Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım o tavuk öyle lezzetli ki kalorisi biraz yüksek ama vazgeçemiyorum yani ekmeği bıraktım onu bırakamıyorum arkadasim bile diyor nolur bana ondan getirsene çin yemeği çok lezetli bisey

Teşekkür ederim canım

eylul 17 menun
sabah 7:30
2 dilim ekmek ,2 dilim kasar

ara sutlu neskahve

oglen1
1 kase tavuklu salata

aksam 5
4 yk pilav, 3yk et,1 kase yogurt

su 2 lt

spor 1 saat yuruyus
Yawrukush
Kozmogirl17
Ablacım menun çok güzel her zaman olduğu gibi :) sana birşey sormak istiyorum. Bugun bir cocuk geldi Afkan 8 ay mi ne calismis baska bir çin mutfağında az biseyler biliyor ama hep yanlış biliyor yanu bugün benim gibi mülayim bir insan çocuğu dövecekti yani. Ben bide öyle sinirli değilim ama sinirlenince hemen aglayasim geliyor çok güçlü değilim yani ne dersem dinlemiyor bana ukalalık yaptı çok kez üstten bakıyor bu mu şef dercesine hatta kendi dilinde küfür bile etti çok terbiyesiz kesinlikle çalışmak istemiyorum saygısız bir insan patrona söyledim ben onu uyaricam dedi olmazsa göndeririz dedi. 1. Si erkek olsam beni her sekilde dinlerdi öyle düşünüyorum onun memleketinde kadınlara bakış açısı bizim ülkeye göre çok farklı kadınlardan emir almazlar bilirsin onunla alakalı diye düşündüm en başta sen nasıl yaptın bunca zaman böyle zorlayıcı insanlar gelmiştir nasıl basacikabilirim nasıl lafımı dinletebilirim

Canım 1 ayı geçti daha 3.4 vermişim maalesef O da spor yaptım öyle hızlandı yoksa ilk 2 hafta 1 kilo bile gitmemişti yani metobolizmam çok yavaş canim

Günlük menüm kızlar
Kahvaltı:11.00
Kasar peyniri vardı iş yerinde ondan yedim 5 dilim kadar çok inceydi dilimler omlet 2 yumurta kadar domatesli biberli az yağlı soya soslu birşey yaptım birkaç çatal aldım bide salatalık yarim kadar 1 bardak yeşil çay
Öğlen: 16.30
4 kaşık kadar pirinç pilavı 5 kaşık kadar da etli nohut yemeği
Ara ogun:18.00
hamur işi var yağsız kızgın tavada pisiriyorsun ekmek gibi lavaş daha doğrusu pankek diyoruz ona yeni yapılmıştı dilimleri çok aşırı ince 3 parca yedim
Aksam: 20.30
korili tavuk çorbası içtim
2.5 litre su
8 bin adım 200 tane ip atlama ipsiz.. cezam vardi zaten

Bence güzel canım
Pilav çok değilse
Regl olucam ondan oldu pilav işi milletin canı tatlı çeker benim pilav 6 yk kadardı.

Haftaya sağlam geliriz hem benimde ilk hafta alışma şeysi ❤ Her hafta değişiyor mu yoksa eşler

pes etmek yok , patronun kim oldugunu goster ona ,,aglamayi unut birkere guclu ol, ona deki ,koskoca iki sefi gondermisim sen kimsinki ,ilk baslarda zorlanirsin ,10 defa tekrarla taki senin istedigini yapana kadar ben seni basaracagina inaniyorum .

2 dilim kasar yeseydin ,birde pankek hic olmamis ara birde aksam ,buaralar stressin ona vericem

sinavim eh idare eder.
güz dönem kayitlar 7 ekimde açiliyor.
tümü seçicem bu son dönem olsun artık.
çok zor oluyor bende göz-kaş yapıyorum eşime
Kolaylikla halledersin insallah Aslicim..

Canim cok normal, hamilelik , hormonlar :)
Ben 2. ogluma hamile oldugumu duygusalligimdan anlamistim, komedi filminde agladim, dedim 2 gun gecikti reglim bir test yapayim, baktim hamileyim :))

15 dk fitness cezasi verdim kendime ve alintilarimi yazip yapacagim..

Gurbetcinin altin vurusu :))
Attim gol oldu tam :))

Tesekkur ederim canim, offf o fistik sarmalari yok mu :))

Butun ogunler kacamakli Feyzosum, oyyy oyyyy :))

Hem gözünaydın kaptan hem geçmiş olsun

Düğün bitsin artık
Sagol canim , eksik olma, sen nasilsin?
Pilates egitmenligi yapmayi planliyor musun?
Sporla ilgili yol haritan nasil?

Guzel bir gun olmus Aslicim :)

Guzel menu canim, ben begendim :)

afiyet olsun canim benim yerimede ye

denize kiyafet almaya gittim ,cabucak buyuyolar :)

gozun aydin esine kavusmussun, yine de az yemissin ,
Azar azar yiyorum caktirma ozlemcim :))

Deryacim cuma gunu savunman icin hazirliklarin nasil gidiyor, ozel birseyler hazirlayacak misin, kiyafetlerini belirledin mi cook heyecanli:)
Menunde gayet guzel canim..

Kayinpederim 75 yasinda.Kalp krizi 2 ay once olmus esime soylememisler, Turkiyede ogrenmis.
Esimin ailesinden sevdigim bir kac insandan biridir umarim iyi olur.
Cok dogru soyluyorsun Filizim elden ayaktan dusmeden yaslaniriz insallah hepimiz..

ya nasıl okuycam geçmişi
gruba girdim gireli bu kadar ara vermemiştim
Ara verenlere ceza veriyorlar diyorlar, kim dedi hatirlamiyorum :))

Bence gayet diyete uygun Özgecim hiç üzülme, fıstıklı baklava ve fıstıklı sarma da yeşillik sonuçta
Yesil cay gibi bir sey degil mi canim :)

Benim hergun oyle oluyor ,Aras okula baslamadan once sunlari sunlari yapacagim diyordum 3 saat nasil geciyor, ne ara bitiyor anlamiyorum...
Cumaya ucur bizi guzel bir eksiyleee :)

Menu guzel spor niye yok kuzum, dinlendin mi?

Tesekur ederım canım yarın iş yerinde musait oldukca okurum ıyı geceler herkese
Tamam canim, gorusmek uzere :)

Insallah canim cok tesekkurler..

Kizlar duaya ihtiyacim var nazar mi var anlamis degilim hic dusmeyen ben bugunde düştüm dizim cok kotu oldu ust uste olunca ve duz yolda ayagim kayinca artik nazar mi diye dusunmeden edemiyorum duanizi bekliyorum
Allah Allah sen kendine bir okuyup ufle Tugbacim, cok mu kotu dizin?
Bende dua edecegim senin icin...
Dikkat et kendine, bastigin yerlere, acele etme...

Ne tadilatiniz var canim, kolay gelsin..
Is yerinde de kolayliklar diliyorum.
Bugunu ve hafta sonunu telafi edecegine inaniyorum ben.

eylul 17 menun
sabah 7:30
2 dilim ekmek ,2 dilim kasar

ara sutlu neskahve

oglen1
1 kase tavuklu salata

aksam 5
4 yk pilav, 3yk et,1 kase yogurt

su 2 lt

spor 1 saat yuruyus
Yawrukush
Kozmogirl17
Her zamanki gibi nazar boncukluk bir menu

Canim yine karbonhidrat agirlikli bir menu olmus.
Evdekileri bitireyim diye kendini yemeye zorlama.
Onlarin yerine bir salata yesen daha iyi olurdu..

Canim lavasa 200 ziplama cezasi geliyor, onun haricinde guzel :)

SALI MENUM
SABAH 7.30DA

1 Ankara simiti
1kk peynir
1 kk izgara hellim
3 yesil zeytin
1 haslanmis yumurta

OGLEN 11.30DA
Salata ustune falafel (falafel salatasi olarak geciyor , karisik salatanin uzerinde 6 adet falafel vardi.)

ARA
Filtre kahve
1 adet fistik sarma

AKSAM 18DE
Izgara tavuk gogsu
1 servis kasigi zeytinyagli fasulye
Bol salata

*Yatana kadar bitki cayi icerim limonlu

SU: 1.5 lt (hep disarilardaydim unuttum icmeyi.)
SPOR: Gunluk rutin yuruyus ve parkta cocuk oynatma,yemek hazirlama-ev isi, 15 dk fitness egzersizi (cezamdi squat, mekik, jj, dk yaptim)
Ankee aypare ackerman

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

SALI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Kozmogirl17
Gonulmeyvesi15DKY 15DK Y SPOR?
LaMademoiselle 10DK D250IA
Harpy 10DK D
kanadali35
Deryaondiet SPOR?
Yawrukush15DK FITNESS500IA
stitch
Madamesnow
FalanfilannnnMUAF
gogo2405
Vexena
Pembecanavar
besive200IA
fmad200DK 200JJ
MigiMadid
Akrrep
april22
Only_EylulMUAF
Metem MUAF15DK Y-MUAF
Tomrs
pomegranate_
Huzurvermeyolunda

Kaptanım günaydın
Dün biraz krep yedim , şuan benim için tek güzel şey şekerli bişey ağzıma sürmedim önümde bir sürü çeşit olmasına rağmen.
Bugün de yarim saat sonra kan vermeye gideceğim, en son demir eksikliğim vardı baktirayim bir
Geçmiş yapıp geliyorum

Ne kadar değişik.. Sonra kadınların bir anı bir anını tutmuyor diyorlar..Bu hormonlarla nasıl tutsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…