Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ne kadar az gozuksede kaloriyi basmissin , 4 kasik zeytin yagi=480 cl, sardalyalari keskeaz terayaginda kizartsatmisin

Canim karin agrin varsa muaf tutarim seni spordan D=dans :)
Senin icin ozel sectim :)

Canım korkunç bi halsizlik içindeydim. Hala kendime gelemedim.
gecmis olsun toparlanirsin biran once
gecmis olsun canim , hastalikla ugras , cocuklarla ugras kolay gelsin sana

Seni yerim Busemm, ne onayi allasen..
Gecmisi yeni okuyorum, senin geldigini gordum gozlerim fal tasi gibi acildi..
Aylardir zorla takima sokmaya calistigim insan gelmis, ne onayindan bahsediyorsun...
Canım benim çok yıllar oldu bi utangaçlık bi çekingenlik olması normal bilemedim bi de takım ciddi iş. Ben de çok iyiyim geldiğim için mutluyum. Herşey süper olcek

eylul 17 menun
sabah 7:30
2 dilim ekmek ,2 dilim kasar

ara sutlu neskahve

oglen1
1 kase tavuklu salata

aksam 5
4 yk pilav, 3yk et,1 kase yogurt

su 2 lt

spor 1 saat yuruyus
Yawrukush
Kozmogirl17
Gayet guzel gidiyorsun esim bu hafta senden en az 2 kilo eksi bekliyorum.
Insallah hamilesindir canim gunun gectimi?
Hayir canim valla bugunku cok tuhafti durduk yere ayagim kaydi hic anlamadim ki bir hal var çözemiyorum
Aaa yinemi ay basindan bi tuz falan cevir canim sen
Korili tavuk corbasinin tarifini alabilirmiyiz sefim esim tavuk muptelasida ona pisiririm malum erkegin kalbine giden yol mideden geciyormus
Selam canim hosgeldin tekrardan aramiza ne guzel tecrubeli arkadaslar cogaliyor aramizda kaptanimiz seni dort gozle bekliyormus buarada
Aslinda cok fena sayilmaz canim 3 ekmek degilde 2 ekmek olsaydi mesela ama aksamda yememissin.
If dediginiz nasil bisey kizlar ya
Gelisim muhtesem oldu diyorsun yani.bunlar sadece tek ogundemi yeniliyor simdi canim
Test yap bari kuzum sen.
Doktora gittim kuzum kirik yokmus ama agrin cok olur dedi kan birikmis zarda
Cok gecmis olsun canim iyo dusmussun demekki

Bu arada özgecim Yawrukush ya resimlerde harika cikmissin bayiliyorum senin gibi minnos hamislere huc belli olmuyor valla bak bende bulim bitane aticam sana hamileligimi

Canım benim çok yıllar oldu bi utangaçlık bi çekingenlik olması normal bilemedim bi de takım ciddi iş. Ben de çok iyiyim geldiğim için mutluyum. Herşey süper olcek
Busem mezunlara 2 hafta deneme suresi uygulama zorunlulugu yok, ne dersin cuma girmek ister misin listeye

Doguma cok az kalmisti benim bu fotolarda canim hatta cekine cekine tatile gitmistik Seattle'da idik o fotolarda.
Ve ucaga binecegim diye biraz cekinmistik o fotolardan 2 ay sonra aras dogdu.
Hamileligim boyunca Akin kucagimdan inmedi, ustune hamileligimi bilmeden tasindim, agir esyalar mi tasimadim, tum evi mi tek basima yerlestirmedim:))
2. cocuklar cok gariban oluyor kuzum:)

Kizlar selam buhun gelmeye hic vaktim olmadi sabah yengeye kahvaltiya gittim sabah kahvaltida dagitmis olabilirim tabi abartmadan ama karabugdayimi yanimda goturdum gayette guzel oglenden sonra yedim yani .Yengeler kaynanamlarla ayni binada oturuyorlar kaynanmlarda memlekette malum asmada siyah uzumler kalmis bugun uzum gunumdu asmayi topladim 2 buyukkk lefen uzum topladim onlari yikadik temizledik birazini konsantre yapicam cocuklarla esime cok seviyorlar kalanlarida baya cok buzluguma aticam baya bi yordu ama beni birde bu hastaliklar dusmuyor yakamizdan bi kucuk bi buyuk illallah dedim buyugum sumuklendi yine altina dusmeden ilacina basladim insallah bu gece rahat uyuruz pufff
Gecmisi okudum unuttugum gormedigim kimse yoktur insallah

Ya benimde koray tepemdeydi hep aynen ole hatta ben dogum yaptigim gece kucagimda bebek meme tutturmaya calisiyodum ayagimda oglumu uyutmaya calisiyordum kimseyi istememisti ertesi gunde hastane salonunda oglanin pesinde kosarken gordu dr beni taburcu etti hastaneden normalde 1 gece daha yaticaktim oysaki

Kanina baktir canim, insallah guzel cikar sonuclarin.
Krepte yemesen daha guzel olurdu...

günaydin
bu akşam annemlerdeyim
canim acayip mercimekli manti çekiyor
uzun zamandir yemedim makarna işleri.
yiyebilir miyim kaptanim Yawrukush
Canim listede degilsin diliyorsan ye, ben olsam yemezdim baska yemek secenegi varsa..

Ne kadar değişik.. Sonra kadınların bir anı bir anını tutmuyor diyorlar..Bu hormonlarla nasıl tutsun
Evet canim ama o anlarda super, hamileligintadini cikart, bol bol dinlen, esinle bol bol gez.
Sonra basbasa bir seyler yapmak cok zorlasiyor...

Tekrardan hosgelmis benim amazonum.

16 Eylül Pazartesi menüm

10:00
Sade kahve

Öğle
Balık
Salata

Akşam
Güveç
Kuru fasulye
Salata
Turşu

Spor
1 saat yürüyüş

Su
2 litre

Bugün hacamat oldum..

Harpy
Guzel bir gun olmus canim:)

Hacamat nasil oluyor canim, spordan muaf tutuyorum seni..

Canım korkunç bi halsizlik içindeydim. Hala kendime gelemedim.
Hacamattan dolayi mi halsizlestin benim hic bilgim yok bu konuda, nasil oluyor?

Hay Allah tum hastaliklar ust uste gelmis
Zaten eve hastalik girince butun cocuklari yoklamadan cikmiyor.
Sende bitiksindir tahmin ediyorum, kolayliklar ve acil sifalar diliyorum canim..

Canim buyukte mi hastalik belirtileri veriyor, Hay Allah ya hastalik mevsimi geldi..
Hepimiz dokuluyoruz...
Birde uzum isiyle ugrasmissin Ozlemim, isin azmis gibi..
Afiyetle yiyin..Elleirne saglik canim..

Bende 2 gece kaldim hastanede dogumdan sonra ayy prensesler gibi baktilar, dedim ki icimden keske biraz daha uzatabilsem, taburcu etmeseler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…