bu arada hoşgeldiniz busecim:)Çok güzel oluyor vallayemeğe sadece bir öğün için kafa yoruyorsun ama karbonhidrat alımını kısıtlamazsan acıkabilirsin
Benim yaptığım şöyle 24 te bir. Fakat 16 8 de diyelim sabah 5:30 da kahvaltını yaptın kalktın kalori içermeyen içecekler ve su içerek 8 saat aç kalıyorsun. Aslında kahvaltıda insülin fırlatacak karb ve şekerli şeyler yemezsen acıkmıyorsun sadece adı açlık penceresi. 8 saat sonra diğer öğününü yiyip mutfağı kilitliyorsun. 16 saat açlık tekrardan bu arada su kahve çay veya maden suyu içiliyor. Kalori içeren içecek alırsan orucun bozulur kalori içeren herşey öğüne giriyor. Benim bildiklerim bunlar.bu arada hoşgeldiniz busecim:)
aralıklı oruç ile bilgilendirseniz sevinirim:)
ben çok araştirdim nette
ama hiç bişey anlamadim
mesela 5:30 ta kahvalti yapacam
sonra hiç bişey yemiycekmiyiz?
su bile mi yok?
akşam 8 de yemek yiyoruz biz maalesef
hiç bir diyet klişeler uymuyor bana.
Aslında yediğin şeyler çok yasaklı şeyler değil sadece ara öğünsüz yiyeceksin işte belki lahmacun leblebi yerine daha saf proteinli yiyebilirsin. İf de başarılar bence çok kolay yaparsınBende if yapacağım.
Yarın sabah başlıyorum. Yeme saatlerim 8 buçuk 4 buçuk yapicam yoksa bu şekilde kilo verme düzenine gecemicem ben
Halbuki 15 kilo vermiştim şimdi adapte olamıyorum bir de kendi düzenime gecemedim.. ne yapmalıyım akıl verin bana
Efsane güzel olmuşBen yazayım da nolur nolmaz kaptanım çok istekli olduğumu görsün
200 gr sardalya zeytinyağında hafif kızarmış
Marul salatası
4 kaşık zeytinyağı
70 gr kendi yaptığım doğal peynir
30 gr tulum peyniri
3 ceviz
Kızları uyutunca eliptik yapacağım yazarım
Eskiden de öyle if yaparak dikkat ederek vermiştim yine yaparim inanıyorumBen yazayım da nolur nolmaz kaptanım çok istekli olduğumu görsün
200 gr sardalya zeytinyağında hafif kızarmış
Marul salatası
4 kaşık zeytinyağı
70 gr kendi yaptığım doğal peynir
30 gr tulum peyniri
3 ceviz
Kızları uyutunca eliptik yapacağım yazarım
Ben de 2015 te bu takımdayken Karatay diyeti yapıyordum o kadar kolay oldu kiEskiden de öyle if yaparak dikkat ederek vermiştim yine yaparim inanıyorum
Canm kusura bakma netim bitti akşamları girebiliyom. Cumadan beri bende hedeften sapma oldu anlamadım. İki gündür artı geliyorum bugünde regl olmuşum. İnşallah bugünden sonra uğraşacağım tatlimGunaydin 4. takimin citirlari, tartiya- yarismaya son 2 gunumuz.
Bu hafta takimimiz epey sessiz , menulerde az yaziliyor, bugun katilim daha cok olur umarim.
@pembecanavar , @april22 , @Akrrep ,tomrs nerelerdesiniz kizlar?
@klbk33 nasilsin canim, epeydir ugramadin?
@pomegranate_ ,aypare ackerman , @Only_Eylul , @Huzurvermeyolunda diyete alisma sureciniz nasil geciyor kizlar?
@Metem nasil oldun canim?
@gogo2405 ablacim senide ozledik :)
@sserendipity sen nasilsin Eminecim, okula alistin mi?
Doktora gittim kuzum kirik yokmus ama agrin cok olur dedi kan birikmis zardaInsallah canim cok tesekkurler..
Allah Allah sen kendine bir okuyup ufle Tugbacim, cok mu kotu dizin?
Bende dua edecegim senin icin...
Dikkat et kendine, bastigin yerlere, acele etme...
Ne tadilatiniz var canim, kolay gelsin..
Is yerinde de kolayliklar diliyorum.
Bugunu ve hafta sonunu telafi edecegine inaniyorum ben.
Her zamanki gibi nazar boncukluk bir menu
Canim yine karbonhidrat agirlikli bir menu olmus.
Evdekileri bitireyim diye kendini yemeye zorlama.
Onlarin yerine bir salata yesen daha iyi olurdu..
Canim lavasa 200 ziplama cezasi geliyor, onun haricinde guzel :)
Insallah canimCanım bisküvi yerine Başka bi şeyler yemeye çalış
Kaptan hiç belli olmuyor kilolu halin bencemesleğinden dolayı spor geçmişin iyi ya kilolu olsan da yağlı değil gibi geldi bana
Canım nazar ayetlerini olu bol bol inş geçer üzerindeki kötü enerji hemen
Bizim beylere inat yemememiz lazım aslında
Canım çok sağlıksız besleniyorsun.. tıpkı benim eski halim gibi sağlıksı ara öğünleri yaptığın için birden acıkıyorsun.. bınu değiştirmen lazım pasta yerine muz üzerine kakao dök yanına birkaç fındık al misss.. ben de öyleydim oradan biliyorum. Hamile olsan bilen böyle yedikçe bebeğe zarar olur işlenmiş şeker un yağ hepsi canımmm ❤
Bence tanınan sadece salata işlem ve porsiyon kontrolüyle ye yoksa ipin ucu kaçar canımm
Canım hoşgeldinnn
OO hacamat nasıldı ? Ben en yaptırmak istiyorum ama güvenli Bir yer bulmam lazım ben uygun. Fiyatlı
Kolaylikla halledersin insallah Aslicim..
Canim cok normal, hamilelik , hormonlar :)
Ben 2. ogluma hamile oldugumu duygusalligimdan anlamistim, komedi filminde agladim, dedim 2 gun gecikti reglim bir test yapayim, baktim hamileyim :))
15 dk fitness cezasi verdim kendime ve alintilarimi yazip yapacagim..
Gurbetcinin altin vurusu :))
Attim gol oldu tam :))
Tesekkur ederim canim, offf o fistik sarmalari yok mu :))
Butun ogunler kacamakli Feyzosum, oyyy oyyyy :))
Sagol canim , eksik olma, sen nasilsin?
Pilates egitmenligi yapmayi planliyor musun?
Sporla ilgili yol haritan nasil?
Guzel bir gun olmus Aslicim :)
Guzel menu canim, ben begendim :)
Azar azar yiyorum caktirma ozlemcim :))
Deryacim cuma gunu savunman icin hazirliklarin nasil gidiyor, ozel birseyler hazirlayacak misin, kiyafetlerini belirledin mi cook heyecanli:)
Menunde gayet guzel canim..
Kayinpederim 75 yasinda.Kalp krizi 2 ay once olmus esime soylememisler, Turkiyede ogrenmis.
Esimin ailesinden sevdigim bir kac insandan biridir umarim iyi olur.
Cok dogru soyluyorsun Filizim elden ayaktan dusmeden yaslaniriz insallah hepimiz..
Ara verenlere ceza veriyorlar diyorlar, kim dedi hatirlamiyorum :))
Yesil cay gibi bir sey degil mi canim :)
Benim hergun oyle oluyor ,Aras okula baslamadan once sunlari sunlari yapacagim diyordum 3 saat nasil geciyor, ne ara bitiyor anlamiyorum...
Cumaya ucur bizi guzel bir eksiyleee :)
Menu guzel spor niye yok kuzum, dinlendin mi?
Tamam canim, gorusmek uzere :)
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans
SALI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar Kozmogirl17 Gonulmeyvesi 15DKY 15DK Y SPOR? LaMademoiselle 10DK D 250IA Harpy 10DK D kanadali35 Deryaondiet SPOR? Yawrukush 15DK FITNESS 500IA stitch Madamesnow Falanfilannnn MUAF gogo2405 Vexena Pembecanavar besive 200IA fmad 200DK 200JJ MigiMadid Akrrep april22 Only_Eylul MUAF Metem MUAF 15DK Y-MUAF Tomrs pomegranate_ Huzurvermeyolunda
Kizlar duaya ihtiyacim var nazar mi var anlamis degilim hic dusmeyen ben bugunde düştüm dizim cok kotu oldu ust uste olunca ve duz yolda ayagim kayinca artik nazar mi diye dusunmeden edemiyorum duanizi bekliyorum
Bir Karatay bir de bizim harpy
zeytinleri bedavami verdiler her gun 20 yirmi zeytin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?