- 25 Temmuz 2015
- 5.072
- 11.542
- 248
Gayet guzel gidiyorsun esim bu hafta senden en az 2 kilo eksi bekliyorum.
Insallah hamilesindir canim gunun gectimi?
Aaa yinemi ay basindan bi tuz falan cevir canim sen
Korili tavuk corbasinin tarifini alabilirmiyiz sefim esim tavuk muptelasida ona pisiririm malum erkegin kalbine giden yol mideden geciyormus
Selam canim hosgeldin tekrardan aramiza ne guzel tecrubeli arkadaslar cogaliyor aramizda kaptanimiz seni dort gozle bekliyormus buarada
Aslinda cok fena sayilmaz canim 3 ekmek degilde 2 ekmek olsaydi mesela ama aksamda yememissin.
If dediginiz nasil bisey kizlar ya
Gelisim muhtesem oldu diyorsun yani.bunlar sadece tek ogundemi yeniliyor simdi canim
Test yap bari kuzum sen.
Cok gecmis olsun canim iyo dusmussun demekki
Bu arada özgecimYawrukush ya resimlerde harika cikmissin bayiliyorum senin gibi minnos hamislere huc belli olmuyor valla bak bende bulim bitane aticam sana hamileligimi
Evet kuzum ya sabah kalkti burnu tikanmis dun cay bahcesinde arka masalarda kendi yaslarinda bi kiz vardi onun yanina gitti oynamaya kizin anneside cocuga dondurma yediriyordu arada ayni kasikla bizimkinede verdi bizim essekte kendi fondurmasini yemedi annanesine verdi milletinki tatli gsldi hopur hopur yedi ya kiz hastaydi bulasti ya dondurma fazla geldi sabahtan beride saril saril akihor hapsiriyor ilaca basladim hemen ama bakalim hastaliklar malum gece basgosterir de ben oglanin grip olmasindan korkmjhorum bronsite ceviriyor 15 gunden once gecmiyor ona uzuluyorumCanim buyukte mi hastalik belirtileri veriyor, Hay Allah ya hastalik mevsimi geldi..
Hepimiz dokuluyoruz...
Birde uzum isiyle ugrasmissin Ozlemim, isin azmis gibi..
Afiyetle yiyin..Elleirne saglik canim..
Hep kucagimdayfi hic inmezdi yok ya onden ole gozukmus bife yabdan gor senEee sende fit hamileymissin canim , masalah ucunuzede :)
Ayni benim gibi buyuk oglan kucakta
Calis durmaaa gazaaa devammm
Dogru canim sporculugun o kadar faydasini gordum ki , hamileliklerim kolaydi, dogumlarim kolaydi dogumdan sonra 1 ayda eski kiloma dondum.Canım bisküvi yerine Başka bi şeyler yemeye çalış
Kaptan hiç belli olmuyor kilolu halin bencemesleğinden dolayı spor geçmişin iyi ya kilolu olsan da yağlı değil gibi geldi bana
Canım nazar ayetlerini olu bol bol inş geçer üzerindeki kötü enerji hemen
Bizim beylere inat yemememiz lazım aslında
Canım çok sağlıksız besleniyorsun.. tıpkı benim eski halim gibi sağlıksı ara öğünleri yaptığın için birden acıkıyorsun.. bınu değiştirmen lazım pasta yerine muz üzerine kakao dök yanına birkaç fındık al misss.. ben de öyleydim oradan biliyorum. Hamile olsan bilen böyle yedikçe bebeğe zarar olur işlenmiş şeker un yağ hepsi canımmm ❤
Bence tanınan sadece salata işlem ve porsiyon kontrolüyle ye yoksa ipin ucu kaçar canımm
Canım hoşgeldinnn
OO hacamat nasıldı ? Ben en yaptırmak istiyorum ama güvenli Bir yer bulmam lazım ben uygun. Fiyatlı
Guzel menu, guzel su, guzel sporlar :)Dün menü:
Sabah: iki sosisli omlet, bir hindi füme, salatalık domates, 1 tam b ekmeği
Ara: Light sür bir bardak, 1 küçük nektarin, 3 leblebi, 1 hurma
Öğle: 6 yk bulgur pilavı semizotu salatası, yoğurt
Ara: birkaç badem,fındık, 3 küçük boy galeta toplama bir uzun etmez yani
Akşam: haşlanmış mercimek salçalı kavursum 3 yk, 2 yk kuru mervimek salçalı kavurdurm , salatalık domates kıvırcık
Spor: 10000 adım ev işi, su 2 l yakın
Bir seyler ikram edecek misin ben esim icin resmek kucuk bir acik bufe hazirlamistim :)Evet canim hazir sayilirim. Once 20 dakikalik bir sunum yapacagim, tezimi kisaca anlatmak icin. Sonra bakalim profesorler soru soracaklarmis 2 yilda gordugumuz herhangi bir konuyla ilgili, insallah onlarin da buyuk cogunluguna cevap verirsem mezuniyete hazirim demektir :)
aslinda 2 tane fikrim var kiyafet icin, ikisi de gomlek elbise, vakit bulabilirsem fotograf cekip atar, fikrinizi alirim. Etek gomlek pek giymedigim icin emin olamadim sabnki gomlek elbiseyle daha rahat olurum gibi.
Sen nasilsin canim?
Canim 1 hafta zorlanacaksin ama diyet- menu - egzersiz duzenini kurarsan sonra kilolar kenidiliginden gidecek..Bende if yapacağım.
Yarın sabah başlıyorum. Yeme saatlerim 8 buçuk 4 buçuk yapicam yoksa bu şekilde kilo verme düzenine gecemicem ben
Halbuki 15 kilo vermiştim şimdi adapte olamıyorum bir de kendi düzenime gecemedim.. ne yapmalıyım akıl verin bana
Guzel menu Busem, peyniri nasil yaptin?Ben yazayım da nolur nolmaz kaptanım çok istekli olduğumu görsün
200 gr sardalya zeytinyağında hafif kızarmış
Marul salatası
4 kaşık zeytinyağı
70 gr kendi yaptığım doğal peynir
30 gr tulum peyniri
3 ceviz
Kızları uyutunca eliptik yapacağım yazarım
Canim oglen yemegin olmamis, aksam insallah hafif gecirmissindir..18 Eylül menüsü
Sabah
Bir adet üçgen peynir
Bir yumurta
Domates salatalık
2 dilim ekmek
Öğlen
Bir yemek tabağından az salçalı çubuk makarna
Yoğurt
Bir bardak gazoz
İkindi de kalktım karnım nasıl aç
Ve tatlı istiyo canım
Anneannemin böğürtlen reçeline bamdırdım bir lokmamı o kadar
Şimdi akşam ne yiyim ben şuan da da acıktım yine gerçi öğlenden beri baya vakit olmuş
Spor yaoamıyorum hiç halim yok
30 dk evi süpürdüm sadece
Bide derse gidiş geliş 10 dk diyeyim o kadar
Takima ugramayinca diyetler bozuluyor canim..Canm kusura bakma netim bitti akşamları girebiliyom. Cumadan beri bende hedeften sapma oldu anlamadım. İki gündür artı geliyorum bugünde regl olmuşum. İnşallah bugünden sonra uğraşacağım tatlim
Cok uzgunum, bol bol dinlen, iyiles canim...Doktora gittim kuzum kirik yokmus ama agrin cok olur dedi kan birikmis zarda
Hic izin verme oyle seylere canim, baskasinin kasigindan yedirme, ne hastaliklar bulasir oyle.Evet kuzum ya sabah kalkti burnu tikanmis dun cay bahcesinde arka masalarda kendi yaslarinda bi kiz vardi onun yanina gitti oynamaya kizin anneside cocuga dondurma yediriyordu arada ayni kasikla bizimkinede verdi bizim essekte kendi fondurmasini yemedi annanesine verdi milletinki tatli gsldi hopur hopur yedi ya kiz hastaydi bulasti ya dondurma fazla geldi sabahtan beride saril saril akihor hapsiriyor ilaca basladim hemen ama bakalim hastaliklar malum gece basgosterir de ben oglanin grip olmasindan korkmjhorum bronsite ceviriyor 15 gunden once gecmiyor ona uzuluyorum
Gayet fitsin canim, asiri kilo alan hamileler biliyorum, seninki dogumdan sonra hemen gidecek tipte bir hamilelikmis bence..
Nebilim kendimj cok sisko hissediyorum hamileyken ama ilkinde daha guzeldim tabiGayet fitsin canim, asiri kilo alan hamileler biliyorum, seninki dogumdan sonra hemen gidecek tipte bir hamilelikmis bence..
Okadar pirpirikli olmiyim hadi dedim ilk kez basima geldi bole bisey ama bidaha mki tobe yani esim duysa zaten dunyanin fircasini yerim hakli olarakHic izin verme oyle seylere canim, baskasinin kasigindan yedirme, ne hastaliklar bulasir oyle.
Insallah baslamadan hastalik gecer gider...
İf yani aralıklı beslenme mesela 8 16 en iyisi. Yani 8 saat beslenme aralığın 16 saat açlık süren oluyor uyku dahil. Diyelim sen kahvaltıyı 10da yaptın akşam yemeğini 6da bitirip ertesi sabah 10a kadar ağzına su ,şekersiz çay kahve maden suyu harici hiç birşey tüketilmiyor kalorisi olan 8 saat içinde diyeye uygun istediğini yiyebilirsin ister 3 öğün yap ister 2 ana 2 ara bu sana kalmış saatleri 8e 16 ayarlaman yeterliGayet guzel gidiyorsun esim bu hafta senden en az 2 kilo eksi bekliyorum.
Korili tavuk corbasinin tarifini alabilirmiyiz sefim esim tavuk muptelasida ona pisiririm malum erkegin kalbine giden yol mideden geciyormus
Selam canim hosgeldin tekrardan aramiza ne guzel tecrubeli arkadaslar cogaliyor aramizda kaptanimiz seni dort gozle bekliyormus buarada
Aslinda cok fena sayilmaz canim 3 ekmek degilde 2 ekmek olsaydi mesela ama aksamda yememissin.
Gelisim muhtesem oldu diyorsun yani.bunlar sadece tek ogundemi yeniliyor simdi canim
Test yap bari kuzum sen.
Bu arada özgecimYawrukush ya resimlerde harika cikmissin bayiliyorum senin gibi minnos hamislere huc belli olmuyor valla bak bende bulim bitane aticam sana hamileligimi
Kaptanım yarından itibaren söz veriyorum çok güzel menuler gelecek benden egzersiz yapmaya da başlıyorum eğer sözümü tutmazsam her türlü cezaya razıyımDogru canim sporculugun o kadar faydasini gordum ki , hamileliklerim kolaydi, dogumlarim kolaydi dogumdan sonra 1 ayda eski kiloma dondum.
Kesinlikle cocuklari spora tesvik etmeli aileler..
Guzel menu, guzel su, guzel sporlar :)
Bir seyler ikram edecek misin ben esim icin resmek kucuk bir acik bufe hazirlamistim :)
Cok konusulmustu :)
Firsatin olursa goster bize canim kiyafetlerini , bronz tenede acik renk gomlek ne yakisir Deryacim.
Cok guzel gececek ben oyle hisediyorum..
Canim 1 hafta zorlanacaksin ama diyet- menu - egzersiz duzenini kurarsan sonra kilolar kenidiliginden gidecek..
Guzel menu Busem, peyniri nasil yaptin?
Tarif ver bize :)
Canim oglen yemegin olmamis, aksam insallah hafif gecirmissindir..
Cok karbonhidrat tuketiyorsun, hergun menulerinde mutlaka var, bu sekilde kilo vermek imkansiz kuzum...
Takima ugramayinca diyetler bozuluyor canim..
Bekliyoruz..
Cok uzgunum, bol bol dinlen, iyiles canim...
Canim karin agrin varsa muaf tutarim seni spordan D=dans :)
Senin icin ozel sectim :)
Doguma cok az kalmisti benim bu fotolarda canim hatta cekine cekine tatile gitmistik Seattle'da idik o fotolarda.
Ve ucaga binecegim diye biraz cekinmistik o fotolardan 2 ay sonra aras dogdu.
Hamileligim boyunca Akin kucagimdan inmedi, ustune hamileligimi bilmeden tasindim, agir esyalar mi tasimadim, tum evi mi tek basima yerlestirmedim:))
2. cocuklar cok gariban oluyor kuzum:)
İf yani aralıklı beslenme mesela 8 16 en iyisi. Yani 8 saat beslenme aralığın 16 saat açlık süren oluyor uyku dahil. Diyelim sen kahvaltıyı 10da yaptın akşam yemeğini 6da bitirip ertesi sabah 10a kadar ağzına su ,şekersiz çay kahve maden suyu harici hiç birşey tüketilmiyor kalorisi olan 8 saat içinde diyeye uygun istediğini yiyebilirsin ister 3 öğün yap ister 2 ana 2 ara bu sana kalmış saatleri 8e 16 ayarlaman yeterli
Kaptanım yarından itibaren söz veriyorum çok güzel menuler gelecek benden egzersiz yapmaya da başlıyorum eğer sözümü tutmazsam her türlü cezaya razıyım
Gayet guzel gidiyorsun esim bu hafta senden en az 2 kilo eksi bekliyorum.
Test yap bari kuzum sen.
mesela benGayet fitsin canim, asiri kilo alan hamileler biliyorum, seninki dogumdan sonra hemen gidecek tipte bir hamilelikmis bence..
Geldiğim kaptanın aynn baya bozuldu. İnş yerine oturacak tekeardanDogru canim sporculugun o kadar faydasini gordum ki , hamileliklerim kolaydi, dogumlarim kolaydi dogumdan sonra 1 ayda eski kiloma dondum.
Bir seyler ikram edecek misin ben esim icin resmek kucuk bir acik bufe hazirlamistim :)
Firsatin olursa goster bize canim kiyafetlerini , bronz tenede acik renk gomlek ne yakisir Deryacim.
Canim 1 hafta zorlanacaksin ama diyet- menu - egzersiz duzenini kurarsan sonra kilolar kenidiliginden gidecek..
Cok karbonhidrat tuketiyorsun, hergun menulerinde mutlaka var, bu sekilde kilo vermek imkansiz kuzum...
Bekliyoruz..
Kaptanım peynir en ilkelinden kaynamış 30 kg süte göz kararı yarım çay bardağına yakındır ama sirke sonra süzdürdüm keseye koydum üstüne su dolu tencere ertesi gün kestim iri iri Kaya s tuzuyla ovup bir gün beklettim. Sonra buzluna attım ben bunu Haziran’da yapmıştım bulduktan çıkarıp yiyorum şimdi çok nefisDogru canim sporculugun o kadar faydasini gordum ki , hamileliklerim kolaydi, dogumlarim kolaydi dogumdan sonra 1 ayda eski kiloma dondum.
Bekliyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?