziliyor, bugun katilim daha cok olur umarim.
@pembecanavar , @april22 ,Ellssa , @tomrs nerelerdesiniz kizlar?
@klbk33 nasilsin canim, epeydir ugramadin?
@pomegranate_ ,aypare ackerman , @Only_Eylul , Huzurvermeyolunda diyete alisma sureciniz nasil geciyor kizlar?
@Metem nasil oldun canim?
@gogo2405 ablacim senide ozledik :)
@sserendipity sen nasilsin Eminecim, okula alistin mi?
HoşbuldukHoşgeldin canım
Umarım hedefine ulaşırsın bian önce. Dikkatimi çekti. Tek öğün besleniyosun galiba. Günün hangi saatinde peki?Hoşbulduk
merhaba kaptancım nasılsınızGunaydin 4. takimin citirlari, tartiya- yarismaya son 2 gunumuz.
Bu hafta takimimiz epey sessiz , menulerde az yaziliyor, bugun katilim daha cok olur umarim.
@pembecanavar , @april22 ,Ellssa , @tomrs nerelerdesiniz kizlar?
@klbk33 nasilsin canim, epeydir ugramadin?
@pomegranate_ ,aypare ackerman , @Only_Eylul , Huzurvermeyolunda diyete alisma sureciniz nasil geciyor kizlar?
@Metem nasil oldun canim?
@gogo2405 ablacim senide ozledik :)
@sserendipity sen nasilsin Eminecim, okula alistin mi?
Canım bisküvi yerine Başka bi şeyler yemeye çalışRahatsızım biraz o yüzden iki gündür giremiyorum
Sadece menulerimi paylaşacağım birkaç gün izninizle kaptanım @Yawrukush
15 Eylül Pazar
Sabah
2 dilim patatesli börek
1 kk peynir
Domates
Akşam
1 kepçe tarhana çorbası
1 tabak bezelye
3 YK pilav
2 YK yoğurt
#######
16 Eylül Pazartesi
Sabah
Yiyemedim midem kötüydü
Öğle
1 kase yoğurtlu makarna
Akşam
2 yk bamya yemeği
Yarım dilim ekmek
######
17 Eylül Salı
Sabah
1 kk peynir
1 ad domates
Öğle
1 kase yoğurtlu makarna
Ara
10 ad bebe bisküvisi
Akşam
2 YK bamya
Yarım dilim ekmek
Spor pek yok halim yoktu
Kaptan hiç belli olmuyor kilolu halin bence3 yil once bugunun fotolariymis bunlar, hamile Ozge , dombili Ozge :))
Eki Görüntüle 2308701
Eki Görüntüle 2308702
Eki Görüntüle 2308700
Canım nazar ayetlerini olu bol bol inş geçer üzerindeki kötü enerji hemenKizlar duaya ihtiyacim var nazar mi var anlamis degilim hic dusmeyen ben bugunde düştüm dizim cok kotu oldu ust uste olunca ve duz yolda ayagim kayinca artik nazar mi diye dusunmeden edemiyorum duanizi bekliyorum
Bizim beylere inat yemememiz lazım aslındaya çok yoruldum şu evde tadilat işi, ustalar falan vardı.. hiçbir şey yapamadım cumartesi,pazar günü güzeldi bir çift arkadaşımız geldi akşam yemeğe ondan balık söyledik. Pazar günüm de kısmen iyiydi. pazartesi işte çok yoğundum ama tuttum kendimi. bugün hatta yarına da saçma sapan bir iş çıktı yani ne yedim ne yemedim anlayamadım hiç bir şey yemedim tüm gün artık dedim annemlerde kaç haftadır yemiyorum bu hafta yiyim
ama yarın dahil akşam yemeyeceğim çok kilo almıştım 2 hafta önce ve böyle aman aman tatlılar yiyip alsam neyse de geç yiyince hemen alıyorum
off hele patates kızartmasını çok yedim çok pişmanım
hemen gruba yazayım dedim yemiyim diye
yarın yazamayabilirim yanıma ton balıklı salata alıyorum şimdi.
eylul 17 menun
sabah 7:30
2 dilim ekmek ,2 dilim kasar
ara sutlu neskahve
oglen1
1 kase tavuklu salata
aksam 5
4 yk pilav, 3yk et,1 kase yogurt
su 2 lt
spor 1 saat yuruyus
@Yawrukush
@Kozmogirl17
Canım çok sağlıksız besleniyorsun.. tıpkı benim eski halim gibi sağlıksı ara öğünleri yaptığın için birden acıkıyorsun.. bınu değiştirmen lazım pasta yerine muz üzerine kakao dök yanına birkaç fındık al misss.. ben de öyleydim oradan biliyorum. Hamile olsan bilen böyle yedikçe bebeğe zarar olur işlenmiş şeker un yağ hepsi canımmm17 eylül menüm
Sabah bir buçuk dilim börek
Dımates salatalık
Maydonoz
Peynir
Öğle
4 y.k kuru fasulye
3 y.k pilav
4 y.k fırın patates
Kalan yemeklerimdi
İkindi
İki bardak süt
2 tane mini muzlu gofret
Akşam kalan patates yemeği bir yemek tabağından az
Ve bi.dilim pasta kalmış dolapta onu yedim
Ve yine süt içtim
İnşallah hamileyimdir
Çok çabuk acıkıyorum aniden acıkıyorum
Bence tanınan sadece salata işlem ve porsiyon kontrolüyle ye yoksa ipin ucu kaçar canımmgünaydin
bu akşam annemlerdeyim
canim acayip mercimekli manti çekiyor
uzun zamandir yemedim makarna işleri.
yiyebilir miyim kaptanim@Yawrukush
Canım hoşgeldinnnullanıcı Adı : haeshin
İsim (İsteğe Bağlı ):buse
Mesleginiz:öğretmen
Yaşınız :37
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 6,5 yaşında ikiz kız
Yaşadığınız şehir:aydın
Boyunuz :168
Kilonuz:76.1
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz : yemeği çok seven herkes gibi bende sorumsuzca yiyorum. 2015 te bu takumla başladım hayatımda ilk defa diyete 58 kiloyla mezun oldum. Sene 2019 oldu 2 Eylül’de 82 kg ile diyete başladım. Bugüne kadar ketojenik beslenerek ve 24 saatte 1 öğün beslenerek 76.1 e düştüm fakat spor hiç yapamadım hem spor anlamında disipline girmek hem hedefime sizinle daha kolay ulaşacağımı düşünerek geri dönmeyi istedim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Sağlık tabi ki amacım ama sanırım zayıf görünmek benim için daha önemli
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı evet katıldım eski mezunlardanım
Yawrukush kaptanım direktiflerine hazırım iki haftalık deneme süresiyle başlamak istiyorum.
Tekrardan merhaba arkadaşlar
16 Eylül Pazartesi menüm
10:00
Sade kahve
Öğle
Balık
Salata
Akşam
Güveç
Kuru fasulye
Salata
Turşu
Spor
1 saat yürüyüş
Su
2 litre
Bugün hacamat oldum..
Harpy
OO hacamat nasıldı ? Ben en yaptırmak istiyorum ama güvenli Bir yer bulmam lazım ben uygun. Fiyatlı17 Eylül Salı Menüm
Saat 10:30
Sade kahve
Öğle 12:30
2 haşlanmış yumurta
Zeytin
Domates soğan biber
Akşam
Yeşil mercimek 1,5 porsiyon
Semiz otu salatası
Turşu
Spor
Yok ( hacamattan dolayı aşırı halsizliğim vardı hep yattım. Tüm randevularımı iptal ettim.)
Su
2,5 litre
Harpy
Ben de düşünüyorum su tek öğün yada ifi sürekli ne yicwm ne yapcam soreusu olmaz kafamdaselam kızlar aralıklı diyet nasıldı ben 5:30 ta kahvaltı yapıp hiç bişey yemerek 8 de mi yiyecez ?
ben onu anlayamadim nasıl oluyor?Ben de düşünüyorum su tek öğün yada ifi sürekli ne yicwm ne yapcam soreusu olmaz kafamda
selam Filizim tatil cok iyiydi, ama kilo aldigim kesinOo kimler gelmişşş
Özlemiştik Deryacim nasılsın?
Tatilin iyi geçti mi?
Evet canim hazir sayilirim. Once 20 dakikalik bir sunum yapacagim, tezimi kisaca anlatmak icin. Sonra bakalim profesorler soru soracaklarmis 2 yilda gordugumuz herhangi bir konuyla ilgili, insallah onlarin da buyuk cogunluguna cevap verirsem mezuniyete hazirim demektir :)Kolaylikla halledersin insallah Aslicim..
Canim cok normal, hamilelik , hormonlar :)
Ben 2. ogluma hamile oldugumu duygusalligimdan anlamistim, komedi filminde agladim, dedim 2 gun gecikti reglim bir test yapayim, baktim hamileyim :))
15 dk fitness cezasi verdim kendime ve alintilarimi yazip yapacagim..
Gurbetcinin altin vurusu :))
Attim gol oldu tam :))
Tesekkur ederim canim, offf o fistik sarmalari yok mu :))
Butun ogunler kacamakli Feyzosum, oyyy oyyyy :))
Sagol canim , eksik olma, sen nasilsin?
Pilates egitmenligi yapmayi planliyor musun?
Sporla ilgili yol haritan nasil?
Guzel bir gun olmus Aslicim :)
Guzel menu canim, ben begendim :)
Azar azar yiyorum caktirma ozlemcim :))
Deryacim cuma gunu savunman icin hazirliklarin nasil gidiyor, ozel birseyler hazirlayacak misin, kiyafetlerini belirledin mi cook heyecanli:)
Menunde gayet guzel canim..
Kayinpederim 75 yasinda.Kalp krizi 2 ay once olmus esime soylememisler, Turkiyede ogrenmis.
Esimin ailesinden sevdigim bir kac insandan biridir umarim iyi olur.
Cok dogru soyluyorsun Filizim elden ayaktan dusmeden yaslaniriz insallah hepimiz..
Ara verenlere ceza veriyorlar diyorlar, kim dedi hatirlamiyorum :))
Yesil cay gibi bir sey degil mi canim :)
Benim hergun oyle oluyor ,Aras okula baslamadan once sunlari sunlari yapacagim diyordum 3 saat nasil geciyor, ne ara bitiyor anlamiyorum...
Cumaya ucur bizi guzel bir eksiyleee :)
Menu guzel spor niye yok kuzum, dinlendin mi?
Tamam canim, gorusmek uzere :)
HoşbuldukCanım bisküvi yerine Başka bi şeyler yemeye çalış
Kaptan hiç belli olmuyor kilolu halin bencemesleğinden dolayı spor geçmişin iyi ya kilolu olsan da yağlı değil gibi geldi bana
Canım nazar ayetlerini olu bol bol inş geçer üzerindeki kötü enerji hemen
Bizim beylere inat yemememiz lazım aslında
Canım çok sağlıksız besleniyorsun.. tıpkı benim eski halim gibi sağlıksı ara öğünleri yaptığın için birden acıkıyorsun.. bınu değiştirmen lazım pasta yerine muz üzerine kakao dök yanına birkaç fındık al misss.. ben de öyleydim oradan biliyorum. Hamile olsan bilen böyle yedikçe bebeğe zarar olur işlenmiş şeker un yağ hepsi canımmm ❤
Bence tanınan sadece salata işlem ve porsiyon kontrolüyle ye yoksa ipin ucu kaçar canımm
Canım hoşgeldinnn
OO hacamat nasıldı ? Ben en yaptırmak istiyorum ama güvenli Bir yer bulmam lazım ben uygun. Fiyatlı
Iyi olmana cook sevindim canim, insallah bebisinin saglikli dunyaya geldigi haberini de alacagiz yakinda :*çok şükür bir sıkıntı çıkmadı canım çok iyiyiz..
Akşam 5 civarı yiyorum ama bir iki hafta sonra 6 ya kayacak. 24 if yapıyorum hücre yenilenmesi için ve hızlı kilo vermek için bir öğünde ihtiyacım olan protein ve yağı yemeye çalışıyorum. Karbonhidrat miktarını 20 gr altında tutmaya çalışıyorum. 16-8 denedim aslında önce aralıklı oruç ama devamı gelmedi 24 if daha rahat oluyor.Umarım hedefine ulaşırsın bian önce. Dikkatimi çekti. Tek öğün besleniyosun galiba. Günün hangi saatinde peki?
Çok güzel oluyor vallaben onu anlayamadim nasıl oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?