- 25 Temmuz 2015
- 5.072
- 11.542
- 248
gulmek iyidir . pirzola yemis gibi oluyosun diyolarya ondan , herkes pirzola yesin diyeOzlem yorumlarina cok guluyorum :)
Iyi geceler canim :)Ben kaçtım canlar, iyi geceler ve iyi günler herkese
Allah bagislasin canim oglunu, tekrar hosgeldin.Meraba ozge benımde bır oglum var kayserıde yasıyorum calısan bı anneyım aranızda olmak guzel
Afiyet olsun canim :)Sali menum
Eki Görüntüle 2308697 Eki Görüntüle 2308698 Eki Görüntüle 2308699
Spor sahilde kosu yuruyus savascilik oyunu yani oglum hulk oldu ben orumcek adam savastik goya cok guzel hulk taklidi yapiyor essek ev isi su saatte ev toparlama baska spor yok malesef
Su 2lt fix
Aralrda kacamaklrim var onlari belirtmedim cok ufak tefek seyler di agiza atmalik cocuklardan kalanlar gibi
Okadar cok is ki, partilere gonullu veliler ayarlicam, velilerden atistirmaliklar, plastik tabak canaklari isticem, bunlarin hepsi iletisim gerektirecek, 24 aile toplam sinifimiz.
Okul yillik 500$ veriyor butun partiler icim, onlari excelde tutucam, neye ne kadar harcandi vs.
6-12 foto cekecegim yillik icin.
5 gezi var gezilere 4er adet gonullu ebeveyn ayarlayacagim.
Ogretmenler haftasinda ogretmene kahvesinen, cicegine, vazosuna, ve hatta en sevdigi oglen yemegine kadar alacagim, hediye sepeti alacagim...Daha saymakla bitmez..
Bilsem hic kabul etmezdim :))
Haftasonu kacamakli olmus canim, dunku menun guzel ama bugun aksamda olmamis :)14 EYLÜL CUMARTESİ MENÜ
11:00 iki ufak dilim ekşi mayalı ekmekle zeytin peynir
16:00 bir ufak hazır pizza patates kızartması ve bir ufak bira
evde inşaat vardı 4e kadar birşey yiyemedim
4ten sonra 2 saat ev temizliği süpürme ve çamaşırlar
sonra 1,5 saat yürüyüşe çıktık
20:00 bir kova patlamış mısır
SU: 2,5 LT yi geçmiştir
SPOR: temizlik+yürüyüş
15 EYLÜL PAZAR MENÜ
11:00 yine ufak 2 dilim ekşi mayalı ekmekle salçalı sosis bir kibrit kutusu kadar peynir
11:30 tek şekerli türk kahvesi
16:30 3-4 tatlı kaşığı komşunun aşuresinden tattım
17:00 hamsi tava 2 dilim ekmek soğanlı yeşillikli salata.
bu arada öğlen yürüş yine 2 saat kadar
aKşam da 1 saat evi toparlamışımdır.
SU: 2,5 LT
16 EYLÜL PAZARTESİ MENÜ
08:30 kaşarlı tost ekmeğine tost
09:30 tek şekerli türk kahvesi
13:30 2YK mercimek çorbası 4YK ıspnak ve 3YK yoğurt bir dilim ekmek ile
17:00 meyve pestili çok ince
20:00 fırında tavuk 200 gr anca ve yarım ufak boyutta patates ekmeksiz
SU: 1,5 litre ancak vardır
SPOR: yok
17 EYLÜL SALI
13:00 valla 2 çatal bulgur pilavı ile 2 çatal yoğurt anca almışımdır iş çok yoğundu hiç yiyemedimsoğudu kaldı yemekler
20:00 ay bunu hiç yazmak istemiyorum şu an annemlere geldik her salı geliyoruz annemlere ve o kadar açtım ki yarım kase domates çorbası 4 ufak köfte ve patates kızartması yedim, 1 dilim ekmek
patates kızartması evet az değildi açıkçası yalan söyleyemeyeceğim yanında piyaz...
SPOR: yürüyüş yaptık yarım saat yemekten sonra
SU: hiç içemedim bugün yoğunluktan 2 gündür unutuyorum 1,5 litre ancak
@Yawrukush
kilomu bu sabah tartıldım 49.60
Dogrudur canim, kolay degil...canım allah kolaylık versin ama türkiyede de böyle fena bir koşuşturmacası oluyor bu aile birliklerinde vs de olanlar için.
Tesekur ederım canım yarın iş yerinde musait oldukca okurum ıyı geceler herkeseAllah bagislasin canim oglunu, tekrar hosgeldin.
1. sayfada kurallarimiz var ,firsatin oldugunda linke tiklayip okuyabilir misin Selincim :)
Cuma Zayıflama Yarışması - 4. Takım
Takım Kaptanı : Arrietty_ Kaptan Yardimcilari : _Vera_ 4. TAKIM KURALLARI: 1. Cuma zayıflama yarismalarinda gönüllülük esastır. Bu sebeple yarışmayı ciddiye alacak olan üyelere kapımız her zaman aciktir. 2. Her gün menü paylaşımı (menü+su+spor) yapılacaktır. Mazeretsiz 1 hafta menü...www.kadinlarkulubu.com
Sabah 7.0
ac karnına limonlu yesil cay
İci lor dolu kırmızı biber domates havuc salatalık iki tam ceviz kasar bir tatlı kasıgı tahin pekmez
Oglen 13
3 mısır patlagı
17.
Uc kasık kabak yogurtlu kabak
Salata
3 kasık nohut
19
iki oreo(( bu cok bilinc dşi cocuklarım artık beni şyicw yormasından kaynaklı agzıma attıgım sinir kacamagı 8 dem somra artık bedenim iflas edşyor esimşn de beli tutuldu oldu evde 4 cocuk tek basıma deliricim az kaldı
Kosu bandımda 5.4 km yuruyus
100 sag ic 100 sol ic bacak
50 sag sol yan bel inceltme
50 yarım mekik
25 duvarda gögüs hareketi
Diger kizlari bilmem ama gamze kaybolduysa ortadan kaptisim korkmamiz lazim kesin arti gelcek bu haftaaaaaa
ay süpppeerrsinnnnBugun bildirim yapamamıstım cuma 80.2 idi bu sabah 79.5 tu cumaya 78 ucundan görsem keske ne motive olurum
Ya gece gece sinirim bozuldu kızlar eşime uğraşıyorum bir şeyler yapmak için.. sürekli benim zayıflamaya çalışmamdan yanlış şekilde yapmamdan bahşediyor yok aç kalıyormuşum vs bir de karşıma geçmiş dalga geöer gibi konuşuyor göbeğime filan seviyor.. ben bilmezmişim yanlışım havalarında kendince beni uyarıyor iyiliğimi istiyor.. sinirim bozuldu dalga geçer gibi ya
Iyiyim ablacım sen nasılsın bugün kilo bildirimi yapamadımsabah islerim vardı eve varıp tartılamadım ama cuma günü kesinlikle tam zamanında burda olucam zaten ben kiloma bakıyorum ve çok mutsuzum ne zaman kilo vermeye kalksam hep bir uğursuzluk oluyor spora gidemiyorum şimdi nefes almadan caliscam abla yarin büyük patronlar da gelecekmiş beni görmeye gelecekler birşeyleri yanlış yaparım diye korkuyorum bakacaklar yapabiliyor muyum diye onları memnun etmesi çok zor ben ne zaman zayıflamaya karar versem ya bileğim kırılıyor ya düşüyorum bacağım şişiyor en son annem yoğun bakıma girdi yani allah benim zayiflamami istemiyor mu ya yemin ederim ablacım sizi çok sevdim kilo bile veremesem burayı bırakmak istemiyorum bu sefer o kadar direncliyim ki.burasi beni tutuyor artık su üstümdeki yükten kurtulmak istiyorum
Gunaydin guzel arkadaslarim, cok mutlu bir gun diliyorum hepinize.
Esim sag salim geldi, kendisi burada ama kalbi Turkiye'de kalmis.
Kayinpederimde rahatsizmis, kalp krizi gecirmis, bobreginde kitle tespit etmisler, bu hafta bakilacakmis o kitleye, birde bastonsuz yuruyemiyormus..
Yaslilik zor, esimde uzulmus haliyle..
Bizde durumla boyle, sabaha gorusmek uzere ,, opuyorum hepinizi :)
Dünkü menü:
Sabah ilaç öncesi 2 kare bitter
Kahvaltı: bir kaseden az şehriye çorbası
Ara: küçük bir şeftali, birkaç fındık
Ara:eşime kurabiye yaptım hamurundan bir şeker kaşığı kadar yedim birden az bardak kefir daha
Akşam: bir kaseden az tarhana çorbası, semizotlu salata bol, 4 yk kadar kuru fasulye susuz
Spor sonrası: 1 çay b protein süt
Spor: 40 dk tempolu yürüyüş bandı, 10 dk tabata, 10 dk karın hareketleri
Su 2 l geçtiKozmogirl17 Yawrukush @pembecanavar
Ayyy ben ikinci hamileligimde aramizda kalsin bimin reklamlarina bile aglardim bi reklami varya oyle suslu puslu raflarimiz yok diye giris yapiyor ya benim orda baslardi gozlerim yasarmaya
Haftasonu kacamakli olmus canim, dunku menun guzel ama bugun aksamda olmamis :)
Nasilsin Gamzecim ne var ne yok?
gamzecim yedinde bir koba misir nedir ya14 EYLÜL CUMARTESİ MENÜ
11:00 iki ufak dilim ekşi mayalı ekmekle zeytin peynir
16:00 bir ufak hazır pizza patates kızartması ve bir ufak bira
evde inşaat vardı 4e kadar birşey yiyemedim
4ten sonra 2 saat ev temizliği süpürme ve çamaşırlar
sonra 1,5 saat yürüyüşe çıktık
20:00 bir kova patlamış mısır
SU: 2,5 LT yi geçmiştir
15 EYLÜL PAZAR MENÜ
11:00 yine ufak 2 dilim ekşi mayalı ekmekle salçalı sosis bir kibrit kutusu kadar peynir
11:30 tek şekerli türk kahvesi
16:30 3-4 tatlı kaşığı komşunun aşuresinden tattım
17:00 hamsi tava 2 dilim ekmek soğanlı yeşillikli salata.
bu arada öğlen yürüş yine 2 saat kadar
aKşam da 1 saat evi toparlamışımdır.
SU: 2,5 LT
16 EYLÜL PAZARTESİ MENÜ
13:30 2YK mercimek çorbası 4YK ıspnak ve 3YK yoğurt bir dilim ekmek ile
20:00 fırında tavuk 200 gr anca ve yarım ufak boyutta patates ekmeksiz
SU: 1,5 litre ancak vardır
SPOR: yok
17 EYLÜL SALI
13:00 valla 2 çatal bulgur pilavı ile 2 çatal yoğurt anca almışımdır iş çok yoğundu hiç yiyemedimsoğudu kaldı yemekler
20:00 ay bunu hiç yazmak istemiyorum şu an annemlere geldik her salı geliyoruz annemlere ve o kadar açtım ki yarım kase domates çorbası 4 ufak köfte ve patates kızartması yedim, 1 dilim ekmek
patates kızartması evet az değildi açıkçası yalan söyleyemeyeceğim yanında piyaz...
SPOR: yürüyüş yaptık yarım saat yemekten sonra
SU: hiç içemedim bugün yoğunluktan 2 gündür unutuyorum 1,5 litre ancak
@Yawrukush
kilomu bu sabah tartıldım 49.60
gamzecim yedinde bir koba misir nedir ya, temizlik kovasimiy di neydi
Kızlar üzülerek yazıyorum
16 Eylül
10.00
Biraz patates kızartması 1 patates falandır
3 falan sanırım dilim ekmek
Türk kahvesi
17.30
1 tavuk burger(avuç içimden küçüktü baya)
Az patates
Ve 1 sb limonlu ice tea
Kına 20.30
Serçe barpağım kadar ve baş parmağım kalınlığında börek
1 dilim baklava
1 dilim dondurma
Bir şey daha vardı unuttum
23.00 kardeşim sahile götürdü(ÖMRÜMDE İLK)
Çekirdek
Yarım mısır
Cips
Verdiklerimi almaya çalışıyorum sanırım
Okula git gel yaptım
Kınada hiiiiö oturmadım ve hep hoplayarak oynadık baya eğlendik 3 saat min oynamışımdır rahat hem de baya hareketli
Sahilde de yürüdük
Ama menüm felaket
Yawrukush
Sali menum
Eki Görüntüle 2308697 Eki Görüntüle 2308698 Eki Görüntüle 2308699
Spor sahilde kosu yuruyus savascilik oyunu yani oglum hulk oldu ben orumcek adam savastik goya cok guzel hulk taklidi yapiyor essek ev isi su saatte ev toparlama baska spor yok malesef
Su 2lt fix
Aralrda kacamaklrim var onlari belirtmedim cok ufak tefek seyler di agiza atmalik cocuklardan kalanlar gibi
3 yil once bugunun fotolariymis bunlar, hamile Ozge , dombili Ozge :))
Eki Görüntüle 2308701
Eki Görüntüle 2308702
Eki Görüntüle 2308700
gulmek iyidir . pirzola yemis gibi oluyosun diyolarya ondan , herkes pirzola yesin diye
canim dikkat et kendine buaralar aceleci misin ,Kizlar duaya ihtiyacim var nazar mi var anlamis degilim hic dusmeyen ben bugunde düştüm dizim cok kotu oldu ust uste olunca ve duz yolda ayagim kayinca artik nazar mi diye dusunmeden edemiyorum duanizi bekliyorum
Hayir canim valla bugunku cok tuhafti durduk yere ayagim kaydi hic anlamadim ki bir hal var çözemiyorumcanim dikkat et kendine buaralar aceleci misin ,
Agzindan bal damlıyor ablacım yaaaMasallah ozlemin dedigi gubi halleyler halay olaymis sanirim coklu paket vardi elinin altinda ole olunca bende zor tutuyorum kendimi malesef ama toplaman lazim kendini yoksa kilo olarak geri doner.
Super valla.
Nasilsin kuzun nasil geciyor tatil.
Su az olmus ama menulerin guzel canim sen niye hep kotu dusunuyorsunki ne guzel kilolarida veriyorsun hem dusunsene yeni goreev yeni imaj incecik bir sefff
Yaa supersin kaptan dediginnnn harika menuuu buna ne cezalar gelir kaptandan simdiiii
Ayyy allah yardimcisi olsun hem esinin hem babasinin canim hastalikta zor hasretlikte
Guzel menu canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?