Canım o tavuk öyle lezzetli ki kalorisi biraz yüksek ama vazgeçemiyorum yani ekmeği bıraktım onu bırakamıyorum arkadasim bile diyor nolur bana ondan getirsene çin yemeği çok lezetli biseyBir tane hesap var Yasemince diye belki biliyorsundur onun söylediği gibi anneliğin altın vuruşu tuvalet eğitimi:))
Sporun çok güzel yapmışsın mini de güzel bence özellikle cici bebe kısmı
Öyle çocukları hayranım vallahi ama benim o çocuklarla ilgili gözlemim çocuk ya tek çocuk oluyor ya da çocuğa bakıp ilgilenebilecek onunla düzen oturtabilecek yardımcılar oluyor örneğin anneanne babaanne teyze gibi ya da gerçekten çocuğun fıtratında oluyor bu sakinlik benimkiler canavar gibi vallahi bir de yaşları Birbirine yakın olduğu için anlaşamadıkları şeyler çok fazla oluyor öyle yani sağlıklı olsunlar da dün akşamda kızım ateşlendi mesela
Halley Halley Halley Halley Halley Halley Halley Türküyaptım sana bak :)) bence sen bu kadar eleştirinin üstüne artık yemesin :)) Bebek mi düşünüyorsun canım Allah yardımcınız olsun hayırlı zamanda versin
İyi düşün iyi olsun canım her şey bence mutlaka yaparsın sana değer verip öyle bir konuma getirdilersice mutlaka yapabileceğin içindir sadece tecrübe etmek için geliyorlardır diye düşün
Zencefilli tavuk ilk defa duydum o ne ola ki
Amaninn gurbetçinin altın vuruşu :)))
Allah yardımcısı olsun ne zamanda şifasını versin uzaklık çok zor elinin ulaşamaması ben hep çocuklara dua ettiriyorum sevdiklerimize kavuşana kadar bizi onların sadece güzel haberlerini duyur diye:/
Oy minnoş hamile Ben de böyleydim iyice kafayı yiyorum hamile olunca hatta lohusalıkta da üçüncü hamilelik ve lohusalıkdan sonra de eşim artık demişti sana bundan sonra lohusalık falan yok
Ayy bu da uzay bi örnek
Teşekkür ederim canımAslında Cook mantıklı ve güzel bi hareket yemeği yanında götürmek. Bundan sonra ben de boyle yapicam
Görürsün bence ucundan eğer bol su hareket akşamları hafif geçirirsen kesin görürsün
Menü de harika spor ve su da harika
Çok güzel menü olmuş sadece birazcık hafif olmuş bisey yememissin sabah sağlam olmuş ama :))
Fıstık sarmasıdiyet sekteye ugrayacaksa fıstık sarması dan uğrasin yaa
Bu hafta inşallah biz birinci oluruz ödül öğünü yapmak istiyorum
Gözün aydın kaptanım
Hepimize çok güzel çok mutlu bir gün olsun
Cook geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah
Ben de öpüyorum , iyi uykular
Çok güzel menü ve spor olmuş,su da gayet iyi
Ablacım menun çok güzel her zaman olduğu gibi :) sana birşey sormak istiyorum. Bugun bir cocuk geldi Afkan 8 ay mi ne calismis baska bir çin mutfağında az biseyler biliyor ama hep yanlış biliyor yanu bugün benim gibi mülayim bir insan çocuğu dövecekti yani. Ben bide öyle sinirli değilim ama sinirlenince hemen aglayasim geliyor çok güçlü değilim yani ne dersem dinlemiyor bana ukalalık yaptı çok kez üstten bakıyor bu mu şef dercesine hatta kendi dilinde küfür bile etti çok terbiyesiz kesinlikle çalışmak istemiyorum saygısız bir insan patrona söyledim ben onu uyaricam dedi olmazsa göndeririz dedi. 1. Si erkek olsam beni her sekilde dinlerdi öyle düşünüyorum onun memleketinde kadınlara bakış açısı bizim ülkeye göre çok farklı kadınlardan emir almazlar bilirsin onunla alakalı diye düşündüm en başta sen nasıl yaptın bunca zaman böyle zorlayıcı insanlar gelmiştir nasıl basacikabilirim nasıl lafımı dinletebilirimeylul 17 menun
sabah 7:30
2 dilim ekmek ,2 dilim kasar
ara sutlu neskahve
oglen1
1 kase tavuklu salata
aksam 5
4 yk pilav, 3yk et,1 kase yogurt
su 2 lt
spor 1 saat yuruyus
Yawrukush
Kozmogirl17
Canım 1 ayı geçti daha 3.4 vermişim maalesefcanım bu kadar güzel menü ve spor yapmışsın 2 oreodan bişeycik olmaz
hele 4 çocukla
ahah yaaa çok kötüsün
hafta sonu çok koptum evde çok tadilat vardı
200 gram artıdayım şu an ama son akşam yemeğinden sonra yarın tartıya çıkmayacağım
evden güzel diyetlik şeyler hazırladım 2gün aç gezmem lazım AÇÇÇÇÇÇ
sen ne yaptın kuzum göremedim pazartesi kilonu
o kadar girmemişim ki o kadar geçmişe dönemedim düşün
ay süpppeerrsinnnn
canım aynı sorun bende de var
şu an artık bilgisayardan yazıyorum telefondan yetişemedim
yanda bakıyor izliyor beni
ne gerek var bilmem ne
ben yedikçe adam mutlu oluyor yaaa deli midir nedir
4 gündür her kaçamağımda adam nur topu gibi oldu
yani takmayacaksın yoksa sonu yok
ben de takmamaya çalışıyorum elimden geldiğince ama 1 hafta verip 1 hafta gönlü olsun diye yiyince de başarılı olamıyorsun
canım güzel gayet ben şöyle bir menülerine baktım da böyle aman bu nasıl yenir denilecek bir kaçamağın da yok ki?!
kaç kilo verdin şimdi tam olarak?
canım allah şifa versin, çok zor hele uzakta olunca daha da zor.
umarım testleri de güzel çıkar içiniz rahat eder.
çok güzel canım
ah yaaa, çok tatlısın kız sen
Regl olucam ondan oldu pilav işi milletin canı tatlı çeker benim pilavBence güzel canım
Pilav çok değilse
Kızlar bugün çok dikkat edecektim son anda planlarım değişti ve öğlene kadar gezdim... ders sonra ev ve temizlik
Çok özür diliyorum mutfakta da eksikler vardı diyet hiç olmadı
Felaketim 4 gündür
6.45
1 dilim ekmek
1 domates zeytin yağı gezdirdim
9.45
1/3 simit
1 dilim kaşar
Az bal
Az krem peynir
12.45
Kaşarlı tost
Sütlü kahve
Sütlü kahve
2 incir
19.00
Krep (1 su bardağı un süt falan filan)(çok fazla geldi ama bitirdim atılacak diye)
Bal
Kuşburnu
5 zeytin
Kaşar 3 dilim
(Temizlik sonrası felaket acıkmıştım)
2 saat temizlik 3 saat falan yürüyüş
Ölüyorum yorgunluktan ve midem fena
Su içtim 1,5 kesin üstünü bilmiyorum
Yawrukush
Bugünden itibaren ev de düzene giriyor
Yoğurt falan da alıp daha düzenli menüler yapacağım inşallah kızlar
Üzgünüm şu 4 gün için
Özellikle senden eşimOnly_Eylul
@madamsnow
kanki diğer eşimiz sen miydin
pes etmek yok , patronun kim oldugunu goster ona ,Ablacım menun çok güzel her zaman olduğu gibi :) sana birşey sormak istiyorum. Bugun bir cocuk geldi Afkan 8 ay mi ne calismis baska bir çin mutfağında az biseyler biliyor ama hep yanlış biliyor yanu bugün benim gibi mülayim bir insan çocuğu dövecekti yani. Ben bide öyle sinirli değilim ama sinirlenince hemen aglayasim geliyor çok güçlü değilim yani ne dersem dinlemiyor bana ukalalık yaptı çok kez üstten bakıyor bu mu şef dercesine hatta kendi dilinde küfür bile etti çok terbiyesiz kesinlikle çalışmak istemiyorum saygısız bir insan patrona söyledim ben onu uyaricam dedi olmazsa göndeririz dedi. 1. Si erkek olsam beni her sekilde dinlerdi öyle düşünüyorum onun memleketinde kadınlara bakış açısı bizim ülkeye göre çok farklı kadınlardan emir almazlar bilirsin onunla alakalı diye düşündüm en başta sen nasıl yaptın bunca zaman böyle zorlayıcı insanlar gelmiştir nasıl basacikabilirim nasıl lafımı dinletebilirim
2 dilim kasar yeseydin ,birde pankek hic olmamis ara birde aksam ,buaralar stressin ona vericemGünlük menüm kızlar
Kahvaltı:11.00
Kasar peyniri vardı iş yerinde ondan yedim 5 dilim kadar çok inceydi dilimler omlet 2 yumurta kadar domatesli biberli az yağlı soya soslu birşey yaptım birkaç çatal aldım bide salatalık yarim kadar 1 bardak yeşil çay
Öğlen: 16.30
4 kaşık kadar pirinç pilavı 5 kaşık kadar da etli nohut yemeği
Ara ogun:18.00
hamur işi var yağsız kızgın tavada pisiriyorsun ekmek gibi lavaş daha doğrusu pankek diyoruz ona yeni yapılmıştı dilimleri çok aşırı ince 3 parca yedim
Aksam: 20.30
korili tavuk çorbası içtim
2.5 litre su
8 bin adım 200 tane ip atlama ipsiz.. cezam vardi zaten
Tamam ablacım2 dilim kasar yeseydin ,birde pankek hic olmamis ara birde aksam ,buaralar stressin ona vericem
Kolaylikla halledersin insallah Aslicim..sinavim eh idare eder.
güz dönem kayitlar 7 ekimde açiliyor.
tümü seçicem bu son dönem olsun artık.
çok zor oluyor bende göz-kaş yapıyorum eşime
Canim cok normal, hamilelik , hormonlar :)Çok şükür kaptişim iyiyim...sadece bu sıralar fazla duygusalımeşime 'sana bişey olursa ne yaparım' diyip ağlıyorum.. adamda şaşırıyor Eşiminde şükür bir hastalığı zor bir işi falanda yok yani.. Ben kendi kafamda kuruyorum işte
15 dk fitness cezasi verdim kendime ve alintilarimi yazip yapacagim..Masallah ozlemin dedigi gubi halleyler halay olaymis sanirim coklu paket vardi elinin altinda ole olunca bende zor tutuyorum kendimi malesef ama toplaman lazim kendini yoksa kilo olarak geri doner.
Super valla.
Nasilsin kuzun nasil geciyor tatil.
Su az olmus ama menulerin guzel canim sen niye hep kotu dusunuyorsunki ne guzel kilolarida veriyorsun hem dusunsene yeni goreev yeni imaj incecik bir sefff
Yaa supersin kaptan dediginnnn harika menuuu buna ne cezalar gelir kaptandan simdiiii
Ayyy allah yardimcisi olsun hem esinin hem babasinin canim hastalikta zor hasretlikte
Guzel menu canim
Gurbetcinin altin vurusu :))Bir tane hesap var Yasemince diye belki biliyorsundur onun söylediği gibi anneliğin altın vuruşu tuvalet eğitimi:))
Sporun çok güzel yapmışsın mini de güzel bence özellikle cici bebe kısmı
Öyle çocukları hayranım vallahi ama benim o çocuklarla ilgili gözlemim çocuk ya tek çocuk oluyor ya da çocuğa bakıp ilgilenebilecek onunla düzen oturtabilecek yardımcılar oluyor örneğin anneanne babaanne teyze gibi ya da gerçekten çocuğun fıtratında oluyor bu sakinlik benimkiler canavar gibi vallahi bir de yaşları Birbirine yakın olduğu için anlaşamadıkları şeyler çok fazla oluyor öyle yani sağlıklı olsunlar da dün akşamda kızım ateşlendi mesela
Halley Halley Halley Halley Halley Halley Halley Türküyaptım sana bak :)) bence sen bu kadar eleştirinin üstüne artık yemesin :)) Bebek mi düşünüyorsun canım Allah yardımcınız olsun hayırlı zamanda versin
İyi düşün iyi olsun canım her şey bence mutlaka yaparsın sana değer verip öyle bir konuma getirdilersice mutlaka yapabileceğin içindir sadece tecrübe etmek için geliyorlardır diye düşün
Zencefilli tavuk ilk defa duydum o ne ola ki
Amaninn gurbetçinin altın vuruşu :)))
Allah yardımcısı olsun ne zamanda şifasını versin uzaklık çok zor elinin ulaşamaması ben hep çocuklara dua ettiriyorum sevdiklerimize kavuşana kadar bizi onların sadece güzel haberlerini duyur diye:/
Oy minnoş hamile Ben de böyleydim iyice kafayı yiyorum hamile olunca hatta lohusalıkta da üçüncü hamilelik ve lohusalıkdan sonra de eşim artık demişti sana bundan sonra lohusalık falan yok
Ayy bu da uzay bi örnek
Tesekkur ederim canim, offf o fistik sarmalari yok mu :))Aslında Cook mantıklı ve güzel bi hareket yemeği yanında götürmek. Bundan sonra ben de boyle yapicam
Görürsün bence ucundan eğer bol su hareket akşamları hafif geçirirsen kesin görürsün
Menü de harika spor ve su da harika
Çok güzel menü olmuş sadece birazcık hafif olmuş bisey yememissin sabah sağlam olmuş ama :))
Fıstık sarmasıdiyet sekteye ugrayacaksa fıstık sarması dan uğrasin yaa
Bu hafta inşallah biz birinci oluruz ödül öğünü yapmak istiyorum
Gözün aydın kaptanım
Hepimize çok güzel çok mutlu bir gün olsun
Cook geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah
Ben de öpüyorum , iyi uykular
Çok güzel menü ve spor olmuş,su da gayet iyi
Butun ogunler kacamakli Feyzosum, oyyy oyyyy :))Kızlar üzülerek yazıyorum
16 Eylül
10.00
Biraz patates kızartması 1 patates falandır
3 falan sanırım dilim ekmek
Türk kahvesi
17.30
1 tavuk burger(avuç içimden küçüktü baya)
Az patates
Ve 1 sb limonlu ice tea
Kına 20.30
Serçe barpağım kadar ve baş parmağım kalınlığında börek
1 dilim baklava
1 dilim dondurma
Bir şey daha vardı unuttum
23.00 kardeşim sahile götürdü(ÖMRÜMDE İLK)
Çekirdek
Yarım mısır
Cips
Verdiklerimi almaya çalışıyorum sanırım
Okula git gel yaptım
Kınada hiiiiö oturmadım ve hep hoplayarak oynadık baya eğlendik 3 saat min oynamışımdır rahat hem de baya hareketli
Sahilde de yürüdük
Ama menüm felaket
Yawrukush
Sagol canim , eksik olma, sen nasilsin?Hem gözünaydın kaptan hem geçmiş olsun
Düğün bitsin artık
Guzel bir gun olmus Aslicim :)16,9,2019 menüm;
lor peynirli omlet
siyah zeytin 7 adet
domates
15 dk sonra
bi kupa kahve
öğle 12:00
sütlü çorba
türlü yemegi
ara: üzüm
akşam:
karnabahar yemegi
salata
yogurt.
spor:40 dk yürüyüş+100 dk pazar gezmesi.
1 saat ev işleri
yogun templu geçiyo evde bile.
Guzel menu canim, ben begendim :)
Azar azar yiyorum caktirma ozlemcim :))afiyet olsun canim benim yerimede ye
denize kiyafet almaya gittim ,cabucak buyuyolar :)
gozun aydin esine kavusmussun, yine de az yemissin ,
Deryacim cuma gunu savunman icin hazirliklarin nasil gidiyor, ozel birseyler hazirlayacak misin, kiyafetlerini belirledin mi cook heyecanli:)Bugunlu menum - 17 eylul
09:30 _ 1 muzun icine biraz tahin ve 1 avuc kadar goji berry
Ara: 2 fincan sutlu kahve
12:30 _ 1 kase sebzeli kara bugday, 1 kase salata.
Ara: 1 dilim karpuz. Kuzuk kase chiali pudibg (tatsizdi, zannedersem hiic seker yoktu icinde).
19:00_ 4 parca tavuk az yagda, salata.
Su: 2lt
Kayinpederim 75 yasinda.Kalp krizi 2 ay once olmus esime soylememisler, Turkiyede ogrenmis.Tatlım eşine kavusmana çok sevindim. Gözün aydın. Kaç yaşında kayinpederin? Umarım kötü bir şey çıkmaz böbreğinde. Kalp krizi eşin ordayken mi olmuş canım? Çok geçmiş olsun. Bak iyi ki gitmiş görmüş eşin.
Allah yaşlılıkta da hiçbirimizi elden ayaktan düşürmesin inşallah canım. Zor tabi zor olmaz mı yaşlılık.
Sporla iç içe yaşamak lazım her daim, güzel yaş alalım diye. Umarım başarırız da. Sağlık ne önemli..
Ara verenlere ceza veriyorlar diyorlar, kim dedi hatirlamiyorum :))ya nasıl okuycam geçmişi
gruba girdim gireli bu kadar ara vermemiştim
Bence gayet diyete uygun Özgecim hiç üzülme, fıstıklı baklava ve fıstıklı sarma da yeşillik sonuçta
Benim hergun oyle oluyor ,Aras okula baslamadan once sunlari sunlari yapacagim diyordum 3 saat nasil geciyor, ne ara bitiyor anlamiyorum...selamkızlar :) bugün ilk defa evde 1-2 saat yalnız kaldım :) çok ilginç dakikalardı tadını çıkartayım demeye kalmadı bittikahve bile içemedim o kadar sölim.. yarın konserve yapcam bakim ilk defa deneyeceğim inşalla becerebilirim.
bugğn sabaha karşı beklenen regli geldi :) ben yarın bekliyiyordum erken gelmesi daha iyi oldu böylece cumaya kadar belki biraz eksi görebilirim
Menu guzel spor niye yok kuzum, dinlendin mi?menüm
sabah karın ağrısından kalkamadımondan kahvaltı yok
öğlen
1 yumurtadan peynirli omlet
1 dlm ekmek
20 zeytin
ara
1 nektarin
10 badem
ara
1 muz
1 aktivia
akşam
5 yk kıymalı pırasa
salata
1 dlm tbe
cacık
ara
süt olabilir
spor yok malesef
Tamam canim, gorusmek uzere :)Tesekur ederım canım yarın iş yerinde musait oldukca okurum ıyı geceler herkese
Insallah canim cok tesekkurler..canım bu kadar güzel menü ve spor yapmışsın 2 oreodan bişeycik olmaz
hele 4 çocukla
ahah yaaa çok kötüsün
hafta sonu çok koptum evde çok tadilat vardı
200 gram artıdayım şu an ama son akşam yemeğinden sonra yarın tartıya çıkmayacağım
evden güzel diyetlik şeyler hazırladım 2gün aç gezmem lazım AÇÇÇÇÇÇ
sen ne yaptın kuzum göremedim pazartesi kilonu
o kadar girmemişim ki o kadar geçmişe dönemedim düşün
ay süpppeerrsinnnn
canım aynı sorun bende de var
şu an artık bilgisayardan yazıyorum telefondan yetişemedim
yanda bakıyor izliyor beni
ne gerek var bilmem ne
ben yedikçe adam mutlu oluyor yaaa deli midir nedir
4 gündür her kaçamağımda adam nur topu gibi oldu
yani takmayacaksın yoksa sonu yok
ben de takmamaya çalışıyorum elimden geldiğince ama 1 hafta verip 1 hafta gönlü olsun diye yiyince de başarılı olamıyorsun
canım güzel gayet ben şöyle bir menülerine baktım da böyle aman bu nasıl yenir denilecek bir kaçamağın da yok ki?!
kaç kilo verdin şimdi tam olarak?
canım allah şifa versin, çok zor hele uzakta olunca daha da zor.
umarım testleri de güzel çıkar içiniz rahat eder.
çok güzel canım
ah yaaa, çok tatlısın kız sen
Allah Allah sen kendine bir okuyup ufle Tugbacim, cok mu kotu dizin?Kizlar duaya ihtiyacim var nazar mi var anlamis degilim hic dusmeyen ben bugunde düştüm dizim cok kotu oldu ust uste olunca ve duz yolda ayagim kayinca artik nazar mi diye dusunmeden edemiyorum duanizi bekliyorum
Ne tadilatiniz var canim, kolay gelsin..ya çok yoruldum şu evde tadilat işi, ustalar falan vardı.. hiçbir şey yapamadım cumartesi,pazar günü güzeldi bir çift arkadaşımız geldi akşam yemeğe ondan balık söyledik. Pazar günüm de kısmen iyiydi. pazartesi işte çok yoğundum ama tuttum kendimi. bugün hatta yarına da saçma sapan bir iş çıktı yani ne yedim ne yemedim anlayamadım hiç bir şey yemedim tüm gün artık dedim annemlerde kaç haftadır yemiyorum bu hafta yiyim
ama yarın dahil akşam yemeyeceğim çok kilo almıştım 2 hafta önce ve böyle aman aman tatlılar yiyip alsam neyse de geç yiyince hemen alıyorum
off hele patates kızartmasını çok yedim çok pişmanım
hemen gruba yazayım dedim yemiyim diye
yarın yazamayabilirim yanıma ton balıklı salata alıyorum şimdi.
Her zamanki gibi nazar boncukluk bir menueylul 17 menun
sabah 7:30
2 dilim ekmek ,2 dilim kasar
ara sutlu neskahve
oglen1
1 kase tavuklu salata
aksam 5
4 yk pilav, 3yk et,1 kase yogurt
su 2 lt
spor 1 saat yuruyus
Yawrukush
Kozmogirl17
Canim yine karbonhidrat agirlikli bir menu olmus.17 eylül menüm
Sabah bir buçuk dilim börek
Dımates salatalık
Maydonoz
Peynir
Öğle
4 y.k kuru fasulye
3 y.k pilav
4 y.k fırın patates
Kalan yemeklerimdi
İkindi
İki bardak süt
2 tane mini muzlu gofret
Akşam kalan patates yemeği bir yemek tabağından az
Ve bi.dilim pasta kalmış dolapta onu yedim
Ve yine süt içtim
İnşallah hamileyimdir
Çok çabuk acıkıyorum aniden acıkıyorum
Canim lavasa 200 ziplama cezasi geliyor, onun haricinde guzel :)Günlük menüm kızlar
Kahvaltı:11.00
Kasar peyniri vardı iş yerinde ondan yedim 5 dilim kadar çok inceydi dilimler omlet 2 yumurta kadar domatesli biberli az yağlı soya soslu birşey yaptım birkaç çatal aldım bide salatalık yarim kadar 1 bardak yeşil çay
Öğlen: 16.30
4 kaşık kadar pirinç pilavı 5 kaşık kadar da etli nohut yemeği
Ara ogun:18.00
hamur işi var yağsız kızgın tavada pisiriyorsun ekmek gibi lavaş daha doğrusu pankek diyoruz ona yeni yapılmıştı dilimleri çok aşırı ince 3 parca yedim
Aksam: 20.30
korili tavuk çorbası içtim
2.5 litre su
8 bin adım 200 tane ip atlama ipsiz.. cezam vardi zaten
İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
Kozmogirl17 | |||||||
Gonulmeyvesi | 15DKY | 15DK Y SPOR? | |||||
LaMademoiselle | 250IA | ||||||
Harpy | |||||||
kanadali35 | |||||||
Deryaondiet | |||||||
Yawrukush | 15DK FITNESS | 500IA | |||||
stitch | |||||||
Madamesnow | |||||||
Falanfilannnn | |||||||
gogo2405 | |||||||
Vexena | |||||||
Pembecanavar | |||||||
besive | 200IA | ||||||
fmad | 200DK | 200JJ | |||||
MigiMadid | |||||||
Akrrep | |||||||
april22 | |||||||
Only_Eylul | |||||||
Metem | 15DK Y-MUAF | ||||||
Tomrs | |||||||
pomegranate_ | |||||||
Huzurvermeyolunda |
Kaptanım günaydınGunaydin 4. takimin citirlari, tartiya- yarismaya son 2 gunumuz.
Bu hafta takimimiz epey sessiz , menulerde az yaziliyor, bugun katilim daha cok olur umarim.
Minnakeller , april22 , Ellssa , tomrs nerelerdesiniz kizlar?
K klbk33 nasilsin canim, epeydir ugramadin?
pomegranate_ , aypare ackerman , Only_Eylul , Huzurvermeyolunda diyete alisma sureciniz nasil geciyor kizlar?
M Metem nasil oldun canim?
gogo2405 ablacim senide ozledik :)
sserendipity sen nasilsin Eminecim, okula alistin mi?
Bence cumaya az var yememelosin ama liste disi yaristigin icin belki 1 guncuk yiyebilirsingünaydin
bu akşam annemlerdeyim
canim acayip mercimekli manti çekiyor
uzun zamandir yemedim makarna işleri.
yiyebilir miyim kaptanimYawrukush
Bence cumaya az var yememelosin ama liste disi yaristigin icin yesende bisi olmaz sanjrimgünaydin
bu akşam annemlerdeyim
canim acayip mercimekli manti çekiyor
uzun zamandir yemedim makarna işleri.
yiyebilir miyim kaptanimYawrukush
çok şükür bir sıkıntı çıkmadı canım çok iyiyiz..oyy canim, masallah 13. haftalik olmus bile bebegin. 12 hafta kontrollerin nasil gecti? Umarim hersey yolundadir
Ne kadar değişik.. Sonra kadınların bir anı bir anını tutmuyor diyorlar..Bu hormonlarla nasıl tutsunKolaylikla halledersin insallah Aslicim..
Canim cok normal, hamilelik , hormonlar :)
Ben 2. ogluma hamile oldugumu duygusalligimdan anlamistim, komedi filminde agladim, dedim 2 gun gecikti reglim bir test yapayim, baktim hamileyim :))
15 dk fitness cezasi verdim kendime ve alintilarimi yazip yapacagim..
Gurbetcinin altin vurusu :))
Attim gol oldu tam :))
Tesekkur ederim canim, offf o fistik sarmalari yok mu :))
Butun ogunler kacamakli Feyzosum, oyyy oyyyy :))
Sagol canim , eksik olma, sen nasilsin?
Pilates egitmenligi yapmayi planliyor musun?
Sporla ilgili yol haritan nasil?
Guzel bir gun olmus Aslicim :)
Guzel menu canim, ben begendim :)
Azar azar yiyorum caktirma ozlemcim :))
Deryacim cuma gunu savunman icin hazirliklarin nasil gidiyor, ozel birseyler hazirlayacak misin, kiyafetlerini belirledin mi cook heyecanli:)
Menunde gayet guzel canim..
Kayinpederim 75 yasinda.Kalp krizi 2 ay once olmus esime soylememisler, Turkiyede ogrenmis.
Esimin ailesinden sevdigim bir kac insandan biridir umarim iyi olur.
Cok dogru soyluyorsun Filizim elden ayaktan dusmeden yaslaniriz insallah hepimiz..
Ara verenlere ceza veriyorlar diyorlar, kim dedi hatirlamiyorum :))
Yesil cay gibi bir sey degil mi canim :)
Benim hergun oyle oluyor ,Aras okula baslamadan once sunlari sunlari yapacagim diyordum 3 saat nasil geciyor, ne ara bitiyor anlamiyorum...
Cumaya ucur bizi guzel bir eksiyleee :)
Menu guzel spor niye yok kuzum, dinlendin mi?
Tamam canim, gorusmek uzere :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?