Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok güzel oluyor valla yemeğe sadece bir öğün için kafa yoruyorsun ama karbonhidrat alımını kısıtlamazsan acıkabilirsin
bu arada hoşgeldiniz busecim:)
aralıklı oruç ile bilgilendirseniz sevinirim:)
ben çok araştirdim nette
ama hiç bişey anlamadim
mesela 5:30 ta kahvalti yapacam
sonra hiç bişey yemiycekmiyiz?
su bile mi yok?
akşam 8 de yemek yiyoruz biz maalesef
hiç bir diyet klişeler uymuyor bana.

Benim yaptığım şöyle 24 te bir. Fakat 16 8 de diyelim sabah 5:30 da kahvaltını yaptın kalktın kalori içermeyen içecekler ve su içerek 8 saat aç kalıyorsun. Aslında kahvaltıda insülin fırlatacak karb ve şekerli şeyler yemezsen acıkmıyorsun sadece adı açlık penceresi. 8 saat sonra diğer öğününü yiyip mutfağı kilitliyorsun. 16 saat açlık tekrardan bu arada su kahve çay veya maden suyu içiliyor. Kalori içeren içecek alırsan orucun bozulur kalori içeren herşey öğüne giriyor. Benim bildiklerim bunlar.

Rezil menümü yazayım..
Yarın söz düzenli bir şekilde karbonhidratı minimuma düşürerek başlıyorum..

Sabah 9 buçuk
1 omlet,2 zeytin , biraz domates salatalık,yarim ev yapımı lahmacun

Ara
1 avuç çiğ fındık 1 bardak ayran

Öğlen
1 porsiyon ızgara köfte ,1 bardak ayran ,yeşillik 3 dilim ekmek

Akşam 17 son ogunum
2si bir arada Nescafe,1 küçük kase leblebi

2 lt su
Çarşıda 1 buçuk saat gezdik

Yarın söz başlıyorum Yawrukush

Aslında yediğin şeyler çok yasaklı şeyler değil sadece ara öğünsüz yiyeceksin işte belki lahmacun leblebi yerine daha saf proteinli yiyebilirsin. İf de başarılar bence çok kolay yaparsın

Efsane güzel olmuş

Eskiden de öyle if yaparak dikkat ederek vermiştim yine yaparim inanıyorum

Kızlar bu hafta artı gelemkten çok korkuyırum
Nye böyle odlum bilmiuorım
Adet öncesi iştah açılması ve şişliğim var sanırım
Süreklü uyku hali var üzerimde
Öğlen yemek yedim biraz evi toplayıp uyumuşum
Kalkınca sanki uzun siredir yemek yememiş.gibi aç hissediyorum kendimi ili gümdğr böyleyim

Bugün yediklerimi yazayım dilkat etmeye çalıştım genel olarak ama yine karbonhidrat fazla oldu menümde

18 Eylül menüsü

Sabah
Bir adet üçgen peynir
Bir yumurta
Domates salatalık
2 dilim ekmek

Öğlen
Bir yemek tabağından az salçalı çubuk makarna
Yoğurt
Bir bardak gazoz

İkindi de kalktım karnım nasıl aç
Ve tatlı istiyo canım
Anneannemin böğürtlen reçeline bamdırdım bir lokmamı o kadar

Şimdi akşam ne yiyim ben şuan da da acıktım yine gerçi öğlenden beri baya vakit olmuş

Spor yaoamıyorum hiç halim yok
30 dk evi süpürdüm sadece
Bide derse gidiş geliş 10 dk diyeyim o kadar

Canm kusura bakma netim bitti akşamları girebiliyom. Cumadan beri bende hedeften sapma oldu anlamadım. İki gündür artı geliyorum bugünde regl olmuşum. İnşallah bugünden sonra uğraşacağım tatlim

Doktora gittim kuzum kirik yokmus ama agrin cok olur dedi kan birikmis zarda

Insallah canim

aynen yaa şunu da yapayım bunu da yapayım derken zaten 5 oluyor
inşallah kaptişim güzel bi eksi bekliyorum. eksi olmasa da inceldim galiba çünkü herkes hep bir ağızdan zayıfladın demeye başladı yine
spora gidemedim kaptişim karın ağrısı malum

D neydi kaptişim

Kizlar duaya ihtiyacim var nazar mi var anlamis degilim hic dusmeyen ben bugunde düştüm dizim cok kotu oldu ust uste olunca ve duz yolda ayagim kayinca artik nazar mi diye dusunmeden edemiyorum duanizi bekliyorum

çok geçmiş olsun canım dikkatli ol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…