Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

iki kilomu kiz ne yaptin

Canim buyukte mi hastalik belirtileri veriyor, Hay Allah ya hastalik mevsimi geldi..
Hepimiz dokuluyoruz...
Birde uzum isiyle ugrasmissin Ozlemim, isin azmis gibi..
Afiyetle yiyin..Elleirne saglik canim..
Evet kuzum ya sabah kalkti burnu tikanmis dun cay bahcesinde arka masalarda kendi yaslarinda bi kiz vardi onun yanina gitti oynamaya kizin anneside cocuga dondurma yediriyordu arada ayni kasikla bizimkinede verdi bizim essekte kendi fondurmasini yemedi annanesine verdi milletinki tatli gsldi hopur hopur yedi ya kiz hastaydi bulasti ya dondurma fazla geldi sabahtan beride saril saril akihor hapsiriyor ilaca basladim hemen ama bakalim hastaliklar malum gece basgosterir de ben oglanin grip olmasindan korkmjhorum bronsite ceviriyor 15 gunden once gecmiyor ona uzuluyorum

Dogru canim sporculugun o kadar faydasini gordum ki , hamileliklerim kolaydi, dogumlarim kolaydi dogumdan sonra 1 ayda eski kiloma dondum.
Kesinlikle cocuklari spora tesvik etmeli aileler..

Guzel menu, guzel su, guzel sporlar :)

Bir seyler ikram edecek misin ben esim icin resmek kucuk bir acik bufe hazirlamistim :)
Cok konusulmustu :)
Firsatin olursa goster bize canim kiyafetlerini , bronz tenede acik renk gomlek ne yakisir Deryacim.
Cok guzel gececek ben oyle hisediyorum..

Canim 1 hafta zorlanacaksin ama diyet- menu - egzersiz duzenini kurarsan sonra kilolar kenidiliginden gidecek..

Guzel menu Busem, peyniri nasil yaptin?
Tarif ver bize :)

Canim oglen yemegin olmamis, aksam insallah hafif gecirmissindir..
Cok karbonhidrat tuketiyorsun, hergun menulerinde mutlaka var, bu sekilde kilo vermek imkansiz kuzum...

Canm kusura bakma netim bitti akşamları girebiliyom. Cumadan beri bende hedeften sapma oldu anlamadım. İki gündür artı geliyorum bugünde regl olmuşum. İnşallah bugünden sonra uğraşacağım tatlim
Takima ugramayinca diyetler bozuluyor canim..
Bekliyoruz..

Doktora gittim kuzum kirik yokmus ama agrin cok olur dedi kan birikmis zarda
Cok uzgunum, bol bol dinlen, iyiles canim...

Hic izin verme oyle seylere canim, baskasinin kasigindan yedirme, ne hastaliklar bulasir oyle.
Insallah baslamadan hastalik gecer gider...

Hic izin verme oyle seylere canim, baskasinin kasigindan yedirme, ne hastaliklar bulasir oyle.
Insallah baslamadan hastalik gecer gider...
Okadar pirpirikli olmiyim hadi dedim ilk kez basima geldi bole bisey ama bidaha mki tobe yani esim duysa zaten dunyanin fircasini yerim hakli olarak

İf yani aralıklı beslenme mesela 8 16 en iyisi. Yani 8 saat beslenme aralığın 16 saat açlık süren oluyor uyku dahil. Diyelim sen kahvaltıyı 10da yaptın akşam yemeğini 6da bitirip ertesi sabah 10a kadar ağzına su ,şekersiz çay kahve maden suyu harici hiç birşey tüketilmiyor kalorisi olan 8 saat içinde diyeye uygun istediğini yiyebilirsin ister 3 öğün yap ister 2 ana 2 ara bu sana kalmış saatleri 8e 16 ayarlaman yeterli

Kaptanım yarından itibaren söz veriyorum çok güzel menuler gelecek benden egzersiz yapmaya da başlıyorum eğer sözümü tutmazsam her türlü cezaya razıyım

Canim karin agrin varsa muaf tutarim seni spordan D=dans :)
Senin icin ozel sectim :)

olsun ben yine bi fırsatını bulunca dans edeyim 10 dk olmamı :)

aynen yaa ben de 6 haftalıkken taşındım taşındığımın ertesi bulantılarım başladı. tam olarak yeleşmem doğumdan sonraya kadar sarktı çok perişanlıktı.. sağ olsun arkadaşlarım annem falan çok destek olmuşlardı onlar yardım etmese gerçekten yerleşemeyebilirdim :\
benim oğlum ben hamileyken biraz perişan olmuş olabilir çünkü inanılmaz baş dönmelerim oluyordu kalkamıyordum yerimden çocuk anne acıktım diyordu ben kalkamıyordum.. kaç kere eşimi arayıp eve çağırdım işten ne günlerdi..

Buda 9.ayim Yawrukush ole fit anne falan olamadin yani

daha ne olsun kuzum maşallah size :)

selam :) ben de ineceledim bu beslenme şeklini hatta denedim de ama bana pek uygun gelmedi. özellikle düzenli spor yapıyorsan ve erken saatte spor yapmayı seviyorsan.. bir de öğlene kadar acıkmasam da öğlen yedikten sonra bir doyamama durumu oluyor bende... gözüm dönüyor bendeki uyuyan deveyi uyandırmamak lazım

Canım daha bir gün geçti ve karnım ağrıyor ondam yapmadım test olurım diye henüz olmadım ama bakalım hayırlısı olsun inşallah

menü
sabah
1 yumurta
1 dlm tbe
domtes salatalık
10 zetin
2 dlm hellim

ara
prot süt

öğlen
5 yk kıymalı pırasa
3 yk bulgur pilavı
yoğurt

ara
1 kutu aktivia
2 kare bitter

akşam
tonbalıklı salata
yoğurt
2 yk makarna

ara
yine süt içerim

spor
50 dk pilates (bugün o kadar koşturdum ki pilates sanki dünmüş gibi geliyor )

Geldiğim kaptanın aynn baya bozuldu. İnş yerine oturacak tekeardan

Kaptanım peynir en ilkelinden kaynamış 30 kg süte göz kararı yarım çay bardağına yakındır ama sirke sonra süzdürdüm keseye koydum üstüne su dolu tencere ertesi gün kestim iri iri Kaya s tuzuyla ovup bir gün beklettim. Sonra buzluna attım ben bunu Haziran’da yapmıştım bulduktan çıkarıp yiyorum şimdi çok nefis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…