Harpy sen tanıdık geliyorsun bana Göknur muydu adın yanlışım varsa kusura bakmabu zamanda hep tuzsuz zeytin buluyorum. 1-2 aya bitiyor tuzsuzlar. tuzlu da yiyemiyorum. tuzsuz bulmuşken götür harpy modundayım
Seni yerim Busemm, ne onayi allasen..menü yazayım mı ben dekaptanım okey vermedi ama daha
ne kadar az gozuksede kaloriyi basmissin , 4 kasik zeytin yagi=480 clBen yazayım da nolur nolmaz kaptanım çok istekli olduğumu görsün
200 gr sardalya zeytinyağında hafif kızarmış
Marul salatası
4 kaşık zeytinyağı
70 gr kendi yaptığım doğal peynir
30 gr tulum peyniri
3 ceviz
Kızları uyutunca eliptik yapacağım yazarım
Canim karin agrin varsa muaf tutarim seni spordan D=dans :)aynen yaa şunu da yapayım bunu da yapayım derken zaten 5 oluyor
inşallah kaptişim güzel bi eksi bekliyorum. eksi olmasa da inceldim galiba çünkü herkes hep bir ağızdan zayıfladın demeye başladı yine
spora gidemedim kaptişim karın ağrısı malum
D neydi kaptişim
Evet busem bende takima ilk geldigimdeHarpy sen tanıdık geliyorsun bana Göknur muydu adın yanlışım varsa kusura bakmaselam tekrardan
gecmis olsun toparlanirsin biran onceCanım korkunç bi halsizlik içindeydim. Hala kendime gelemedim.
gecmis olsun canim , hastalikla ugras , cocuklarla ugras kolay gelsin sanamerhaba kaptancım nasılsınız
Benim diyete alıstım alıscam yada alısmasına da evimize bi gastalık girdi cocukların ücü grip ve atesli evdeki tek adam da beli tutulmus yattıgı icin gecem gündüzüme karıstı ikigündür ne uyudugumu ne yedigimi biliyorum yemek yapmaya bile fırsatım olmuyor bugun birz dha iyi olurlar inş yesil öercimekli bulgur pilavı yapıcaö yanına köfte salata
Yağ dostumuzdurne kadar az gozuksede kaloriyi basmissin , 4 kasik zeytin yagi=480 cl, sardalyalari keskeaz terayaginda kizartsatmisin
Canım benim çok yıllar oldu bi utangaçlık bi çekingenlik olması normalSeni yerim Busemm, ne onayi allasen..
Gecmisi yeni okuyorum, senin geldigini gordum gozlerim fal tasi gibi acildi..
Aylardir zorla takima sokmaya calistigim insan gelmis, ne onayindan bahsediyorsun...
Ya ne güzel olmuşEvet busem bende takima ilk geldigimdeHarpy 'e yazmistim, beraber yarismistik eskiden :)
Gayet guzel gidiyorsun esim bu hafta senden en az 2 kilo eksi bekliyorum.eylul 17 menun
sabah 7:30
2 dilim ekmek ,2 dilim kasar
ara sutlu neskahve
oglen1
1 kase tavuklu salata
aksam 5
4 yk pilav, 3yk et,1 kase yogurt
su 2 lt
spor 1 saat yuruyus
Yawrukush
Kozmogirl17
Insallah hamilesindir canim gunun gectimi?17 eylül menüm
Sabah bir buçuk dilim börek
Dımates salatalık
Maydonoz
Peynir
Öğle
4 y.k kuru fasulye
3 y.k pilav
4 y.k fırın patates
Kalan yemeklerimdi
İkindi
İki bardak süt
2 tane mini muzlu gofret
Akşam kalan patates yemeği bir yemek tabağından az
Ve bi.dilim pasta kalmış dolapta onu yedim
Ve yine süt içtim
İnşallah hamileyimdir
Çok çabuk acıkıyorum aniden acıkıyorum
Aaa yinemi ay basindan bi tuz falan cevir canim senHayir canim valla bugunku cok tuhafti durduk yere ayagim kaydi hic anlamadim ki bir hal var çözemiyorum
Korili tavuk corbasinin tarifini alabilirmiyiz sefim esim tavuk muptelasida ona pisiririm malum erkegin kalbine giden yol mideden geciyormusGünlük menüm kızlar
Kahvaltı:11.00
Kasar peyniri vardı iş yerinde ondan yedim 5 dilim kadar çok inceydi dilimler omlet 2 yumurta kadar domatesli biberli az yağlı soya soslu birşey yaptım birkaç çatal aldım bide salatalık yarim kadar 1 bardak yeşil çay
Öğlen: 16.30
4 kaşık kadar pirinç pilavı 5 kaşık kadar da etli nohut yemeği
Ara ogun:18.00
hamur işi var yağsız kızgın tavada pisiriyorsun ekmek gibi lavaş daha doğrusu pankek diyoruz ona yeni yapılmıştı dilimleri çok aşırı ince 3 parca yedim
Aksam: 20.30
korili tavuk çorbası içtim
2.5 litre su
8 bin adım 200 tane ip atlama ipsiz.. cezam vardi zaten
Selam canim hosgeldin tekrardan aramiza ne guzel tecrubeli arkadaslar cogaliyor aramizda kaptanimiz seni dort gozle bekliyormus buaradaullanıcı Adı : haeshin
İsim (İsteğe Bağlı ):buse
Mesleginiz:öğretmen
Yaşınız :37
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 6,5 yaşında ikiz kız
Yaşadığınız şehir:aydın
Boyunuz :168
Kilonuz:76.1
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz : yemeği çok seven herkes gibi bende sorumsuzca yiyorum. 2015 te bu takumla başladım hayatımda ilk defa diyete 58 kiloyla mezun oldum. Sene 2019 oldu 2 Eylül’de 82 kg ile diyete başladım. Bugüne kadar ketojenik beslenerek ve 24 saatte 1 öğün beslenerek 76.1 e düştüm fakat spor hiç yapamadım hem spor anlamında disipline girmek hem hedefime sizinle daha kolay ulaşacağımı düşünerek geri dönmeyi istedim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Sağlık tabi ki amacım ama sanırım zayıf görünmek benim için daha önemli
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı evet katıldım eski mezunlardanım
Yawrukush kaptanım direktiflerine hazırım iki haftalık deneme süresiyle başlamak istiyorum.
Tekrardan merhaba arkadaşlar
Aslinda cok fena sayilmaz canim 3 ekmek degilde 2 ekmek olsaydi mesela ama aksamda yememissin.Rezil menümü yazayım..
Yarın söz düzenli bir şekilde karbonhidratı minimuma düşürerek başlıyorum..
Sabah 9 buçuk
1 omlet,2 zeytin , biraz domates salatalık,yarim ev yapımı lahmacun
Ara
1 avuç çiğ fındık 1 bardak ayran
Öğlen
1 porsiyon ızgara köfte ,1 bardak ayran ,yeşillik 3 dilim ekmek
Akşam 17 son ogunum
2si bir arada Nescafe,1 küçük kase leblebi
2 lt su
Çarşıda 1 buçuk saat gezdik
Yarın söz başlıyorumYawrukush
If dediginiz nasil bisey kizlar yaBende if yapacağım.
Yarın sabah başlıyorum. Yeme saatlerim 8 buçuk 4 buçuk yapicam yoksa bu şekilde kilo verme düzenine gecemicem ben
Halbuki 15 kilo vermiştim şimdi adapte olamıyorum bir de kendi düzenime gecemedim.. ne yapmalıyım akıl verin bana
Gelisim muhtesem oldu diyorsun yani.bunlar sadece tek ogundemi yeniliyor simdi canimBen yazayım da nolur nolmaz kaptanım çok istekli olduğumu görsün
200 gr sardalya zeytinyağında hafif kızarmış
Marul salatası
4 kaşık zeytinyağı
70 gr kendi yaptığım doğal peynir
30 gr tulum peyniri
3 ceviz
Kızları uyutunca eliptik yapacağım yazarım
Test yap bari kuzum sen.18 Eylül menüsü
Sabah
Bir adet üçgen peynir
Bir yumurta
Domates salatalık
2 dilim ekmek
Öğlen
Bir yemek tabağından az salçalı çubuk makarna
Yoğurt
Bir bardak gazoz
İkindi de kalktım karnım nasıl aç
Ve tatlı istiyo canım
Anneannemin böğürtlen reçeline bamdırdım bir lokmamı o kadar
Şimdi akşam ne yiyim ben şuan da da acıktım yine gerçi öğlenden beri baya vakit olmuş
Spor yaoamıyorum hiç halim yok
30 dk evi süpürdüm sadece
Bide derse gidiş geliş 10 dk diyeyim o kadar
Cok gecmis olsun canim iyo dusmussun demekkiDoktora gittim kuzum kirik yokmus ama agrin cok olur dedi kan birikmis zarda
Busem mezunlara 2 hafta deneme suresi uygulama zorunlulugu yok, ne dersin cuma girmek ister misin listeyeCanım benim çok yıllar oldu bi utangaçlık bi çekingenlik olması normalbilemedim bi de takım ciddi iş. Ben de çok iyiyim geldiğim için mutluyum. Herşey süper olcek
O beni hatirlamadi once sonra hatirladi dediki , kaptisim sen bahcesinden yilan cikan Ozge miydinYa ne güzel olmuş
Doguma cok az kalmisti benim bu fotolarda canim hatta cekine cekine tatile gitmistik Seattle'da idik o fotolarda.Gayet guzel gidiyorsun esim bu hafta senden en az 2 kilo eksi bekliyorum.
Insallah hamilesindir canim gunun gectimi?
Aaa yinemi ay basindan bi tuz falan cevir canim sen
Korili tavuk corbasinin tarifini alabilirmiyiz sefim esim tavuk muptelasida ona pisiririm malum erkegin kalbine giden yol mideden geciyormus
Selam canim hosgeldin tekrardan aramiza ne guzel tecrubeli arkadaslar cogaliyor aramizda kaptanimiz seni dort gozle bekliyormus buarada
Aslinda cok fena sayilmaz canim 3 ekmek degilde 2 ekmek olsaydi mesela ama aksamda yememissin.
If dediginiz nasil bisey kizlar ya
Gelisim muhtesem oldu diyorsun yani.bunlar sadece tek ogundemi yeniliyor simdi canim
Test yap bari kuzum sen.
Cok gecmis olsun canim iyo dusmussun demekki
Bu arada özgecimYawrukush ya resimlerde harika cikmissin bayiliyorum senin gibi minnos hamislere huc belli olmuyor valla bak bende bulim bitane aticam sana hamileligimi
Ya benimde koray tepemdeydi hep aynen ole hatta ben dogum yaptigim gece kucagimda bebek meme tutturmaya calisiyodum ayagimda oglumu uyutmaya calisiyordum kimseyi istememisti ertesi gunde hastane salonunda oglanin pesinde kosarken gordu dr beni taburcu etti hastaneden normalde 1 gece daha yaticaktim oysakiDoguma cok az kalmisti benim bu fotolarda canim hatta cekine cekine tatile gitmistik Seattle'da idik o fotolarda.
Ve ucaga binecegim diye biraz cekinmistik o fotolardan 2 ay sonra aras dogdu.
Hamileligim boyunca Akin kucagimdan inmedi, ustune hamileligimi bilmeden tasindim, agir esyalar mi tasimadim, tum evi mi tek basima yerlestirmedim:))
2. cocuklar cok gariban oluyor kuzum:)
Kanina baktir canim, insallah guzel cikar sonuclarin.Kaptanım günaydın
Dün biraz krep yedim ,şuan benim için tek güzel şey şekerli bişey ağzıma sürmedim önümde bir sürü çeşit olmasına rağmen.
Bugün de yarim saat sonra kan vermeye gideceğim, en son demir eksikliğim vardı baktirayim bir
Geçmiş yapıp geliyorum
Canim listede degilsin diliyorsan ye, ben olsam yemezdim baska yemek secenegi varsa..günaydin
bu akşam annemlerdeyim
canim acayip mercimekli manti çekiyor
uzun zamandir yemedim makarna işleri.
yiyebilir miyim kaptanimYawrukush
Evet canim ama o anlarda super, hamileligintadini cikart, bol bol dinlen, esinle bol bol gez.Ne kadar değişik.. Sonra kadınların bir anı bir anını tutmuyor diyorlar..Bu hormonlarla nasıl tutsun
Tekrardan hosgelmis benim amazonum.ullanıcı Adı : haeshin
İsim (İsteğe Bağlı ):buse
Mesleginiz:öğretmen
Yaşınız :37
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 6,5 yaşında ikiz kız
Yaşadığınız şehir:aydın
Boyunuz :168
Kilonuz:76.1
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz : yemeği çok seven herkes gibi bende sorumsuzca yiyorum. 2015 te bu takumla başladım hayatımda ilk defa diyete 58 kiloyla mezun oldum. Sene 2019 oldu 2 Eylül’de 82 kg ile diyete başladım. Bugüne kadar ketojenik beslenerek ve 24 saatte 1 öğün beslenerek 76.1 e düştüm fakat spor hiç yapamadım hem spor anlamında disipline girmek hem hedefime sizinle daha kolay ulaşacağımı düşünerek geri dönmeyi istedim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Sağlık tabi ki amacım ama sanırım zayıf görünmek benim için daha önemli
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı evet katıldım eski mezunlardanım
Yawrukush kaptanım direktiflerine hazırım iki haftalık deneme süresiyle başlamak istiyorum.
Tekrardan merhaba arkadaşlar
Guzel bir gun olmus canim:)16 Eylül Pazartesi menüm
10:00
Sade kahve
Öğle
Balık
Salata
Akşam
Güveç
Kuru fasulye
Salata
Turşu
Spor
1 saat yürüyüş
Su
2 litre
Bugün hacamat oldum..
Harpy
Hacamat nasil oluyor canim, spordan muaf tutuyorum seni..17 Eylül Salı Menüm
Saat 10:30
Sade kahve
Öğle 12:30
2 haşlanmış yumurta
Zeytin
Domates soğan biber
Akşam
Yeşil mercimek 1,5 porsiyon
Semiz otu salatası
Turşu
Spor
Yok ( hacamattan dolayı aşırı halsizliğim vardı hep yattım. Tüm randevularımı iptal ettim.)
Su
2,5 litre
Harpy
Hacamattan dolayi mi halsizlestin benim hic bilgim yok bu konuda, nasil oluyor?Canım korkunç bi halsizlik içindeydim. Hala kendime gelemedim.
Hay Allah tum hastaliklar ust uste gelmismerhaba kaptancım nasılsınız
Benim diyete alıstım alıscam yada alısmasına da evimize bi gastalık girdi cocukların ücü grip ve atesli evdeki tek adam da beli tutulmus yattıgı icin gecem gündüzüme karıstı ikigündür ne uyudugumu ne yedigimi biliyorum yemek yapmaya bile fırsatım olmuyor bugun birz dha iyi olurlar inş yesil öercimekli bulgur pilavı yapıcaö yanına köfte salata
Canim buyukte mi hastalik belirtileri veriyor, Hay Allah ya hastalik mevsimi geldi..Kizlar selam buhun gelmeye hic vaktim olmadi sabah yengeye kahvaltiya gittim sabah kahvaltida dagitmis olabilirim tabi abartmadan ama karabugdayimi yanimda goturdum gayette guzel oglenden sonra yedim yani .Yengeler kaynanamlarla ayni binada oturuyorlar kaynanmlarda memlekette malum asmada siyah uzumler kalmis bugun uzum gunumdu asmayi topladim 2 buyukkk lefen uzum topladim onlari yikadik temizledik birazini konsantre yapicam cocuklarla esime cok seviyorlar kalanlarida baya cok buzluguma aticam baya bi yordu ama beni birde bu hastaliklar dusmuyor yakamizdan bi kucuk bi buyuk illallah dedim buyugum sumuklendi yine altina dusmeden ilacina basladim insallah bu gece rahat uyuruz pufff
Gecmisi okudum unuttugum gormedigim kimse yoktur insallah
Bende 2 gece kaldim hastanede dogumdan sonra ayy prensesler gibi baktilar, dedim ki icimden keske biraz daha uzatabilsem, taburcu etmeseler :))Ya benimde koray tepemdeydi hep aynen ole hatta ben dogum yaptigim gece kucagimda bebek meme tutturmaya calisiyodum ayagimda oglumu uyutmaya calisiyordum kimseyi istememisti ertesi gunde hastane salonunda oglanin pesinde kosarken gordu dr beni taburcu etti hastaneden normalde 1 gece daha yaticaktim oysaki
Eee sende fit hamileymissin canim , masalah ucunuzede :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?